Спецакции в цялата страна: Пътни блокади и арести за купен вот

Шестима души са задържани в Сливен, акции се провеждат още в Варненско, Бургаско и Благоевградско

Обратно в новината

Коментари - Спецакции в цялата страна: Пътни блокади и арести за купен вот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По голями престъпници от тези дето ние си ги избрахме няма За тях всичко е позволено и затвор няма

Ако полицията не е "профилактирала" задържаните мингяни с един хубав лобут,нищо не са направили!Цига@нинът разбира само от лобут!

Хващат лихвари и ги обвиняват в неща където не може да докажат. После те съдят МВР. От миналите избори има само един съден условно.

Тупай мангала

Село Каменар е родното на лидера на Евророма-патерицата на БСП. Там нявга имаше битак. Пълно е с мургави

Най-голямото купаване на гласове осъществи СДС. Така те ни натрапиха решение на Конститеционниа съду за което Георги Марков в особено становище сподели, че дори само тримва да отидат на избор ще има избрани 240 калпака. Го„но от тогава за да вържат 50 плюс един процент България бе сурната на долу към пропастта. Ужким всеобщо гласуване оначаващо тези емминно 51 процентау а на практика-0,3783 само за последното 48 НС ?! Изцяло неконституционно НС-приетите закони-нищожни!!

Най-голямото купуване на гласове се осъществи от СДС. Така те ни натрапиха решение на Конституционния съд за което Георги Марков в особено становище сподели, че дори само трима да отидат на избор ще има избрани 240 калпака. Точно тогава за да вържат 50 плюс един процент България бе сурнаха на долу към пропастта. Ужким всеобщо гласуване означаващо тези именно 51 процента, а на практика-0,3783 само за последното 48 НС ?! Изцяло неконституционно НС-приетите закони- невалидни, нищожни!! Подлежат на пълна отмяна.

Абе спрете се с тия акции че няма кои да отиде да гласува. Сега 15% още не са решили.

До тук добре. Но защо не се споменава за кои партии работят?

Какво значение има! Хвани една , удари и всички останали. Чиста проба айдуци. А мишлетата нека се карат едно с друго. Аман от простотия.

Където и да направят акция няма да сбъркат. Вчера на спирка в София се разминах с 2 възрастни мммм в тъмния спектър и едната обясняваше на другата, че щели да пътуват до населено място с Д за да гласуват - 20 гласа. Щом се броят в гласове, а не в души, мисля че е ясно на всички.

Приятелите ГЕРП - ДПС с всеки следващи избори развързват кисията. Добре, че бяха последните ремонти на ремонтираните ремонти, та да има пари за купуване на гласове. Ааа, забравих и КПП Златен гьол

Проблемът е битовата престъпност. Това с купения вот е залъгалка - МВР искат да си пишат активи.

Те затова ГЕРП - ДПС масово купуват гласове