17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А като се качваха дрогирани на кола управлявана от дригиран шофьор не възразяваха, откъдя накъдя

Само едно не разбрах... Лъчо-мозъка тотално се проваля със възпитанието на сина си,но в същото време е депутат и законотворец и решава съдбата на 7млн. българи... НАГЛОСТ!!!

Гербераст- млад Бай хой от години е герой на някакви скандали, но ето , че сега, синчето му, ще го наследи!

Да се въздържат за малко да си купуват “скъпа дрога” и ще платят гаранцията....

колко е несправедлив живота - вижте на снимките какви отрепки ще продължат да си живеят като най гнусни паразити. какво може да очаква обществото от такива , да ги наречем условно хора. а в същото време един достоен човек си отиде нелепо, а разбитите съдби на семейството му, мъката на децата му и близките. ето снимката на този парцал симона - ама тя е от хай лайфа, вип персона ! какво ще стане от нея на 30 или на 40 години - представяте ли си каква дърта курва ще е тогава ?

Това е като се отива в "европейски" ценности без мярка. Не може да има привилегировани 0 нито с отклонения нито без отклонения. Не може да има "права на детето" без задължения и товаважи и за родители и за учители и за жени и за мъже и за малцинства. Всичкитрябва да имат и задължения, освен права - и за човеците - еднакви.

Който вече не може нито да обжалва, нито да мърда. Колко удобно - станалото станало и двай напред. Казах го веднага тогава, че ще се впрегнат всички сили и средства, ще се вадят дипломи, грамоти и ще се пишат жалостиви дитирамби, а нищо чудно да се окаже пак, че имаме остра неизлечима болест и ни прилошава. А иначе бием и за най-малкото засичане на пътя или за крив поглед...

С този изгладен мозък какви дипломи, какво образование, щом по права не можеда кара? Защо за наркодилърите нищо не споменават в бъдещия закон?

Т.нар. приятелка на убиеца Кристиан Николов по всичко личи, че страда от отклонения. На снимките й се виждат много обезпокояващи неща, включително влечение към сатанизъм и сектантски практики. Нещо просто не е наред с това момиче. Напишеше в интернет Simona Broflovski и бързо ще разберете защо такива създания е опасно да бъдат сред нормалните човеци.

нормална тийнейджърка, всичките са такива

Сестра ми защо не беше такава "нормална"?Колко момичета защо никога не са били такива "нормални"?

особено тези, с повече пари и ез родителски контрол Аман от "привилегировани" дечица - техните "права" не могат да бъдат над правата на всички около тях

На тебе май ти хлопа дъската яко.

Виждам по името ти, че много бързаш да се видиш с Мен! Дерзай, скоро ще бъде! Идвам за теб, чедо мое!

Mладоста ли ги предпази, или Q-7 е най безопасната ,,жипка" при челен удар?

Извадка от уикипедия - ку 7 има лоши отзиви при краш тестовете, тъй като има две надлъжни греди отдолу, които почти без деформация се забиват в това, което седмицата удари. (немската статия за ку 7 първо поколение).

tonk11

Ама явно ги е запазил перфектно. Субарото беше размазано а тия даже не са одраскани.

Е тея смешници карат Ауди Ку 7 а по едни 10 бона не могат да броят за гаранция ли :Д

Тези видни представители на утайката на обществото от Q7-цата още ли са на свобода?!

Гаранцията им да се вдигне на 50000 след като се отхвърли обжалването, това е защото показват неосъзнаване на вината си и опит да се отклонят от контрола на правосъдието.

посочи въз основа на коя законова разпоредба да стане това.

Размерът на гаранцията се определя от размера на преките и непосредствените вреди, които ответникът ще претърпи, ако обезпечението е неоснователно . Съдът може да счете, че определеният размер на гаранцията/нееднакво посочен в мотивите и диспозитива на обжалваното определение/ , относим към общия размер на бъдещия иск , е твърде нисък и не би могъл да гарантира за ответника покриване на вредите , които той би претърпял при евентуална неоснователност на допуснатото обезпечение . Съобразно с това съдът МОЖЕ да увеличава размера на гаранцията от 10000лв. на 50000лв.

От къде на къде?! Избягалили са? Да! На какво основание искат по-малка гаранция?!

Я сега всички дето не са качвали в кола,карана от леко пиян шофъор да си дигнат дясното ухо.

Колко леко пиян? Като 1 бира, като 2 бири или като 4 наркотика?

Наглостта на наркоманчетата.

Ако мое дете се вози с наркоман и стане нещо подобно поне 2 седмици ще ги оставя да лежат в ареста да им дойде акъла в главата! Мамините лекенца обаче веднага са ги пуснали да се приберат в къщи!

