17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви заплати търсят тези хора, Киро впрегна целия МС, парламент и президенство в българо-руски дипломатически скандал напълно без време. Няма администратор в тази пробита държава, който да прави нещо друго в момента, освен да се изказва имал ли е умник Киро глава или е нямал като се е изцепил да гони 70 руски служители (само 40 са дипломати) от България. Кой ще се занимава с някакви си българи, лекари и мед. сестри, които не са си получавали заплатите?! Докато стадото спи зимен сън, и се сеща да протестира на малки групички само като му бръкнат адски дълбоко в джоба, ще се люшкаме от скандал до скандал с тази помийна яма, наречена Министерски Съвет и Парламент на България.

Ако се наложи и те приемат в Пирогов близките да подготвят ковчега. Голяма част от лекари и медицински сестри са с ТЕЛК и продължават и да работят ! Господ да те пази от лечение в Пирогов !

Идиот!

Искаме качествено здравеопазване , но за това лекарите трябва да са добре платени . Рано или късно всеки опира до нужда от медицинска помощ .

И кое пречи да са зле платени всеки месец се точат милиони от здравната каса може да ги дават за заплати открадните пари. Досега няма един арестуван за кражбите иначе сме борили корпуцята.НЕ мерси нащо здравеопазване не става за нищо ако ти се наложи по добре да се лекуваш вкъщи