Коментари - Сотир Цацаров: Кристиян Бойков не е сам - има поръчител и изпълнител | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази библейска истина, за търговците и храма, винаги е била в сила, тъй като винаги е била вярна (независимо от историческото време): те никога не са го напускали, винаги са били в него, просто са наблюдавали "развитието на процесите (в човешкото общество)" и са изчаквали да дойде "тяхното време".

"тяхното време" се свърши в края на 2018-та година. Тогава приключи и процесът за квантов преход в края на времената, започнали на 27 декември 2012-та година. Учените със сигурност са констатирали изменение в масата на протона на водорода с 0,001 или 0,1% в посока намаляване на неговата плътност. А както знаем човешкото тяло е изградено от 85% вода. Премината е точката на бифуркация, в която Човечеството се разделя основно на две. Едната част започва да се развива от III-то космическо измерение към VII -мо, а друга от III-то към XI-то. За мнозина това са фантасмагории, но погледнете каква е динамиката на събитията в последните седем години чрез статистиката за изменението на честотата на трептене на Земята и Стратосферата й - "ВЪЛНАТА НА ШУМАН"?! Това е достатъчно убедителен аргумент, за намесата на сили не подвластни на Световното правителство. Бифуркация (от лат. bifurcus, „раздвоен“) е термин, който се използва в много и различни научни дисциплини и обозначава ситуация, в която настъпва качествено изменение по раздвояване на даден обект или процес.

Този сценарий ,малко ми заприлича като"скоро една банка ще фалира"Кой беше пророка?Май е същият.А тази то.ба с ла.на обслужваща само престъпниците по добре да замълчи.

Защо ни правят на маймуни? Всеки, който има малко повече от елементарна компютърна грамостност (примерно надвишаваща тази на Явор Колев) знае, че това, което прокуратурата и всички останали в сериала твърдят е нагласено. Ако не беше, нямаше да пуснат младежа понеже нищо не е признал. Не знаят нито кой, нито кога, нито пък какво е свалил от сървърите на НАП и на кой знае още коя друга нескопосана държавна структура. Този водевил има за цел да убеди народонаселението, че няма смисъл от електронно правителство. Ами няма, да, защото некадърници наемат некадърници. Колко време им трябваше да намерят оня от Костинброд, дето го търсиха за убийство? Как намериха за 24 часа този младеж, като дори никой не е убил? Вятър и мъгли, нищо друго освен съсипването на бизнеса на фирмата няма да стане...

Много Лъжете ! Оставете момчето на мира , оставка и бегайте от тук ! Милиони изядохте за защита и пак ви пробиха , стига Политика , махайте се !

Абе пич, не се излагай, то че си дебел, дебел си, но за умен е спорно, ти представа си нямаш как се доказва хакерска атака, ти въобще не знаеш какво е код, как се пише, как работи и да ръсиш небивалици хич, ама хич не ти отива...

Горанов му е поръчал да хакне подопечното му НАП. Хем така,по комшийски(нали той завалийката живее в същата сграда без да палща наем)да направи услуга на кума си за проявената доброта.

Не е лесно да си главен прокурор на държава, като тази, защото има моменти като този...

Отключени мрежи бол, лаптопи има за смешни пари. Кой нормален ще си седи у дома или в офиса и ще хаква защитени мрежи? Момчето и шефовете му да не са малоумници? Или ние сме такива?

Малиии, добре че напуснах територията уВреме.

Много скоро ще съжаляваш за напускането мъ файдъ никаква нема да има а само рев сълзи и сополи пред...

Каквото и да каже момчето, то си отива. Обаче ще повлече със себе си и ... ТОЗИ,КОЙТО СИ ГО ИЗБРА. Иван Гешев ... няма нищо общо с Никола Христов Гешев, ... освен фамилията.

Прокуратура, Цацоратура, Гештапо ...

Работата нараства главоломно и става все по-дебела. А на драскащите тролове им липсва синхрон, личи им паниката и си противоречат хлапашки.

Упорито потдържаният хаос 30години сега иска ред Похвално

Всичко е в Реда на Нещата.

