Вестник ”Преса” и списание ”Тема” спират от 1 август

Вестник "Преса" и списание "Тема", както и техните уебсайтове, прекратяват дейността си от 1 август.

Обратно в новината

Коментари - Вестник ”Преса” и списание ”Тема” спират от 1 август | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази е от добрите новини !

Купувайте талончета, търкайте монета от 5 стинки, че друго не ви остана, и се надявайте да се закваси морето, а през това време онзи млад, кръгъл и крайно успешен бизнесмен изкупи и унищожи последните остатъци от медиите, където все още работеха истински журналисти. И всичко това с вашите пари. А, честито!

ЕТО ТАКА КГБ УПРАВЛЯВА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ И СТРАНАТА НИ!!! ....А СИНА МУ Е НЕСМЕНЯЕМ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ОТ 20 ГОДИШЕН!!! ЧУДЯ СЕ ДАЛИ НЕ Е С ДВА ЧИФТА :)

Ние в къщи вестници не си купуваме. Купуваме си истинска тоалетна хартия.

Вие в колко къщи живеете?

Тъп и неграмотен ще си остане гОркия елементарник...

На Тошо медиите фалират, обаче неговото имане нараства - така се прави бизнес в България!

Толкова много пишман коментатори и злобни душици има във форумите. Те не са читатели, те предварително знаят всичко, но не съзнават каква трагедия са като писатели.

Sm3hurk0

Кой те натиска та да звъниш. Тук хората изразяват мнение и никой не претендира да е писател. Пишат както могат - с правописни грешки даже и с латински букви и онлайн преводач го превежда. Ако това е медиа и работят платени драскачи на заплата и продават новините за пари - хората ще искат да пишат без грешки.

Всяка прес-група служи за прокарване на политическите интереси на определени бизнес-среди. Няма такова нещо, като губеща преса. Просто напоследък стана по-изгодно да се плаща на тролове, вместо на журналисти. Троловете излизат в пъти по-евтино.

Шиши защо постъпваш така с хората? Айде Т.Тошев си е за пенсия отдавна, Велева също, ама другите?

на борсата !!

Наемниците срещу поръ4ки и заплащане ли??? Има мног, ама много достойни хора от бранша, които с години са без работа или работят... и охрана, вЕрвай ми! Така, 4е 120 безработни... НО, мадам В. както винаги ще се уреди, както и кликата около агент Тошо пурата ;) В Бг медии няма! Това е! Изпраното-изпрано!

А на ТЕЛЕГРАФФ-кога,ще му резнете жицата,товарищи?!

Не се кахърете, верни читатели с промити мозъци - вече Преса и Тема ще излизат под ново заглавие - "КОЙ?"!!! (Мама запази марката още преди 1 месец - умна ми е мама, най-умната мама Праска на света)!

А КАПУТА- кога ,ще го спрат?!

беше, че спряха "Диагноза", тези са като другите - платени манипулатори.

Винаги приветствам икономията на хартия и мастила! Пък и доста търтеи-драскачи ще трябва сега да си търсят по-честна работа.

Много се веселят на тоя факт, ма ние, народът ще трябва да им плаща целия масраф - и за КТБ-то, и за неплатените данъци, сигурно има и още! Веселба! Голям купон! Аман от простаци!

много поевтиня тоалетната хартия и не издържаха на конкуренцията

Но примитивна амеба не може да го усети, не се и опитвай.

о да :) ! добре че има кои да даде оценка на другите :) клоун !( разновидност на напредналият човешки вид ) и какво ще направите сега като ви хлопнаха кепенците ? пак ли амебите сме ви виновни ?

Не се кахъри, де - империята Прас прес владее 90 % от медийното БГ пространство;о) Ще излизат под името "КОЙ?!" - нали го запазиха;о)

Както е тръгнало май не остана вестник в който да има поне малко независимост от политици извън Икономедия. Другите да ги закриват всичките, журналистите да хващат мотиките, че те се продадоха преди години. Да оставят един народен вестник с името "АЗ, успелия и Мама" за тези които още ги купуват и точка. купиха ги точно за да ги затворят.

