Търговското споразумение ЕС-Украйна влиза в сила от 2016 г.

Най-важните икономически аспекти на споразумението за асоцииране ЕС-Украйна няма да влязат в сила до 1 януари 2016 година.

Обратно в новината

Коментари - Търговското споразумение ЕС-Украйна влиза в сила от 2016 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

SAM "Триумф" и "бронирани-S" са поели по борба с акциз в JUVO от сайта- vz точка ru

Как в момента работят мините в окупираните територии на Донбас! 2/3 от добива отива за терористите, 1/3 отива за местната власт. А навсякъде на работниците за труда се дава храна???? Това е и за лекари и за учители?? Русия това ли иска на Донбас? Робовладелчески строй??

още не са влезли в състава на РФ, но бързаш да обвиняваш.

Мили деца, Мислите ли, че това е Истината!? Че тези, които проложиха 2 санкционни пакета са се загрижили за противника си, Русия! Не, не е! Не, не са! Украхската икономика е 80% зависима от руската. Ако това, което Потрошенко иска - се случи, то през зимата Уклайна ще увисне като голям камък на шията на ЕС. Ето това е истината.

Въпреки, че не искам Украйна да е зле след като се сближи с ЕС БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЯМА ДА Е НАЙ-БЕДНАТА И ИЗОСТАНАЛА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА. Това ще бъде Украйна.

Съмнява ме да влезне някога в ЕС, това са само приказки

Политически ренегат е този, който е служил на старата система и като дойде новата и служи дваж по - ревностно, за да се забравят заслугите му към старата!

Шило

Айде, лека нощ!

ако споразумението е същото като ес - съединени щази/канада, то мога да кажа, че има определени "хора" и перверзни "среди", които наистина много мразят украинците. все пак, колко ще плащаме? питам в правото си на ес данъкоплатец и носител на нобела за мир. нещо против?

Към "пъстър свят" 29,09,2014, 22:27 Поинтересувай се и прочети в "уики" "Житни и зърнени култури", информацията е доста обширна и на чист БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! "Страни, производителки на зърнено-житни култури Сред най-големите страни производителки на зърнено-житни култури в световен мащаб са Китай, САЩ, Индия и Русия. Общата продукция на култури от този тип за 2009 година е над 2,4 милиарда тона в световен мащаб"-само кратък цитат. В първите десет страни са също Франция и Германия и след тях на 11 място е Украйна! ТА ... За каква житница на Европа пишеш, може ли да обясниш. Предлагам ти - поне прочети малко преди да сипеш обиди, квалификации и лъжи!

"...Освен очакваната добра реколта в ЕС основните държави от Черноморския басейн - Русия и Украйна, които са преки конкуренти на българския бизнес, също са оптимисти за тази година. Очакванията са износът на зърно от двете държави да достигне над 30 млн. тона..."Очаквания за добра зърнена реколта в ЕС.."- капитал 8 юли 2013

lena angelova sabeva

А знаеш ли какво са "прибрали" Германия, Франция и Русия или това не е важно!

На 8 юли 2013 г още не е била засята новата реколта за 2014 год. А ПЪСТЪР ЦВЯТ ПИШЕ ЗА ИЗНОС 2014г.

Начало / Новини / Украйна е прибрала почти 40 млн. тона зърно 2014-09-26

И доста по-малко въглища, благодарение на хунтата. Пак благодарение на хунтата вече няма никакъв шанс районите с мините да бъдат в Украйна.

Имам чувството, че Шило иска да боцне пъстър свят

Шило

Хахахахахаха! Ако е сгодна, че се жертвам ;D

Почти цялaтa промишленост нa Укрaйнa е в Донбaс ,aмa той вече,е руски,Мaриупол е в пълно обкръжение и кaкво остaнa-беднa Гaлиция,тaм освен жито друго нямa ...a и проститутки рaзбирa се...

Проститутките са най-много в рф- не случайно тази държава е на 1во място В СВЕТА по проституция - и това е инфо от ВАШИТЕ- ОТ РУСКИТЕ сми!

