Кънчо Стойчев: Улицата вече е пета политическа сила

Социологът Кънчо Стойчев обяви, че ситуацията в страната предполага нови парламентарни избори, тъй като имало пета политическа сила - "улицата". Според Стойчев никой не е дал властта на БСП и ДПС.

Обратно в новината

Коментари - Кънчо Стойчев: Улицата вече е пета политическа сила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неее,бате Кънчо ! Улицата ВЕЧЕ НЕ Е пета,шеста или десета власт! Свери си часовника!!!

В никакъв случай не трябва да се оставят тея народоубийци,предатели на власт цяла една година! оставим ли ги ще си прокарат пак мръсните далаверки. Измитане от властта сега,веднага!!! Да се свърши веднъж завинаги с турско-комуноидната напаст! Нови избори,промяна на изборния кодекс и нова конституция! ДПС изобщо трябва да изчезне от властта,да се разгради! България на българите!!!!!!!

Крайно време беше улицата да стане пета сила. Крайно време е партийната върхушка да започне да го забелязва този народ и да се съобразява с него, а не в главите им да се върти единствено собственото им благополучие. Чешкият президент си е подал оставка. Защо поне веднъж някой от нашите политици не постъпи по този достоен начин?

Веднага да публикуват кой как е гласувал в петък за Пеевски.Да се види позицията и на Герб по случая.Герб ще се върне на бял кон.Сега ЦЦв.ще се обяви за жертва.Б.БVще спре ДПС,а БСП трябва спешно да отстрани Станишев иначе няма да влезе в парламента.Тази седмица преди разпускане на парламента спешно трябва да се промени изборния кодекс,за да не се върнат същите мутри отново.Д.Пеевски е бил мъжка секретарка на Илия Павлов,В.Сидеров,негово пресаташе,а Татяна Дончева-адвокат.Сега кой дърпа конците.Доган или Ердоган.

Най-големият пропуск на Кънчо е,че редовно не ходи на парада на педерастите в София.Жалко!Баща му го правил за това събитие.

г-н Стойчев, Ситуацията вьв страната е вьв резултат на сраствне на дьржавния сьс спекулативния капитал. Рожба на това е образованието ГЕРБ

бсп, дпс, атака,... са чиста момина сълза?

Вижте, за нас и за нашите партньори са гласували повече половината граждани. Повече от ясно е, че другата част няма как да са доволни. Обаче в демокрацията е така - мнозинството определя политиката. Няма как в името на хората, които са гласували за нас и са ни дали своето доверие, да се съобразяваме с разни кресльовци, на които очевидно не им липсва свободно време - чудя се дали тези протести не са платени от опозицията. Тяхното представителство в парламента - ГЕРБ - в момента изобщо не е в позиция да капризничи

Абе ти нормален ли си? За Вас гласуваха роми с купени гласове и дадени "назаем" избиратели от ДПС. Ако не бяха цирковете, които спретнаха медиите на Д. Пеевски преди изборите и активността беше нормална, сега дори и в коалиция нямаше да можете да управлявате.

На какво му казваш "ПАРТНЬОРИ", на митинга използуват точната дума - "ПЕДЕРАСТИ"

Защо да "бързаме" с предсрочни избори през 2114 год?Не може ли да ги направим през май 2117 година тези "предсрочни избори"?

Кънчо Стойчев - не се показвай повече по телевизора, че на хората им се повръща от теб и подобни!

а първа. Този път силно подценявате хората.

Излязъл охлювът от черупката, погледнал нагоре и що да види - небе! Излез Кънчо!

Господа, Вьв такьв критичен момент е редно президента да иска промяна на закона и ДАНС да премине кьм него.Като главнокомадващ той да назначава шефа на ДАНС.Но да коментира че е изненадан за пеевски е недупостимо.Вьв последно време единствено заяви че снема довериети и се скри вьв публичното пространство .Незнам какво е всичко това но ...

