Съдия Янева отрече конфликт по делото ”Софийски имоти”

Председателят на Софийски градски съд Владимира Янева за първи път коментира скандала около себе си, като заяви, че няма да си направи отвод по делото "Софийски имоти".

Обратно в новината

Коментари - Съдия Янева отрече конфликт по делото ”Софийски имоти” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Янева, ти напълно си ослепяла. Държавата ти е поверила реда и законите, а ти крадеш от нас - от цялата нация. 50 000 лева доказани, екстри, магадини и прочее - за 4 години трудов стаж. Ами че ти до края на кариерата ще разсипеш държавата, бе?! Това ред ли е, кой ще те узапти и вкара зад решетките, където ти е мястото?

Ех моме, моме! Каква челяд ще възпитаваш и ти?! Смири се! Покай се! Засрами се!

Иска ми се да зная как се чувства Б.Б. след като гръмна новината, цхе тя е от тези дето спират хода на брилянтните му разкрития след Топлофикация - Софийски имоти. Аз, лично, станах с впечатление, че не така обиайно надъхан щом е на Цв.Цв. приятелче...

Здравейте съграждани, време е да се хванем за ръце и да поемем отговорност за настоящето и бъдещето ни! Време е за духовна революция! Да престанем с компромисите, със страхът, с безотговорноста! Нека да дадем власт на можещите, принципни и отговорни Българи!

инкяр му е майката. И на капия да те хванат ще отричаш, мама...

Много Калинки налазиха в България. Жалкото е, че страдат обикновените избиратели! Боже, пази България от насекоми и паразити!

До гуша ни дойде тази криминална България воглаве с корумпираните си съдии като тази пикла. Крадат и с гъза си от народното имане, подаряват си имоти за милиони лева, а после си играят на съд. Когато ги изловят, се дърпат и се държат като невменяеми, като ни причисляват и нас към себе си, което е най-отвратителното. Определено в този си вид подземна България няма място не само в Шенген, но и в Европа въобще. И ако това безобразие продължава, ще се стигне до втора Гърция модел 1964 година в български вариант. Черни полковници, армия на кръстовищата и прочее изправители на непоправими катили.

много е нагла.знае че ще остане безнаказана,а и знае кои е зад гарба и.непоклатима е или поне така си мисли *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не им е хубава работата на българските съдии...след такива изказвания как да си сигурен, че са личности с високи морални ценности?

НАГЛА ТА НАГЛА.ТАКАВА Е ЦЯЛАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА.НЕ СЕ НАКРАДОХА НА ИМОТИ.

Не знам тази с какви очи ще бъде ръководител на СГС. По всичко личи че ЦЦ и ББ очевидно са впрегнали всички ресурси за да потулят скандала. Двамата преди време за имотния магистратски скандал в Приморско бяха отворили усти като хипопотами за да насъскват общественото мнение срещу "соц. слабите" магистрати и техните деца. А сега какво- правят се че нищо не се е случило и чакат времето да отмие нещата, защото става въпрос за нашето момиче, за кумата. По- лоши са от БСП, ДПС и СДС взети заедно!

Да не забравяме и НДСВ, че Монката ша са обиди...

Ма мноо хитри тиа мойте от село, бе. Има си хас да си признае. Това е краят на всякаква държавност, но горкия народ, дето не лапа и не изповядва сделките на татко.

на тая наглярка още като и видиш "интелигентната" мутра, с полу-отворената уста, ти става ясно що за човек е, калинката и тя така зяпаше умно, умно.

Е, Янева е наясно, че "като искаш нещо да се забатачи - направи комисия" и чакай ... от умрял писмо!

Наглос е името на българските магистрати - ръка за ръка с престъпниците и рамо до рамо в бизнеса .......... с политиците от всички партии. Важен е келипира.

Наглостта на тази съдийка минава всякакви граници. То е повече от очевидно, че е в конфликт на интереси и се опитва по всякакъв начин да възпрепятства делото, но въпреки това демонстрира каквато и да е липса на срам.

Ами, права е жената: Всяко чудо за 3 дни...почесахме си езиците и к`во? Впрочев, какво стана с другата Калинка? Нищо, нали?

Цветанов и Янева за следващите десет години са кандидатствали, единия за ЦСЗ, а другата за Сливенския!

Зайка Байка

Аз като обикновен гражданин-данъкоплатец искам да бъде публикуван списък на всички, които са купили на занижени цени имот от "Софийски имоти"!Да не би и това да е секретна инфорация! М/у другото чувала съм за тези афери още по времето на Софиянски(ох, забравих-съдът го обяви за невинен).А за тая нагла жена -просто без коментар

Де го сега KGB - този писач на ГЕРБ да обясни и в тази статия как всъщност Янева си е постъпила съвсем законно и как всъщност е семейна приятелка на Станишко, а не на Цвъцко. Давай, KGB, дерзай, че рейтингът съвсем падна, брато, и левчетата ще спрат :)))

Браво бе, личи си че е семейна приятелка Цвъцко. Нахалството явно е заразно. Имам спомени че някои магистрати си подадоха оставките скоро, защото техни роснини се уредили с евтини имоти по морето .... 18600 лв явно е нормална пазарна цена доколкото разбирам ....

