Коментари - Списание „Тайм“ също обяви Зеленски за човек на годината | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той и Хитлер е бил човек на годината на Тайм

ами това са либерастки фашистки медии с техните си либерастки класации, като оскари, нобели и бла бла, никой не го интересува нито дойче зелето, нито таймс и прочие либерастки пръдни.

Джудже на годината!

клоуна Зелевски стана човек на годината,... и с пълно право. а великото джудже Путин- клоун на годината..ха.ха

Браво имаме си и наркоман

Същото това списание през 1938 година обяви Хитлер за личност на годината, през 1939 и 1942 година Сталин за личност на годината и през 2007 година Путин за личност на годината.

Амааааан от тоя гнусен хобит дет го водят човек. Бтв. сп Тайм е обявявало и Хитлер за човек на годината...

След като всеки месец физиономията му се прожектира из различните парламенти из ЕС с думите "аз ви призовавам да ни предоставите повече оръжия и техника и помощи" как няма да е лице/човек на годината!? ахахахахха А за нобелова награда кога? Я почакай! В списъка фигурира Хитлер, тъй че май не е удачно или пък е!?!?

Даа, Зеленясалият е човекът на годината. С белото!

Да предложиш Наркоман за награда. Добре дошли в новия побъркан, еврогейски свят

Тези списания ощ еима ли ги?!? Не ипофалираха ли всичките?!?

Историята се повтаря, но вече като фарс!

"Дребните неща, които някога са го разстройвали, сега предизвикват само свиване на рамене. " Тия май не са се съветвали с когото трябва, та вместо да изпишат веждите на Зеленски... направо са го закопали;) А вие... ами изберети си сами: Безразличие към професионалните задължения може да се дължи на индивидуални особености на индивида, липса на умения за извършване на съответният тип работа, хронична умора и стрес, признак на по-сериозни състояния, като шизофрения, деменция (болест на Алцхаймер, болест на Паркинсон, съдова деменция, фронтотемпорална деменция), употреба на лекарствени медикаменти (антидепресанти), болест на Chagas, болест на Кройцфелд-Якоб (Creutzfeldt-Jakob), синдром на Корсаков (Korsakov), хипотиреоидизъм, хипертиреоидизъм, болест на Хънтингтън (Huntington), болест на Пик, прогресивна супрануклеарна парализа, шизоидно разстройство на личността, биполярно разстройство, синдром на Аспергер (Asperger), употреба на наркотици (хероин) и алкохол, аутизъм, последица от малтретиране в ранна детска възраст, синдром на Даун (Dawn), енцефалит, болест на Гоше (Gaucher), паническо разстройство, множествена склероза, синдром на Тай-Сакс (Tay-Sachs), травма на главата, инсулт и др.

Най–популярният наркоман на север от южния полюс!!! Един човек, който няма как да умре от старост и естествена смърт !!! И Хитлер също беше избран през 1938-ма. Списанието добре ги подбира. За следващата може да бъде Хънтър Байдън, а препарат на годината ще е БЕЛОТО!!!! Това е демокрацията, която възниква още в робовладелското общество и легитимира паразитната политическа класа, тогава в САЩ, а после и по света !!!

a 1939 беше Сталин човек на годината...

1938 Тайм обявава и Хитлер за човек на годината... ? Кво историята се повтаря или аз нещо не разбирам какво е толкова престижно?

Не знам каква "личност" е, но заради джуджака наркоман до сега са измрели половин милион укропитеци. Много са му страни критериите на това булевардно списание, аз бих го сложил в графата - ПРЕСТЪПНИК НА ГОДИНАТА !!!

И при нас е №1. Смърка като змей!!! А за следващата година ще сложим Хънтър Байдън, а препарат на годината ще е БЕЛОТО!!!!

ТЕ СИ ИМАТ-ТРАДИЦИЯ! ПРЕДИ ГОДИНИ,СА ОБЯВЯВАЛИ И-ХИТЛЕР,ЗА-ЧОВЕК НА ГОДИНАТА! С ГОЛЯМ-ПОРТРЕТ НА-ПЪРВА СТРАНИЦА! ПОТЪРСЕТЕ В-НЕТА,ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ!

Иииииииии троловете на ватенките пикаят газ....

а ти пепи пикаеш сперма. лошото е, че ти харесва.

Никой нищо не пикае глупако. Просто е смешно, жалко и абсурдно!... Едновременно откровен фашист, клоун, наркоман, патологичен лъжец, наглец, провокатор, изнудвач и пълен дебил - това наистина е уникална комбинация, събрана в един единствен индивид... Е, как да не го номинират! Апропо, Хитлер също е бил обявен за "човек на годината" през далечната 1938 година... Странна аналогия, наистина... или закономерна?

Всичко ново е добре забравено старо. Списание Таймс 1938 обявява фюрер Адолф Хитлер за човек на годината. Западните сатанисти са измислили нацизма. Те го поддържат и финансират. И това ще продължи докато Вовата не ги унищожи.

То times постави мъж на годината и Адолф Хитлер, само година преди да започне WWWII. Дано сега грешат ...

Я пак. Да не е било за "Наркоман на годината" тая награда, че така нещата по имат смисъл. А относно "Духащата Украйна" и тя получава номинация. За всеобхватен и междурасов генгбенг от американци, поляци, руснаци, англичани и амите украинци. Направо и таковаха мамата на Украйна.

Ха ха ха! И вестник "Чук Чук" го е номинирал за човек на годината! Вече взе да става смешна тази гъзолищина! Че руснаците са уроди - така е, но и украинците не остават назад!

Хм,меня пък жената ма избра за мъж на годината. Каква е разликата?

Разликата е че теб само тя те хайдака, а Зеленски го хайдака този който го хване!

Тези са ненормални!

Е и нали съсипа Украйна

Те точно за това.