Radostina

Ами те нали току що промениха закона. Преди това той избираше, кой да е шеф на ДАНС. Той не наложи вето, а сега.... Не вьрвим на никьде. Всеки си променя закони, които на тях за момента са им изгодни. Просто отчайващо е наистина...

popov

Може пък това да беше елегантен ход от страна на президента, за да отвори очите на народа за какво става въпрос. Все пак народа пропусна да отчете по подобаващ начин една абсурдна коалиция между турци комунисти и фашисти(отделен въпрос е дали наистина са такива).

Кънчо бре, серсем, престани да наричаш гражданското общество "улицата". В АОНСУ така ли ви учиха?

popov

Правилно, петата сила трябва да почака една година, за да може комунисти, турци и фашисти да приемат изборни закони след всенароден консенсус. Тоя социолог ли е или социолоК ?!

А може би е АналЛизатор!?

пардон - червен Кънчо, те всичките са като от калъп, затова обърках името, сори

Заедно с райчев са едни от най-гнусните лица на мафията.

++++

улицата вече е ПЪРВА политическа сила, червен Кольо, не омаловажавай енергията на народа

3-та политическа сила са 24% гласували и непредставени в парламента. Иначе улицата е първа политическа сила. ще го разберат много скоро. P.S. делян е най-добрия избор хахахаха

Точно този т.нар."социолог" ми идва в повече в този момент, червени протежета.......

Кънчо Стойчев е в грешка- улицата не е политическа сила. Това е електоратът на СДС и двете агитки на Левски и ЦСКА. Всичко това показва, че СДС трябва да измести ГЕРБ от политическия живот.

Червен Кънчо пак се изказа неподготвен!Ходи да си правиш изследванията в Сибир заедно със столетницата!

Начинът на броене е типичен за една политическа сила, която управлява с променливо количество и качество във властта близо 65 години. Двойният аршин в делението на Наши и Ваши е опасен за нашето развитие. Ползата от тази партия е несъмнена, НО в ОПОЗИЦИЯ! Трябва цивилизовано и твърдо да и посочим изхода и от Парламента.

И кой да остане , боко или да дойде костов?:)))))))) Жалък си! Всички в затвора!

Всеки ,които остане на улицата е терорист.

Добре, айде да ги хващаме комунистите и да ги почваме. Взимаме списъците с членовете на БКП и караме наред. Яяя, чакай чакай, какво пише тука - Бойко Методев Борисов, член на БКП от 1978 г. Ми сега??

Скрий се бе ШУШУМИГО и не ми казвай какво ПРАВЯ!

Тези не трябва да ни управляват по една основна причина,а именно:НЕ ПРЕДСАВЛЯВАТ ПОІГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ОБЩЕСТВОТО.Нека някой да сметне колко са процентите на ДПС и колко процента от всички министри и зам.министри са техни представители.Нека някой да каже какъв е процента на образованите и работещи са гласувалите за отделните партии.

"Улицата" никога не е била на гражданите, тя винаги е била организирана от някоя политическа "сила", както е и в момента с герб. Това са смешни и нелепи твърдения. 1997г. "улицата" пак беше организирана от костов и първанов и после сърбахме попарата и на двамата! Който скача е глупак!

Ако "Ларгото" е улицата, Кънчо, там на времета гювендйи се вртеа, Я да станем булевардо" Цар Борис ", що па не ??

господа, не забравяйте че от яноарските сьбития 1997г спечелиха кредитните милионери-т.н-вземал господина необезпечени кредити при 20 лв долара оббьрнал ги вьв долари и следтова ги врьща при 3000лв долара.Така че при герберите финансиращи стачките може да се случи еьщото.

Симеоне, хайде идвай на работа? Довечера ще се изявиш. Я тука, я пред МС и Парламента.

Не бързай пич. Нека да разплетем чорапчето и да видим "кой кум, кой сват и кой на булката бил брат"...

Продажно копеле комунистическо.

Лъжлив Кънчо и Червен Кольо са плужеци.