"Цацаров отговори: "След като са били търсени, от доказателствата по делото е ясно, че са били събрани в един файл, наречен "Търсене за Бивол". " Нали беше папка, кога стана файл?...

Тия си мислят, ме всички ядат доматите с колците... папка "Търсене за Бивол" хахаха представят си как с един куршум избиват всички, които им се пречкат. Сега чакаме и папка "Лозан Панов" ;)

Да бе, той белия хакер точно всичко си е държал на собствените компютри и е седял вкъщи да чака цаците... Сигурно и трохи е пускал по пътя, че по-лесно да го намерят. Шпиц командата понеже са прости и си мислят, че всички са такива. Българските медии и опозиция са скопени, но във всяка друга държава този фарс щеше да материал за скечове години напред, а сценаристите нямаше да смеят да си подадат носовете на улицата.

Значи според Цацаратура не е виновна шефката на НАП, която държи широко отворена вратата в архивите с данни на цял един народ пред всякакви атаки и заради която сега ще платим милиони глоба отново ние будалите данъкоплатци? А шефът й Горанов я изпратил и да си почива. Не е ли странно съвпадение хакването и отпуската да се случват по едно и също време?!

Лично Менистер преТседатела е издал заповеди, защото никой в НАП нема гащи да направи това, заповедта идва от най-високо, не мое да сте толко тъпи. Затова и усърдно се търси жертва да бъде набедена, баш като Иванчева номер 2. НАП просто е изпълнило една заповеТ, и те сега си трайкът спокойни, и ви чекът да се наиграете. Затова нема санкции, глоби, яд, те са защитени, изпусната е парата саму с ваште данни, техните са защиутени ,не разбрахте ли бе будали. Ако още несте обърнале фнимание, техните данни (на Б.Б., на Шимончо Сакс Кобурга, , и техните хора, са стари и повекето невалидни ,...и са орезани...) а ваште данни са нови и пресни...и валидни ..... Свалите са тфа и онва, и са пуснале ваште данни да циркулирът. Сега почват да излизаът компромати и далавери върху вашите данни, вероятно те самите ке си устроят далавери върху вашите данни, и има едно непоклатимо обеснение, еми теча на данни, ние ко да напраим .... Ас съм категорична, че това е извършено под най-отгоре заповеТ и е направено от вътрешен чувек, и че хакер нема, просто вътрешния чувек е изтиписал данните и е пуснал писмо уШ от хакера. Затфа и ''''хакера''' сега не се обажда. Щото нищо не е хаквано. Но сега зад паравана на едно измислено '''хакване''', ше апда лоФ на вещици как им кефне. И тфа поне 1-2 десетилетия тека напреТ, и вие лапйте мУи.

Тримата шишковци не са се загрижили за народа. Треперят от страх.

Трите прасенца си мислят, че къщичките от карти, които строят ще ги спасят. Но Кьовеши идва и ще ни спаси от свинската чума. Такова квичене ни чака, че ще си запушваме ушита, а винята ще е още по-голяма.

*ушите и вонята

На всички е ясно че поръчителя е БСП. Те така се борят за властта с атентати, манипулации и саботиране на държавата.

Ми не. На всички е ясно, че3цялата работа е поръчана от Трите прасета и Доган.

Хахаха точно БСП ви държат на власт, защото са ялови и участват в заверата. Ръцете им целувайте на другарките ви, че без тях никога нямаше да грабите 11 години!

По целия свят вече я има тая информация. Даваха линка по телевизията. Кво точно доказват бухалките на мафията? Паниката и безпомощността си?

Нали бегето е нападнато от АЧС? Защо колят само прасетата, а със свинете нищо не правят?

Само да напоВня на уважаемата публика тук, че всъщност данните бяха масово разпространени в интернет от журналистите от правителствената Нова телевизия, които пуснаха снимка на имейла - с минк и парола към архива. "Слочаеност"? За един преател питам де...

Това е работата на телевизията да разпространява новини, престъпления и т.н. Не е престъпление да си вършиш работата. Друг е престъпника.

