Здравният министър бесен след побой над лекарка

Здравният министър д-р Петър Москов заяви в кулоарите на НС, че е бесен заради поредния побой над лекар и допълни, че по този въпрос няма да бъде "кротък".

Обратно в новината

Коментари - Здравният министър бесен след побой над лекарка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе днес сабалам по БТВ беше мангалката Софи,че и реклама и правиха че ще ражда ново цигане....Българиоооо събуди се

"От МВР съобщиха, че двамата нападатели са задържани. Те са на 22 и 24 години и са криминално проявени и осъждани. В края на юни м.г. Народното събрание прие единодушно промени в Наказателния кодекс, с които нападение срещу медицински лица ще се осъжда с "лишаване от свобода". Посегателството се приравнява с причиняване на телесна повреда на полицай, съдия, прокурор, следовател и други длъжностни лица. Нападението ще се наказва със затвор до три години при лека телесна поведа и до 10 г., ако поражението е тежко. За медицински лица бяха определени лекари, стоматолози, акушери, магистър фармацевти и медицински сестри." За какво точно е бесен министъра не ми е много ясно. Ето има закон, хората са арестувани. Излежават си присъдата и въпросът е решен. Кое е толкова за ядосване?

Вижте телевизионен репортаж от гето и хилещите се и гърчещи шебеци. Същите по тъмното убиват, насилват, крадат и трошат безнаказано, а народът страда и чака защита от държавата. Защото законът е на страната на престъпника. Спомнете си Опиц, човекът с ябълките и други опитали да защитят правото си.. Докато на това долно племе не се погледне с нужната строгост, наказание на място и не се лишат от незаслужените привилегии, така ще е.

Четеш и си задаваш въпроса какво ли би направил един декларативно бесен министър от правителство на ББ срещу поредното престъпление на циганска банда, след като от четвърт век антибългарските расисти в Брюксел и Вашингтон покровителстват и фактическо всестранно поощряват циганските банди да извършват множество нарушения и престъпления (само в България разбира се, но не и като отидат в Западна Европа) като необосновано получаване на помощи, сватби на малолетни, джебчийство, кражби, самонастанявания, незаконни строежи, неплащане на сметки, отказ да образоват децата си, незаконна търговия и контрабанда, побои на инкасатори, лекари и т.н., манипулиране при избори и какво ли още не. Мислиш си едва ли ще пропусне възможността да направи нещата още по-зле и да - точно това. Той решава да остави всичко на кметовете, не да решат да се намесват, да разследват и да наказват там престъпниците, а да се оттегли и там, на место да се оправят както могат с циганските банди. При такъв подход, в България не са им нужни гаулайтери, неонацисти и реставрирани от миналия век фашизоиди те циганските банди могат да им свършат черната работа по тероризирането на населението и провеждането на всякакви избори.

Драги сънародници роми, бийте и крадете само депутати и министри, та дано най-после проумеят как живее българският народ!

Всичко ми стана ясно, само как някой си неграмотник, пък бил той и министър може да бъде ДИАЛОГИЧЕН? е това не ми се изясни!

"В края на юни м.г. Народното събрание прие единодушно промени.... ...Нападението ще се наказва със затвор до три години при лека телесна поведа и до 10 г....." В крайна сметка не разбрах директно осъдени ли са или....щото другото е лаене на кучетата

Знаете ли , защо тези цигани са на свобода и са толкова нагли ? Защото секът гората за жълти стотинки безнаказано за местните феодали . който печелят милиони ! А мафията ги закриля , а подкупния съд ги пуска !

е какво от това? та нали за това се брихме ДЕМОКРАЦИЯ!

дето си се борил и за демокрация на циганите само ли бе?

Трябват строги закони и строго спазване - както в САЩ! Който е престъпник да понася цялата строгост на Закона!

а като оня полицай от фергюсън или може би богаташкото момченце, което преди една година и нещо застреля човек и го освободиха, защото мама и тате имат кинти? тия закони ли? Та ние вече спазваме законите ТОЧНО ТАКА!

