Соломон Паси: Уважавам, но не споделям позицията на президента за Венецуела

Лявото пространство в България стига до правилното, но малко по-бавно, казва той

Обратно в новината

Коментари - Соломон Паси: Уважавам, но не споделям позицията на президента за Венецуела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги съм се чудел колко безполезни и безсмислени са този и Гергана. Образовани, приятни хора, елементарно обясняващи пейзажа. Нещо като: какво правите когато имате сандвич в ръката ? Отваряте уста, дъвчете и преглъщате. Ето такива са техните обяснения, на образовани хора, за простите хора. Вярно е, че Америка и Европейския съюз съсипаха Венецуелската икономика и Венецуелския народ, но такава е политиката на тези чисти като сълза, хуманни и демократични сили. Защото и демократичността, и хуманизмът си имат граници, когато нещата опират до интереса. А интереса се удовлетворява най-пълно когато управляваш. А когато не можеш да управляваш, лижеш задници. С което въобще не искам да кажа, че Паси и Гергана лижат нещо различно от сладоледа.

Нали е подлога на американците.Какво да каже?

ст къде изпълзя този?

евреинът с български паспорт се бърка там, където не е искан.

ВЕРЕН СИН НА ПЛЕМЕТО !

И Гуидо бил марксист- няма значение котката бяла ли е или черна стига да лови мишки.Случаят е геополитически на неутрална територия. Някой да беше чувал за този Гуидо преди месец- световно неизвестен като нашите сегашни пишман политици. Паси да си прави пас, а какво каза напр.Симеон 2 или Ив.костов, Плевнялиев се досещам какво избръщолеви.

Има 4 милиона икономически емигранти от 32 милионна Венецуела. Има 2 милиона икономически емигранти от 7 милионна България. Според мен българските управници са повече от 2 пъти по виновни от Мадуро и от Чавес. Какво правим?

Чак сега ми стана ясно защо Борисов свика съвета по сигурността.

Соломоне! Соломоне! Само теб чакаха да кажеш своето велико мнение. Добре, Мария Чавес има няколко милиона долара, а нашите беи колко имат? И как живее българския народс. Не за тебе говоря, а за 90 от българите.

На кого му пука кого уважаваш и какво не споделяш.

Поставяйте, другари минусчета.Изберете си Радев с неговите безмислени папагалщиини....или гласувайте за БСП-то. Те ще ви изведат до ,,светлото бъдеще"! Най-много да стигнем до скок , но назад с 50 годинки.

Ти пък като си толкова доволен от положението в България, що си емигрант? Що не се пишеш шастлив човек или друга някоя глупост като щастлива кокошка например

Ще повторя: браво на Паси, че написа трите имена на Мария Габриел Чавес!!! Иначе веднага Елена Йончева щеше да спретне едно бързо журналистическо разследване" и чрез защитен свидетел щеше да сезира българската прокуратура, че Мария Габриел Неделчева от ГЕРБ е откраднала от българския народ сумата 4 милиарда евро с които БСП щеше да направи страната рай!

И още нещо...Майката на Хорхе последните 4-5 месеца се е хранила само с бониато-вид картоф. ,,Добра" диета за 75 годишна отрудена майка на три деца. Така де , като в Сев. Кореа. Онези са само на ориз.

Пасито започна вече да уважава... Ами ако той реши да се самопровъзгласи за президент на България? И американците го подкрепят? Трябва ли да се юрнем да им пригласяме заради користните цели на САЩ? Въобще ибрикчийството сред нашия популат не си е отишло още от соц. времената. Та нали и Пасито е негова рожба, наортачила се на "демократичната" софра.

Ето ви прясна клюка от тази сутрин Нашият консерхе-портиер е венецуелец.Върна се вчера от родината си, защото беше в отпуск.Та той каза следното.Глад и мор във Венецуела. Доведох и майка си в Испания след доста бюрократични перипетии. А Мадуро е заминал и се е самозабравил повече и от своя учител Чавес.Последният ако се надигне от гроба лично ще застреля ученика си.Това е.Радев и БСП -то кого ли защитават?

Точно в десятката господин Паси. Браво!

До кога ще цапате ефирното пространство с платените изказвания на този агент-небългарин? Да си ходи в топлия Еврейстан и да коментира там как чифутите убиват деца!

Ама той и по майка ли е евреин, та го провъзгласихте за такъв?

дългоносия защо не коментира престъпленията в израел?

Как пък не се намери една "демократична" страна да накаже Саудитска Арабия, за разчленяването и разтопяването в киселина на един невинен журналист! Как пък нашето правителство не гласува декларажия в подкрепа на свободното слово и против тираничните режими тагава...