Шило

Изхаби се вече. Много.Все по-евтина и по-евтина ставаш. Май вече удряш дъното. Шаблони, клишета, празнословия-това са твоите коментари.

Пъстри глупости всякакви ....

Какво гласи чл. 44 т.2 от конституцията знаеш ли?

Шило

Лелееее, Бегееца и пъстрата са дали всичко от себе си. А бре, хора, дори да беше влязло в сила това споразумение още утре, какво Украйна щеше да изнесе на пазара? Сухо мляко от района на Чернобил? А кажете ми нещо конкурентно, което да е произведено в Украйна. За суровните не говоря, че те май са във владение на опълченците. Украинците на първо място трябва да си решат вътрешните проблеми и да дадат отговор на въпроса как ще я карат, пък тогава да мислят за друго. Нека си решат какво искат в спокойна обстановка, знаейки какво се иска от тях

"... какво Украйна щеше да изнесе на пазара?.." Странна работа- какво толкова си се вторачил/а в украинската икономика? Да си чувал/а, че Украйна е житницата на Европа? Какво може да расте на такава земя? Това да не ти е Якутия или Арктика, случайно? Или пък мразовитата москва с температури от минус 30, минус 35 градуса и 22 градуса макс през лятото? Айде стига глупости- не ги мисли чак толкова украинците- по-добре си гледай вас- руснаците...Все в чуждата паничка гледате, все на чуждите портмонета правите сметката..Това е НАГЛО!

Е да, ама вие американците като почнете да добивате шистов газ в бивша Украйна ще унищожите и почвата, та точно никой няма да купува пшеница оттам... все едно да продаваш джанки от чернобил...

Шило

Май много ти харесва като ти казват, че си жалка. Наистина си едно дребно зло човече, което няма личен живот, и се чуди как да бъде забелязано. А сега ми кажи сериозно- Украйна ли ще храни Европа? И какво ще стане с производителите в силните икономики? Това едно, второ- как ще се развива каквото и да е в състояние на гражданска война? И се научи да правиш разлика между констатации и пристрастия.

Твоето портомоне вече го изпразнихме.Като го напълниш пиши пак

Русия и другите развиващи се държави планират да отхвърлят петродолара и да лишат американския долар от статута му на световна резервна валута. Но тъй като доминацията на долара в търговията с петрол е с наистина грандиозни мащаби, за отхвърлянето и ще се наложи намесата на някой много голям играч. Този голям играч е руският енергиен гигант "Газпром". Наскоро вестник "Комерсант" съобщи, че дъщерната му компания "Газпром Нефт" е започнала добива на петрол от арктическите находища, като за доставката му с танкери в пристанищата на Европа ще трябва да се плаща в рубли. Освен това "Газпром" ще доставя петрол по т.нар. Източен тръбопровод (Източен Сибир - Тихия Океан, ВСТО), плащанията за който ще са в китайски юани. В коментар на финансовия портал "Zero Hedge" се посочва, че "Русия активно прокарва планове за изместването на долара от сегашните му доминиращи позиции и неговата замяна с бездоларова система, т.е. за създаването на един дедоларизиран свят". Както посочва "Zero Hedge": "Колкото по-дълго Западът се конфронтира с Русия, колкото повече санкции се опитва да и налага, толкова по-бързо Москва ще се оттегли от системата на търговия, основаваща се на доминацията на долара, ориентирайки се към друга система, в която ще може да работи съвместно с Китай и Индия". Тук е мястото да припомня че през май 2014 най-сетне беше подписан газовият договор със "сибирски мащаби" (за 400 милиарда долара) с Китай, за който Москва и Пекин се пазаряха повече от десет години, като тласък за това дадоха именно западните санкции. "Panta Rhei" e заключил мъдрeцът ....

По-скоро Русия ще влезе в ЕС, от колкото Украйна. А най-вероятно ЕС ще влезе в РФ.