Да де. Някой хакнал - свалил и дал информацията на телевизията. Тя пък я разпространила масово. И хакналият, и масово разпространилият са престъпници. Никой не им е забранил на онези от Нова да съобщят за станалото БЕЗ да дават линк и парола. Освен ако всъщност някой не им е разпоредил да го направят. Това не ги оневинява, но поставя въпроса #КОЙ им е разпоредил или с чие съгласие са го направили. Това не може да е станало без знанието на собственика - т.е. лицето Кирил Домусчиев.

Рано или късно тези. циркове ще се върнат като бумеранг върху кухите тикви на шпиц командите и шайката. И не е далече.

Напротив далече е. Поне още 10 годинки.

разплита...

Това момче си оправи живота. Сега всички ще му плащаме обезщетенията в Страсбург за пиар некадърните акции на цацаратурата.

за задният му порт,ще има ли?!

Че е политическа поръчка е ясно и на малките деца. Предвид мълчанието на терористичната партия, само троловете и са активни явно в момента търсят начин да замажат ситуацията. Крайно време е за лустрация и забрана на въпросната терористична партия, че току виж отново е взривила някоя църква....

Дълбок анален анализ на този гаден хакерски педал през следващите 25 години и без никакви компромиси. Рано или късно ще бъде доказано че това е политическа поръчка на БСП. Помнете ми думата само комунист е способен на това. Тия дни ще чествувам 30 години свобода на обетована земя свободна от комунизъм. Пожелавам го на всички българи.

Има ли по-големи комунисти от герберастите? Да проверят Барнито Кирилов, щото той си е БСП кадър и кръстник на белия хакер. Празнувал бил... Я Бегай да си вземеш пицата от Дебелаците.

Борис Б.

Къде виждаш пици бе нещастник, а иначе нямам никакви съмнения че не можеш дори да осмисмислиш за какво говоря, трудно е като си облъчен, бъди здрав.

Декриптирането на лаптопа беше повратна точка в този случай. МВР обърнаха нещата в тяхна полза. Лошо му се пише сега на хакерчето.

Декриптиране? Гешев каза днес, че за 10 дни са успели да го декриптират. Ама те според официалните им изявления са го конфискували преди има няма една седмица... На койо твърдение ся да вЕрваме?

Сортир настоява за "беля хакер". Сортире, колко пъти катастрофирахте в Страсбург с поръчковите набеждавания? Ти ли ще платиш после милионите?

Цац, какво стана със смърдящите на корупция полицаи от КАТ Варна ?

Мафията си пази гъза.

"По отношение на компютрите, които първоначално бяха иззети, ги ползва само той. А от фирмата нямат задължение и процедура, по която да съхраняват паролите на служителите си. Всеки техен служител си съхранява сам паролите. Т.е. те нямат достъп. Той самият отказа да си даде паролите, оттам нататък те нямат възможност да ги изземат насилствено, уточни юристът." И това е цитат на адвокатът на "белия хакер". "Бял" хакер на тиган: Слагаме тигана, загряваме, сипваме олиото и сипваме един тарикат, хакващ наляво и надясно, и пускащ данните на цяла държава в интернет.

Утре на всеки в компютъра могат да намерят всякакви папки. Всички знаем прикриватурата как не намира доказателства за едни най-чисти с държавата, на други им губи тефтерчетата, а за трети много бързо фабрикува "доказателства".

Опасно става за теб може би. Аз не се притеснявам. Ама защото нямам криптирани дискове с данни, които не трябва да съхранявам..

вие сте по-притеснени и от шефовете ви. Какво ще работите? Кой ще ви вземе на работа с тези "умения"?

Предварително подготвяш терена като те подгонят и теб за това дето си вършил?

Аз съм точно толкова вършил "това" колкото и това момченце. Утре може и мен да ме накиснат, може всеки. Само ти и цаците сте имунизирани, щото сте от страната на Гештапо.