Ами зависи. Ако бяха блъснали прост човечец, като онзи във Варна никой нямаше да разбере /може и да не си чул дори/. Тогава твоето дете щеше да си спи още същата вечер вкъщи. След време щяше да получи призовка да се яви като свидетели и толкоз. Тук случаят успешно се експлоатира от журналистите. Това ще доведе до преекспониране и натрупване на негативна реакция в част от обществото. Един вид - писна ми да чета само за тоя.

Тъпак

Боклуци

Държанието на тези двамата а и на майката е морално осъдително но не е закононарушение. Няма съд който да ги осъди. Накрая те ще осъдят държавата за този арест.

Пречели са на следствието - престъпление е във всяка нормална държава. Даже в Библията е определено като грях - лъжесвидетелстване. За пътниците говоря. Майката, май и тя се е държала като пръчка, както личи от външния и вид.

Нас ще ни оправят.

Боклуци надрусани. За дрога имат за гаранция нямат. Ай сиктир у пандиза за потулване на истината бягство от местопрестъплението съучасничество и употреба на наркотици. Марш у пандиспалас

ДИР, поправете си текста. СИМОНА ЦАНКОВА, а не Цветкова! Дъщеря на Богдан Цанков( НДСв ) и Кристина Маркова.

Нарочно е. Да не може да се търси по името. Виж, че нищо не пишат никъде за нея.

Според публикувано съобщение във Фейсбук: "Симона Богданова Цанкова се казва момичето и е дъщеря на бивш депутат от НДСВ, който е в много близки приятелски отношения със Соломон Паси и Румен Радев президентът на България. Има брат, който също се казва Богдан Цанков. Сега остава да разберем ще имат ли смелост от МВР да стигнат и до краят, кой точно внася в България наркотика Адренохром в България, или кой го произвежда тук!" https://www.facebook.com/110225442386145/posts/d41d8cd9/3613849942023660/

Името на приятелката е Cимoнa Цaнкова (Бpофловски) или Simona Broflovski по Фейсбук. На Pinterest може да се видят колекция от нейни любими тaтyиpoвки (нapкoмaнитe cчитaт бoцкaнето за изкуство)... https://news2.bg/2020/04/клуб-дрога-това-е-арестуваното-гадже/ Погледни как изглежда въпросната пирсирана и тауирана навсякъде наркоманка и се попитай откъде има пари за дрога! Може да се намери платена информация за нейния адрес, социални контакти, арести и т.н. просто потърсете напр на https://www.peekyou.com/simona_broflovski

Това са млади и хубави хора, дано да се оправят, то е ясно, че не са убийци!!!

Следващия път дано им попаднеш на пътя ти на "хубавите млади хора" и да те размажат на паважа, малоумен, платен олигофрен!!!!

Тези млади и умни хора ако ти прегазят детето на светофар щеше да си ги гръмнал досега . Ама такива смотаняци като теб едва ли са създали дете.

Тоя е от "соевите" тъпанари - дето слагат цветя и мечета и викат "Refugees WELCOME!!!

Това са отрепки! Ти също!

Аууууу. ДЕТЕТО!??

как се издържа депутатското синче, баща му два месеца без заплата :)

A za kokain pari imat!

Като не одобряват сумата да полежат до делото. „... но във затвора попаднал на хора и станал Човек”.

Za milionni njama zakoni za kokoskar njama proska!

На тия сигурно адвоката им струва 10 бона на ден..

Мани, ами и няма гаранция, че ще ги изкара. Представи си те колко са умни ?

Същият снизходителен съд днес е освободил Арабаджиеви, защото не намира основателни доказателства на вечно работещата Прокуратура, че са извършили и ще бъдат наказани с години затвор за престъпления. Забравиха, че тези се укриваха в Испания.

До онзи ден всички строги и обещаващи наказания, за да сложи ред ... сега преди да се е слегнал още поредния гроб на невинен човек същите медийни подлоги ще ни говорят за "втори шанс" , за разбиране, за човещина и ценности ... спрмо хора, които минути, след като ''приятел" е убил човек в жестока катастрофа, са човешки и съпричастно избягали, укрили и нито опитали да помогнат. Докога ще искат от това бито, унизявано и мачкано общество да проявява снизхождение към арогатни и наглеещи до безкрай безотговорни убийци и свитата им.

Така е, още като замълчаха на 30.4. ИМАЛО ЛИ Е ПЪРВО ДЕЛО, как е минало, и стана ясно, че ги покриват. Оставиха три дни без никакво инфо , и сега смекчават нещата. Но то се ичаква, бащата на Кристиан Асен Алексанров Николов е пряк роднина на съоснователя на СИК Румен Николов - Пашата , който държи цялата контрабанда в БГ и е черната каса на Б.Борисов, подслушванията и. Явно и наркотика е техен.