Бесен бил, а здравеопазването в България е убийствено! Да стане безплатно и лекарите да са лекари а не търговци!

Това е първоначалната идея -попитайте се къде е приложима тя в момента?

Въпроса с циганската престъпност ,раждаемост и дивотия е време да влезе в парламента !Ако тези хора не желаят да се адаптират към законите, реда и културата на българите и европейските ценности ,трябва да се помисли за резервати и територии където да бъдат настанявани и да си живеят както искат ,без да пречат на нормалните хора!Те не могат да се интегрират ...

Циганите са избирателите. Не може да ги бутате. Като нещете вие да гласувате, те ще гласуват, и ще им плащате сметките.

БРАВО, благодаря ти за точния коментар !!! Ние сме си виновни за всичкооо, всичко.

Вижте историята на т. нар. цигани. Игонени са от собствената им родина Индия и околните територии тъкмо поради тези си "качества", на които сме свидетели. И катунът се присламчва към ордите на Атила и се довличат в Европа.През последните две Св. войни западните страни се възползват от ролята си на победители и изтласкават последните цигански племена в изт. Европа. Има и една друга изотерична теория за циганите (справка Н. Рьорих), според която циганите са били слуги в подземнотот хималайско царство Шамбала. Там усвоили някои от способностите на висшите учители, обитаващи това място, и в един момент започнали да злоупотребяват с полученото знание за правене на черни магии и вършене на злини. Тогава господарите им ги изгонили и никой народ не пожелал да ги приеме. Затова живеят като чергари. В арбските страни цигани няма. Защото там мурафетите им не минават, а за кражба се секат ръце!. Но в България някой има интерес да се шири циганията.

Божкее, от 90та година не бях чувал да се споменават езотериците и прочее пасмина! пак ли се връщаме там?

Проблема си го знаем отдавна. И това ли разрешение на проблема? Не е ли достатъчно, това, което става с хората по селата? Ако това е начина да се повдигне въпроса по циганския проблем - защо да бъде по такъв начин, че да страдат и останалите хора? Първо трябва да се зададе въпроса: медицинската професия хуманитарна или материална е тя... и ако е хуманитарна - да се преосмисли цялата ни здравна система и едва след това да се свързва с останалите проблеми на страната

Отправи възмущението си от трибуната на НС директно към секретаря на МВР, МП Б.Б. и ДПС-то. Защото емисари на последните обикалят циганските махали в България и настройват циганите с/у българите; в същото време им пъхат в ръцете Корана и се опитват да ги кооптират нза "правата" вяра и сляма, превъщайки ги така в нелоялни поданици на Р.България. Пример: Пазарджик.

И да кажа на господа толерастите, че българите не са расисти! Ако утре им се наложи операция и случайно хирургът не е българин, българинът проучва доколко е кадърен този човек. Никой няма да се извърне и да каже "Ми не няма да се оперирам, защото този човек е мургав!", виж ако е некадърен - друга работа! Расизмът избуява сега от несправедливостта и това е едно огромно зло. Явно на някого му е изгоден!

Кой плаща!? За всичките им кражби (на ток, вода, кабели, битови и всичко, което ви дойде на ума), за помощите, престоите им в болница и затвор, изоставените на държавата деца, интеграционните програми и т.н. Това всичко е на стойност милиарди евро на година. И така десетилетия. Само Бог знае колко по-богати щяхме да бъдем ако не бяха циганите и колко по уредена и нормална щеше да е страната ни....

Вижте, физичните закони не могат да се променят. Трети принцип на механиката гласи: "Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие". Това означава, че колкото повече се натрапва мултукултурализма, толкова повече се засилват националистическите и расистките движения.

Мултикултуризмът е възможен само когато всички култури и народи са равнопоставени! Докато има толериране (издигнато почти в култ) към някои, нормално е другите да роптаят!

