Цар Киро за френско списание: Аз съм вечен!

Кирил Рашков е вечен, хвали се самият Цар Киро в интервю пред френското списание "Експрес".

Обратно в новината

Коментари - Цар Киро за френско списание: Аз съм вечен! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" Ти си човек!? Не,аз съм адвокат" Цар киро е продукт на ситемата която беше управлявана от полу циганина Т.Живков. Няма нищо случайно в тази богата държавица

Да, съжалявам, грешката е моя.

Не дълбай с длетото тънко ..., Колега ! ... Не съм по Пожарищата. Въпреки, че Много нещо Окрадоха от Рода-Ми. ...Дано се Разберем! Всички.

Ако се родиш в обора е лошо, но ако си въшка в този обор си е направо долно.

Каква ирония! Цар Киро и поезията на Дебелянов, който беше казал още: Къщичке на дните златни, Кът свиден и мил, и за царските палати не бих те сменил! Къде е цар Киро, къде е Дебелянов? Къде сме ний?

Аз-лично съм по бастата (по зададения от Вас/вас въпрос) А Вие/вие ?!

Та на такива арогрантни и нелечимо нагли престъпници друго, освен затвор не приляга. Те няма да се променят, а навън са повече от опасни. Онзи Ицо Папата е същия и ... МВР не бива да ги допуска сред нас.

тоя е луд като Нерон Римски- палежите го увековечават

Какъв цар и какъв ром? Просто един самозабравил се циганин!

КРАЛ КИРИЛ РАШКОВ Крал на крадливото племе цигани катунари крадци и убийци !!!

Баста ! ...Няма-как, Ники (Да! Г-н Министър на Външните Работи на Република България.) : -- налага се да си поопресниш френския! Н-е-з-а-б-а-в-н-о !! ( ...инак ще ги подхвана аз-лично)

Кирил Рашков беше покровителстван още преди преврата през 1989г. По времето, когато законната частна дейност стигаше до пълненето на запалки и продаването на семки и пуканки, той вкара като частно лице цял тир със стока. С какви пари го е платил, как го е прекарал през митницата и как е пласирал стоката ако не е имал държавата, БКП и ДС зад гърба си. А какво е давал в замяна? И защо 22 години по-късно всички правителства продължават да го покровителстват? Ами титлата ЦАР съдържа отговора - той е човекът, който е държал навремето циганите кротки, а сега осигурява гласовете им за БСП; ДПС, което е същото, и всички други казионни партийки, които се деривати на БКП/БСП.

Да! Но Франция ги изгони другите наши вечни обратно в България! Само в БГ са вечни!

Адвокат Хараламбиев -ти си позор за България и БГ народ!

защо ни занимавате с този престъпник, че и анкета му правят... колко хора са затрили

България винаги е страдала от царете си.

имахме един крадлив ЦАР!!! На тоя по европейски по му отива КРАЛ КИРО и по нашенски му приляга!!!!!!

Цар Киро е вечен докато чадърът опънат над него от различни институции стои отворен.Затвори ли се чадърът,той заминава в историята.За съжаление чадъра си стои отворен.Вярно,с малко пробойни тук там,но все още здрав.

Господииииииииииии!

В момента слушам Patchai-,,Gitan,,. Patchai е син на един от Gipsy Kings! От този на снимката ми се драйфа!

Докато има такива престъпни адвокати родоотстъпници, така ще е ! Че на това отгоре цитирал Дебелянов! Гнусна адвокатска паплач! И преди векове е имало такива родоотстъпници и предатели които са се гърчеели и турчеели, но е факт че никой не ги помни, освен със злинитите които са сторили на БГ! СРАМ И ПОЗОР!!!

МАНГАЛА ВЕЧЕ Е ИЗПЕРКАЛ.БОГ ДА МУ Е НА ПОМОЩ.

БОГ не помага на престъпници!