Глупости !!!

Докато не грабнете калашниците. Не призиви оставка, не палатки, не мечти за избори.....калашници, братя, калашници.

Никой от тримата убийци не помни кой е шофирал, значи всеки от тях е потенциалния шофьор!

Е сега ли ще разследвате какви доходи имат......това не се ли прави преди определяне на гаранцията.....или печелиме време.

Ми ще обжалват ми Къде се е чуло и видяло наркоман да има толкова пари. Отдавна са ги издрусали тези 10к..

Убиват човек и бягат за такова поведение 10 000 са малко.

Че той Адренохромът е 1600лв за грам. Гаранцията им е колкото 6 грама ,а те са имали на партито къде повече, що се оплакват?

Зарежете тази работа с доходите ... проверете колко струват адвокатите им и на тази база смятайте колко могат да дадат.

Изобщо версията за умишлено убийство проверява ли се? Тези келешчета може да са използвани предвид навиците им да се дрогират като маша срещу обещанието да ги измъкнат леко. В България нещата все още се решават по този мутренско-бавдитски начин с цел елиминиране на неудобните. Но като се знае кой управлява и какви са прокуратурата и съдебната система, малко вероятно е да се работи в тази насока.

То почти всяка версия при катастрофа е за умишлено убийство. Кой недочел, кой недопил - все е умишлено, само че не с пряк умисъл. Тук няма ли юристи?

Без хонорар консултации не давам. Пък и като напишеш нещо за приложението на закона започват да те псуват. Просто няма смисъл.

малка им е гаранцията .. трябва да е минимум 50К

Стефке тъпа си

Защо на закрито заседание? Трябва публичност, да видим кой какво и как решава.

Не е тайна ,че ББ мразеше Милен и в червата - много пъти го засичаше с неудобни въпроси и показваше колко е зле. А ББ е злобно и отмъстително човечЕ. Всичките младежи в колата бяха свързани с ГЕРБ - близката приятелка на Порожанов, синчето на Лъчо-без-Мозъка и т.н. Още няма оглед на Аудито - а то е било 'подковано' за такъв удар. Идеята е била Милен да се сплаши преди интервюто при Слави ,ама дрогираните младежчета подкокоросани от великият вожд ББ не са преценили силата на удара.

Глупости, майката на Кристиян е от "вражеския"лагер в алкохолната индустрия и съвсем не е мила нито на Бойко, нито на Пеевски. Прочети малко в нета.

Бащата на Кристиан, Асен Александров Николов е роднина на Румен Николов Пашата, който държи Боко на власт. Асен Николов и Богдан Цанков ( бащата на момичето на Кристиан, Симона Цанкова) са бивши депутати от НДСВ. За тях, както виждате, не се говори.Както и за 5- я наркотик, който Димона явно е употребявала. Бойко така е наредил, полуцията да не казва какво е намерила в дома на Десислава Н.същата вечер след катастрофата.

Мирославе, Тото /ако не сте един и същ човек/ вие май сериозно си вярвате в конспиративните теории. Знаете неща, които и следователите не знаят - подковано "Ауди", пети наркотик и прочие. Страшни лунатици сте. А пък си мислех, че "Теория на конспирацията" е голям филм. Губите се. Трябва да пишете сценарии за фентъзита. Имате страшно въображение. Успех момчета. П.П. не разбирам защо не наеха някой неизвестен наркоман. Можеше после да го очистят при престрелка с полицията /само давам и аз идеи за сюжета/.

10 бона знаете ли колко дози дрога са, бе, изроди?!

убеденсъм, че тия двамата нямат никакви легални доходи хапсолютно съм сигурен, че ще изкарат поне по 5 000 като осъдят родината

и те трябва да лежат в затвора!

Точно!! И Симона и Георги Мозъка са за затвора.

Лъчо Мозъка да продава къщата в Банкя и да плаща, даже им е малко!

Младежът е криминално проявен. Сега е избягал от местопроизшествието.... Не става...

Щом имат пари за дрога, значи могат и да си платят гаранциите, че и да им ги повишат!

Щом обжалват значи е малко! Веднага компетентия съд да добави по още една нула!!!!

и после що наркоманчетата-дебили се въдят по нащи земи

За бягащи хора от превозно средство, участвало в птп 5 години ефективно заради бягството. След това останалото, ако се докаже, че са съпричастни. На всипки ни е ясно, че са крили нещо - дали наркотици, дали други неща, това ше се изяснява. Но да избягаш и да не можеш да дадеш логично обяснение защо - 5ца у кауша да научат какво се прави при катастрофа. Ако бяха на тротоара като свидетели, сигурно щяха да снимат с телефоните, вместо да помогнат на човека. А хората там що не са им стъпили на вратовете, като са ги видели, че бягат? Не народ, а мърша!