Нютоне, признай си от кого открадна научните си теории, с които си известен по света. Май от един англичанин на име Франсиз, живял 60 год. преди теб. А самият ти коментар в случая е върло погрешен и издава, че изпълняваш поръчение, чиято цел е да внасяш заблуда в човешките души. Чудното обаче е, защо такива като теб не надигат глас с/у циганската напаст в България ( на всички е ясно, че тя се ползва с нечие покровителство и няма прецедент дори в съседна Румъния), а в същотот време лицемерно хленчат по други въпроси?!

От думите ти, друже, което показва, че че изпълняаваш инструкции. Какъв мултикултуризъм и цигани ти се привиждат? Да не би случайно (освен инструкциите) да те мотивират и с малко качествена трева?!

Браво г-н Министър! Петре,едно време екипите на спешна помощ можеха да бъдат викани от селата само от кмета,секретаря или от мед.лица.Хайде въведи го пак,че да ти кажем браво. Ти просто не знаеш с какви проблеми се сблъскват спешните медици.

Най-строго пазената тайна е, че в България има дефицит на лекари! (както и на IT специалисти) Също и на мед сестри. Ако имаше мегдан, политиците биха внесли доктори и от Уганда, от Сирия, от Индия или Пакистан, ама не биха намерили такива балъци и в Бангладеш. Щом докторите не могат да материализират ситуацията, никой не им е крив. Работят на по две и три места, защо ? за да подържат агонията без край. Корумпирането на докторите е държавна политика! Така с един куршум се убиват няколко заека: 1. компенсира се поне частично недофинансирането в сектора и се задържат лекари в България. 2. Разцепление на съсловието по финансови интереси. 3. Корумпираният е уязвим и за това е послушен и изпълнителен. 4. Корумпираните не искат промяна на статуквото. 5. Подклажда се негативно обществено отношение и недоволство към всички лекари и с това се парират всички техни социални и професионални искания. 6. С корупцията се оправдава недофинансирането . 7. Корумпираните са асоциални . Изявленията на здравния министър са безпринципно бръщолевене в опит да се замажат очите на здравните работници и да се залъже тяхното недоволство. Никъде по света това не биха го търпели.

Приветствам Ви за този анализ на корупцията - никой нищо и не прави!!!Недостиг има при всички интелигентни професии! Има огромно търсене и на учители - за това също се мълчи.

Пурко щом има полиция да ни пази лекари не ни трябват.

а защо само побоят над определени лица е криминализиран? А побоя над обикновените граждани, над пенсионерите? Ограбването и убийствата на тази неопределена от закона група да не са подвиг на циганите? Това е дискриминация на другия вид населени и то законна.

Абе пуфлек колко читави лекари останаха в Лайнаристан? Онзи ден ми се наложи да отида в Спешна помощ и добре че беше съпругата ми иначе и аз щях да напердаша един наглец наричащ себе си лекар. 125 милиона за МВР може а за здравеопазване 25 милиона.

Прав си, Пурко ! За съжаление си МНОГО ПРАВ ! Ама с бой не става, както и само с пари не става. Обаче и без пари медицината отново не става. Лекари...ами малко са читавите и те скоро ще бъдат изчезнали и заменени от не читави търгаши. Това е - няма лекари, няма учители, няма интелектуалци, няма държава. Има примати, цигани, ислямисти, чалга и простотия, има Славибиневци, Делянпеевци, Бойкоборисовци и пр.сволоч

Поздравявам Ви за достойния коментар.

Да не оставим нито един лекар ненабит и пенсионер необран! Не разбрахте ли, че ситуацията с циганската престъпност е извън контрол!?

Господин Министър, и аз също съм много бесен от тъмнозелени посегателства ама не съм министър и никой няма да ме чуе за разлика от теб. На село дето живее майка ми сама окрадоха всичко от двора, животни, желязо, дори коловете на лозето. Тъмнозелените! Полиция , да да! Неизвестен извършител. Окрадоха керемидите на зиданата ограда, окрадоха нещо много по-ценно от това, дали ще го разбереш? Вече няма светлина в погледа на мама. Окрадоха и всичко построено с много труд и малко пари от нея и тате! Да я взема при мен или да се върна на село? А какво направих аз, каква държава ще оставя на децата си? Това не е само при мен, това е навсякъде, това е ежедневие. Мисля, че ни трябва оръжие, за да се защитим от крадците и отгоре и отдолу!

