Счетоводителките от КТБ остават на свобода срещу 3000 лева

Софийският апелативен съд свободи срещу парична гаранция от по 3000 лв. бившата главна счетоводителка на КТБ Мария Димова и заместничката й Борислава Тренева.

Обратно в новината

Коментари - Счетоводителките от КТБ остават на свобода срещу 3000 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А най-главния виновник за източването на банката-БАБА ПЕНА ЧИСТАЧКАТА КЪДЕ Е ?????????

цацаров , станишев ,пеевски,доган,сидеров без борисов всичко друго в канала!

До Протестна Мрежа : Моля, да сезирате Главния Прокурор на България да проведе разследване дали шефа на БНБ Искров е изтеглил депозита или депозитите си от КТБ преди да бъде поставена под надзор!! Но няма да го направите защото сте ангажирани т.е. платени нискоморални мекерета !

сигурен съм, че най-накрая чистачките ще се окажат виновни!

Виновни за какво!

Да обвиняваш счетоводителка, че е разпоредила тегленето на милиони е най-малко смешно.

Тия жени ли са опоскали банката или онези дето нямат намерение да върнат взетите кредити?

други жени са виновни, !!!, жени с научни титли и звания, които се изплъзват от журналистите, а журналистите служат на техния комфорт!

върхи счетоводителките е оказвано вероятно психически натиск, лесно е, но те не са схемаджиите. схемаджиите могат да бъдат и дами. това е измислено и отиграно като ужилване.

А тлъстите заплатки ще получават ли?Има една поговорка"Където е текло пак ще тече"Апелативен съд-смешници.Боже пази малка България от политическата върхушка!

Спокойно, те вече са борсата като безработни!

Верно ли? То там са само случайни хора и затова разбираш ли сега никой няма да ги наеме...Мечти...Елементарни мисли са това, ейййй...

Какви са тези смешни гаранции от 3000 лв на фона на обвинение за откраднати милиони. Ами по-добре не им искайте гаранции.

Апелативният съд обаче изобщо не се съгласи с изводите на съдия Христинка Колева от Софийския градски съд, че е разколебано обоснованото предположение, че Димова и Тренева са участвали в присвояването на милионите. По тази причина САС не потвърди наложените от градския съд най-леки мерки за неотклонение "подписка" и наложи на двете обвиняеми парични гаранции.

А каква е позицията на апелативният съд! Според този съд, обвинението за кражба /присвояване, източване/ на тези 206 мил. лв. не е ли отхвърлено!

Не не е отхвърлено, защото "Паричната гаранция" е по-тежка мярка за неотклонение в сравнение с определената от СГС - "Подписка"

Абе казвах аз, че сега Цветанчо Василев като ни го докара интерпол, то ще е само и единствено за да го наградят с медал орден стара планина, ама на оказа се че съм прав! Само да не се окаже, че трябва да му наемаме и придружаващи манекенки, че и самолет да му купуваме! Значи може с голяма сигурност да се каже, че съдебната система на държави като Иран и др. такива е СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПО_НАПРЕД ОТ НАШАТА! Нищо, че се пишем за мнооого по-ентелигентни!

Орфей, прав си! Пеевски, медиите му и прокуратурата, заедно с ДАНС, жандармерията и МВР, министерствата и БНБ изцяло подкрепиха Банката! Атаката дойде от американския империализъм!

Много бавно говори нещо? Тоз е упоен :)))

На последното заседание съдът заяви, че е разколебан дали наистина има източване на 206 млн. лева, каквото е обвинението. Адвокатите цитираха междинния доклад на квесторите на КТБ, в който се казва, че въпросните 206 млн. лв. не са липса от касата, а задължения на фирма "Бромак" към КТБ, за които има нотариална покана да бъдат възстановени.

Ще му хванат опинците.Властите се мотаха нарочно , за да може да има време Василев да избяга.

Четеш, и не разбираш!

тити плаце като бебе , ами като яде кюфтета при борат с мустаците заедно с дудука и останалите крадци ви беше весело ...сега да направи като дудука и да се залепи за ковачки , няма да е мандра като при борат ама все нещо ша падне....

Прав си! Народа си заслужава Догана!

