700 задържани при операция ”Вихър” във Волгоград

Над 700 души са задържани в рамките на антитерористичната операция "Вихър" в руския град Волгоград. Спецакцията започна след двата атентата, които отнеха живота на 34 души.

Обратно в новината

Коментари - 700 задържани при операция ”Вихър” във Волгоград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, и? Хванали 700 дребни криминални престъпници и НИТО ЕДИН терорист. Руснаците му викат на това "показуха". На български - Напънала се планината и родила ... мишка. Руският Мачо е като българския му събрат Боко Тиквата.

Кога ще чуем че са ликвидирани международни финансови центрове спонсори на терористи!Хайде потърсете парите!Кой ги дава на кой и защо!Лошо!Старите ЧК с наганите гонеха и ликвидираха бандите на бейовете по- добре!Дзержински е казал"Хладен ум и горещо сърце" а не "еротично бельо в акъла и банкова сметка на сърцето"!

В държавата на ужаса Русия човешките права и въобще човешкият живот нямат никаква стойност.

Това във вещерския си казан ли го видя?

То щото другаде имат.Да си чувала нещо за "Маккартизъм".Ами де ще чуеш.Те парите не миришат ако ще и да са извадени от кенефа на американското посолство.

Малко им беше на американските комунисти. Трябваше да е радикален-зверски Маккартизъм. С русо-болшевишката измет само с огън и ярост трябва да се действа. И косвените жертви на това гонение са абсолютно оправдани.

До 2030 г. Русия ще изпревари САЩ и Австралия, както и много страни от ЕС по жизнен стандарт, сочи дългосрочна прогноза на руското икономическо министерство.

Тъкмо ще стигнат запада и ще им свърши газа. Пустия късмет

много правилно 6ш сащото се отнася и за кувеит и дубаи

Тогаз ще се преместим в Русия, аз си харесвам Иличовск.

Абе то през далечната 1960 пак същите "велики" икономисти прогнозираха че през 1980 ще построят комунизма, ама..... греда. Въобще да вярваш на руско-съветската статистика е все едно да вярваш на врачките в циганската махала. Или както се казваше: "А дано, ама надали.."

"руското икономическо министерство" ха-ха. Водката е такава муза за руските комици.

Софецките т.н. служби са тренирани да тормозят и трепят собствения си народ, а не да го защитават.

Що ли се сещам за "Uniting and Strengthening America by Providing Appropriate Tools Required to Intercept and Obstruct Terrorism Act of 2001". Интересно четиво.

Пропуснали са да напишат в статията какъв е етническият състав на задържаните.Обзалагам се, че са арестували всеки мюсюлманин който им се е изпречил на пътя. Има много интересни журналистически разследвания за тормоз на руски граждани "не- християни" след атентата в театъра в Москва. Това ми прилича на абсолютно същото.

Ами естествено, ти кой мислиш, че прави атентатите ??? Ко се правиш на ударен ???

А защо не се обзаложиш,че са пенсионери твърди комунисти(болшевики) и доста над 70годишна възраст?

Много е странно. Най-богатата на природни богатства страна в света, уж се намира в Европа, а народа и беден като хлебарка, живее по-кратко от робите в северна корея, че и лошите руски управници имат милиони фенове в България. Извратена работа

Как няма да имат милиони фенове като разбраха лицемерната същността на демократичния запад, за който сме поредната усвоена и демократизирана колония. След като страната ни е на ръба на катастрофата, дали Русия има вина или по-скоро ЕС и сие. Не съм русофил, за да избегна интелигентните епитети , от такива като теб.

МНОГО МИ Е ПОЗНАТО ТОВА-700 ЗАДЪРЖАНИ! МИЛИЦИОНЕРСКИ ПРОИЗВОЛ И ТОРМОЗ НА ГРАЖДАНИТЕ ЗА ОТЧИТАНЕ НА ДЕЙНОСТ! А ЕФЕКТИВНОСТТА НА СЪВЕТСКИТЕ ЧЕНГЕТА Е ВИДНА И ОТЧАЙВАЩА. КАТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ИМ УЧЕНИЦИ!

Оставете я тази Русия на руснаците и дайте да си оправим нашата малка кочина Бълтария! Не ни разсейвайте със събития по света и не се правете на компетентни по всички въпроси, а по елементарните неща сме още цървуланковци!

Много лошо сме свързани с тях, кат скачени съдове. К'вот е там, същото е и у нас. Нямаме шанс.

Гнусната истина. Дори и на ниво "лидери". Сравни Бойко с Путин - двамата някакви каратисти, егоисти, грандомани, комплексари. Орешарски и Медведев - мърльовци, чучела, жалки, прислугата на задкулисието. Само Станишев/Доган ми бягат, не мога да оприлича към някой; може би те са някаква наша иновация...

