Синдиците на КТБ пуснаха списък на некоректните длъжници

Синдиците на КТБ публикуваха пълен списък на некоректните длъжници, които имат непогасени задължения към банката по отпуснати банкови кредити.

Обратно в новината

Коментари - Синдиците на КТБ пуснаха списък на некоректните длъжници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я, майничката Бареков е взел само 2 милиона..да вземе да ги върне а да не се прави на евродепутат. Кошлуков пък - само 50 000..при добро правосъдие ще трябва да се преименува пак на Соня, както го познават в СТАРОЗАГОРСКИЯ ЗАТВОР, където се правеше на политически, защото моля ви се, прочел книгата на Жабата- който пък открива Америка, като прави паралел между комунизма и фашизма..а той какви ги надроби на ливадите - още ги ручаме жабетата.

kyde e gri6a gan4ev ili litex s 500 000 000

НЕ СИ МИСЛЕТЕ ,ЧЕ САМО ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ Е ВИНОВЕН! ТОЙ ЗА ДА СИ ПОЗВОЛИ ДА СИ КУПИ ТРИ САМОЛЕТА ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКВИ ПАРИ Е ВЗЕЛ БАТЕ ВИ БОЙКО, ЗА ДА НЕ ГО ДОКАРА ДО СЕГА В БЪЛГАРИЯ! ЗАЩОТО ЗНАЕ ,ЧЕ КАТО ГО ДОКАРА ТОЙ ВАСИЛЕВ ЩЕ СИ ОТВОРИ УСТАТА !

спокоино братя българи!докато валутният борд на българският лев е зад гърба ни корабът още не е потънал,а и все пак със взетите пари от банка ктб,са построени хотели ,обработват се земеделски земи,прави се бизнес дават ви работа,ето пролет и лято идва, иде жътва и туристи,все пак стопанската мафия е наи добрият български продукт,там където има бедност демокрация няма,тя е лукс и е за богатите народи!

Поредния прах в очите на слепите-т.е.ние тълпата.

За да продължават управляващите да замазват и крият как стана фалита на КТБ, бъдете сигурни, че те са намесени, както източиха банките през 96/97 година и сега комунягите направиха същото. Те са клептомани и паразити по юрирода, а Цсцаров е техен слуга.

Цесиите след фалита на банката на 20.06. са не по-малко престъпление от липсващите милиарди! Пълна гавра и двоен стандарт.

Време е Цветан Василев да бъде вкаран в затвора, където да понесе цялата отговорност за своите крупни далавери, които сътвори в своята пирамида КТБ!

Стига вече с тия списъци. Давайте присъди.

Какви списъци бе? А кога ще има арести?

И най-некоректният длъжник се оказва Цветан Василев!

По -вашен е списъка с имената на тези,които решиха да я сготвят. А Сивушкината заможна рода в списъка ли е?

Зад израза "бушони" стоят живи лица, те се знаят кои са, а и Цветан Василев е жив и той може да разплете кражбата. Защо не му се национализират фабриките и да му се спрат сметките, може би тогава ще проговори. Не може да се говори за транспортьори са пари, те са влезли в нечий сметка. По време на първия мандат на ББ всички бюджетни бяха задължени да се препвърллят в тази банка. работата явно е била подготвена тогава. Ако има правосъдие парите ще се възстановят!!!

Едно,обаче,е сигурно. Че ще погнат Петър Сребреков да върне дължимите 13лв.

А най-некоректният длъжник на КТБ е Цветан Василев, дължи има няма 2 милиарда и нещо!

да ги пратят на румънската прокуратура

и кво пайм ся?

Бойко кво стана с ония 240 млн? От КТБ? Гриша Ганчев

Цацароф е зает в момента. Мъдри новия "Костинброд" преди изборите и пуска жалби срещу Да, България.

За Костинброд Бочко краката му трябва да целува, че го спаси от престъпление!