Де шъ има конфликт на интереси!? Няма ли кой да ги обучи тези идиоти преди да ги предлагат, яе и да ги избират тук-там по места, от които зависи живота на много от нас????

Ега ти наглостта!То бива, бива, ама бивол за курбан не бива! Никога няма да гласувам за ГЕРБ, по.добре турците да дойдат на власт!

За съдии и прокурори ако ги погледнеш накриво идват мутрите и направо бият. Това е БЪЛГАРИЯ. А тази Янева е много нагла .

Не е луд тоя що яде по два зелника, а тоя що му ги дава!! Тази непреходна народна мъдрост ми подсказва, че лошите хора са навсякъде - от държавните институции до улицата и обратно!! Тия които я избират имат ли ясни критерии по какво кандидатите трябва да бъдат сравнявани и по кои показатели избраната превъзхожда съперницата си???

Додстойно постъпват достойните хора.Кифлите си остават кифли на какъвто и пост да са-като тази кифла!

МАЛЕ МАЛЕ ТАЗИ Е ОТ НАГЛИТЕ НАЛИ???????

Тоест: "Дайте ми 2 седмици за да успея да потуля нещата, променя документите, подкупя разследващите, или журналистите си намерят някоя по-интересна тема и ме оставят на мира..."

НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ , ЧЕ ВСИЧКИ ГРОБАРИ СА "КАЛИНКИ" НАЧЕЛО С ТИКВАТА. ДА НЕ ЗАБРАВЯ И КЛАКЬОРИТЕ ИМ В ИНТЕРНЕТ.СВЪРШЕНО Е С БЪЛГАРИЯ.БЯГЯЙТЕ КОЙ КЪДЕТО СВАРИ.

Герб е партията на грозните.дебели и нагли жени !

Какъвто протектора , такова и протежето..Така се прави Янева..Ама много калинки се събрахте и замина на ГЕРБ рейтинга

Жалко и аз гласувах за герб, но те вече се отнасят с държавата и държавността като със бащиния...90% от министрите им и участниците в управлението смятат държавата като своя а нас избиратели и народ като тяхни роби и послушници.Не съм симпатизант на тройта коалиция, но крадливите министри на герб и неуважението на Б Борисов към парламентта и оценката му за "материала" - за народа вече е наистина наглост ои самозабравяне...И СЕГА ТАЗИ ЗЕЛЕНА СЪДИЙКА СЪС СТАЖ КОЛКОТО В ДЕТСКА ГРАДИНА НО С ОГРОМНА НАГЛОСТ....сЪЩО КАТО КУМЕЦА СИ Ц.Цветанов грабливи имотни птици...

тази "калинка" е дори по-нагла от oнази калинка. герб>>троина коалиця

Очевидна липса на морал, явен гьонсурат.

Аз ОТКАЗВАМда гласувам за ГЕРБ! Не ме интересува кои ще идват на власт, само да не са тези! Не искам такова нагло погазване на законите и моралните норми!Не приемам съдия да прави такива изявления.МП отказва да се яви в парламента.....Искам си държавата

Наглост и безочие.Нищо чудно, щом си знае силата....

Да бе да, Красьо Черния не знаел що е магистрат. Разбира се Цецко Цветанов взел пари от Тъста си, не от тъщата, щото не знаел що е заем - тогава де - аха. Ам чи що Янева, трябва да знае що е право или правосъдие.

И това е представител на независимата съдебна власт!Невероятната и наглост се основава на нейната увереност,че корумпираността е повсеместна в цялото министерство на т.н.правосъдие и в прокуратурата!

Многоооо НАГЛО същество е това бре. Конкуренция му е само лъчо мозъка, поне от управляващата партия. При старите боклуци има и много по-нагли.

Еееее! Хем просто, хем нагло! Достойна издънка!

Доста имоти е имало!!! Освен за политиците и мутрите и техните приближени, са останали и 2 за съдийка да бави и да спре делото и за още N на брой висши съдии, да я изберат начело на последна инстанция за замазване и изпиране до бяло.

Инструкцията е да бави колкото може повече делото, та да мине давностен срок. ВКС да се самосезира и да я отстрани, тя явно няма да го направи.

А вие да не би да си мислехте,че герберастките боклуци са по-различни от останалите?...Ха-ха-ха!

Колко имоти от Софийски имоти са си купили... съдиите? Кои съдии и колко и по колко? Знае ли някой? ХаХаХа . На бас ,че поне 30 съдии са си купили 60 имота. И все ВСС и др. началници. Да има няма.. 1-2 редови. ХаХаХа