Новото международно право в действие по американски: 1. Обявяват в страна, която не им е робски послушна, за диктаторска и недемократична; 2. Подкупва послушна маионетка, която се самопровъзгласява за Президент (държавен глава); 3. Признават го за легитимен, пуделчетата им по света ги подкрепят и се започва активна кампания извън и в страната срещу легитимния държавен глава 4. Налагат икономически санкции до съсипване на икономиката на страната и подклаждане на недоволство сред масите до смяна на властта чрез фалшиви избори 5. Ако това не помогне, новоизлюпеният им послушко им иска военна помощ за сваляне на властта по насилствен начин. На всичко това отгоре на всичко му лепят етикет "Демокрация".

Точно, коректно и ясно! 100 пъти +

Забравихте за хуманитарната помощ на бедстващото не без тяхна вина население.

+ 100. Само допълня сценария След идването на власт на правилен човек : 1. в страната навлизат американски корпорации, които взимат на "концесия" нефтени кладенци, газови находище и други месторождения 2. За концесия плащат с потупване по гърба и картонен медал "демократичната страна" 3. Навлизат в страната хранителни вериги,които пробутват стоки ,забранени за употреба в САЩ , като "чуждоземни деликатеси" - Макдоналдс, КФС, гмо-царевичака. 4. навлизат фармацевтични компании, което пласират съмнителни лекарства , обаче на 3-на цена. 5. Бедността на население са запазва, оБаче венесуале се покрива с блага на демокрация Макдоналдс и KФС 6. за защита от лошите руснаци на венецуела се продават стари F16, с което дългът на страна става необозрим. Нещо да съм изпуснала?

как е на някой дето се кава путкин да му ... кавала... странна работа са комунягите...

има ли такова животно - натовски генерал и руски кавал?

Като го слушам тоя дегенерат започвам да съжалявам, че предците ни са спасили неговите предци от немските лагери.

АЗ ОТДАВНА ГО СМЯТАМ ЗА ГРЕШКА! ОТКАКТО ПРОЧЕТОХ "СТАРИЯ ЗАВЕТ"!!! И ОТКАКТО СЛЕДЯ СВЕТОВНАТА ПОЛИТИКА,АМА НЕ ТАЯ БУТАФОРНАТА, А ЗАДКУЛИСНАТА!!!

Не признавам Соломон Паси за Председател на Атлантическия клуб, заемам неговата длъжност, имам подкрепата на дядо ми !

Този гнусляк, американска държанка, си въобразява, че някой се интересува от мнението му. Няма нужда да се изцепва, предварително знаем изреченийцата, които трябва да каже.

тоя келеш не е авторитет за никой, защо му се дава поле за изява?

Тоз евреин е бил външен министър не България. Защо не е в затвора?

външен министър в правителството на видния ви приятел и съучастник - Симо Сакса. Ваш, проверен червен човек, така да се каже. А баща му, Исак Паси, беше виден комунистически учен.

Абе те тарикатите-червени бързо, бързо се пребоядисаха!

Един педал,какво може да каже

Недей така, все пак е Президент..

Поне не е евреин.

Евреите са виновни за всичко, а?

Да, евреите са виновни за всичко. Да си спомним, че дирижират международните финанси.

Реплика към сюзе: Хем не знаеш, хем се напъваш да пишеш. По времето, когато започва гражданската война в Афганистан (1079 г.), правителството на страната е просъветски настроено и изповядва концепцията за строителството на социализма. Що се отнася до ресурсите, в Афганистан има природен газ, нефт, въглища, злато, сребро, уран, достатъчно големи залежи на желязна руда, хлом, скъпоценни и полускъпоценни камъни. И по онова време има близо 2100 км обща граница със СССР. Привлекателно, нали?

Извинявам се за грешката - годината трябва да се чете 1979.

Добре, бе! Съгласен съм - Мадуро може да е всякакъв, някои го считат за диктатор, някои - за вожда на тяхната си там революция. Те са там - над 30 милиона венецуелци. Смешно е да твърдиш, че знаеш по-добре от тях, какво им е по-изгодно и какво точно искат. Но, ще ти кажа, Соломоне - следващият път, когато някой от ЕС и НАТО, ти и такива като тебе кажат и една дума за "върховенството на закона", за "спаздване на конституцията", за спазване и прилагане на "европейското законодателство" и "международното право", 90% от българите ще се усмихнат и ще кажат - "Поредното лъжливо овчарче!" Не, Соломоне, нашата собствена история, тази на Източна Европа го е доказала - НЯМА КАК да се налага демокрация със сила, защото това води до диктатура, авторитаризиъм или в "най-добрия" случай - до тоталитаризъм. Ама ти не ги приемаш тези неща, защото твоето семейство винаги е било от елита на поредната власт - и при комунизЪма и социализЪма и сега - при демокраДцията.

