СОС се отказа от четвърти опит за избор на председател, отложи заседанието

С единодушие политическите групи насрочиха следващо събиране за 18 декември, а дотогава - преговори

Обратно в новината

Коментари - СОС се отказа от четвърти опит за избор на председател, отложи заседанието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сега София е заложник на Борето Бонев и неговите амбиции да е шеф на СОС. Ако ПП-ДБ-растите предложат друг, вместо да гласуват с невалидни бюлетини, нещата може и да станат.

Без значение дали кмета е Гробар или от ПП-ДБ-СС София си остава един клозет. Кражби на пари, ремонти на ремонтите, строителни обкекти, които започват да се разпадат на втората година, след като са построени. Пресен пример - Метростанция Александър Малинов - след всеки по сериозен порой или сняг тя винаги е наводнена и има щети навсякъде по нея. Друг пример - Метростанция НДК - наводни се при първия серизоен порой. Тази година нямаше пари за косене на тревата, сега не дават пари за поддръжка на улиците и санитарно превантивна сеч на опасни дървета. Иначе парцелите по зелените площи на кварталите се разпродават и на тяхно място постоянно никнат блокове или бизнес кооперации. Квартали като Манастирски Ливади, нямат изградени тротоари и имат улици от кал които са напрактика черни пътища. Парите са навсякъде другаде но и там където реално трябва да бъдат инвестирани. За имаме една по добра София. А тия шизофренни рецидивисти със множествени психически разстройства се карат кой да краде пари отново. Отвратен съм.

Прецедент ли е или не е, но работата им върви към нови избори. Нищо чудно да се случи. Явно тази демокрация в този си вид не е за Б-я, нещо куца в политиката, що партии, що чудо. 5-6 милиона, избиратели, над 400 партии. При този брой партии, какво да очакваме, всеки има право за всичко, всеки се натиска да командва и на практика пълен хаус.

Най-добре ще е да се проведе заседание на 32-ри декември.

от ЕС,ще ви скъсат от проверки и ще ги върнете заедно с няколко подсъдими за нарушени процедури,за конфликт на интереси,горивото руско и за каквото се сетят тия на Сорос. Има бюро по труда,кадрите решават всичко,Министерството по труда ще плати за стажанти от Строителния техникум и ВИАС за изготвяне на В и К проекти под наблюдението и корекции на преподаватели от Техническите вузове.Безработните работници ще ги вземете като стажанти.Софийска вода да подари тръбите и др. връзки,механизацията и горивото за нея от Лукоил дарение и готово.Кой ще прибира печалбата от В и К ?ЕТО ЗА КОГО ЩЕ ОТИДЕ - ФРЕНСКАТА ВИОЛА,от това следва ВиК да се прави от нея,ако иска със стажанти.ТОЗИ МОТИВ ЗА В иК отпада.

Тия начело с дс-кметчето да "управляват"?!

За един лев на месец, толкоз!

Дали някой работодател ще търпи някой да не работи повече от месец и да му плаща ?! Да си ходят всичко, да идват следващите...

А СО от лъжекмета от ДС инсталиран от ПП ДБ

Пепейците да сменят кандидата. Мис Бонида си гледа заддника.

Жалка работа - после на нас обикновените граждани ни казват от какво и колко не разбираме! Евала!

Борката го прецаха много долно,сега нито кмет нито председател на СОС.

Да направят нещо като дуумвират или триумвират, пък току виж ...

Изберете Лилков и започвайте да работите най-после!

Никой не иска "управление" на София от "смучи София!!!!!!

Гошето на Георги Май се преценя ама погрешно Кой го е еня?!

Закриват СОС.

Нови избори за СОС и ГЕРБ , БСП , Гъзраждане аут !

Нови избори за СОС и ПП/ДБ/СС - в малцинство.

Гей дружинкста на ППДБ юрънкс като вдовижа за хуй. Или може би като педераст за голям хуй. Спечелихте избори те. Оправяйте се. А ако онова педерастче Борис Бонев продължава да се държи като недоебан, нови избори в София не ни мърдат. А решението е много просто. Предлагат Вили Лилков за шеф на СОС и проблема се решава. Даже ако от ПП го предмижат ще излязат с чест от ситуацията. Ама откъде толкова акъл в гей дружинкста...

Нов кмет, без номерата и фалшификациите ма ППДБ.

Ще разберат, че основната причина за този хаос е инсталирането на напълно неадекватното ДС отроче Терзиев на кметскоя пост. Но явно това момченце е всичко друго освен мъж, за да си подаде оставката.

Намирисва ли на нови избори в София?

Щели да се загубят пари моля ти се.. Кой кои пари по-точно щял да загуби? Нека да се изясни този въпрос. От къде идват тези пари и накъде отиват? Кой ги дава и кой ги взима тези парички? Че ние тука простите селяни една жълтица не сме видели от тия стотици милиони.

