"Спаси София": Г-жо кмет, няма "фугираща смес" за накълцаните павенца на "Графа"

От организацията настояват, че управляващите Столичната община не казват истинската причина за провала

Обратно в новината

Коментари - "Спаси София": Г-жо кмет, няма "фугираща смес" за накълцаните павенца на "Графа" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че е евтино - добре. Ама че е некадърно и грозно.. това защо го допуснахте.

На никои, ли ме му направи впечатление, че това са БЕТОННИ блокчета, имитиращи павета. А БЕТОНА се разпада от СОЛТА!!! - след първата ЗИМА, тези бетонни блокчета ще започнат да се разпадат...

Убава работа ама циганска. Няма по-голям паразит от оня с бойното име.

Доста точно , с изключение на обръщението . Тази симпатична дамичка никога не е била истински кмет. Тя беше поставена, за да бъде параван за обрулването и ошмулването на София. Поздрави на куклата, управляваща столицата и на нейните кукловоди!

Време беше да се реагира. В последните години почти няма случай, когато ремонт в София да е извършен в срок и качествено. Да не говорим за самоцелните "ремонти" и "обновяване" най-вече в централната част на града, където новоизлюпили се архитекти със съмнителна квалификация и най-вече с липса на всякакви естетически познания и усет съсипват това, което достойни техни колеги са изградили и завещали. Няма нужда да се изброяват. И всичко се замита, когато кметицата застане пред камерите и започне да се хвали, а журналята чинно мълчат. Сега слушаме тъпи оправдания. А изходът е един: "Долу ръцете от София"!

Ще спасите София, ама първо вас ще ви спасят на Позитано с нЕкое друго хонорарче...

Пак гласувайте за партия ГЕ.П!!!!!!!

най добре е да се изкопае една дупка 2 м. и да я фугират тая

Нямам думи... След като за*рахте НДК с великият ремонт за ВЕЛИКОТО председателство и махнахте мрамора от фоайетата /сигурно е в нечия вила/, и сложихте от най-евтините плочки, сега и с този ремонт се изложихте... То бива крадене бива, ама това вашето вече минава всяка граница... Сега и на националният стадион искате да посегнете! Не се ли накрадохте вече????

"КРАСОТА" просто "КРАСОТА" - дължаща се работата на екипи от некадърни ръководители и неграмотни изпълнители! ДОКОГА ЩЕ СЕ СЪСИПВАТ МАТЕРИАЛИ и работно време, или ги имате в повече? СПРЕТЕ С ТОВА "УСВОЯВАНЕ" (БАТАРИСВАНЕ) НА ЕВРО ФОНДОВЕ, защото ставате само за СМЯХ, или както казват някои, само този, който не работи той не греши, а който не греши си ИЗДИГАААА!

В тази фирма, която е полагала тези "павенца" има ли поне един дипломиран строител? Каквото и да сложат като уплътнение между релсата и тези парчетии, наречени павета, познайте колко ще издържат при вибрациите на трамваите. ВИждали ли сте колко потъва релсата при преминаван ена трамвайно колело върху нея. Единственият начин нещо да издържи на това място е специален масивен бетон или асфалт. В краен случай масивни добре вкопани бордюри. Тези павенца ще се разхвърчат от местата си още първия ден, независимо дали фугата ще бъде запълнена с магическа смес, естествен каучук, дърво, желязо или пластмаса. Господи, само аз ли го виждам това!

Не знам дали има и един строител , но всичкото що е шеф е от ГЕРБ !!!

И аз го виждам, сине!

Ще се запълнят с фасове от бачкаторите и продавачките наоколо, нема страшно.

Този ремонт е истински грабеж и разхищение.Наблюдавам го всеки ден защото живея в района.Всичко е измислено така , че да се да се усвоят парите .Работи се с големи машини все едно строят магистрала Правят Графа а огромните камионни опустошиха малките улички събориха и окършиха дърветата/за справка ул.Шишман/Всичко се бетонира все едно се строи язовир .Не се отделиха здрави павета здрави тротоарни плочи ,колчета ,всичко с голямата кофа на боклука .Транспорт натам транспорт насам.Дърветата се намалиха наполовина,а тези дето оцеляха са циментирани засипани с малко качествена пръст около стеблото, които до пролетта ще изсъхнат.И много такива Г-жо Кмет като не разбирате не пипайте ,опустошихте центъра.

ремонта е направен, парите са усвоени.. я да мълчите форумни плъхове!

Живея на ,,Солунска"по наследство от както се помня.Фандъково сложи в джоба си крадеца Софиянски-цар на ремонтите.Той два пъти ремонтира ,,Витошка" и ,,Солунска. ул.,,Солунска" по време на мандатите на Фандъкова тротоарите се ремонтират за трети път.Ремонтите са патент на Герб.След основните ремонти на магистрали и улици се правят локални ремонти.Явно доста лични интереси има в некачествените ремонти.

Усмихнатия основно гепеше от разрешителни на незаконно високи и гъсто разположени жилищни сгради в Лозенец.

ЕХ..... АКО ИМАШЕ КАТО ЕДНО ВРЕМЕ СТОПАНСКА МИЛИЦИЯ, НЕЩАТА ЩЯХА ДА ИЗГЛЕЖДАТ ПО ДРУГ НАЧИН!

Същата фирмичка която ремонтира плочките пред НДК ! Нали са хора на ГЕРБ !