ТАКА ТАКА ПЕТА СИЛА.....АМА ВИЕ СЕ ПАК СИ ПРАВИТЕ ИГРИТЕ ПОДИГРАВАЙКИ СЕ НА ТАКА НАРЕЧЕНАТА ПЕТА СИЛА...ПОДИГРАХТЕ СЕ И С ВАРНЕНЦИ , КАТО ИМ ПУСНАХТЕ ВАШИ ХОРА СРЕД ПРОТЕСТИРАЩИТЕ И ПРЕВЪРНАХТЕ ПРОТЕСТИТЕ В ЦИРК...ДА ВИ ПИТАМ И СЕГА ЛИ ПАК МИСЛИТЕ СЪЩОТО??? НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ ВСЯКА ЧАША ПРИЛИВА....БСП. ГЕРБ НИМА ТОВА НЕ Е ЕДНА И СЪЩА ПАРТИЯ, КОЯТО СИ ПРАВИ МАЙТАП С ЦЕЛИЯ НАРОД........ЕЕЕЕЕЕ СТИГА...

Значи така а, Кънчо? Да ви оставим до май 2014 г. на власт, защото сега не било отговорно да се провеждат нови избори и нямало нищо да се промени. Колкото и досега си познавал резултатите от изборите, толкова и сега си в час със ставащото и действителността. Вие - комунистите - взехте властта чрез предизборни манипулации, съзнателно излъгахте народа с фалшиви обещания и за 2 седмици на власт натворихте чудовищни простотии, а не ми се мисли какво ще стане, ако останете още. Оставка и нови избори!

Не лъжи хората, кретен, тези не са комунисти, аз съм комунист и ги ненавиждам, ненавиждам и жалки манипулатори като теб! От 23 години , комунистите НЕ управляват България!

Хамстера имал кауза. лелее, ще падна от смях. На кой му пука за каузата ти бе, мишок! Тия да ги бръщолевиш на жена ти, а не пред народа на чийто гръб да се учиш на АБ в политиката и живота. Нито народа, нито БСП са ти бащиния. Хайде изчезвай по-бързо и по-далеч.

Сергей Станишев : "призна, че назначението на Делян Пеевски е било политическа грешка, но няма да се оттегли, защото има кауза." За Ердоган било дълг да разчисти площад Таксим mnogo podobno zvuchi nqkak si.........

Мда, само дето Бойко Борисов се прегръщаше с Ердоган, а Цветанов дори му ходи на конгреса в Турция, много лесно нещо ги забравяте тия неща...

СОЦИОЛОЖЕ, А ЗНАЕШ ЛИ КОЯ Е ПЪРВАТА СИЛА? ТАНКОВЕТЕ!

цялата работа е че гледат да разкарат герб, че е голяма партия, все още организирана и отново да овартолват другите партии с техните глупости, както направиха с всички десни партии досега. и сега шете вартят, ще сучат, ще обясняват.

те новите управляващи взеха да си сменят решенията по-бързо и от герб дори. иначе изказването на този господин е доста натрапчиво и от стила на станишев, изцяло платено от бсп, но хората не вярват на социолози а на това какво има на масата да се яде, а това да ги оставим до догодина означава те да се бетонират и гони вятъра след това.

улицата е на мутрата боко и каналз *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е кое остана тогава за ПП"БСП+Евророма+ДПС+ Юруш"