ТВ7 и парцалите на Пеевски,кога?Проклятието ''Костинброд'' е по-ефективно от проклятието на фараона..

Еееех... Тъкмо мислех на 03.08.2015г./пон./ да си купя за сефте в-к "Преса".

Синът на главния редактор на "Труд" Тошо Тошев - Радослав Тошев, дългогодишен шеф на Комисията по транспорт в Столичната община от ГЕРБ, заслужено може да бъде наречен човекът Синя-Зелена зона. И докато я налага на софиянци, които трудно свързват двата края, той обикаля света, и се хвали със своя стандарт на живот. Кадиев най-накрая назова имената : Орлин Иванов и Радослав Тошев от ГЕРБ са рекетирали Плевнелиев

ОЧАКВАЙТЕ В СКОРО ВРЕМЕ ДА ИЗЛИЗА В."РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО"!!! ВЕСТНИКА НА БКП-Д.С.!!!

И "Тема" ли? Най-интелигентното списание! Ударихме дъното и продължаваме надолу...

Жалко. Дори абонамент за "Тема" имаме. Сега всички дружно ще гледаме "Планета", вместо да четем някакви си там списания.

Алелуя! Хайде всичко свързано с Цв. Василев да се маха, а той да влиза на топло!

ти май не четеш - свързани са с Пеевски, не с Василев

Еееее,Бойко ще ги оправи,ако не всички,Валерия Велева със сигурност.

Отървахме се от Гласа на Тошо. Надявам се да се отървем и от Петьо Блъсков скоро.

Ами крайно време беше, след като толкова време плащат производствени разходи и заплати за нещо, до което повечето от хората ги е гнус дори да се докоснат.

ъъ..що така бе Блъсков, Велева ? Деньги нет ? Значи чакаме и Телеграф,Близ, Кросс,Всеки Ден,Уикенд и другия руски боклук скоро да се спомине..

На някои хора навсякъде им се привиждат руснаци.

Луд е той, луд е. За хапчета плаче.

БЪЛГАРИЯ УБИ ДЕТЕ!

Най ми е мъчно з Валерия Велева.

И що ти е мъчно за кучката?

До каквото са се докоснали блюдолизците от ДС и махащите с опашка на пеевския - тошко ченгето и мадам В - всичко е погинало...

Що така бе - пурите ли му свършиха не Тошко? Или препра парите вече??

На този хал сме не заради пресата, а най-вече заради негативизма. Отвратих се като прочетох повечето от оплювките до тук. "Преса" беше един от малкото стойностни вестници на пазара и тези които го плюят го правят така по инерция без да са го прочели поне веднъж. Само заради името на някой. Е сега на воля могат да си четат вече само "Телеграф", "Монитор", "Всеки ден" и т.н. - те са "сериозната" преса в скъпата ни Родина. Е, разбира се и "Уикенд" и други такива парцали, те поне се харчат в големи тиражи - за 2 000 г от Римската империя тасам нищо ново - "хляб и зрелища"!

Ай стига бе и те за пари ли са работили! Аз все си мислех,че някакви таланти ги водят към перото. Добър ден за българската демокрация!!!!!

Е ти със сигурност не четеш изобщо... хаха

"Коректният вестник" остава без кореспонденти - избори идват и всички са много заети да обикалят насам-натам и да дават обещания... В Ловеч Милко Недялков ще атакува кметския трон, след като беше детрониран като областен управител... След изборите, ако на никого от кореспондентите не му се отвори парашута да влезе да папка от държавната хранилка, ще се върнат да плюят от вестникарската трибуна управляващите, белким някой им повярва, че те са алтернатива на управляващите...

Добра новина за българската демокрация! Не съм чел този вестник, но знаейки В. Велева каква подлога е на Доган и Пеевски, ми е ясен без да съм го докоснал! Впрочем, остана ли вестник, който да не е зависим от Пеевски! По този повод, нека всеки да се замисли, ако реши да купи бълтарски вестник, чии интереси обслужва!

