София обвини Москва, че използва енергията и храните като оръжие

България е готова да съдейства за транспортирането на украинска пшеница по железопътната си мрежа и чрез морските и речните си пристанища

Обратно в новината

Коментари - София обвини Москва, че използва енергията и храните като оръжие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А София нали каза, че Русия е "Бензионстанция с ракети". Па си и даде оръжия на Укрия. Улици на престъпници кръщава. Пали флага на Русия. Е кво очаквате бе? Поздравителна картичка ли? Дръжте Киряк Фашисто за чепо и студувайте, гладувайте за Зеленият преход с мирис на свеж кюмюр.

А санкциите са допустими И кой минира укринските пристанища Пак започнахме да пригласяме на соросоидите

САЩ и ЕС пък използват икономическото си положение като оръжие. Това се нарича "Хибридна война".

ли те клатиха? Свърши ли?

Оръжия били ,глада у Африка и у нас не се определя от Русия . Откровен популизъм ,ние нали произвеждаме и продаваме оръжия, а житото което произвеждаме не го подаряваме .Така че министъра да си ревизира мнението

Доста безочливо от но страна. Все пак ние сме тези, които им налягане санкции.

Крадеца казва "Дръжте крадеца"

А,ь пък аз каня душманите си у дома на печено агне и червено вино и им бутам без вазелин.

За какво им е на САЩ да воюват с Русия? След като 30 милиона украинци няма скоро да бъдат изчерпани. А за да работи 30-милионния конвейер без прекъсване, трябва само да ги тупате по рамената, да им кажете "Героям слава!", да им резрешите да си ходят със синьо-жълти знамена по градовете си и да им доставите в Куев целия метален скрап от 60-те години. Това е! И пешките ще тръгнат напред.

Да пада това правителство, че скоро няма да ни има!

И откакто президент им е Байдън стават още по-зле.

ХЕХЕ , И КВО ЩЕ НАПРАВИТЕ БРЕ КЛОУНИ.? ... ЩЕ НАПЛЯСКАТЕ ДЯДО ИВАН С ДУПЕ ?

Тъпи укрокамикадзета, сър!

Настоявам да бъде спрян със санкции вятъра от Русия, които духа и върти перките на вятърните електростанции на Черно море! Не може европейска България да я духа руски вятър и да я грее ток от руски вятър! По-добре да умрем, но да спазваме санкциите! Бойкот на вятъра от Русия! Защо не се намесва НАТО и не изпраща танкове против вятъра от Русия? Защо мълчи Бай Дън? След като спряха руските телевизии, да спрат и руския вятър!

С ужас научихме, че слънцето било изгрявало от Изток. От Русия. Значи Олаф Ш. трябва да пусне германски танкове срещу Руското слънце! Искаме с декрет на ЕС, слънцето вече да изгрява само от Запад!

този "свидетел" хем е сляп , хем е глух.

Нали се пробваха да обърнат вятъра с домашни вентилатори.....

Веднага след започване на военната операция украйна официално обявява че си затваря пристанищата в Черно море и Азовско за всякакъв вид плавателни съдове. Второ пристанищата и са минирани. Е, при тези условия няма корабособственик или застраховател да пусне кораби там, Русия колкото и да е съгласна.

защо не изчакат гласуването, да видим ще ги бъде ли? Или усещат че ще си ходят и гледат да сътворят колкото се може гадости за България? Ако е така, направо да изстрелят няколко ракети срещу Русия и да си ходят в канада. Това ще е най успешният им ход в изпълнение на пъкленият им план...

пак поредния малоумен лакей плямпа глупости колкото да му хвърлят някоя 5роха от Козяк. Абеее малоумен чиновнико - кой кинира пристанищата? и ти би ли плавал през минирани води ако си капитан?

на дебило му казват в пряк текст че ше мре от глад, па то квичи от радост. лапай куро бахуро ..ббаахаха

Васил Георгиев - когат оатовете с еритат, магарето мълчи. Още повече, в фон дер Лайнен, Борел, Шулц се оказаха по-големи глупаци от това, което се мислеше за тях! Не ти е работа да се "пърчиш" от името на целият народ. Може само в лично качество да правиш това!