Този педерунгел не беше бесен в понеделник и вторник, когато криеше случая. Ако съпругът на лекарката не се беше обадил сутринта в телевизията и днеска нямаше да е бесен.

Пешо, гоолем министър стана и твойте лекари и т.н. Защо се дуеш за някакъв битов инцидент, вместо да направиш нещо с корупцията и безумието на здравната ти система! А! Смях голем!

Защо крийте коментарите. Не искате хората да видят къде е реалната причина за проблемите, нали. Най лесно е да се каже "Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам". С други думи, няма да Ви покажем реалната причина за проблема. Ако Вие настоявата да покажете причината за проблема, ние ще Ви приложим цигански бан. Проблемите не трябва да се решават, проблемите трябва да се умножават.

да, прав сте, но само до половината. . има много народни поговорки за случая, като се почне от баницата и кой и за какво я раздава и защо е луд, като се свърши с кучето, което скачало според тоягата. сиганите биват държа(в)ни в бедност и слободия именно защото в този си вид те са "ценност" и носят огромни печалби на определени среди. също като ис. т.е. те са следствие, а не причина.

Г-н,Москов,попитайте Надежда Нейнски ,защо подписа декларация-та за защита на малцинствата.Тя е другата предателка на българския народ освен Кунева.Сега се берат плодовете от подписаните докумен-ти от некадърници като Надето.За -това сега циганите са безнаказани.

Г-н Министър, много сте ми симпатичен, да сте жив и здрав, но май сега е ред на кметовете да побеснеят!

Драги министре бъдете бесен на колегата ви министър на МВР а и на вашите партиини другари от СДС и тем подобни които активно участваха в разпадането на България. И да си бесен ще ти мине и ще си седнеш на дъто и ще си замълчиш. Щото и артиситте са бесни ама и те незнаят защо са бесни.

въпрос на "ценности". техните "ценности" доведоха тази "ценностна система". друго просто нямаше как да се получи. или има още хора, които вярват на приказката, че от магарешко дупе могат жълтици да падат. могат я, ама на приказки.

Е докога криминално проявени и осъдени , плюс хора който са за лудницата ще се разхождат на едно с останалите хора! Не е ли опасно това?

Бития - бит, бесния - бесен! То обикновените хора си беснеем от години, но нито мутрите някой ги спира, нито крадците, нито корумпираните. Да не би МВР да "респектира" ромите, да не би НАП да се засили и провери за съответсвие имуществото и разходите на смимания да взима подкуп полицай, да не би митничар да е с конфискувани имущества, да не би вие да сте изложили мерки за борба с измамите и корупцията в болниците.

в нова България се създадоха нови видове, хоме докторус, хомо лекарус, хомо мегаджерикус, хомо телкус и други, които са необходими на определени институции и поради това са недосегаеми.... A основната маса население е лъгана, тровена, обирана, гонене, емигрирана и т.н. и на никои това не прави впечатление? нали всички сме равни? защо един тъпанар с докторат да е е недосегаем, а един циганин до кофите за боклук е досегаем и виновни по презумпция?

Не схванах ролята на кметовете за осигуряването на сигурността... Някъде ми се струва, че вероятно неправилно съм разбрал, че тази роля се определя за МВР... Онези командоси дето през ноща разбиват врати на баби и психично болните им синове всъщност би трябвало да са част от системата за защита ( а не за нощни нападения) на населението... Абе тез като говорят мислят ли

Преди да говориш ,чети правилно новината.А та я е,че пътна помощ прегазила....

какво да схванеш доктора е просто БЕСЕН и говори глупости. сещаш ли се това е човек който е министър и няма понятие как се организира сигурноста на хората в Република България. Кмета има някакви правомощия но те не вършат работа нему разрешават достатъчно а и не е шериф.