Тити е пълен смешник и инфантил, но от друга страна е прав за Искров - подставено лице, безхаберен и некадърен с образование от РабФак. От такъв може да се очакват само далавери..

А ма толкова ли са много наивниците.Та кой е Искров за да прави нещо сам -без голяма структура зад гърба си.Та ако не слуша нали щяха да го премахнат веднага.

drishko

Ето още кой се е набутал на надутата лихва.

А кого щяха да убиват?Кой искал да става, мин. председател ?

кой, кой? този, който го няма

ще дадат обяснения за дейтвията и бездействията си Цацаров и Искров? Кога ще се намери един журналист в цялата гилдия, които да посмее да ги попита какво правят всъщност? Кога ще бъде публикуван списъка с ненадеждните кредитополучатели?

Тити първо да се ограмоти и после да приказва.

БНБ само на думи е българска - тя е част от Световната финансова система и е основен инструмент за цялостно заробване на населението.Така че не е наивно да очаквате БНБ да ви бъде от полза.

Поправка - да се чете:Така че е наивно да очаквате БНБ да ви бъде от полза.

Тити е луд, може да си приказва какво си иска...

ЦветанВасилев разбра че потъва и избяга щото вече му бяха приготвили килията с телевизор LG модел 14 година...Тити Папазов може да стане управител на БНБ но Иван Искров не може да стане треньор по баскетбол а само баскетболист в отбора на ЦСЗ ..

Искров е изтеглил своевременно депозитите си не само от КТБ, а от всички Български банки.Доказателствата са публикувани в mignews.info - няма как да изпиша целия линк, защото дир-а не позволява. Значи се е възползвал от служебното си положение за лично облагодетелстване. Само това да беше, трябваше вече да е арестуван. Но освен този факт има и друг - значи той е знаел за готвения погром срещу КТБ и цялата ни банкова система и не само, че нищо не е предприел, да го предотврати, а напротив, и до момента прави всичко възможно последствията от "заверата" да се задълбочават с всеки изминат ден.

тити е с интелигентността на 10 год. дете стига сте го давали и писали

Не дете, той трябва да е с жълта книжка и не трябва да го пускат в такива институции...

"В съдебната зала изненадващо дойде баскетболният треньор Тити Папазов...." Спря му кранчето. Остана без пари. Воден единството от собствения си интерес.

Ей слуги на лакомия си господар - оставете тези хора. Те не са виновни за вашите и други разбойничества в държавата! Те са си вадили хляба, ама господаря им е крадец и слуга на по-големи крадци! Дръжте него! Той е виновен и знае и други виновници! Тези хора могат ли без негово знание да свършат тая работа, а?? Не ги мъчете! ПУСКАЙТЕ ГИ! ТЕ СА НЕВИННИ!

ГРЕШКА-НА 05. 10.!!!!!

АМИ НА 05.15. ПАК ВСИЧКИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЕЗИ КОМУНИСТИ. ВИЕ БЪЛГАРИТЕ СТЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МАЗОХИСТИ!!!КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ВИ ГРАБЯТ И КРАДАТ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ВИЕ ГУСТО!!!

По-крадливи от групировка ГЕРБ не съм срещала ,на всяко ниво ...

Какви счетоводителки бе!? Чистачките са виновни! И двете, наговорили са се и може би са действали заедно с портиерите.

Всички заподозрени пуснати под гаранции, нямало изнасяне на 200 мил. А къде са тогава парите? Кой пусна фитила за да започне масово теглене? Банка и муха се трепят с вестник. Кой е вестника? Пеевски, Цацаров ...

ТОЧНО ТОВА никога няма да разберем. Все пак живеем в най-корумпираната, изостаналата, буферът на ЕС, страна........... Само един рефрен имат "умните" глАви - комунистите са виновни! Хай стига си михте ръцете с това, дето никога не го е имало никъде по света - утопията комунизъм. Вече е смешно..........

Ще си позволя да цитирам един изключителен стратег: "Искаш ли да направиш една истина неприемлива, то наеми неподходящ глашатай" Тити е шут, който съсипва истината срещу интерес.