"Това, което сам си направиш, никой не може да ти направи": Концепцията за Свят без Запада (World Without the West) за първи път беше озвучена през 2007, в статията на Стивън Уебър, Наажнин Барма и Ели Ратнър в National Interest, по следния начин: Предимно като задълбочават връзките помежду си, отслабвайки по този начин нишките, обвързващи ги с международната система, чиито център е Западът, възходящите държави изграждат алтернативна система на международната политика, чиято крайна точка е както липсата на конфликт със Запада, така и недопускане на асимилацията им от страна на Запада. Точно това наблюдаваме в момента - отказвайки да играят по правилата на системата, създадена и доминирана от Запада, тези държави формират алтернативен световен ред, без да влизат в (открит) конфликт със Запада, но и отказвайки да влязат като подчинени партньори в алианси с него (подобни на съюзите, които се предлагат от САЩ на Южна Корея и Япония). Вероятно ще минат само няколко години и управниците на Запада с тъга ще си спомнят сегашното налагане на санкции срещу Русия като повратната точка по пътя към новия свят без Запада...

Укрите ще ги приемaт в ЕС aмa друг път колкото приехa Турция...трaй коньо зa зеленa тревицa !

пъстър свят-шарена черга,за какво разделение говориш а???по дани статистически 75% от Българите одобряват политиката на Русия.....

Българите може да харесват руснаците, но ДА НЕ ХАРЕСВАТ ПОЛИТИКАТА НА ПУТИН- над това дали си мислил?:)

И Хитлер е говорил така когато напада Русия. Щял да освобождава Русия от Сталин. А освободи себе си ...

"...по дани статистически 75% от Българите одобряват политиката на Русия....." Руските сми това ли твърдят?:) Ами ако не е истина? От кого е проведена анкетата? Премахната ли е възможността за повече от 1 гласуване на нея? Колко човека- българи и бг. граждани са интервюирани - 100,150?:) На Позитано ли е направена анкетата?:)

мечтай си пъстър свят-шарена черга ,мечтай си,каквото си поиска Путин ,това става.....Крим.Донбас,утре Харков и Одеса,а много скоро като им писне на нормалните хора измисленият ес и ...сещай се

Коментарът не е мой, а на г-жа Ангела Меркел - истински политик от световна величина. Ако знаеш повече от нея за преориентацията на единната европейска енергийна политика- оспори мнението й:)

И така- ес МОЖЕ ДА ОТСВИРИ РФ КАТО СТРАТЕГИЧЕСКИ ПАРТНЬОР ЗА ГАЗЪТ! Това е много добър отговор за всички поддръжници на путин, които неистово МРАЗЯТ ес и ЕВРОПЕЙСКИТЕ граждани. ДОЙДЕ ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО!

Ти има ли един ден в който да не си в коментарите нон стоп?И с цялата си наглост ревеш че имало такива като теб?

В понеделник германският канцлер Ангела Меркел допусна възможността политиката на Германия и Европа в енергийното сътрудничество с Русия да се промени заради влошаването на украинската криза, предаде AFP Естествено, трябва да преосмислим енергийната си политика в средносрочен и дългосрочен план, ако основните ценности продължават да бъда потъпквани, заяви канцлерът по време на пресконференция в Берлин при въпрос относно надеждността на Русия като енергиен партньор.

Не се тревожи. Фрау Ангела е нашият човек в ЕС. Преди да каже нещо, тя три пъти разговаря с Путин.

Наложените от Запада санкции срещу Русия водят до непредвиден ефект. Те изваждат огромни по обема си търговски и финансови потоци от сферата на действие на традиционните мрежи, отслабвайки западния контрол върху тези потоци. На практика, санкциите ускоряват появата на паралелна икономическа система, в която държавите, които не са съюзници на Запада, могат да действат без да се притесняват от нищо. Подобна алтернативна платформа, свободна от западния контрол, се формира буквално пред очите ни, при това с учудващо бързи темпове.

бегеец,а ти си смени името на обамовец,ти ,оня иречек и пъстър свят ,сте нагледен пример,какви са били турските мекерета когато сме били под робство...