тук само ти се пениш като малоумен.

Може ли и аз, на изпроводяк :)

Слава России, Ахмат сила.

Ама нали е само бензиностанция с ракети, сега пък и за храните ли отговаря.

Технологията е много проста. От Козяк пускат скриптове за четене, на Киро и на кликата му, след което правят преглед и прослушване от масовите медии, и ако има някое отклонение от скрипта, им режат от премията. Доказан метод от кол-центровете. Лесно работи, защото на четеца, в случая Васо Г., не му е необходима квалификация.

Тя друго и не може подлата русия. Видя се ,че е неспособна да воюва и и остана единия тероризъм.

Украйна е поредната държава разрушена от американската агресия по света.

Русия е един екзотичен и безопасен Джурасик парк * ...В днешно време на света не съществува страна, толкова уязвима за революция, колкото Русия. Допускам, че това е видимо не само за мен. Организирането на революция в Русия изобщо не представлява трудност и даже не са нужни милиарди. Погледнете. Страната е оглавена от патологичен лъжец, който живее в преобърнати понятия и халюцинации, неспособен да вземе нито едно правилно решение. Той не може да управлява дори баничарница. Припяват му 148 млн. човека, защото лъжецът е злобен, отмъстителен и вслушан в някакви гласове между ушите, ръководещи поведението му. Забележително е, че всички гласове, които го ръководят, са от дълбокото минало. Путин е напълно неграмотен и трагично несъвременен. Той се застрахова срещу евентуална революция, просто увеличавайки жандармите и гъстотата на техните еполети. Той си мисли, че като едно време сигурността на властта и днес се обезпечава чрез размах на доносничеството и разширяване на щата в КГБ. Той дори не подозира, че съвременната концепция за сигурност е преди всичко в интелектуалния потенциал и ресурс на страната, в нейната икономическа мощ и собствени технологии, а съвсем не в отглеждането на тъпаци. Но днес вече окончателно интелектуалният потенциал е изпъден от страната и ненавижда диктатора. Сега Русия доизгаря бутафорната си армия в Украйна и наесен ще остане напълно беззащитна, даже във военния смисъл на думата. Фактът че никой още не се е възползвал от тази безпомощност, говори само за това, че на Русия гледат като някакъв екзотичен зверилник. Някакъв Джурасик парк, който не представлява сериозна опасност. И продължават да липсват желаещи да завладеят Русия, защото завладяването върви в комплект със задължението за изхранването на 148 млн човека, на които особено ще им се хареса да бъдат на издръжка на победителя. И те ще се постараят да останат на такава издръжка, колкото се може по-дълго

Тоз селянин дето приказва тия глупости да се прибира на село

то това не е негово мнение. така са му заповядали от Козяк.

А това да се замразяват активи на частни лица за познанство с Путин и централната банка на Русия няма нищо нередно нали. Че то повечето приближени на Африкански и Азиатски лидери живеят на гърба на народа и са мултимилионери, но никой не се е огледал в тях и да им взима имуществото. Така функционира света откак съществува човечеството и е казано , че който посее ветрове, ще жъне бури

Дебил ли си бе? Храните са Украински.

Роберт Хабек призова всички изпаднали в кризата германци да акат в гащите си и по този начин да пестят енергия. Така Русия ще престане да доставя горива, ще рухне икономически, и ще бъде победена.

Ахмат ще е сила в спалнята на жена ти.

То срещу въоръжен и агресивно настроен съперник като САЩ, всеки трябва да има оръжие.

Фашия изяде най-мазният хуй, който можеше да изяде. Украйна няма да се предаде, това трябва да ви е ясно. За Фашия - позор на бойното поле, изолация от света, минаване към статут на бензиностанция на Китай. Светът вече ще се дели между Европа, САЩ и Китай. За Фашия - кур от слон. Какъв нов световен ред е блянувал Пипи педерастчето парясано не знам, но какъвто и да е, няма да му хареса. Нали си е тъп….

Мир на Земята няма да има до като съществува наглосаксонския свят начело със САЩ.