Кой беше Паси?

пасито е един огрооомен нещастник долен!

Не е важно какво мисли Соломон Паси.Важното е какво мисли мнозинството от българският народ! А това мнозинство мисли, че позицията на Президента Радев е балансирана, честна и справедлива! Съответстваща на международното право! А виж позицията на ГЕРБ и Соломон Паси е позицията на ибрикчията, който гледа да се докара пред господарите си от САЩ и някои западни страни. Не казвам Европейският съюз, защото там единна позиция няма. Нито ГЕРБ, нито Соломон Паси трябва да си правят илюзии, че хората ги подкрепят. Безпринципна позиция, никой не подкрепя. А Соломон Паси е на светлинни години от българският дух, българските корени и българщината! Лика прилика са си с Екатерина Захариева.

затова и справедливият български народ застана на страната на международното право по случая с Крим.

Ами в Крим се проведоха избори и референдум и колкото да не им се искаше на еврогейовете да не е така никой не ги пита а и не посмяха да си назначат там някой самообявил се . Международното право беше спазено защото се зачете искането на хората а не искането на някакви дебили дето не им отърва, за разлика от Венецуела където същите дебили по заръка на сащ решиха че трябва самообявил се нищо че хората не са го избрали да го натресът защото ще е поредния послушник на сащ...

В Крим имаше проведен референдум, на който над 90% от хората казаха "Да" на присъединяването към Русия. ЗАТОВА НАРУШЕНИЕ НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО НЯМА! Преди малко повече от година във Венесуела са проведени президентски избори, които сегашният президент печели не как да е, а с над 63% ! Сега някой казва, че изборите били нечестни и манипулирани. Като не ни изнася, веднага започваме да говорим за манипулации! И ИЗОБЩО, КОЙ Е ТОЗИ УПЪЛНОМОЩЕН, КОЙТО ДА ОПРЕДЕЛЯ КОЕ Е ЧЕСТНО И КОЕ Е НЕЧЕСТНО И КОЙ ГО Е УПЪЛНОМОЩИЛ ЗАТОВА?!

А да кажеш нещо за международното право и почти 50-годишната анексия на Голан от страна на Израел? Ама за това и САЩ, и Европа си затварят очите.

е твърдението, че демократичните партии във Венецуела бойкотирали президетските избори- ерго, последните са нечестни ( сиреч, недемократични ).

много обичам някой да мисли вместо мене, или да ми казва какво е правилно да си мисля. Кога успя да попиташ българския народ дали одобрява изказването на Радев, да го обобщиш и да го изразиш тука?

браво на евреина. Абе тва е то богоизбран народ, все правилна позиция заема. И най-важното е, че евреите никога не го правят от користни интереси.

Мони, ако на Тръмп му скимне да назначи за президент на Израел някой си Махмуд Абас, какви ще ги дъвчеш бе , мойто момче ???

Платена позиция, Паси! Подлагаш се на американците. Никъде и никога в цивилизования свят демокрацията не подкрепя "самопровъзгласили" се президенти или други подобни. Има избирателен закон и конституция, г-н Незнайко Паси, и в него е записано на колко години се правят президентски избори, както и всички останали избори.... Тогава могат да се явят Мадуро, Ташуро, Гудьо и Мудьо, дори и ти, стига да имаш достатъчно платени парици от Атлантическия клуб. Иначе си просто лицемер!

Какво друго може да прави освен да се подлага на американците този??? С какво точно ще си изкарва мангизите без това подлагане??????

И пак брилянтно и съвсем навреме то си заслужи отвъдморския му господар да му сипе в купанята поредната порция високо питателна храна. Наздраве, само внимавай да не преядеш! А другите само могат да се учат от него как без да си рус и красив, гладен няма да останеш.

Абе, махнете го тоя! Уважавам, но не споделям позицията на Соломон Паси за Венецуела, така ли се казва?!?

Понеже намерихте нещо в Ирак, та и затова тая война си беше абсолютно заслужена - хахахахахах :)

на Венецуела. Добре. А какво иска Роснефт от Венецуела? Тоалетна хартия?

Роснефт и китайската CNPC имат дялове във венесуелската PDVSA. САЩ нямат и затова мътят водата, както навсякъде по света, където може нещо да се открадне и да се прецака конкуренцията.

Значи им искат нефта. Какво тогава се правите на луди и САЩ пак ви е в устата?

Задачата е да се събори долара, инструмента на фашистите да събарят правителства, Украйна я изкупиха, които и да дойде на власт, трябва да направи национализация, като Уго Чавез, като прогонят мутрите от ГЕРБ, смяташ ли, че ще е останал някакъв отрасъл в БГ, всичко е в ръцете на мултинационалите

Ма тебе никой не те пита. Президентът е избран от народа, а ти си никой и служиш на чужди интереси.