На украйна а давам само една година да живеят нашия живот и това в Донбас ще е като детска игра,те си мислят че като влезат в ес и са в космоса,проблеми нет,да ама не както казва Петко Бочаров,ние се наиграхме с тоя ес..

Порошенко какви ги приказва. И бегееца повтаря като папагал. Няма ЕС за Украйна нито 2016, нито 2116 год. По-нататък може ...

Подобно на повечето държави от глобалната световна периферия, основен принос за украинския БВП имат преводите на многобройните гастарбайтери, чиято численост в момента е около 7 милиона души, като се очаква, че след реализацията на проекта за зона за свободна търговия с ЕС ще нарасне до 10 милиона. В крайна сметка, тя вече е държава с ограничен суверенитет, загубила военно-политическата и икономическата си мощ и трансформирала се за двайсет години независимост в част от световната периферия. Киев се превърна от столица на Съветска Украйна в столица на новото "Диво поле", където периодично се сблъскват националистическата орда от западната част на страната и работарите (миньори и металурзи) от Изтока. Националистите и "петата колона" се финансират от Запада, а местните олигарси, поне доскоро, инвестираха и в едната, и в другата страна. На фона на постоянно нарастващата радикализация на политическия живот в Украйна беше ясно, че е само въпрос на време тя да доведе страната до катастрофа.

Докато Обамата води войни, дори със своите ислямски създания, руският президент подписва мирни икономически и политически договори с десетки страни. Като се започне от Южна Америка и се стигне до Далечния изток ... Примката около врата на Барак се затяга. А ЕС започна да дава заден ход, което е характерно за него ...

Украйна не я чака нищо добро, нека не забравяме, че Вашингтон и Брюксел разглеждат формирането на Зона за свободна търговия между Украйна и ЕС като геополитически фактор, насочен към отслабването на Русия. За целта се залага на т.нар. "пета колона", т.е. на украинските провинциални патриоти, включително на радикалния и почти фашизоиден национализъм, както и на продажния компрадорски елит, който разчита, че ако подкрепи "правилния" избор ще си гарантира благословията на Запада да продължи да граби собствения си народ и да гради своя "семеен" и криминален бизнес без каквито и да било ограничения. В Украйна се извършва смяна на поколенията в условията на деиндустриализация и формирането на потребителско общество. В националната икономика започва да доминира едрият търговски капитал и търговците на вносни стоки, за които космическата и авиационната индустрия на Украйна не значат нищо. През периода на независимото си съществуване Украйна се трансформира от средноразвита европейска държава в страна, която не може да съществува без външни кредити. Собствеността на някогашната съветска Украйна беше или ограбена, или унищожена, а активите на повечето стратегически предприятия бяха изнесени в чужбина, в различни офшорни зори. Страната попадна под контрола на местните олигарси, чиито интереси не съвпадат с тези на държавата. В резултат от офшорната геополитика на Запада украинската икономика, до голяма степен, се оказва управлявана отвън.

Тази опорна Кремълска точка я четох вече. Не е интересно. То и без това освен другите руски тролове тук и аз никой не ти чете простотиите

Бай Ставри

Плюс това радвай се, бе! Укрите и жидо-бендеровците от десен сектор ще им е зле РАДОСТ ЗА ВАС В ПОСОЛСТВОТО НА РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ

Ти си доказателство, че и други освен руските тролове четат.

Бегеецът ще се побърка ...

Това е тъжната истина за бившата Украйна, уви... А за здравето на гееца пет пари не давам. Той, подобно на пъстрия свят е безнадежно натровен и така ще е види се до края...

Имало и такова същество - пъстър бегеец. Някакъв хамерикански мутант ....

Днес в в Астрахан бе подписан много важен договор между 5-те каспийските държави, начело с Русия. В Каспийският регион са концентрирани повече от 50% на световните запаси нефт и газ. Продажбите, ценообразуването и добивът ще се решават съвместно. И още много въпроси на региона ...

