Малкия Дамбовец бе осъден заради евросубсидии

Софийският градски съд осъди бизнесмена Йордан Стоянов - Малкия Дамбовец на 1 година затвор с 3-годишен изпитателен срок и глоба от 2000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Малкия Дамбовец бе осъден заради евросубсидии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А за един грам марихуана ще те осъдят на повече, ма не за друго, а щото нямаш пари ;д

срамно е вестник да пише за такива прасета и гьонсурати, дето пият българска кръв, а съда да ги осъжда условно

ДА КОНФИСКУВАТ ПАРИТЕ !

че братята, източвали години Кремиковци отдавана напуснаха страната и сега съдят едно написано с български букви име. Човекът се изтяга по плажовете на Южна Африка до Веска Меджидиева и малкия Маргин и няколко други момчета за финансови поръчки.

как пък такива в цяла европа са осъдени и ни един не е и помислил да предяви иск към държавата си, а у нас продължават да са ''бизнес елит''

2000 лв глоба, а колко десетки хиляди евро е откраднал? Тая присъда си е е чисто поущтрение. Защо не го осъдят да върне всички евро пари, а? Плюс глобата...

Ама как може в една дума две правописни грешки!

Защото е уфсъ.

Пустата ѝ съдийка, как пък точно изчисли, че присъдата трябва да е една година, при положение че трябва да бъде от една до шест! С такава корумпирана съдебва система доникъде няма да стигнем.

Червени боклуци.и това е само което е доказано.а има и още 10 пъти по толкова но не смеят и не могат да докажат.

На тия бесепарски гниди им дай само да лъжат и крадат и после бат Бойко им виновн

.... Еврофондовете и ни остави 26 милиарда външен дълг и "видимите резултати" е некадърно строителство и разни други схеми, той какъв е? Недосегаем?

Бизнесменчетата на БСП - Дамбовци, Ганчевци, Черепи и Трактори

Рано или късно дамбовците ще осъдят държавата, но ще плащаме всички ние, а не виновните за стореното им - тиквата и цвцв, които пред очите ни използваха цялата сила на държавната власт, за да им вземат бизнеса.

ако си крадец, мошеник, измамник не би трябвало да можеш да осъдиш държавата. По-нормално е държавата да те осъди за престъпленията и комунистическите крадливи схеми.

Обзалагам се, че Дамбовците, Трактора, тов. Сталинишев и тов. Кутев ще си крият главите в пясъка, вместо да отговорят на този въпрос !

Томов да добавиш

Големия Дамбовец е водач на листа от гражданската квота на бсп!

срам и позор за държавата

Дамбовците и Трактора - хора на тов. Сталинишев и тов. Кутев ....

Алелеее ма то само той да беше...

Всеки си получава заслуженото накрая.

Предполагам визираш тиквоний! Ох пардон, няма как да е той, нали той ти плаща!

Грешиш, по-вероятно е да е цвъчко, нали той тогава, за да вземат бизнеса на дамбовците организира показната акция на баретите, при която беше задържана като доказателство една смачкана кабина от кран в 45т. мион с метални отпадъци и шлака.