Премиерът обеща на Петър Москов хеликоптери

Премиерът Бойко Борисов заяви, че "ако така продължават приходите в бюджета, съм обещал на министър Москов по спешната помощ едни хеликоптери".

Обратно в новината

Коментари - Премиерът обеща на Петър Москов хеликоптери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С чужда пита, помен прави.

Понеже хора с въздух под налягане и кухи кратуни ни управляват,дължа да напомня ,че преди 35 години бяха сложени в няколко болници хеликоптери - разходите огромни- площадка ,охрана ,пилоти,поддръжка... ЕФЕКТА НИКАКЪВ! НУЖНО Е ДА ИМА ТАКЪВ ХЕЛИКОПТЕР,НО С ДРУГА ОРГАНИЗАЦИЯ - ЕДИН ЗА ВОЕННИТЕ И ГРАЖДАНСКАТА ОБЛАСТ,ЕДНА ПОДДРЪЖКА С ПО МАЛКО РАЗХОДИ-ВСЕ ОЩЕ СМЕ ТВЪРДЕ БЕДНИ ,ЗА ГЛУПОСТИ КАТО ТИЯ ,КОИТО ДВАТА ИДИОТИ ПРЕДЛАГАТ...

БеБЕБ ненагледна, О, пръф на първите огненоборецо! Можеше да се и лайняви чинии, не само СдуХАННАсранлоглу да се пречи, ахаааа ?

Министър Москов, Вие само на лекари и сестри ли сте министър ? какво ще правите с дейността на стоматолозите и зъботехниците ? Ако някой е видял касов бон от стоматолог, да пише веднага тук ! Те имат приходи като от една малка бензиностанция, къде е НАП ? Да въведат и там чекиране на лична карта при посещение на стоматолог, това ще ви избави от грижите да обяснявате, как така един и същи зъб е изваден 3 пъти.

супер , като получи финансов документ, на който е сметната клиничната пътека от 420 лева , а реално изхарчените за него пари са 1240 лева, какво ще правим, ще му искаме да си доплати разликата ли ? това е реалността, сумата накрая обикновено надхвърля в пъти стойността на клиничната пътека. Да не говорим, че труда на персонала не е включен в тази цена.

Отлична новина! Сега Франсетата като дадат Мистралите на байти Бойко ,и ще има каде да си твари хеликлптерите ха...ха И ромите нема да ги докопат! ха..ха

бааатее Боойкоооо ти сиии мъж бате Бойкооооо еее веднъж! Та повечко хеликоптери, че да има с какво и малкото останали читави медици да избягат. Ми бра'о. А, залъжете ги че ще им плащате повече и като видят че не става и тръгнат да си търсят правата, да има с какво да ги закарате вдън гори тилилейски щот няма да са ви "удобни"... абе много конспирации може да има с хеликоптери.

Задръж лекарите в България Бочко, после мисли за хеликоптерите.

Форумът на вашия сайт е най-долнопробното четиво на български език, но което съм попадал.

Форума е за развлечение , и тук не се провежда конкурс за най-добре пишещ журналист или писател. Тук хората се разтоварват.

Тоест, кой каде те свари там ти го товарищей;))

Пичове, тук няма да коментирам нищо. Само ви препоръчвам да видите снимка 1! На мен, за днес това ми стига.

без зъби ,това се прие вече като нещо нормално и не се дискутира. Въпроса е и останалите медицински услуги ще гонят стандарта на зъболечението?

той и Великденски обеща на всички пенсионери по 100 лева ,ама ....да не стане така ,че хеликоптера да разкарва само доктора на ..."Бистришките тигри "...

на тъпи парчета ,рядко може да прочетеш интелигентен коментар.

А, колело, колело, кога ще му купиш?

Форумът ви съвсем изпростя!!! Докато не въведете регистрация при коментар и възможност за еднократно гласуване - ще си станете тролска говорилня. То не е лошо да печелите от кликче-левче, но ще ви изяде главата. Ако не го публикувате, което предполагам, значи сте го прочели.

А ти какво искаш ..."за 2 лева ..калинки ..малинки ли .."..като във вица ... Какви "умни" коментари искаш за ТЪПИ новини ,публикувани от още ПО-ТЪПИ журналя ,в които главните действащи лица са ...ТЪПИ ПОЛИТИЦИ !!!!

Какви хеликоптери, Борисов? ОСТАВКА! ОСТАВКА! Искаме си Станишев и Доган! Какъв Рай си беше? А сега? Експлозии, самолетни катастрофи, свлачища, срутища, ГЕРБИЩА...ОСТАВКА!

Кефят ме и двамата, пичове са !

Тооо,за това Цветелинка го е оставила - защото само обещава,а нищо не прави...

а социално значима! Никой ли нехае за здравето си,за здравето на децата си? Нямате ли въпроси към министъра?

Другарят Винету, вождът на простите гербаджий се взима на сериозно .Той тъпият разполага с парите на българите и иска да си купи хеликоптер ,преди да е вдигнал пак кръвното или си счупи тиквата на някое селско мачле.Аде бе цървул в Банкя!

Що бе? Кво му е лошото да има санитарен хеликоптер?

okvas@dir.bg

Нищо ,за неговият тлъст задник е добре, а за останалите- сметките!

А на мен тато Бойко ще ми купи колело! Ама друг път.

Премиерът обеща на Петър Москов хеликоптери Специално за ромските махали ще му трябват бомбардировачи Б-52.

Разбира се подкрепени с танкове и пехота.

Само без хиликоптери и танкове,защото веднага ще ги върнат за скап

Хайде това самозабравило се човече първо да върне 16-те млрд, после да обещава. И не знам кой си мисли че го е подкрепил,м но хората бяха против и следващите избори ще си получи заслуженото, щото е нахален като крадливия дедо.

А дано, ама надали!!!!!!!!!!!!!

искате ще ви обещае.Те не можаха 1-метър сняг десет дни да разчистят иначе хеликоптери ще купят.

А, той на кого ли не обещава и за какво ли не..

Колкото и да се стараят тези гербери и реформатори, не могат да засенчат направеното от Партията и Фирмата за здравето на електората! Какво са някакви хвърчилети срещу водно-развлекателен комплекс Гьола Белене?! - това лято е откриването! Ами операциите, с които отстранихме вредните за здравето на народа фирми като Булгартабак и БТК?! Ами последния масов антицелулитен "масаж" на банковата система?!

Това със здравето не подбира по партийна принадлежност...така че се моли да не ти се наложи..

Да, 25 години експертно управление на здравеопазването и стигнахме до там "мали се да не ти се налага да го ползваш".

Кога най сетне ще кажеш кои болести влизат в първия пакет,кои във втория? Ще ми даде ли някой документ,че заболяването ми търпи отлагане на хоспитализация и с колко?Този въпрос го задавам в случай че пациента получи усложнения или умре в резултат на чакане в листа,така че неговите близки да съдят виновните лица.

Такива документи само Господ дава. Здравната система не е някакъв вид Божия милост, а организация създадена от отговорни за здравето си хора, които си помагат един на друг. Логично е допринасящите повече да получават и повече - в крайна сметка е въпрос на личен личен избор кой в коя категория да бъде.

Листи на чакащите са предвидени точно за здравно осигурени лица!