Коментари - Специалният представител на САЩ за Украйна подаде оставка заради скандала Тръмп-Зеленски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една китайска поговорка гласи ,че ако имаш неразрешим проблем и търсиш причината ,първо трябва да погледнеш в огледалото!?Не искам да подценявам Украйна и украинците ,но суматохата заради тях е голяма!Идва ми на ум една радикална идея -ако Украйна се разпадне на 2-3 част или поне да се федерализира по подобие на Швейцария или Германия няма ли да се успокоят всички и да престане този цирк !?В Швейцария има 4 официални езика -немски,френски,италиански и ретроромански /Берн/напр.и не виждам недоволни или притеснени от това!

официален е само украинският и нямат никакво намерение поне засега да го променят. от цялата шумотевица печелят това, че в САЩ научиха, че има такава държава, но едва ли ще се втурнат да ходят там като туристи с оглед криминогенната обстановка.

ах, тези кротки агънца от Украйна. Някой си Пинчук е наливал в кампанията на Хилъри, това не е тайна за никого, която пък Порошенко преди да дочака обвяването на резултата беше поздравил с избирането й и беше написал сума ти гадории в страницата си за Тръмп. Когото спешнозапочна "вие сте най-големия ни приятел". Затова наричат нощта на 9 срещу 10 ноември 2016 година нощта на голямото брисане и триене. Арсен Аваков беше нарекъл Дони Опасен маргинал (между другото, той си е запазил поста и при Зеленски), останалите фактори също се бяха отчели. Да речем, Яценюк, Ляшко. Триене - после нови възторжени похвали, тъкмо обратното на критиките и презрението към кандидата Тръмп.

корекция - Когото Порошенко спешно започна да нарича в страницата си "вие, господин президент, сте най-големият ни приятел".

Тръм показа, че се бори с корупцията в Украйна, където е замесен и синът на Байдън! Реакцията на вещиците Пелоси и Клинтън не закъсна и показаха техните зависимости.

Волкер работел без пари?! Айде бe, нали докато представлява САЩ е работил в BGR Group, която си изкрава парите като лобира в полза на Рейтеън, Локхийд Мартин и... Украйна сред американския естаблишмънт, любопитното е че фирмите за които Волкер е лобирал произвеждат "Джавелините" които Украйна купува като замаяна;)

преди време от посланика на САЩ, Йованович, ако не се лъжа, тя беше отзована преди този разговор. Оплакал се е от Меркел и Макрон. Защо пък да не се е оплакал и от специалния представител? Който е врял и кипял в апаратните игри и е решил да направи печелившия за себе си ход - ако още не се е оплакал Володимир, като нищо е щял да се оплаче. Все на някого.

В.Зеленски по телефона: "Нейното отношение към мен далеч не беше най-добро. Тя обожаваше предишния президент (Порошенко) и беше на негова страна. Тя ме прие недостатъчно добре като нов президент".

най-вероятната причина е, че е в схемите на Порошенко и ко. И е замесен в историите пряко.

Кърт Волкер е намерил подходящ момента да подаде оставка-даже и по медиите вече се промъкнаха тук-там сведения как използва украинците за да отмъкне некое и друго милионче!?

Значи все пак Русия е виновна и за това. Абе що не прекръстят всички държави на Русия и да се свърши тая мъка. То явно и без това където и да пръдне някой, руснаците са му дали боба.

Кърт Волкер изигра много мръснишка роля в Украйна поддържайки явно фашистите-бандеровци и провокираййки оръдейни стрелби срещу Донбас и Луганск, при които загинаха и хиляди невинни деца!!! Нека Бог да му прости, но човечеството никога!!!

от този скандал за пореден път става прекалено ясно, че тръмп не се доверява на собствените си служби, а се налага да търси фактите под крилото на зеленски. до къде може да пропадне една "велика" нация, която не е нищо друго освен сбирщина от престъпни групировки! поздрави и за кондолиза! плеймейтката на халибъртън!

Байдън, Байдън, Байдън :) Кой заграби енергийната индустрия преди да са истинали труповете от "революцията", спонтанна и "на хората"?

а, даа.. палмите на "изкуствения интелект" на милицията на терористите-необолшевики от гугъл капча са велики! има напредък в "изкуствения интелект", след грижите на габриел по въпроса. вцече цъкаме и по палми. а може да е от глобалното затопляне. знае ли се.. знае лисе...

не виждам повод за скандал. все паак това е редовна практика между насаждащи и приемащи по джендърски "демокрацията"... та, кой викате ще е прокурор на "територията"?