То така списъка не върши работа. Няма ли разледващи журалисти с малко свободно време да сведат първите три страници до 4-5 човека? Аз лично си цъкаш в търговския регистър, ей така за кеф за един от големите длъжници, общо взето видях как е попрехвърляно дужество в това число и на 2-3 от по-малките длъжници и стигнах до едно име. Е то не ми говори нищо, ама като попиташ Гугъл и Бивол виждаш с кого е свързано. Пък и като си журналист отиваш, намираш го, питаш го, снимаш му палатите... Е стига да не е собственик на твоята медийна група де.:)

Ми като знаят списъка да ги накарат да си върнат парите!

виновни няма, осъдени - още-малко! булгар, булгар - просто и овче племе!

държавата в лицето на управляващата каста-наречена мафия е виновна--проста една банда държавни служители на отговорни постове--грабят и крадат Замесени са-- съдилища--агенция по вписванията--- ДАНС-по специално тия -дето отговарят забанките и тези от отделите на самата КТБ--политиците дето дсаназначили тия служители им правят чадър--Надзорните оргави итака натам Вие що не регистрирате в съда фирмичка с екзотично име -- англиско--зад което нестои нищо и си уредите среща при Цветан Василев или отдел там и хоп--след проверка от всички изброени по горе--щото етака напрактика--дави приведат 50 милиона евра2-Айде опитайте!

Значи така, кухи фирми, или дружества-бушони. Да, ама не. Всеки необезпечен кредит е разписан от служител на банката в нарушение на банковите правила. Одитори и надзорници или са спали, или им е платено за да се правят на разсеяни. Само Мустаканчо ли е подписвал всички документи, или има и някой друг??? Ако е друг, КОЙ??? Защо никой не споменава нищо по темата, а се хвърлят мъгляви инсинуации в публичното пространство. Освен това парите са получени от фирма която си има управител, тоест материално-отговорно лице което е поискало заема (а) или представяйки фалшиви обезпечения (документна измама), или (б) без обезпечения (в конспирация с лица от банката с цел измама и кражба). Къде са тези измамници? Вярно че е главатаря на шайката наречена прокуратура е много пълен и муден, но колко време им трябва да си размърдат задниците и да дадат всички измамници на съд? Много удобно е Мустаканчо да седи в Белград и всички престъпления да се приписват на него, други виновни няма. Не че той е невинен, но има и много други участници-измамници които засега се измъкват по търлъци, а матряла духа супа за 4 милиарда.

Имаше и още един убавец - Иван Искров се казваше, шеф на БНБ беше и така хубаво пееше "назад, назад, моме Калино" - и за т'ва си изпълнение в дует с един топ-банкер месечно сме го възнаграждавали с едни 45 хилки и още хилки като бонуси и др. екстри... К'во ли стана с тоз' убав чиляк?!

И Искров и Цацаров си ги назначиха ПП ГЕРБ да им бършат оцапаното.

Защо дясната колона от таблицата възлиза на 6 082 103 903,87лв ?

Що ми се струва че списъка изготвен от тия негодници не е точен и кой знае към коя дата е. Съдя по лична информация. Кой е изготвил списъка и кой и как ще отговаря за публикуваните неверни данни искам да знам

Е, тази фирма "глас индъстри" не е ли на Цецо, който купи с нея някаква сръбска фабрика за стъкло? И кога най-после ще застане пред съда? Чака да сменят Цацаров ли?

Списъците с длъжниците на КТБ имат 100% прилика с агентите на ДС - добре почистени и безопасни за истинските извършители. С аферата КТБ ДПС наказа БСП, като развали съвместната им банка. Пеевски успя да спаси имотите на ДПС, а за БСП остана плявата. А Борисов изпусна възможността да изпрати и двете страни на топло. Не че имаше сериозен шанс, но можеше поне да опита.

И защо ГЕРБ 4 години наливаше държавните пари в "съвместната" банка на ДПС и БСП? И с какво бай Местан запуши на Бойко устата и си хойкаха заедно при Ердоган?

Именно Борисов, Пеевски и Цацаров, в тандем с Василев ограбиха КТБ!

Къде видя пък ти БСП? Ей, това герберската тъпотия няма граници! А Борисов е купил къща на любовницата си в Барселона като е спестявал от закуски!