Не знам дали Искров е виновен, но за мен Цацаров започна всичко. Не се прави акция и не се дават интервюта по време на акцията без да са ясни резултатите!

Добре, де, кой не се изходи вече по тази тема с КТБ! Кажете ми какво разбира Тити от банково дело, та публикувате какво бил казал и то като сериозна новина! Нещата са много зле у нас, защото никой не си гледа своята работа, но е изключително компетентен за тази на другите! Нека се спрем вече, а медиите освен търсенето на сензацията нека се опитат да ограмотяват поне малко хората!

Тити не разбира от банково дело, така е! Но един прокурор зададе въпрос, КТБ банка ли е, или пирамида! Квесторите отговориха точно чрез доклада си: Това е една добре управлявана банка, с финансови показатели над средните за Европа! Очевидно, има поръчка. В такива случаи експертите са безсилни. Ето че Костов, Александров също правят опити за изясняване на истината, но мафията е непробиваема! Единствено натиск на гражданското общество може да промени нещата! Затова изцяло подкрепям Тити, не за познанията му, а заради позицията му!

Не знам защо нещата не се казват ясно и точно. Пеевски и ДПС държаха службите за сигурност, ДАНС, МВР чрез човека си Цветлин Йовчев, почти цялият ВСС работи за тях, накупиха си прокурори и съдии, поставиха си куклата на конци Орешарски и Чобанов за финансов министър, медиите са техни. Цветан Василев започна да си иска кредитите и печалбите, които му се полагат от общият им бизнес и от тук се скараха. За Пеевски и ДПС остана само да се саморазправят с помоща на българските институции и медиите, които са в тяхни ръце!! Лошото е, че хората ще платят сметката :(

Имаш ли парички обичат те всички.Досега дали има осъден кредитен милионер?

Уволнете чистачката и банката ще тръгне . Ееееее аман от непросветени хора

Искров е изтеглил своевременно депозитите си не само от КТБ, а от всички Български банки.Доказателствата са публикувани в mignews.info - няма как да изпиша целия линк, защото дир-а не позволява. Значи се е възползвал от служебното си положение за лично облагодетелстване. Само това да беше, трябваше вече да е арестуван. Но освен този факт има и друг - значи той е знаел за готвения погром срещу КТБ и цялата ни банкова система и не само, че нищо не е предприел, да го предотврати, а напротив, и до момента прави всичко възможно последствията от "заверата" да се задълбочават с всеки изминат ден.

Назначават се за съдии и прокурори само политически подлоги от изпълн.власт.

Съдът гледа с възани очи. Ако си махне превръзката и откаже да приеме помощ за върешното си убеждение във формата на плик, то ще забележи, че тези дами са помагачи при ограбването на КТБ.

Счетоводителките правят това,което им наредят шефовете.Те знаят,че ако не го сторят ще бъдат изгонени.

Счетоводителите осчетоводяват готови документи,които някой друг е изготвил.Кредитите се отпускат през дирекция кредитиране ,Управителен съвет и т.н. и след това се осчетоводяват .Търсят кой да опере пешкира.Ако тези нещастни жени са източили банката с 200 млн мислите ли,че са толкова глупави да стоят в БГ та да ги затворят.Цацаратурата стана за смях с действията си.

То по темата какво ли не се писа , но се питаме като нормални хора , каква вина има един счетоводител на които нареждат - управителя да , акционер с участие в управление да . Не е ли малко нескопосно като афера по агата кристи. Вижда се с просто око - кръг има интерест за това КТБ да е съсипана , но там събраха толкова държавни фирми , не е ли малко дръзко, задколистно да се съсипва чрез тех именно държавата . Кои има за цел това е големият въпрос . Игри и пакигри .

А нещо за Мамин Прасчо и Бюрека? + за шефовете на БНБ, по конкретно Банковия надзор?

Абе, защо ми няма коментара! Странна работа!!! Сутрин ставам с новини за КТБ, вечер лягам с новини за КТБ и сънувам КТБ!

добре ясно ама парите на хората кога ще връщате?

Прокуратурата не ги връща

Ако преди време, някой ми беше казял че ще се случи такова нещо с КТБ, нямаше да му повярвям!