Ако четете внимателно "Ана Каренина", ще забележите: прислужницата е французойка, портиерът - немец, кърмачката - италианка, а конярят - англичанин. Все гастарбайтери от Западна Европа.

Рано сутринта воняшите митпрофановски тролове са си устроили среща тук. Смърди на руска мърша та чак не се трае

По-нагло същество от сбирщината отвъд океана няма. Тази американска пасмина от бандити трябва да бъде заличена.

Русия е един екзотичен и безопасен Джурасик парк * ...В днешно време на света не съществува страна, толкова уязвима за революция, колкото Русия. Допускам, че това е видимо не само за мен. Организирането на революция в Русия изобщо не представлява трудност и даже не са нужни милиарди. Погледнете. Страната е оглавена от патологичен лъжец, който живее в преобърнати понятия и халюцинации, неспособен да вземе нито едно правилно решение. Той не може да управлява дори баничарница. Припяват му 148 млн. човека, защото лъжецът е злобен, отмъстителен и вслушан в някакви гласове между ушите, ръководещи поведението му. Забележително е, че всички гласове, които го ръководят, са от дълбокото минало. Путин е напълно неграмотен и трагично несъвременен. Той се застрахова срещу евентуална революция, просто увеличавайки жандармите и гъстотата на техните еполети. Той си мисли, че като едно време сигурността на властта и днес се обезпечава чрез размах на доносничеството и разширяване на щата в КГБ. Той дори не подозира, че съвременната концепция за сигурност е преди всичко в интелектуалния потенциал и ресурс на страната, в нейната икономическа мощ и собствени технологии, а съвсем не в отглеждането на тъпаци. Но днес вече окончателно интелектуалният потенциал е изпъден от страната и ненавижда диктатора. Сега Русия доизгаря бутафорната си армия в Украйна и наесен ще остане напълно беззащитна, даже във военния смисъл на думата. Фактът че никой още не се е възползвал от тази безпомощност, говори само за това, че на Русия гледат като някакъв екзотичен зверилник. Някакъв Джурасик парк, който не представлява сериозна опасност. И продължават да липсват желаещи да завладеят Русия, защото завладяването върви в комплект със задължението за изхранването на 148 млн човека, на които особено ще им се хареса да бъдат на издръжка на победителя. И те ще се постараят да останат на такава издръжка, колкото се може по-дълго

Tой е един, само вдига гюрултия за триста.

Но задачите ще бъдат изпълнени! ДЕНАЦИФИКАЦИЯ, ДЕРАТИЗАЦИЯ И КРЕМАЦИЯ!

Някой с ограничени умствени способности, не казвам, че това е Урсулята, иска да ограничи умствените способности на другите, и да ги докара до собственото си ниво на ограничение на умствените способности, чрез ограничаване на свободата им, и насила ги кара да плямпат глупости против Русия.

Добрее,ДЕ,що не си садят жито,произвеждат храна? Да се хранят с:Мобилни приложения,Финансови механизми,Планове за възстановяване…! Що Русия трябва да е отговорна,да им доставя,а те да и плащат в-ЗАПОРИРАНИ СМЕТКИ!!! ЛИБЕРАСТИТЕ-ОРКИ-ЛИХВАРИ,СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАГЛИ!!! И НА НАС СА НИ ИНСТАЛИРАЛИ:ПРОСТОТО-КИРЧО,според който,всичко извън той да ни управлява е:МАФИЯ,ПРЕВРАТ!!! МАФИЯ Е: ДА СИ НАЗНАЧИШ ЛЮБОВНИЦАТА НА ЯСЛА,ЛЮБОВНИКА ЗА ШЕФ НА:НАП! ЖЕНАТА(ЛОРЕР),ДА РАЗПРЕДЕЛЯ(УСВОЯВА) —МИЛИАРДИ! ДА КУПУВАШ:РУСКА ГАЗ НА ДВОЙНА ЦЕНА,ПРЕЗ ПОСРЕДНИЦИ…!!! ОСТАВКА НА ПРОДАЖНИЦИТЕ!!!

"Кримската война, ингилизте ги правят смешни." Да, да, особено атаката на леката кавалерия при Балаклава.

На Бай ти Дън патката :)

Поредната ти простотия