Васил Тончев: Бедността ще е подводният камък за “Борисов 3”

Няма голямо очакване към бъдещото правителство. То не предизвиква ентусиазъм и някакви надежди за промяна.

Обратно в новината

Коментари - Васил Тончев: Бедността ще е подводният камък за “Борисов 3” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква бедност бе г-н философ? Около 3 милиона регистрирани автомобила при колко население? Над 300000 авто-кочини чакат купувачи?

ЗА 29 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ Е ДОКАРАНА ДО 4-ТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА - ДЕМОГРАФСКАТА .... ДАЖЕ ЧЕРВЕНИТЕ БЕЙОВЕ И ЧОРБАДЖИИ ГИ Е СТРАХ А ГОВОРЯТ ЗА ТОВА :)) ..

СТАТИСТИКАТА: БЪЛГАРИТЕ СА 65% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО :))) СКОРО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕТЕ :))

Абе Детройта, ти гога спиш? Или днес си нощна тролна смяна а?.... Няма статия тук под кояято да нама ама поне 5-6коментара.... И то какви само бисери.... Ама много си ..... Хайде да не казвам какъв, че съм възпитан

Цялото това празнословие е много шум за нищо. Най-важното и тъжното за България е, че 1.174 хил. българи гласуваха за човек, чийто джип бе взривен. А той даже не е Донът, той е само мафиотски лейтенант.

Приятели и познати ме питат защо не гласувам.Аз нямам претенции към политиците и не искам да ги сменявам.Аз имам претенции към народа!Той е произвел и възпитал всички политици,той е гласувал за тях!Той е мързелив,завистлив,крадлив и безразличен!Ако не промемим себе си,няма да променим нищо!

Каква бедност, бе!Нали още имате филии,мажете ги с мас и ще пораснете колкото "великия" ни ББ.Я какви тежки времена е преживял през комунизма, пък човек станал.Та и вие сега мърморите,защо?

Бедността е огромен айсберг, непреодолим бариерен риф за всеки управляващ. Да се отнемат служебните коли, да спрат да плащат телефонните сметки на всички нива на администрацията, представителните, безотчетните и ниските наеми на ведомствените жилища. Ще се задържи достатъчен финансов ресурс за заплати на експертите, оставени с по 600-800лв. от 2010. Така ще привлекат и млади кадри, които ще внасят продължително осигуровки. За пенсиите ще се посъберат средства, като разрешат всеки да купува стаж по всяко време. Кражбите и рушветите засега не е възможно да се прекратят.

ВСИЧКО КРАДЕНО АКО СЕ ВЪРНЕ В ХАЗНАТА - ТОГАВА ПЕНСИИТЕ ЩЕ СА ПО 1000 ЛЕВА

Нещо си се объркал брато, Обедняването на българският народ е най-добрата референция на Бойко Борисов пред господарите му от ЕНП, които управляват и Европейският Съюз! Как им се иска на шефовете на ЕНП всички държави в ЕС, да се управляват от подобия на нашият Премиер!

Горанов неизбран още за финансов министър разпореди пенсиите за м.май да се изплащат от 9 - след празниците. Намяте ли съвест бе хора управляващи как ще оставите 2,5 мил.пенсионери без пари за празниците?

Този министър с физиномия и акъл на счетоводител на потребителна кооперация няма да има милост и за в бъдеще.Затова е послушен слуга на ръководителя си.Очакват ни нови заеми за тяхно дсобро /на управляващите/.Лошото , че ще ги връщаме ние.Като зцавъртят парите за пенсии с няколко дни се сетете за какви икономии става дума от лихвите.

Е Казано : - на Серсеми - пари/власт НЕ давай ! ...и замирисва на Порой от камънье&дръве. ВсеПоОсезателно.

И БСП да беше спечелило при изборите пак хората щяха да са бедни.

Бедността не е "подводен камък",тя си е цяла надводна скала,за този Борисов 3.Нещо,което самото ББ ,НИКОГА НЕ ПРИЗНАВА.Защото не е за хвалене.На Власт е от 2009г.По отношение на бедността,България е твърдо закотвена на дъното на Европа по бедност.ББ обаче има др.визия-"Забогатеха българите,тръгнаха да пътуват,по новите магистрали.....все под мое ръководство..." А че по Провинцията е бедност,бедност е.Често до мизерия.

Като изгладнее достатъчно масата...с тези увеличения на ток, газ, вода, горива ще видим какво ще стане.....да не затропат празните кухненски съдинки на жълтите павета...Той, българина е тъпо търпелив, но ще е до време....

Историята показва, че 500 години не стигат за да се надигне "българина".

"Произхождам от бедно работническо семейство", нали това искате всички да пише в автобиографията ви и се гордеете с това. Мразите богатите, не различавате измамниците от предприемчивите. Искате промяна на статуквото. Кое статуквo?