Айде палачинката започна да се обръща. Адвокатът на хакерчето казал,. че сега пък компютрите не били служебни, а лични на хакера. Фирмата не знаела какво има на тях и нямала процедури да пази паролите на служителите си, затова де ги дала. Хакерчето само решило да не си даде паролите. Май започна фирмата да си измива ръцете! Нали бяха мъже, бе... И стояха плътно зад хакера?! Ама бяха мъже докато си мислеха, че това криптирането е нещо мана небесна. Сега по-добри от тях им показаха как става и тези ще приплачат сега.

Г.за си с рози накичи, наср.аното да не личи.

1 смс на кратък номер 1774 с текст DMS pravosadiе 1.20 лв с ДДС. Нека съберем пари да закупим кристална топка с която вълшебниците в прокуратурата да изработват по лесно доказателствата.

МАФИЯ!!! Хора, какво чакате, трябва да излизаме вече на протест!!! Правят си с нас каквото си поискат тези дебелите прасета!!!

Нали излизахме вече. След това избрахме същото правителство.

Заговор за убийството на Пеев?

И кой, бре, цаца миризлива? Събирайте, събирайте!!! Бая има да събирате, освен ако не го "самоубиете" дотогава!!!

Цацаров, разследвай големите кражби в държавата: - всяка гтодина по 2 милиарда за саниране на блокове... - всяка година милиарди за магистрали, които пасле веднага са за ремонт... - къщите за гости - докато повечето хора плащат ипотеки за жилище цял живот, тарикати с власт и влияние получиха милиожни евро, за да си построят лични вили, маскирани като къщи за гости. Без да създават поминък, работни места и лида изпълняват други досадни изисквания на ЕС по тези програми...

Леле, че смешна държава е нашата. Просто ще добавят още "виновни" и накрая, освен глобата от 20 мил. наложена от ЕС, ще плащаме и обезщетения на нарочената група хакери.

Този бял хакер да го вкарат в затвора за да може някой черен хакер да му хакне някой заден порт

Не е Кристиян и изпълнителят изобщо не е важен, но стиска ли ви да кажете кой е поръчителят? Кой ви вика в Дубай и САЩ и заради Кой? Какво ви каза да направите, а вие не го направихте? Кой ви е почнал един по един да ви "отстрелва" и кой ще е следващият? Първият лъжец падна с апартаментгейт. Кой ще е вторият? Да не би главният? Нали знаете, че не можете да ни лъжете много дълго - вълната вече е формирана и идва към вас със страшна сила? Така или иначе ще разберем.

Кьовеши?!

Я напишете в Гугъл: Проверка за ЕГН в #НАПЛийкс Влезте в сайта и вижте дали вашето ЕГН е вътре. Вижте в колко папки сте? Ако сте в няколко папки - 2 или 3 е относително ОК. Ако , обаче има данни за вас над 10 години ... хъм , нали има давност за данните 10 години. Ако обаче имате бизнес и НЕ сте положително настроен към ПАРТИЯТА на гениалният вожд, и сте в повече от 7 - 8 или повече папки, може да се замислите за следното: 1. В каква държава живея 2. Защо има толкова данни за мен 3. Нормално ли е това 4. Кой и какви данни има право да събира за мен И тогава идва въпросът : Който и да е хакерът , кой е лошият този който е събирал безумни данни за мен или този който е показал какво събират за мен? Успех

Много вярно, даже е нужно да се замисляш.

Целта е проста. Забележете момента на атаката. Средата на месеца. Когато всички прихващания и други счетоводни хватки са направени. Сега влиза в НАП и КЗК до кога?......до средата на авгус, но със сигурност по рано, за да може да се хване следващия счетоводен период. Мирише ми на пералня.

Equifax ще платят на 145милиона американци до 20 000 долара обезщетение за доста по-малък теч на данни. Искам да знам НАП колко ще платят на цялото работно населения на тая хралупа.