Проблемът на града не е в управниците, а в жителите му !

Помнете ми думата! Ще мине време и ще разберете, че епохата Софиянски далеч не е била най-лошото, което се е случило на София. Зад благата усмивка на Фандъкова се прикрива най-грозното ограбване на София и софиянци!

РЕМОНТ, На другия ден РЕМОНТ на РЕМОНТА, още на по-следващия ден - РЕМОНТ на Ремонта на Ремонта... И едни пари са търкалят, търкалят, търкалят... Па било и то милиони, че и МИЛИАРДНИ ЗАЕМИ вече, които изплаща София.. Строим по тънката лайсна.. КРАДЕМ по дебелата... Защо - например да ремонтираме трамвайния път в уличното платно по технологие с ДЕСЕТГОДИШНА ГАРАНЦИЯ.. Малко по-скъпа.. Но ефективна.. Например на СИКА, по която са се движили и ЗАПАЗИЛИ "подарените" на София 30 годишни зелени трамваи.. Може да ги съсипем с непрекъснатите ремонти на релсовия път през две-три години по нашенската си българска технология... Колко му е... ( Та тези трамваи са предлагани безвъзмездно на София.. София ги отказва, щото няма комисионна.. Но след това се купуват.. Затова са кавичките.)

то няма тротоари

А по договор АКО не си изпълни задълженията или прахоса милионите ,а си ''остави ръцете'' КОЙ ОТИВА В ЗАТВОРА? ИЛИ възложителя или собствениците на фирмата? Докато излизат всички сухи хем ще ни грабят хем ще ни се хилят за дето косим нерви в задръстванията. Целия град е парализиран от ремонти над ремонтите. Да не бяха пипали нищо хем парите нямаше да прахосат ,хем толкова месеци нямаше да е такъв АД придвижването в града.

На много софиянци не им стана ясно защо осеяха тротоарите в София с колци. Може би трябваше да се похарчат едни пари! Вместо това да бяха направили паркинги. Като че ли общинарите в София полагат усилия да затруднят хората, а не да ги улеснят. Има нещо сбъркано в това.

днес пред ченджа на графи и 6ти септември започнаха да разбиват и пренареждат плочките и павенцата

Безхаберието ви гони вас протестиращи, защото водата трябва да отиде някъде некадърници без грам познание, каква фугираща смес търсете това да не би да ви е банята в дома ? Някой от вас виждал ли е паваж ?

А за дъвканите павета нещо да кажеш?

Водата трябва да отива в шахти, а не да се събира и движи по фугите и релсите

"управляващите Столичната община не казват истинската причина за провала" Няма нужда да се казва. Дадени са 22 милиона, а ремонта се пави с 11 милиона. И слепец го вижда това!

Тия турски павенца ги наредиха във всеки голям град в България. След 2 години ще почнат да потъват и да се ронят. Явно турската поръчка е с голямо лоби. Може и Пеевски да е замесен в поредното източване на държавни средства.

...и в Казанлък са същите в центъра ...

Поредната много скъпо струваща грозотия!

Тия пък пак недоволни! Ами, че то не може хем да правиш ремонт и да става хубаво, хем да крадеш! От "Спаси София" какво си мислят, че гръцките острови ги раздават без пари ли???? Наивници! :))

И това е само това, което се вижда. А как е извършено укрепването на настилката, за да няма слягане под трамваите или автомобили или камиони за зареждане? А как е направена хидроизолацията където трябва да я има? А каква е здравината на тези циментови блокчета, които са далеч от павета, защото истинското паве е от гранит - не попива вода и стои още от римската империя и исторически са доказали, че са в състояние да издържат на определени изисквания, на които бетон и асфалт не могат да отговорят. Имали направен тест на материалите и на готовата настилка каква товароносимост имат? След по-малко от 2-3 години тези бетонни блокчета ще се размятат напред назад, запишете си го.

знам, че не е съвсем по конкретния случай, но в Русе е същото положение... :( криви и без фуги плочки, другото асфалт... отврат!

За ваша радост в Русе няма трамваи, като започнат да минават през няколко минути по цял ден, целият този "разкош" ще се превърне в чакъл и прах.

По темата си е - крадците от мафиотската шайка ГЕРП крадът по един и същи начин по всички градове на страната. Сега ще бастисат националния стадион "Васил Левски", ще си получат комисионата и на негово място ще цъфнат поредните небостъргачи. Освен комисионата, във Влаждебна пък ще се краде от парите за нов стадион. Ами стадиончетата в селата и малките градчета, където закриват училища и детски градини, заради липса на деца, но строят спортни обекти, за да крадат и някои вече са запустели. Ами кичозните крепости, ами новите канализации, които са в десетки пъти по-некачествени от тези от повече от 50- години. Ами жалките магистрали, които не издържат и месеци и наново се ремонтират и т.н. и т.н.

Браво, че започна да се вдига шум около безобразията на самоковската учителка ! Стига с тези брутални кражби от герП - 24 млн. за няколко павета и не са сложили фугираща смес ! Всеки, който е полуграмотен ще пресметне, че реалната стойност не надвишава и 2 млн. - КОЙ одобри 24 млн. от парите на данъкоплатците и КОЙ отговаря за контрола на тези строежи ! Докога ще ни крадете така нагло бе герберасти ?

Стига с тези възмущения, хората от това живеят. Утре ще го ремонтират на промоция, след два дни пак, алъш-вериш да има!