Ми бегай да си купиш "Демокрация" тогава. С главен редактор Волен Сидеров. Ха-ха-ха!

Ще бъде жалко , ако се случи.Там има журналисти с Перо.

Ех, Тоше, Тоше, сладка ли е сега пурата на Пеевски. Паричките ли свършиха или ти е горчиво вече фелациото и вкуса на спермата на Прасчо. Нали ти казах още на времето на теб и на "мадам" Велева- Господ забавя, но не забравя! Да се готвят скоро и вестник Труд, Стандарт и агенция ПИК/ако забравих още някой, моля да ме извини/. А Петьо Блъсков скоропостижно да изтрезнява и да си търси нов спонсор, за предпочитаме също бивше ченге от ДС. А иначе днес е добър ден за свободното слово в България! Един нечистоплътник по-малко..

На мясото на "Преса" ще се появи нов вестник, който ще се казва "Кой". Мама вече е регистрирала името като запазена марка.

Hяма нищо за чудене. съдбата на хартиения носитал е ясна - изчезване. Eлектрониката завзема пазара и така ще бъде до следващия нов носител на информация. при толова много вестници в българия естественият отбор е неизбежен.

маминото прасулаче сега как ще си бълва пумията и рекламите на лафка и ВИП секюрити

От коментарите до тук личи, че нито един от коментиращите не е чел вестника. Това са приказки от рода - дайте да плюем, нищо, че не знаем за какво иде реч, ама то всички са маскари. Като читател, който не е пропуснал нито един брой от вестника, мога да кажа - това е не само най-коректният вестник, а и най-балансираният, най-професионално списваният. Надявам се, ако проблемите са финансови, скоро да се разрешат, защото всичко останало - концепция, талантливи пера, обективност - те го имат. Лично аз оставам без МОЯ ВЕСТНИК.

Напълно те разбирам. Добре че не ми спряха в-к Дума.

Ивета, трябва ли да съм чел този вестник, на който зам. главният редактор съм го слушал примерно как говореше по времето на атаката срещу КТБ, и да имам представа за съдържанието на статиите в този вестник!

за да даваш мнение трябва... иначе на какво основание ще коментираш... смешко... защо не коментираш някой мач който не си гледал... ха ха ха

Готов съм да се подпиша под всяка една от думите на Ивета(или който стои за този псевдоним).Жалко, много жалко, каквито и да са причините оставаме без най-истинския вестник с най-професионалните журналисти !

Валерия,Валерия,тежко му и горко на този който има взаимоотношения с теб,депесарски плебей.

Отдавна се информираме в нета и то главно от чужди сайтове, другари журналисти.

Браво бе глупако. Кой знае какво попиваш като сюнгер от чуждите сайтове.

Ха ха ха, сюнгер, вероятно си ти, "глупако". Да получиш цялата информация и различните гледни точки, не е работа за сюнгери, като тебе.

Жалко за коректния вестник. Ще ми липсва, защото е над останалите на пазара.

В този смешен вестник преди два дни имаше цяла статия за кандидат-кмета на АБВ Цветан Антов. Той не може да свърже две прости изречения в едно сложно, но писачът беше сложил наколенките и предизвика весело настроение в четящите.

Вестник Кой?

Дружеството купувач се свързва с Бисер Лазов - бившата дясна ръка на собственика на КТБ Цветан Василев...от медиите, а по регистър - с румънски евродепутат(ка) от комисията за "усвояването" на европрограми за градска среда.... нови "умни" светофари (добавено 1 умно копче) на мястото на току-що поставените нови, но светофари без акъл...ъъъ без копче! Но пък за SMART светофар цената си е в пъти! Копчето е златно!

Най-после - един боклук по малко! Кой 4ете бг вестници в бг,а??? Само пенсии и кретени! Агнтът Тошо и мадамата не ги мислете, бая безработен народ ше има, освен да драскат и да слугинстват писа4ите в БГ не стават за нищо! АМИН за подлогите!

изпитах ужас когато блъсков напомни че той създаде "свободната" преса... дс създаде свободната преса ... тъжна тъжна и слаба страна... кога ли ще прогледнат хората