Много тъжна история ... в настоящата ситуация се открояват два сериозни проблема. Първият от тях, по-малкият, е че някой (или Кристиян Бойков, или някой друг) източи данните на цялото икономически активно население на България и не се знае кога, как и от кого тези данни могат да бъдат употребени. Вторият проблем, който е значително по-сериозен, е че народът няма доверие в институциите ... защо ли? Мисля си, че и при най-очеизваждащите доказателства срещу Кристиян, той пак ще е със значително по-висока подкрепа. И си има причина за това, след не една и две наказателни операции, определени институции се превърнаха в мафиотски структури в очите на редовия гражданин.

Ето един наистина смислен коментар! Браво!

Това е стилът на Цацаров-витиеват, лъжлив и манипулатовен, и хлъзгав, но явно имащ се за много хитър и умен. Ако си спомняте на времето, когато тази същата мафия инсталира Пеевдки за шеф на ДАНС А един ден, защото не очакваше изригването на народното недоволство, и то от наистина интелигентни граждани (спомням си знаците как тези много внимателно наблюдаваха и анализираха процесите и реакциите, както между прочем винаги са правили и са ги учили...), Та тогава беше много ясна яростната насочена концентрирана атака срещу Цветанов по системата “Думам ти дъше, сещай се снай о”, за да могат да овладеят тотално Борисов (показвайки му какво и на него може да му се случи - и успяха, помните как Борисив проплака, че Доган го е поръчал...), и Пеевски открито нападна и се закани на Цветанов че ще го вкара в затвора (тогава Борисов проплака, че планирали да го арестуват и да го убият в затвора, но после си се разбраха и продължиха заедно да крадат, мамят к рекетират...). Та тогава Цветанов Асансъора взе, че издрънкав огромната си уплаха от трубуната на Парламента как и колко пъти се били срещали с Пеевски и с Цацаров, тоест как Пеевски водел Цацаров при него в кабинета му (в МВР). Помните ли това? А помните ли как дебелакът Цацаров реагира светкавично, и как витиевато се опита да де измъкне? Той бе бесен на Цветанов, че го разкри за срещите му (същият, дето се среща и със свинаря Гергов, на когото подари пловдивскуя панаир, в ЦУМ за да сплашва Дончев..., но имаче плюе Лозан Панов, че правел политически изказвания и прочие глупости и лъжи...) и тогава помните ли как този опита да изманипулира публиката?!? Не знам дали някой си спомня, но този изръси оправданиеъо, че ... НЕ Пеевски го бил водил при Цветанов, защото ... той бил отишъл пръв (демек сам) с кабинета на Цв.Цв. После се разбра, колкото и да криха всичките тези, че редовно са си са срещали, явно за да кадруват и да видят кой семеен приятел да поеме някой важен пост йато Флоров или Янева, и кого да ударят, като КТБ, Цветан Василев, Иванчева, Трайчо Трайков и други неудобни на мафията...

Cтpaшни „xaĸepи“ ca днeшнитe пиĸльoвци. ...paзcипaxa я тaз дъpжaвa… Hoвa тeлeвизия нямa ли дa я пoдвeдaт пoд oтгoвopнocт зa paзпpocтpaнeниe нa ceĸpeтнa инфopмaция? зa eдин пpиятeл питaм…

"Младен Маринов: Руски хакери удариха НАП Атаката може да е свързана с решението за купуване на изтребителите F-16, коментира вътрешният министър."

Хакерската атака срещу НАП идва от България, за чужбина и дума не може да става, категоричен бе главният прокурор. "Всичко това, руски хакери, това е маскировка... Да говорим за чужбина, за руски хакери, свобода за Асанж, звучи благородно, но не е това истината" ДЕМЕК ВСИЧКИ ДОСЕГАШНИ ПРИКАЗКИ ЗА РУСИЯ, ПУТИН И РУСКИ ХАКЕРИ СА ПЪЛНИ ИЗМИСЛИЦИ. Ще свалите ли санкциите тогава? Ило още сме във война с Русия, както твърдяха Плевела, Цецо , Агов, и други видни соросоиди?

Когато ни се извиняват за комунизма

"Имаме основания да считаме" означава на български език, че една жена е почти бременна!

"Имаме основания да считаме" означава на български език, че нямат никакви доказателство, асамо гадаят или така им се иска...