Държавата не е наляла пари в КТБ. 4 милиарда наля фонда за гарантиране на влоговете. Държавата само му даде кредит, който той си връща, ако не го е върнал вече. Парите отиват във фискалния резерв от близо 16 милиарда лева с този заем. Нова е основната причина дългът на България да нарастне с 2,5 милиарда лева при Боко 2, въпреки погашенията през тази година. Реабно обаче даже сме намалили дълга заради тези 4 милиарда които влизат във фискалния резерв. Въпреки това имаме обир в особенно големи размери + терористичен акт за събаряне на банковата система. Прокуратурата има реално обвинение и причина да се задейства.

Технически погледнато - си прав. Обаче: Фонда за гарантиране на влоговете , който трябва да върне на държавата тези близо 4 млд., се пълни от банките, а БАНКИТЕ - от ползвателите на техните услуги, демек гражданите физ. и юридически лица;) И...да си забелязал некои увеличения на таксите и услугите на банките напоследък?;)) И не , все още ФГВ не е върнал на държавата тези пари - последно върна към 1,6 млд!

Е, кое не се пълни от гражданите, ако така ще погледнем на нещата??

да ама не, кредита които е теглен от фонда е държавно гарантиран, а фонда е празен след тези операции, ако стане проблем с банка сега какво се случва умнико?

Банките и държавата (основен виновник за фалита и липсата на контрол) са в първи ред с 3-4 милиарда вземания. От 600 милиона нищо няма да достигне до никой вложител (от 4ти ред), мафия.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Да имаш идея, защо сега като е толкова зле, може да се пътува и работи навън, а преди, като беше толкова хубаво, не можеше? Питам за един приятел.

За да може да се завладее територията ;) Работим за виртуални пари - хартийки. Къде е златният резерв?

И какво като се публикува списък ? Нещо ще се промени ли ?????????????

Подготвят публиката и вложителите, да им насочат гнева, щото до тях нищо няма да стигне!

ха, пуснаха списък с вложителите в КТБ две седмици след фалита, за да се възмущават хората кой колко пари има (не, че не е интересно някой откъде ги имат), а длъжниците ги пускат след 2 години, като са замели следите и препродали фирмите по три пъти...

Това е добре че се изважда пред гражданите, но ще се върнат ли парите които са раздадени? Какво ще последва? Време е за работа на прокуратурата.

Пуснах таблицата в ексела и на края сумата в левове излезе 6 082 103 903,87. Сега се надявам ЧСИтата да поработят.

Щото си сумирал двете колони дългът обикновено във валута + преизчисления в левове дълг инак сумата е за 3,85 милиарда лева

Сумирах само дясната колона в лева. Може да проверите сами.

3,85 милиарда лева са общо всички задължение на тези длъжници. Сега остава да разберат кои изроди от БСП са участвали в далаверата.

Цецо Василев каза кои: Борисов и Зидаров.

Цецо Василев е крадеч и следователно лъжец. Ето сега ГРОБ не са в управлението да идва да се предаде и да говори, ама се съмнявам.

Ха-ха. Повече от половината фирми са герберо-депесарски. Затова Боко и Местан заедно гласуваха наливане на 4 млрд. държавна пара в КТБ и 16 млрд заем.

хахахахха ;)) Например ИПК Родина, БеТаКа, Будка, Нефт и Петрол ;)) Ей, намерете как да ги плюете, без да приказвате очевидни глупости, бе!

Значи..., ако не си върна вноската по кредита, на секундата на вратата ми звъни съдебен изпълнител и ми взима домашните чехли да ги продава, че да се погасява дългът ми... В случая с КТБ- нищо подобно не се случва. Аз ли съм голям балък, ония ли са големи хитреци....??

Забелязвам само от пръв прочит, че задълженията на тези, дето са правили големите цесии /има ги по стари списъци, намират се още в нета/, в този списък отсъстват. Очевидно цесиите са признати, законни са и са погасили задълженията на тези, на които трябва. Тия, дето са в този списък са прах в очите.