Не сме стигнали до това развитие да стъпваме на вратовете.... сега е времето ако видиш нещо да се обърнеш на др.страна и да си кажеш - нищо не видях...

Аз такива не ги изпускам. Преди години имах проблеми и с едни пикльовци, дето продаваха трева в основното училище до нас. След жалба в полицията, в която ги описах и обясних къде и кога могат да се намерят, не последва нищо. После и на тях им обясних любезно, че ще има шамари, ако не се разкарат от училището. След оше седмица последваха шамарите. Накрая мене ме викаха в полицията да обяснявам що съм шамарил пикльовците. Размина ми се, ама като поисках да ми покажат жалбата, която бях подал ми отвърнаха, че няма такава жалба, въпреки че им показах номер на входирана преди по-малко от месец жалба. Така че, Плевен, не ми разправяй до къде не сме стигнали. Всеки сам решава до къде стига за да брани скъпите за него неща. Въпреки шапкарите и закониъе, барабар с вратичките в тях. Въпреки мазните адвокати, ослушващи се за хонорар и съдиите, надничащи в джобовете на обвиняемите. Не казвам, че трябва да трепем провинишите се, но можем да помагаме с каквото можем. Пък после ще ни съдят нас. България в сегашно време...

Щом обжалват, направете гаранцията 20 000лв.И защо не бяха проверени за наркотици.

Хората няма да си затрудняват живота сега.... всеки знае как се прави по трудния начин, но по лесния само някои...

Младежът е яко виновен, спор няма. Обаче на спътниците му не им е мястото в ареста определено. И да са били дрогирани, това не е незаконно и щом не са шофирали не носят отговорност. Намериха някаква врътка със затаяване на информация, ама после казаха, че са приказвали. Има го и този момент, че никой не може да бъде заставен да свидетелства срещу себе си, а да отговарят на въпроси за дригата на партито и т.н. е точно това. Та няма за какво да ги държат - вината по закон е лична. Виновен е шофьорът, двете хлапета нито са му дали колата, нито са карали.

Кви хлапета са тия бе лайнар? Надрусани отрепки! 100% съучастници в брутално убийство и опит за масово убийство, защото се видя, че на косъм се разминаха поне 4 пешеходци! На тия и 10 години са им малко, а на прекия извършител - минимум 20!

Първо, това "лайнар" ли ти е най-силният аргумент? Поне да му беше сложил запетайка, за да е поне граматически правилно. Може и да са разглезени отрепки, но това не е наказуемо. Може да са били дрогирани, но и това не е. Ако синът ти си пийне на купон и ти се обади да го прибереш, и по пътя катастрофираш, той ще бъде ли виновен??? Да не би те да са дали ключовете на Кристян? Или те да са карали? С какво са съучастници?

Умник, виновни са защото са знаели,че приятелят им е дрогиран и те са били дрогирани и са се качили с него в автомобила убиец,вместо да му вземат ключовете.Тъп ли си ,или си адвоката на наркоманите?И друго е да си пийнеш на купон,друго да се дрогираш като свиня.

Как точно го каза? Да се дрогираш не е незаконно?.??? Явно съм пропуснал нещо по повод притежание и употреба на наркотици

Според чл.354 (1) от Наказателния кодекс (НК) на наказание подлежи лицето, което без надлежно разрешение произведе, придобие, държи, отчужди или предаде другиму силно действуващо или отровно вещество, което не е наркотично вещество поставено под разрешителен режим. Според чл.354а (1) от НК на наказание подлежи лицето, което без надлежно разрешително произведе, преработи, придобие или държи наркотични вещества или техни аналози с цел разпространение, или разпространява наркотични вещества или техни аналози. Целият чл.354б регламентира кои действия, свързани с наркотични вещества, са наказуеми според НК. Тези действия включват: склоняване и подпомагане другиго към употреба; даване на друго лице наркотично вещество или негов аналог в количества, които могат да предизвикат смърт и последва такава; предоставяне помещение на различни лица за употреба на наркотични вещества или организиране употреба на такива вещества и други. Но самата употреба на наркотични вещества в България не се преследва от закона.

има тази майка, която купува суперскъп автомобил на дрисльо, който нищо смислено не е постигнали доказал в живота си. Дрогирано, разглезено леке, презиращо всичко наоколо - правила, ценностна система, морал...

само тази майка. Ако знаете колко л*йна са дарени от мама и тати със скъпи автомобили... Бог да пази невинните шофьори и пешеходци.