Чудя се един материалист може ли да направи такава саможертва в името на живота на съгражданите си? И защо се възпитава грубия материализъм в младото поколение? Загиналия полицай дали се е молил на финикийските знаци като на господ? А нашите полицаи могат доста да научат как се действа с терористи точно от руснаците, а не от западните експерти, които поемайки такива случаи най-често замитат следите.

Убийства според ООН: убити на 100 000 човека Германия: 0.8 ЮК: 1.2 Франция: 1.1 САЩ: 4.8 Русия: 10.2 Самоубийства според СЗО: Германия: 9.9 ЮК: 11.8 Франция: 14.7 САЩ: 12.8 Русия: 20.2 Украйна: 21.2 Китай: 22.23 Беларус: 22.9 Казахстан: 25.6 Смърт на пътя според СЗО загинали на всеки 100 000 превозни средства Германия: 7.2 ЮК: 7 Франция: 9.5 САЩ: 15 Русия: 55.4 Средна продължителност на живота при мъжете спроед СЗО Германия: 78год ЮК: 79год Франция: 78год САЩ: 75год Русия: 61год Средна заплата на месец според Световната банка: Германия: 3352$ ЮК: 3728$ Франция: 3177$ САЩ: 4537$ Русия: 750$

тези които врещят за демокрацията в русия ще се радват ако станат като нас и руснаците!!!без армия, без граница,бедност но демократични!!!за корупция два примера:сименс и ролс роис!!!демокрацията в европа умря когато падна комунизма!!!не знаете какво ни очаква!!!може би е по добре!!!иначе щяхме да имаме много самоубииства!!!

Пич, русия се сравнява само с африканските страни. Сложена до нормалните бели държави изглежда жалка и смешна

ъхъ шъ им кажа...)))

средната заплата в Юк повече от Франция??? ти ме разсмиваш )))) тя световната банка че е от разни англоеврейчета е ясно ама ти се си мозъе на пиел също )))

Ти чувал ли си за думата стандарт?

Зa съжaление нямa дa може дa aрестувaт всички терористи - твърде много сa по светa

по човешките права спрямо индивиди и групи,които системно нарушават законите и упражняват различните видове терор за облаги и доминиране ,а има и МЕЖДУНАРОДНА КОНВЕНЦИЯ СРЕЩУ ТЕРОРИЗМА

В Русия 2013г е отбелязан за първи път от катастрйката положителен ръст на раждаемоста над смъртноста. А в България -демографска катастрофа.

Ти си просто досада.Хан?Тутку? Стига бе!

трябва да сме толерантни демократи!!!грешките на природата и те имат право на глас!!!

с тази пропаднала Русия ?!

Руснаците друго не знаят, освен да патрулират. Целият им смотан, оскотял животец минава във военни песни, набиване на крак и възхвали към "бащицата". Айт-два, айт-два...до откат! За всички буквалистки мислещи нискочели русофилчета - това за патрулирането и набиването на крак е метафорично казано.

какъв нискочел идиот се появи във ворума!

Аз да не съм ти огледало, бе?! Айде, марш отвъд Урал!

Само няколко цифри Русия - 5,7% безработица Европа - 22% безработица Русия - 22% дълг от ВБП Европа - 100% дълг от ВБП САЩ - 120% дълг от ВБП _ и последно матушка Русия никога не прощава !!! Това са само факти - изводите за Вас.

Русская безработица - самая нижная в мире!

Русия няма печатница за Евро и Долар /с главни букви/. Изода си го прави сам.

Чyryниц

И пак смогва. Изводът и ти си го прави сам.

Чудесна информация, приложи и тази за БВП-то на глава от населението.

Попитали Радио Ереван: - Знаете ли какъв е курсът на рублата спрямо долара и фунта? - Един фунт рубли е равен на един долар! - отговорили от редакцията...

Там в Русия 3/4 бачкат без подписани договори, от дека я изкопа тая статистика, пиле? ХАХАХАХА

и още няколко цифри. Емигрирали от Русия към САЩ и в "скапания' Запад - над 6 млн. Емигрирали от Запад в Русия - шпионинът Сноудън и Жерар Депардийо. Както добре знаем от хубавото никой не бяга. а след като и руско-съветските милионери отказват да живеят в Русия .... Но да оставим Запада - те са много "висока топка". Да вземем една мизерна държавица като България (която апропо има дълг само 16% от БВП. След управлението на Обущарски и БСП може да достигне "заветните 22%. Нали трябва да се равняваме по съветските другари) Ако сравним броя на руснаците избрали да живеят в България с броя на българите избрали да живеят в Русия лесно ще установим че първите са между 1000 и 10 000 пъти повече. Е, или руснаците са непоправими идиоти и бягат от великата руска страна където тече мед и масло, или песента "...я другой такой страньi не знаю, где так вольно дьiшит человек", май не е точно така.

