Коментари - Списание „Тайм“ също обяви Зеленски за човек на годината | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е и нали съсипа Украйна

Тези са ненормални!

Хм,меня пък жената ма избра за мъж на годината. Каква е разликата?

Те точно за това.

Ха ха ха! И вестник "Чук Чук" го е номинирал за човек на годината! Вече взе да става смешна тази гъзолищина! Че руснаците са уроди - така е, но и украинците не остават назад!

Я пак. Да не е било за "Наркоман на годината" тая награда, че така нещата по имат смисъл. А относно "Духащата Украйна" и тя получава номинация. За всеобхватен и междурасов генгбенг от американци, поляци, руснаци, англичани и амите украинци. Направо и таковаха мамата на Украйна.

То times постави мъж на годината и Адолф Хитлер, само година преди да започне WWWII. Дано сега грешат ...

Всичко ново е добре забравено старо. Списание Таймс 1938 обявява фюрер Адолф Хитлер за човек на годината. Западните сатанисти са измислили нацизма. Те го поддържат и финансират. И това ще продължи докато Вовата не ги унищожи.

Иииииииии троловете на ватенките пикаят газ....

а ти пепи пикаеш сперма. лошото е, че ти харесва.

Никой нищо не пикае глупако. Просто е смешно, жалко и абсурдно!... Едновременно откровен фашист, клоун, наркоман, патологичен лъжец, наглец, провокатор, изнудвач и пълен дебил - това наистина е уникална комбинация, събрана в един единствен индивид... Е, как да не го номинират! Апропо, Хитлер също е бил обявен за "човек на годината" през далечната 1938 година... Странна аналогия, наистина... или закономерна?

ТЕ СИ ИМАТ-ТРАДИЦИЯ! ПРЕДИ ГОДИНИ,СА ОБЯВЯВАЛИ И-ХИТЛЕР,ЗА-ЧОВЕК НА ГОДИНАТА! С ГОЛЯМ-ПОРТРЕТ НА-ПЪРВА СТРАНИЦА! ПОТЪРСЕТЕ В-НЕТА,ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ!

И при нас е №1. Смърка като змей!!! А за следващата година ще сложим Хънтър Байдън, а препарат на годината ще е БЕЛОТО!!!!

Не знам каква "личност" е, но заради джуджака наркоман до сега са измрели половин милион укропитеци. Много са му страни критериите на това булевардно списание, аз бих го сложил в графата - ПРЕСТЪПНИК НА ГОДИНАТА !!!

1938 Тайм обявава и Хитлер за човек на годината... ? Кво историята се повтаря или аз нещо не разбирам какво е толкова престижно?

Най–популярният наркоман на север от южния полюс!!! Един човек, който няма как да умре от старост и естествена смърт !!! И Хитлер също беше избран през 1938-ма. Списанието добре ги подбира. За следващата може да бъде Хънтър Байдън, а препарат на годината ще е БЕЛОТО!!!! Това е демокрацията, която възниква още в робовладелското общество и легитимира паразитната политическа класа, тогава в САЩ, а после и по света !!!

"Дребните неща, които някога са го разстройвали, сега предизвикват само свиване на рамене. " Тия май не са се съветвали с когото трябва, та вместо да изпишат веждите на Зеленски... направо са го закопали;) А вие... ами изберети си сами: Безразличие към професионалните задължения може да се дължи на индивидуални особености на индивида, липса на умения за извършване на съответният тип работа, хронична умора и стрес, признак на по-сериозни състояния, като шизофрения, деменция (болест на Алцхаймер, болест на Паркинсон, съдова деменция, фронтотемпорална деменция), употреба на лекарствени медикаменти (антидепресанти), болест на Chagas, болест на Кройцфелд-Якоб (Creutzfeldt-Jakob), синдром на Корсаков (Korsakov), хипотиреоидизъм, хипертиреоидизъм, болест на Хънтингтън (Huntington), болест на Пик, прогресивна супрануклеарна парализа, шизоидно разстройство на личността, биполярно разстройство, синдром на Аспергер (Asperger), употреба на наркотици (хероин) и алкохол, аутизъм, последица от малтретиране в ранна детска възраст, синдром на Даун (Dawn), енцефалит, болест на Гоше (Gaucher), паническо разстройство, множествена склероза, синдром на Тай-Сакс (Tay-Sachs), травма на главата, инсулт и др.

a 1939 беше Сталин човек на годината...

Историята се повтаря, но вече като фарс!

Тези списания ощ еима ли ги?!? Не ипофалираха ли всичките?!?

Разликата е че теб само тя те хайдака, а Зеленски го хайдака този който го хване!

Да предложиш Наркоман за награда. Добре дошли в новия побъркан, еврогейски свят

Даа, Зеленясалият е човекът на годината. С белото!

След като всеки месец физиономията му се прожектира из различните парламенти из ЕС с думите "аз ви призовавам да ни предоставите повече оръжия и техника и помощи" как няма да е лице/човек на годината!? ахахахахха А за нобелова награда кога? Я почакай! В списъка фигурира Хитлер, тъй че май не е удачно или пък е!?!?

Амааааан от тоя гнусен хобит дет го водят човек. Бтв. сп Тайм е обявявало и Хитлер за човек на годината...

Същото това списание през 1938 година обяви Хитлер за личност на годината, през 1939 и 1942 година Сталин за личност на годината и през 2007 година Путин за личност на годината.

Браво имаме си и наркоман

клоуна Зелевски стана човек на годината,... и с пълно право. а великото джудже Путин- клоун на годината..ха.ха

Джудже на годината!

ами това са либерастки фашистки медии с техните си либерастки класации, като оскари, нобели и бла бла, никой не го интересува нито дойче зелето, нито таймс и прочие либерастки пръдни.

Той и Хитлер е бил човек на годината на Тайм