Който иска, и може, да чака за пенцията ,от Триста лева Сега, удолотворяваме, най- нуждаещи се, като Лольова, с допълнителна от 700 лева А за тези, на които не стига за хляба, ще задържа, газа, за крематора, и на асфалта, за тънко мазане на филията

Няма бедност бе господа!!! Едни вземат по 300 други вземат по 12000. И ето ти СРЕДНИ доходи от по 3-4000 лева. Няма бедни в тази държава. ББ ни го каза!!!

Ама как може - каква бедност. Последните статистически проучвания сочеха, че доходите се вдигат по-бързо, отколкото цените, т.е. ЗАБОГАТЯВАМЕ. Не сте го усетили?! Е точно затова са тези прочувания, за да не живеете в заблуда.

Бедността никога не е притеснявала богатите.

Кво развитие, ква безработица. От 2009г. (Борисов 1) досега страната е намаляла с 700 000 души. Може да го отчетат като успех в борбата с безработицата сигурно. След още четири.. сигурно няма да останат хора, а като няма хора, няма кой да ебезработен!

Не знам за бедността. Но вече сме след албанците!

Какви албанци? Ние сме след държави от Африка по бедност и свобода на словото!!

При 40% ръст на доходите, при това значително надминаващи ръста на цените... И про под 7% безработица... Мисля, че комунистите са в истерия и вече не се знаят какво говорят. Само едни аргументи имат, като самите те си инвалидизираха аргументите. Борисов изпълни и преизпълни техните обещания, те просто нямат нови такива. И пак се навъртат около доходите и безработицата, понеже мама БКП само това им е припявала...

Само не разбрах откъде дойде 40% ръст на доходите? Никой от роднините и приятелите ми не го е усетил! А покачването на цените го усещаме ...

Не бедността, а съд, прокуратура, МВР и престъпност ще са препъни камъка.

С това заглавие немския стресов Орган "Чпигел", стресира, своите читатели в Германия, и кв. Банкя, родното Място, на Единствения в Европа, Три-мандаков премиерин

Никога никое правителство не се е замисляло за благосъстоянието на народа . И няма изгледи за такова замисляне . България ще си остане един производител на емигранти ! Една истинска социалистическа държава - правова ! Да се радваме на правата и задълженията си !

То не предизвиква ентусиазъм ама отвръщение и погнуса колкото щеш..За какво медиите ни занимават с едно лицемерно договорено управление само и само да плямпат ''трети мандат, единствения за трети път'' и все забравят да добавят реалността два НЕзавършени мандата именно поради лъжи, кражби, мизерия към която ни бутат..

По спокойно ще се гътнете от яд и злоба. Я за успокоение идете да яздите кобилара Кури.

Вижте Трябва да сме бедни за да може да ни управлява Борисов Щото забогатеем ли ще имаме интереси и очаквания Ще искаме промени

Глупости Точно благодарение на бедноста Борисов е пак на власт Беден народ лесно се командва А и Борисов го знае и няма да допусне да забогатеем

На п---а народ такъв х-й трябва.

София изобщо не е България ! Така че не търсете бедността само тук ! Разходете се из провинцията , из дълбоката провинция и тогава говорете за бедността. Истинската ! И за повсеместната мизерия в която живеят и работят / ако има къде и какво / хората !

Да се разхожда тиквата бе какво да се разхождам аз?

На вниманието на автора: Ама, Господин Тончев, бедността никога, ама никога не е притеснявала Борисов.

Ами да.....сития на гладния не вярва! Още от Римско време реплика... "Цезарю! Ами бедните? Бедните да го ду.хат!"

Kакви надежди за промяна? Голямото ми дете още в 6-ти клас каза, че тук няма да остане. Вече е далече-далече. Малкото (10г.), като отиде на гости при голямото и се ориентира и то тутакси!!!

Не бедността а все по задълбочаващата се бедност...но тиквата какво да го интересува като тия същите нещастници гласуват трети път за него.

Бедността на Лилето ме тревожи

Върти се Лилито около мен, размахва ми някаква чанта от 5000$, ама аз първо гледам талията, чантата е чак на 100001 място (може да съм изпуснал някоя нула между единиците).

Толкова ли н еможете да различите чанта за 150 лева от чанта за 5000 лева, бе?! Да де, на това разчитат от Позитано. Ако различавахте, нямаше да припявате техните рефрени.

На Лилито не и трябват чанти, трябват и чували за тези милиони които краде.

Бедност ли? Моловете пълни, хипермаркетите пълни, всеки с кола и бръмчи непрекъснато. Ей сега по празниците гледай колко сме бедни. Забравихте гладните години....

Моловете пълни в лошото време и хората се разхождат в тях за да убиоят време,но не купуват!!! Колите са ни стари 20 годишни коптори! Хипермаркетите пълни със зяпачи,купува се най необходимото и това в София,какво остава за провинцията...

Хайде, марш при совите, неуважаеми......

бедността...всички депутати ще налапат нови заплати!