+ Бюджетен дефицит в РФ 0.5%, а в ЕС е около 6 и 7%, като е постижение да го закрепят на 3%. /Критерии някакъв/.

Някакви хухавели с фереджета им разказаха играта. Още от времето на афганистанската война руснаците ядът дървото от арабелите.Факт .

пък аз сега в Афагнистан ич не го ям шъ знайш)))))

И от двете страни показват мускули. В крайна сметка гинат невинни хора. Жалко.

Е,дано да имат успех,да заловят ИСТИНСКИТЕ поръчители и помагачи.Че после,в путинова Русия,майка им жална,какво ги чака.Или по-точно,почти това ги чака,за каквото са виновни.

Колкото заловиха поръчителите на 162 -те поръчкови убийства в България. Не стига само това, ами всяка година ме-ДИЙ-те,отбелязват годишнините от смъртта на баш мутрите, като на кралски особи, което показва, че поръчителите са благодарни на убийците и се зачитат един друг, и не бръснат за слива обикновенните хора. Но е така, защото всичките са от едно семейство.( червения клан).

Що си мисла, че не дирят във вярната посока. Я намерят някой скапаняк с пищови, я не. Но ако задирят при политиците - много боклук ще намерят!

Защо нашите медии не казват че във Франция са били опожарени над 1000 автомобила на нова година?

и пак не ни казват.

Едно време 50% от материалите в Топливо се крадяха или се подаряваха на приятели на шефа. Реално няма българска къща от онова време строена с купени материали. Всичко се строеше с измъкнати неща изпод щанда. Ама сега тарикатчетата са много въодошевени от китайските закони против подоби кражби. Браво, Ганьо.

Много лъжеш -ши знаиш!

Бай Ганьо Русофила иначе е много за строги диктатури и терор на властта, но да не е на неговия гръб. Само да гледа отстрани и да злобее. Тарикат си, бай Ганьо. Селско тарикатче. Цялата ти колиба е построена с крадени материали през социализма

Зa съжaление, зомбитaтa по светa сa много, Путин нямa дa може дa aрестувa всички.

Тези които ни докараха до национална катастрофа дали са русофили? Или марионетки на запада? Хайде помисли малко. Можеш да се поинтересуваш по-задълбочено по въпроса.

Лилов, Луканов, Младенов, Овчаров, Ананиева и Станишев дали са марионетки на запада?

Статия в Дойчевеле: Влизат здрави в затвора, а умират В Русия предварителният арест често е равносилен на смърт. Съдии и прокурори хранят генералното подозрение към болните арестанти, че са симуланти. През тази година там вече са починали 258 затворници. Тъй като стотици арестанти умират ежегодно в предварителния арест, може да се каже, че смъртното наказание, което официално не се прилата повече в Русия, отново е в сила.

пий едно компотче -ще се оправиш !

да не искаш да ги гледат като норвежкия юнак?

От тия 700 човека, колко ли ще излязат живи от предварителния? Хайде даваите предположения.

от тоя руски сайт бе, докога това ще го държите като новина номер 1, три дена подред да стои поне новината за демографския срив, ние сме българи, какво ни интересува кой къде правел "показно" как се бори с тероризма, ще преборят дедовия така, докато има човешки матриял няма да се свърши с камикадзетата

Сега остава и атентаторите да са сред тях.Но защо ли ми се струва,че задържаните са най-обикновени пияни мужици,клошари и бездомници.

НСА подслушват тайно за да хванат терорист, а руските милиционери по стария начин. Събират 700 човека и ги бият докато някой признае нещо

Ее как не са се сетили руснаците до сега -колко са прости ....ами те терористите всичко по телефона си казват....

Истината е,че са задържали 700(може и по-вече) човека от излезлите да протестират граждани срещу случващото се във Волгоград и Русия.Лъжи и манипулации в руска република Бълхария.

Пий зелев сок.Помага

Значи протестират против атентатите пък ги арестуват?такава възвишена мисъл ще остане в историята!!!!! Пий си хапчетата Льольооооооооооооооооооооо.

700 задържани? Количество за сметка на качество. По комунистическата

Pesh0

Да помолим путин да ни ги прати за 2 седмици в София . Да арестуват парламента , правителството и по преценка , кой в сибир, кой в чукотка

Те Орешарски и Станишев сами се пре/О/дадоха на руснаците, без бой.

