Изпратиха делото за електрически автобуси във Варна към Европейската прокуратура

На въпрос дали става дума за кмета на Община Варна Иван Портних, прокурор Кръстев отговори, че не може да потвърди

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Враца кога?

Много про руски лайна в този сайт! Продажници! Бягайте в Москва миризливи наивници!

Електрическият автобус е зелено престъпление, или май беше от на Мъск малоумните идеи. Това си е обикновен автобус с огромна батерия. Какво ще ги правите тия батерии след като се скапят? Затова хората са измислили тролейбуса.

На Портних, който междудругото е софиянец и беше спуснат за кмет на Варна от Цар Чекмеджан, шеметната му кариера започна при Илия Павлов, чийто бизнес наследи(иззе) Доган. Следващата еквилибристика беше рязка смяна на ресорите, откъдето трябваше да продължи кражбата, първо в Общинския съвет и после кмет. Подходящ обвързващ брак с щерката на един от сивите кардинали на Варна и разбира се нов протектор на империята ТИМ. Струва ми се, че ще последва бърз развод в личен и бизнес план и ще бъде хвърлен на кучетата като предшественика си Киро. Разбира се прилично богати и двамата. Прибира се в родната София и Варна остава приятен спомен от миналото. Да заповяда следващия бушон!

Излагаме се вече 7 месеца пред Европа, като кифладжии без кифли!

Стига джафкахте колеги. Някой да лежи в затвора с конфискувано имущество?

Едни мутри в ЦЯЛА България...

Потник, муци, чекаме тъ туканка с големо нетърпение , да знайш душа. Шъ тъ праим да умиргаш. На керестето ми има татуиран ТАКСИ и многу шъ тъ возя на такситу, душа.

Мунчо кога?

Фандъкова кога?

Мачкай, Гешев!

Хахах, към всички големи европари първо се договарят процентите и фирмите от двете старани, да не кажа, че е условие за отпускането им, да не прозвучи грубо! Няма празно, ни тука, ни там!

Пак лоша новина за Краля -слънце. А,на хаирлия да е...

Хунтави тролове, защо според вас прокуратурата даде на европейски прокурор кмета на ГЕРБ Портних? Нали Гешев беше човек на ГЕРБ?

Защото и Гешеффф си брани кожата в момента. Така хем не той пипа по нашите хора - нито ги разследва, нито ги прикрива, хем отичта дейност пред Кьовеши. Съвсме плосък замислъл, типично за милиционер от СИмоеново.

Не ти се получи. Пробвай пак!

Дворците във вилните зони на Варна с какви пари мислите, че са построени ?

С РУСКИ пари

В община Варна случва ли се нещо без да има далавера, едни пуканки не можеш да продаваш на центъра без подкуп ?!

Враца са влезли

А БУРГАСКАТА Община кога ? Там злоупотребите са ТРИ ПЪТИ по мащабни и големи от Варна Бургаския кмет е сред НАЙ-големите ПЪЛНАЧИ на БОКО Борисовото чекмедже с пачки от грандиозни кражби през обществени поръки на нереално завишени високи цени

България НЕ е провинция на Германия или на Меркел( Макрон, Франция) за да се занимават някаквки Евро- чиновници с корупцията в България... А и там всякакви араби и турци плащат ПОДКУПИ да отсъждат срещу истински българи и срещу България... В тоя Европейски съд, Турците, ако решат че кмета на Варна- Портних, е техен помагач, Предател като поп Кръстьо, може да дадат ПОДКУП да отсъдят в полза на Портних..

Зазляваш... По-лесно би било да кажеш кои обичаш. Между другото оня голия арап пак пита за теб... :)

Един нагорещен до червено пуялник в гъзза на арабина и да го пускат да баяга с РАЗПРАН гъъз към Африка, както бягаше Осман Ага през 1865 г... Хем ще му остане БЕЛЕГ за спомен да НЕ напада повече България.

Напишете и от коя държава са купени,защото и тя е в схемата.....ако и тя е членка на евро съюза май тоя съюз ще се окаже голямо блато....