Та да ви светна, че и на мен ми е тъмно. Зад всяка фирма се крие ЛИЧИЦЕ-кое е.ЗА ДРУГИТЕ ЛИЦА-ЯСНО. 1-Като вземе властта БСП правим 1долор-1000лв 2-Вие от къде знаете ,че сме още в България 3-Между тези има много починали 4- И какво чакате, да ги върнем да бе да ,;;кръв повръщам пари не връщам;; 5- Ние не сме ги взели за да ги връщаме. Когато Цветанчо ги върне, тогава и ние, ама преди това ще си помислим Не се занимавайте с нас, а мислете за изборите--айде У леву

В трета точка за починали ще дам пояснение,че някои може да не загреят -- Починали документално, не физически. С толкова мангизи кой луд ще вземе да умре, той ще цъфне и върже от сполуката.

Направо края му неможеш да хванеш.Много са бъркали в кацата с мед и какво от това.

нашите другари си знаят работата!

Кухи друг път? Знаят ги,значи знаят кои са собствениците,бивши и настоящи! Я един закон за доживотна присъда,за да не могат да се нарадват на крадени пари,а за наследниците да им отнемат всичко само една стая с легло и завивка пак до живот и да видим тогава къде са парите!!!

Да ама прокуратурата не смее да се произнесе, а съда си чопли носа! Наистина трябва румънци да дойдат!

какво от това като публикуват имена на длъжници от банка ктб!то и бибшият комуностически режим на бкп е обявен за престъпен но и днес българската държaва се ръководи и до ден днешен от политици със комунистическа жилка на бкп и дс!

Само списъци се вадят в таз' държава, все едно Гр. Ганчев ще се засрами, че е в този списък..

Да си внесем 100-тина хиляди румънци да излязат на площада и няма да ги пуснем обратно, докато тая паплч не излезе от топлите си дупки, за да ги изтръскаме с главите надолу и да ги ритнем здраво отзад! Защото ние българите това го правихме за последен път през зимата на 1997. Но тогава нямаше развити социални мрежи в нета. А сега протестираме само в тях и "търкаме билети" както каза Лейката

Ритахме ги..Няколко пъти..В НС се се криеха, като плъхоци, бели автобуси ги спасяваха, по задни входове се криеха, от таксита и ресторанти ги изхвърляха..И какво от това?Изтупват се, отиват при кебапчиите си на Бузлуджа и хоп- пак избрани

Ами поне половината от тези които нек биха ги избрали не са вече в България. И с право - искат да живеят нормално и да не ги грабят посред бял ден. И то докато са млади. Те не вярват в "светлото бъдеще", защото израстнаха когато вече не се учеха "Основи на комунизма", във време когато екс-комунистите и техните протежета грабеха, което продължават да правят и сега. И за най-голямо съжаление няма за кого да се гласува сега.

Тоя боклук Ц.В трябва да бъде доведен в България и осъден за гешефтите му, тоя швестер постави България в ситуация опасна за националната сигурност! Руски олигарси изкупуват за жълти стотинки бизнес за милиарди!! Алооооо ДАНС-къде сте?

В списъка сме - под прикритие! А кой пита...???

Ето тука е работата на съда и прокуратурата. Кухи фирми? Има си управители и собственици, както и счетоводители които са оформили документите за теглене. Спойконо могат да бъдат арестувани за кражба в особенно големи размери, като към това се добави и ОСНОВНОТО обвинение за терористична атака срещу банковата система на държавата.

Не видях в списъка Иван Костов върху когото всички се упражняват и оправдават в тази държава.

На какво основание , от ГЕРБ наляха 4 млрд . , в КТБ СЛЕД КАТО НЕ БЕШЕ ИЗВЪРШЕН ОДИТ , И НИКОЙ НЕ ПОПИТА НАРОДА , ЧИИТО ПАРИ СА , ДАЛИ РАЗРЕШАВА?

Защото в Бг народа не е прост , ... НАРОДА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОСТ .

На прост народ - крадливи управници и прости коментатори в мрежите...

4 милиарда наля фонда за гарантиране на влоговете. Държавата само му даде кредит, който той си връща, ако не го е върнал вече.