Теоретчно: парите идвап по европейски програми и са за столична община т.е. за софиянци. Практично: Ако дойдат - ще бъдат откраднати от полит. партии в СОС.

Европейския съюз, т.е. от нас, чрез инфлация и вноски. Столична община, нас? аз не съм усетил 1 левче от тия пари. Ама буквално не съм го усетил. Няма да ти казвам колко хиляди лева съм си извадил от джоба и съм ги подарил на общината да им оправям бангиите, за да може съседа ми, който е от столична община да живее в дворец. Иначе, като ги вземе столична община какво ги прави знаеш ли? Дава ги на другия ми съсед, който също си построи дворец, само, че като изпълнител на обществени поръчки на СОС. Само аз, балъка, бачкам нормална работа. На моите съседи заплата им идва от "европейския съюз". Бах тоя европейски съюз, май само аз не цоцам от него.

бъди точен ДВА/2/МИЛИАРДА ЛЕВА. Джобни пари за тях,ама дълбоки джобове имат тия..... лакираните.

идиоти смотани

жално гледа. Това не е като да переш паричките на ДС.

Миската Б. как маниерничи. Бихте ли издържали такъв колега. Ужаст.

Айде работете бе търтеи крадливи!

Правилото е избор на председател на СОС да е човек от партията с най-много съветници. Избраниците обаче не спазват това правило и това говори,че не ги интересува София и проблемите й.

Правилно беше и за народното събрание, но ПП ДБ играха за ротация, само и само да не работи НС. Двойни стандарти харесват ПП ДБ

време е за нови избори за съветници.

До ония ден ПП ДБ бяха яростна опозиция, днес се молят да ги пощадят, пък и да ги подкрепят. Я, марш беее

Бонев, спаси София от себе си и напусни

И да емигрира в Южна Африка с какво ще ти се подобри животчето?

гледам мазната педалска мутра

Няма болни амбиции на Бонев... Другите партии нали си вядят кандидати, да убедят те останалите да се избере техният кандидат. Всяка партия вади човек... Нека да ги спечели конкуренткте с нещо?

Нямал болни амбиции тоя нищоправник. Години наред само глупости ръсеше, нищо не създаде. Сега да действа.

като няма - що не се откаже. След като няколко пъти вече никой не гласува за него извън ПП/ДБ/СС, значи няма да стане.

Хората ще имат все по-малко доверие към вас и ще им ставате все по-малко симпатични.

Имаш предвид няма да имат доверие към неспособните Терзиев, Бонев, ПП ДБ. Лесно им беше да плюят и не вършат нищо, сега когато те трябва да управляват, очевидно са неспособни. Софиянци трябва да си направят правилния извод и никога повече да не избират глупаци за управници.

има предвид липсата на доверие в цялата политическа пасмина - и в СОС, и в НС.

Усещам демонично присъствие в СОС. Има нужда от квалифицирана помощ екзорцисти.

Ясно е, там ще има сглобка пп и герб. Далаверите ще продължат в Сос

ще смуче бонбони...

Толкова е абсурдно, че направо ми е смешно. тези дето до вчера са се плюли сега да намирали общо решение?! От цялата тази пародия губи само ПП и на всички им е ясно това. А за София и софиянци на никой не му дреме .

на София не им дреме, иначе не биха оставили да изберат педалската дружинка да управлява града.

Мис Бони пак кара болезнен месечен цикъл

Софиянци ще почистват като почнат от кмета ...

Новия кмет бързо схвана, че в политиката не е като в бизнеса и там мръсотията анти логиката и дърпането на кокала са огромни.

Аве мис Бони що не подаде едно оплакване за дискриминация.

И всичко това , заради болните мераци на един извратен педал !?!?

Софиянци да страдат ! Няма да изберем председател на СОС пък !

ПП-ДБ: Софиянци да страдат! Няма пък да предложим различна от Бонев кандидатура. Ако не е той - и потоп!

с педалите ?

Цяла София се оказва заложник на амбициите на един *. Така е, като 60% от софиянци ги мързеше да отидат да гласуват. Нека им е сега.

София отдавна е на самотек. Само разни миндили като фандъкова и тоя новия дс тарикат си въртят там разни схеми за много милиони. Аз съм софиянец и ми е през кура какво се случва от дувара ми нататък. В София живеят полухора, които се избиват като животни.

Явно не живееш в София, защото щеше да знаеш, че Фандъкова промени София и я направи модерен град. Ама, софиянците в повече, които купуват имоти в ливади без канализация и инфраструктора, не разбират, че само с имот в София не се става софиянец...

Мхм, с три наследствени апартамента в центъра на София баш софиянец не съм.