НЯМА СМИСЪЛ ВЕЧЕ ДА ТИ СЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ.МОЗЪКА ТИ Е НЕПОПРАВИМО УВРЕДЕН И МЯСТОТО ТИ Е НА 4-ТИ КИЛОМЕТЪР.

И какво лошо сме ви направили пък ?

Pesh0

Е ще ви плащаме по 1 милиард на година да ги държите в затвора , при нас харчат по 4 милиарда за 6 месеца .

Путине един ... не ми харесва!!! Съболезонвания на руснаците! Да почиват в мир умрелите и оздравяване на ранените! Пожеланията са за обикновенните руснаци, за народа! Не за тея дето ги упавляват и крадат!

ЧНГ на всички участници в надприказването ....най добри пожелания към всички дори към противниците на моята позиция)))))) дано новата година да ни донесе повече радост)))))))

баце, много си ларш, как така и на противниците ??? Сражаваш се до последно, а ти дигаш бяло знаме ??? Виж к'ва хубава новогодишна снимка си направих пред Кьолнската Катедрала.

Да си играят на войници.

Срещу терористите трябва да се действа безкомпромисно. В тази борба всички нормални хора са от една страна.

Мачкай, Володя! Така трябва! Така се действа в целият свят!

Че те много малко задържали,бе! С толкова хора и една колония,не могат,да напълнят!...

Това е щото Путята е малко "демократ"! Чичко Сталин хич не пудреше - на влака и в Сибир! Няма чеченци, няма меченци! Под строй и с песен! И нямаше атентати...

Насилие в отговор на насилие няма да доведе до нищо позитивно. В русия трябва да настъпят фундаментални промени с цел унищожаване на корупцията, изграждане на правова държава в която се защитават гражданските права. За съжаление, путин и со. си действат както си знаят -с груба сила. Жалко за невините жертви и дано да няма повече жертви!

България - Неутрален/Независим Ключов Център ЗА Равноправно и Равноотговорно Партниране ЕС-ЕвроАзия !

Идеята е интересна! Но като е "ключов център", значи ще има ключове - и то много! Пък ний като раздадем на всички ключове, ще я оплескаме съвсем! И после - "оплескахме я, ка'й, ний нея"...

С такива "умни" приказки не след дълго цяла Европа ще гори в пламъци !

Извинете, но много мразя приказки тип зомбиран грамофон. - Като направиха атентатите във Великобритания, това дали беше заради корупцията? Ислямистите или ИРА например? - Като тряснаха кулите и пентагона, САЩ със мир и любов ли отговори /това им беше първата правилна война от 13 год./.

Вие сте зомбиран, уважаеми, по-лошото е, че и не се опитвате да мислите, или пък ви липсва капацитет :))) В Русия атентатите са изпълнени от руснаци (в UK и САЩ организации на алкаида или подобни поеха отговорността). Представяте ли си как, в каква среда са живяли тези хора, за да вземат решение да се самовзривят? Не само мое мнение е, че техният живот е бил такъв заради политическата корупция в Русия, заради погазването на елементарни граждански права ...

с нищо не е по различен от Обама. И в САЩ,както и в Русия не се преговаря с терористи, а се унищожават.

А в Сарафово що ни треснаха? Ние и сила нямаме, пък какво останало за груба сила.

На кого му пука за изостанала Русия и за вечнопияните руснаци ? Но хайде , нека има за какво да си чешем езиците.

Крайно време е така да се действа и при нас....свободията ни води към разруха...не сме дораснали до демокрация , а и с този генетичен материал в нас никога няма да я осъзнаем....

Взерми се гръмни бе, като не ти е у ред живота. Пууу, па и акъл дава...

Такива като теб са ми идеалната мишена....

Казва се "матр'ял"! Да знайш!

След дъжд,качулка!

Хан Дудук, ти не можеш да четеш или не можеш да осмислиш прочетеното?

Много повече бих се радвал да прочета, че организаторите на атентатите са арестувани или разстреляни. Защото 700 задържани прилича повече на репресия и то не върху виновниците, а върху невинни .

Каква се отняся тава до Вас. Една Трагедия използвате да си Чешите Некадърните Езици.Толкова Простак, на едно Място. Я си съберете Мозъците Простакели. Когато ще имаме няколко Бургас, тогава ще го разбете истински.

Намирам Работата на 'нашите' служби по Терористичния Акт на летище Бургас за Тотален Провал. => Сме Длъжни да Създадем Воистине-Наши Служби на Реда-и-Сигурността ! ---- Казвате че Сте Arkan. --> Бихте ли се заели с Необходимото ?

Соросоидчетата са мили и прекрасни същества ...

Хан Дудук, ти въобще не можеш да смяташ ...

бог да просъ загиналите!