Това споразумение няма да влезне в сила в 2016г ,нито в 2116г ....Вервайте ми !

За евразийския мираж на Императора ли говориш.... Прав си!

Добра да е вечерта Ви!!!! Не Ви ли омръзна да слушате по двама трима привърженици на американската / европейската / и руската политика. На всяка манджа меродия:)))) Подайте новината, анализирайте я, коментирайте я , но го правета по човешки. Стига сте декларирали, крещяли, обиждали.

Ей, рускиньо, не се прай на българин! Докато не ви изгоня отмоята Родина, няма да се спра!

Коя е твоята родина ? Всяка друга, но не и България ...

Бе я си ЕПМ... репедаз застинал. На кой нормален човек не си омръзнал?

Да не си станал пъстър бе

поп Грую

Слушай тапанарино смотан, когато съм администрирал чата на дира, още не си бил замислен. Мурзилка ненормална....

BЪPKOЛAKЪT

Като ти е криво, че Русия ни е освободила от турско робство, то тичкай в анадола да поправиш тази нанесена ти лична несправедливост... и не занимавай българите от Третата Българска държава с анадолската ти носталгия...

Проблем ефенди, ние сме с теб.

Във Вашингтон броди призрак - ужасяващият призрак на китайско-руския геополитически съюз, формиращ се на основата на мащабната симбиоза между икономиката и търговските връзки върху по-голямата част от територията на Евразия и за сметка на САЩ. Затова не е чудно, че в Белия дом са притеснени. Всъщност въпросният алианс, до голяма степен, вече е факт, включително посредством групата BRICS или ШОС - азиатският противовес на НАТО в Г-20...МАЛИИ СТРАХ!!!

Не си в час, "братушка". Китай забранява на руснаци и руски фирми да имат сметки в китайски банки. Китай е със САЩ. Русия е във война със света и самооградена НЕ НА АГРЕСОРА РУСИЯ

И досега беше зле, ама вече съвсем се смахна... :)

BЪPKOЛAKЪT

Кой с кого е.. е спорно... все пак сащ е просяка, който дължи на Китай над два трилиона...

Този коментар си е напълно по съществото на темата - не може 1 месец някой да обиждат всички ес граждани, включително и бг. граждани, без причина. Ето я причината - Русия води информационна война срещу България Руснаци или рускини, знаещи български повтарят Кремълските опорни точки безкрай Зелените човечета от Крим, но анти-българи в НЕТ-а

От 01.01.2015 год в рамките на ответните санкции заради асоциирането на Украйна, В Русия забраняват GOOGLE, FACEBOOK и TWITTER. А да видим как ще си изпълнявате служебните задължения рускини-залени човечета? Как ще тролите опорните Кремълски задачи

Ами да му мислят руснаците, ти какво си се притеснил. Радвай се на свободните си комуникации и се осведомявай!

А тук някой антибългари водят проамериканска пропаганда. В България има антируска и антиевропейска пропаганда. Поне вече четете за реакциите в Европа.

Русия даде на българите Третата Българска Държава... Необходимо е нещо много повече от стандартен вопъл, за да може да се обърне чувството на благодарност на сто и осемдесет градуса... За сега чакаме факти за нелепите обвинения, които се сипят по адрес на Русия... И такива практически няма... Само тенденциозни лозунги без връзка с действителността... както валшивия руски десантчик от Псков, който явно никога не е припарвал до руска армия, и фалшивите майки на уж загинали руски войници, които "загинали" герои се оказаха живи здрави и ритащи... топка из руската футбулна лига.... изобщо плачевно неудачни фейкове на тимчук и ко... В този аспект Русия каквато и да е, то блести като диамант на истината пред лъжливите си опоненти смучещи обвинения от пръстите си... Но основното както казах е че както един нормален човек уважава родителите си, то по подобен начин уважаваме създателите на третата Българска държава, защото именно благодарение на руската инициативност и спричастност сега съществуваме като държава и народ...

