Спас Панчев: Аз и Димитър Георгиев оставаме независими депутати

Земеделецът бе категоричен, че ГЕРБ нямат пръст в скандала в коалиция "БСП за България"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро гледах едно интервю с този човек. Умен,възпитан, с професионална биография и смирен изглежда. Личната трагедия с дъщеричката му е наложила тежък отпечатък върху него,но в себеси таи огромната бащина любов и надежда да се случи чудо и дететому да излезе от будната кома. Желая му успех и най-вече да се сбъдне това което за него е най-желаното в живота.Дано молитвата му бъде чута. А дали ще е в НС или не,мисля че не е най-важното. В живота има по-важни неща. Ако пък напусне НС ,може Бог да го компенсира. Знае ли човек какво ще спечели когато губи.

"...Познавам всички депутати от управляващата партия, но никой не ме е търсил за нищо, още по-малко Цветан Цветанов", категоричен е Спас Панчев....." :))))))) ....А като изрече тая дебела лъжа-----изчерви ли се поне, ей тъй -за пред хората????;)))))

Гледай ти г-н. Никой и г-н. Никой си мислят, че вече достатъчно са дорасли сами да се справят в политиката.Заради което се присъединяват към групата на независимите единаци,които до сега нищо не постигнаха като такива.Но поне получават най-хубавата заплата и не се притесняват дали ще се класират на следващите избори и най-вече никой нищо не очаква от тях,ех е това е мечтаната позиция на всяка сган в политиката.

Старите ченгета.

Стига писахте. У нас независим дупетат се става по две причини: - яка цифра - яко газене на лука и евентуално влизане в затвора Та кажете или цифрата, която са отнесли някой хора, или с какво са ги рекетирали. Рапорт даден-рапорт приет - така работят комунистите - и старите, и новите.

Още ще има.

Кокошки се разбягаха от курника на Корнелия.

НЕ ДА СЕ МАХАТ ОТ ПАРЛАМЕНТА ЗАЩОТО АКО НЕ БЕШЕ БСП НИКОГА НЯМАШЕ ДА СТАНАТ ДЕПУТАТИ А СЕГА ДА СИ ХОДЯТ

Така ли...? Интересно защо БСП никога не се явява на избори сама, ами все с разни партийки.. ..като ЕВророма, например... Като са толкова отворени - да се явят сами, не в Коалиция.

Евророма е с Марешки.... :)

Постепенно Корни ще ги разгони всичките и си остава сама в бесепето. Да живее бесепето от Шеста глуха

Далновиден,ти не се вълнувай за Корни,а опитай да проумееш ситуацията отвъд нея.За БСП-то един повече или по-малко депутати е все едно.И така нищо не зависи от тях.Но ония двамцата са мега тарикати,каквито винаги са били земеделците при всички режими.Те самоотвержено ще бранят депутатския си статут,макар че от това ползата ще е само за тях,а никаква за избирателите им,естествено.Обаче!!!-идат местни избори,а след тях и парламентарни.И защо да не забъркат сладкия тюрлюгювеч от сега.Само му виж хобитата на тоя симпатяга Спас и сам ще си отговориш.

Няма, бе! Келепирджийте край нямат!

Те не са виновни.Виновно е ръководството на БСП,защото преди всеки избори прави разни коалицийки с партии,които имат един файтон избиратели.

Ясно ни е на всичkи , че ..не зависят от себе си!?

Трябва по закон да напуснете парламента, наглеци нагли,защото сте там с гласовете на бсп. Никой не ви познавам, камо ли да ви е назначил за независими дупетати в парламента, той като и сами отрекохте мажоритарната система. Колко ви платиха от гроб, това им практика още от миналия парламент

Не са там с гласовете на БСП, а на партията си.

С гласовете на собствената си партийка нямаше да влязат и в тоалетна! Особено единия дето е депутат щото бил на 10 място в листата и бил "спечели" с мажоритарен вот.... ха-ха-хахххх!

Deus Vult

Тези двамата са типични комунистически хлебарки! Гонят ги и пак се наместват на стол!

Какви са тези глупости?Кой ги е писал тези закони?Какво е това "независим "депутат.Да си ходят и без това тези хрантутници са в пъти повече за малка България.Големи бок..ци без грам морал,нагаждачи, лешпери ,през целия си живот нищо добро не са свършили.