Не те Уважавам Паси и споделям Гражданската позиция на Президента Радев ,избран с гласовете на 2,5 милиона Българи ! Паси какъв е ??? Някой да ми каже и какво значат евроатлантически цености ,ядене или пиене е ?

Г-н Паси споделя ли присъствието на г-жа Клептоманката в Атлантическия съюз ? Не за друго, но все пак трябва и малко морал в някои работи.

Ти пък, морал у политик. Както казва Ганьо Балкански: "Всичките са маскари...".

Този защо не е в затвора?

Мирише ми на командировка в Софийския Централен Затвор… От мен един съвет – килия 213, втория етаж, Южното крило. При бай Ставри… познавам го лично… Човекът е строг! Но справедлив. Много обича майтапите. Вие сте млад, ще излезете запазен.

НО ЗНАМ , ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ ГО УВАЖАВА И ГО ВЪЗПРИЕМА ЗА ЧУЖД.

ИМАМ МНОГО ДОБЪР ПРИЯТЕЛ ЕВРЕИН В САЩ, ОБАЧЕ ТОЙ НЕ Е СВИНЯ И СРАМ ЗА ЕВРЕИТЕ КАТО СЮЛЕЙМАН ПАСИ .... - МОЯ ПРИЯТЕЛ ЛЕПИ ПЛОЧКИ , ОПРАВЯ САМ ВОДОПРОВОДИТЕ , РЕМОНТИРА ЕЛЕКТРОУРЕДИ, ВЪОБЩЕ БАЧКА КАТО МАГАРЕ И СИ ПОДДЪРЖА КЪЩИТЕ КОИТО ДАВА ПОД НАЕМ САМ ... Е ИМА СИ ЕВРЕЙСКИТЕ ЧЕРТИ - ИМА ЕДНИ 5-6 МИЛИОНА ДОЛАРЕ В БАНКАТА , ОБАЧЕ ХОДИ С ДЪНКИ И ЕДНО ОМАЗАНО ЯКЕ :))

Пасито да си кара Трабанта ! От еврей друго не може да се очаква!

СЮЛЕЙМАН ПАСИ Е ГОВОРИТЕЛЯ НА ГУБЕРНАТОРА НА ЩАТА МУТРИЛАНД ДРУГАРЯ ШАЛОМ РУБИН :))

а на кого викаха шаломов?

ВАТЕНКАБЕРГИТЕ ГРАДЯТ КАПИТАЛИЗМА В РУСЛАНДА И ПАК СТЕ НЕДОВОЛНИ БРЕ ?

Има три критерия САЩ да нападнат или да сринат икономически една страна: 1. Страната да е социалистическа. 2. Да спре да използва долара като начин за разплащане. 3. Да има ресурси, които американските евреи искат да заграбят. На кой от тези критерий Венецуела не отговаря??

да очакваме скоро и Норвегия да бъде нападната, а? Но не ми се връзва нито Афганистан, който не беше социална държава, нито пък да има ресурси, нито Югославия, която също няма ресурси....

.. САЩ са хуманитаристи - те никога не нападат, не бомбардират, не убиват в чужди държави с други намерения освен да въдворят демокрация и просперитет:))))) Проблемът е, че (някак си) все прозират отявлениете им икономически интереси.

като на путин в сирия ли ?

идил и ко, като те чета.

Афганистан има огромни и уникални залежи на литий. И второ, откакто американци се настанили в афтанистан производство на опиума скочи в пъти. като за превозване се използва военен транспорт на краварите

... нямаше "коалиция срешу Саддам Хюсеин". Имаше коалиция за докопване до петролните запаси на Ирак. Сега има такава за същите петролни запаси на Венецуела.

Как позицията на правителството ще е умерена, като категорично отхвърлят избрания президент и подкрепят някого, който се е самобявил за такъв? То и у нас управляващите не ги харесват повечето от българите, но опозицията не е хукнала да сваля герб и да се самообявява за управляваща без да е имало избори. Преди правехме каквото кажат руснаците, сега пак правим каквото ни кажат отвън. Все сме зависими и сигурно затова никога не сме имали национална доктрина.

За каква доктрина можем да говорим ?! Слугинаж и половина ! Изплувалата отгоре тиня вече 30 години слугува на чужди и свои лични интереси , а народа кучета го яли! Затова всеки се старае самосиндикално да се спасява от потъващия кораб наречен България ! А на "слугите" на народа това е изгодно .... Кокото по малко умни хора останат в страната толкова повече ще са балъците които ще гласуват за тях ! Казано с три думи : Мафия на власт !

Повече от ясно е, че държавите, които признаха самозванеца по един или друг начин са изнудвани от САЩ.