Eто и бизнесът на кръга Пеевски-Цветан Василев-Ирена Кръстева по сектори: Телекомуникации БТК - 1.4 млрд. лв. НУРТС България - 213 млн. лв. Цигари и напитки Булгартабак холдинг - 616 млн. лв. Юрий Гагарин, Пловдив - 81 млн. лв. Телиш - 70 млн. лв. Търговия К енд К електроникс (веригата "Техномаркет") - 290 млн. лв. през 2008 г. "Странд Бургас" (миноритарен дял) Банки, застраховане и други финанси КТБ - 5.6 млрд. лв. КТБ асет мениджмънт - 500 хил. лв. ЗАД "Виктория" - 86 млн. лв. Медии и разпространение "Нова българска мейдина група холдинг" (вестниците Телеграф, Монитор, Уикенд, Меридиан мач" и др.) - 40 млн. лв. "ТВ Седем" - 26 млн. лв. Национална агенция разпространение - 9.3 млн. лв. 3Бей.бг (link, link, link, link и др.) - 6.6 млн. лв. Автомобили Литекс моторс (миноритарен дял) - 65 млн. лв. КИА България - 32 млн. лв. Субару мотърс - 312 хил. лв. Инфраструктурно и пътно строителство "Интегрирани пътни системи" - 211 млн. лв. "Хидропонт-М" -4 6 млн. лв. "Евробилд проект" - 98.7 млн. лв. Производство и машиностроене "Гипс" - 79 млн. лв. "Рубин" - 215 млн. лв. (2010 г.) "Корабостроителница Русе" - 97 млн. лв. "Дунарит" - 77 млн. лв. "Терем - Георги Бенковски" - 28.4 млн. лв. Земеделска земя "Агро финанс" АДСИЦ - 73 млн. лв. Туризъм и хотели "Хелт енд уелнес" - АДСИЦ - 147 млн. лв. "Сана спейс хотел Хисаря" "Пирин голф пропъртиз"

Така, така... ама никоя партия, медия или отделен изказвач не смее и да си помисли за НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ! Защото това е КОМУНИЗЪМ, а той ви е най- големият трън в очите, вече почти никой тук си няма понятие от него, само повттаряте като папгали колко е страшен КОМУНИЗМЪТ!

пак не сте познали резултата, протестиращите са вече първа политическа сила, идва нов ред, нема да има моя и твоя партия, има един народ една нация както го е казал аспарух, ако искаме да пребъдем трябва да сме едно, бсп-дпс вън от българия за винаги.

Подкрепям Правителството 17.06.2013 00:00 ( нерегистриран ) Правителството на Премиера Орешарски е Подкрепено от 1 360 000 Гласоподаватели ! ....... Днес по улиците на няколко Български града протестираха общо +- 15 000 души !!! ..... Не може 15 хиляди да Отнемат Вота на 1 360 000 ! Няма как,освен със Агресия,Кръв и Много Ограбени от Нас ГЕРБерастки Пари !!!

Така ли разсъждаваше и през зимата...или едва сега си се научил да събираш и изваждаш... А и с 1 360 000(пропуснал си в сметките и твоите хора от Атака) имаш само около 1/3 от гласувалите 3 630 000..няма как да отнемаш вота на останалите 2/3 ...но не се притеснявай...във втори клас ще сравнявате и по-големи числа от 10

Хора , опомнете се ! Че БСП и ДПС са боклуци е вярно , но като гледам какво става си мисля , че искате да върнете Борисов и Цветанов отново на власт . След промените партията , която управлява като комунистическа е ГЕРБ .ЕДНОВЛАСТИЕ , МЕДИЙНО ЗАТЪМНЕНИЕ И ПОДСЛУШВАНЕ И ДОНОСИ , ПЛЮС РЕКЕТ

ГЕРБ са победители на изборите и могат да управляват законно и това, което цитираш не е твое мнение, а ти е натрапено от комунистите - чиста демагогия! Кажи един подслушан, цитирай един донос и коя медия затъмниха?

До като се делите на червени и на ГЕРБ няма да се оправиме ... Не разбрахте ли че борбата е между две мафии в парламента.

Ще управляват законно като вземат 121 депутати. В момента са спечелили изборите точно колкото да не управляват.

Стига сте ни пробутвали тези червени социолози които са на хранилка на Позитано 20. Тяхното мнение не е независимо. Баста!

на цоко и боко да се махне охраната, защото вече улицата ще ги пази а на улицата да се даде и данса където под формата на "сикрети" се намират цецовите насрани гащи