Бай Ставри

Днешна Русия няма нищо общо с оная Русия от 19-ти век Днешна Русия е РАШИСТКА, АГРЕСИВНА, ОКУПАТОРСКА, ОБИЧАЩА ВОЙНА И НАСИЛИЕ Днешна Русия е Русия на Императора Ху.ло

Със или без бивша Украйна в редиците си западът отстъпва първото място и контролът над света. В пропадането си САЩ ще завлекат и ЕС и ние като член на ЕС трябва да си даваме ясно сметка за това...

От руски блядки акъл не искам Я си взимай билет за в къщи Тук е гадна Гейропа и не е за висша раса като вас - руснаците

Харесва ти, не ти харесва, такива са реалностите - свиквай...

Американският долар все още е основната световна резервна валута, привличайки 33% от световните вложения в чуждестранна валута (по данни на МВФ от края на 2012). През 2000 обаче тази цифра беше 55%..... Никой не знае, какви са процентите при юана (Пекин не изнася никакви данни за това), но МВФ посочва, че от 2003 насам резервите "в други валути" на развиващите се пазари са нараснали с 40%.... Нямам какво да добавя!

поп Грую

Ти не разбираш значението на някои думи. Защото ако ги разбираше, нямаше да ги употребяваш. А, ако ги разбираш ..... толкова по зле за тебе...

Какво предложиха: През ноември 2013 г. Евросъюзът предложи на президента Янукович "споразумение за свободна търговия", което приличаше на Североамериканското споразумение за свободна търговия (NAFTA) и на Транс-Тихоокеанското партньорство. В него обаче не ставаше дума за членство на Украйна в ЕС. Това споразумение отваряше границите на Украйна за западния внос и инвестиции, но не предвиждаше съответното отваряне на границите на ЕС (за украинските стоки). Съгласно споразумението Украйна, която е голям производител на кашкавал и пилета, би могла да изнася в ЕС само 5% от произведения от нея кашкавал и 1% пилета. В същото време западните фирми можеха да използват Украйна за наводняване на Русия с евтини стоки от Азия. Това на свой ред би накарало Русия да закрие границите с Украйна, което би нанесло съкрушителен удар по промишлеността в Източна Украйна.

Убиецът, мошенник и крадец в особено големи размери Янукович е вечен емигрант при господарите си в Русия. Само факта, че такъв престъпник намери убежище в Русия показва какво е Русия

Сегашните проблеми със споразумението показва, че и тогава условията не са били изчистени и не са били изгодни и за Украйна и за Русия. Затова Янукович отложи във времето и се опита да подпише при по-изгодни условия. То беше ясно, че ще ги прилапат в ЕС по геополитически причини. Сега украинците след като подкокоросвани от Щатите се сринаха и се избиха ще приемат същите условия, но с много по-големи ангажименти.

Виждам минус. Друго ли са предложили на Янукович? Цитирам американски източник. Ако са му предложили друго, моля публикувайте!

В УКРАЙНА ПРОДЪЛЖАВА ЛЕНИНОПАДА ЛЕНИН Е СИМВОЛ НА РУСКОТО РОБСТВО УКРАИНСКИЯТ НАРОД СЕ ОПРЕДЕЛИ КАТО НОРМАЛЕН И ЕВРОПЕЙСКИ РУСИЯ ОСТАВА В ДИВА АЗИЯ

Битият бит, другото не е много приятно за много хора. Но на Порошенко му е хубаво ...

Браво на украинците! Избиха над 10 000 човека, осакатиха повече от 18 000, унищожиха инфраструктурата на територия развна на половин България, около 1 000 000 украици избягаха в Русия (от които 52 000 деца) , изгубиха част от териториите си (заедно с 2.5 милиона човека), друга част са е на път да изгубят и в крайна сметка, за да се не получат НИЩО освен една ХАРТИЙКА, наречена асоцияция, която не струва и мастилото на което е написана. Горд съм, че съм българин - имало и много, много по-глупави от нас!

