Социалистът Педро Санчес взе властта в Испания

46-годишният професор по икономика е наричан "Красавеца"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Санчес е временна фигура - няма да стои дълго на власт. Важно е, че "натириха" наглия Рахой. Ред е на Тереза Мей. Да се готвят и други из Европа. След Австрия и Италия вълната вече е в друга посока.

простичко казано, като за тебе, е : надай се ку..ре на пияна жена! а иначе, комунделите периодично взимат властта в ония държави, дето не се взима с оръжие, и се оакват до ...половин мандат! и знаеш ли защо?? защото социализма свършва в момента в който свършат чуждите пари! а социализма в любимата ви форма, не може да произвежда и трупа капитал, може само да го прахосва!

Май, май ,май , изглежда че е край със епохата на Меркел , нейния "Sparkurs" , защото дисбаланците натрупани в триъгълник финанцирането на Унгарската икономия чрез CHF Swap-ове помежду Унгария-Австрия-Германия се оказват преодолени . Отписано достатъчни с други думи . Орбан си е вършил работа , Австриците имат управляващо мнозинство да се справи със старите задълженията , а в Германия си дават чашата от единият Бундесланда до другияг Бундесланда ! Ето , това си е чисто историческо преимущество че Алианцата на победители си е решила такава форма да е оттам нататък Германия като управленско тяло - чрез Лендърфинанцаусглейхи , немските лендери ще си пофинанцират собствените си загуби . И така нататък .

Господин Санчес Педро де много ми прилича на Станишев - само очилцата да сложи. Но все пак новината е добра - Като почнат цоциалистите да цоцат, нашите гастарбайтери ще усетят какъв беше тука а и може да им домилее даже!

Сега социалистите ще осерат всичко, ще похарчат парите и ще си отидат. Няма да изкарат и 2 години.

46-годишният професор по икономика е наричан "Красавеца" А на един друг му викат "Тулупа" и други подобни нарицателни... И от пръв поглед разликата е поразяваща.

Време е да изринем крадливата бокова паплач!!! ХО ХО ХО

Ще трябва да почакате още доста години на празната ясла, ако изобщо някога ви дойде реда!

Няма няма герберасте,няма чакане,свършва параванът на Простия-умрялото му,некадърно и безплодно "еуро- председателство" !!! Видя му/ви се края!!! ХО ХО ХО

Верно ще стои на празни ясли. Но човекът не чака той да дойде на власт, а някой друг да се свали, нещо се схващаш. а че ще дреме, то е ясно, щото всички дремеме от има нема 10-тина години, та и повече.

Социалист ли е... не става...

Грешка, преди 200-тина години, настоящата сисмема ставаше. Очевадно е сега, че не става вече и се търси ново развитие.

Десният стиска ръката на левия , кога ляв ще стисне рака на десен - те стискат за гушата !

Социализмът е бъдещето на човечеството!Не капитализма,който ни натрапиха!Това е само временно!

Тамошните социалисти нямат нищо общо с нашите крадливи и корумпирани капути тук,не забравяйте това!!!

Управляващите загубиха властта заради корупция. ЕНП губи ....

Айдееее отиде коня в реката.с баските и каталунските сепаратисти.социалист.Испания пак ще загази.

ще цъфнат и вържат ! Соцпартиите обещават кюфтета да завалят от небето!

А франкистите какво обещават?

и законност!

праз!