Всичко ти е лъжа: НЕ СИ БЪЛГАРИН, А РУСКИ ТРОЛ КЪМ ПОСОЛСТВОТО УКРАЙНА ИЗВОЮВА СВОБОДАТА СИ ОТ РУСИЯ, ЗАВИНАГИ РУСИЯ ОКУПИРА КРИМ И ИЗТ УКРАЙНА ЗАСЕГА В ОПОРНИТЕ ТИ ТОЧКИ ПРОЗИРА МЪКАТА НА КРЕМЪЛ ОТ ЗАГУБАТА НА УКРАЙНА

А ако имате доказателства за обратното, което съм паписал, то дайте ги. Тогава ще видим кой крив, кой прав. А иначе, Вашето е чисто и просто празни приказки на търкалета. Не ми се спори с Вас сега. След една година всичко ще излезе на яве. Тогава ще си приказваме.

анонимен

Съгласна съм с мнението Ви.Много заблудени твърдят, че тук нямало руски тролове, а всъщност точно определени коментари като "Демон ( нерегистриран )29.09.2014 18:51" доказват, че в този форум пишат именно руски тролове.

анонимен

Не ми пишете минус, а напишете какво е решението на МНС - УКРАИНСКИТЕ ГРАЖДАНИ ли са осъществили агресия в рф или РУСКИ ВОЕННИ са осъществили агресия в Украйна?

При продължаваща гражданска война е истинска подигравка със здравия разум "приемането" на някакви клаузи за права и съдебна система при условие, че времет на предварителния арест бе увеличено от часове на месеци, а сега има арести дори само за това, че някой е промърморил нещо срещу сащ, да не говорим ако нарече правителството хунта... А как ще се наместят в клаузите на ес присъединяването артилерийските обтрел на градове, "законна" стрелба в упор и убийство при положение, че в е няма смърти присъди, авио-бомбардировките и танковите дуели, едва ли някой би могъл да каже смислено...

Народът на България не желае фашистка Украйна да става член на ЕС!

Ха- и кой е този, който твърди, че: 1. Украйна била фашистка държава 2. Към Украйна не спадали днр и лнр и за това те не са терористи и фашисти 3. Как така от свое име упражнщвате народният суверенитет на българският народ, при следният текст КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ чл.1 (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция ИЛИ ОТДЕЛНА ЛИЧНОСТ не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.

Бай Ставри

този е руснак на работа в руското посолство не се притеснявай Народът на България, тоест НИЕ сме европейци, а не восточна орда

Остава и за НАРЕОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДА МИ ГОВОРИШ!!!!

Вицепремиерът Екатерина Захариева предупреди, че липсват пари за социални дейности и цялата държава е застрашена. На откриването на Межднародния панаир в Пловдив Захариева коментира пред журналисти, че недостигът в бюджета за тази година е 14 млн. лева, предадоха "Фокус" и Дарик радио. "Има неотложни дейности на държавата, които трябва да бъдат свършени. Именно по тази причина актуализация на бюджета е неизбежна", подчерта Захариева. Тя добави, че това е една от най-важните задачи, по

Споразумението ще се прилага от 2016г. Ми, че то така беше и при Янукович. Значи цялата касапница устроена от запада в бивша Украйна не е била заради споразумението, а заради нещо друго... всички знаем какво е то. Дори и "пъстър свят"...

Глупости- точно определена клауза ще се прилага от началото на 2016г.,но ВСИЧКИ ДРУГИ КЛАУЗИ започват да се прилагат от 01.11.2014г. Не съм писала 1-2 часа, но незнайно защо все мои коментари Ви се привиждат...Май наистина съм страшилището за всички руски "застъпници" във форума:)

Не никакъв ....фил нито ....фоб, но ми се струва че специално с теб се бъзикат, за да им е интересен деня. Извини ме но така изглежда отстрани. Ако имат други мотиви нека ги изложат.

А не беше ли Майдана затова че Янукович отложи за 2016 споразумението с ЕС ?????????????

Но нали трябва и удобен човек да си сложат.

КОЕ споразумение бе отложено- за асоцииране с ес или специално ТЪРГОВСКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ с ес?