Разследват шокиращо насилие над малко коте в София

Неизвестен садист e срязал лапичките на малко котенце в София. В социалните мрежи се появиха шокиращи снимки на животинчето. Прокуратурата проверява случая.

Обратно в новината

Коментари - Разследват шокиращо насилие над малко коте в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четейки такива новини, да не пропускаме, че те са най-достъпни, понеже са издирени у нас, такива извратени жестокости се проявяват навсякъде по света-дори и в Европа. Затова да не се самобичуваме и самоунижаваме като народ и държава.

А гушенето на патките за направата на най добрия френски пастет не е ли измъчване на горките животинки? Дълго и бавно измъчване, докато черните им дробове почти се поръсват и изместват всички други органи. Но си облизваме пръстите от пастета. Патките може, на кучета и котки стават по ценни и от хората в коментарите при такива новини.

Докато съдебната система позволява на изродите да се "откупват" вместо да лежат 3 години в затвора -така ще бъде. В България всичко е пари, няма душа, няма съвест, няма чест, няма достойнство. Изгубена държава!

много примитивни и необразовани хора се народиха на гърба на соци- алната ни система. дързявата нито има ресурси да направи от тях нормални граждани нито желание. те също не желаят, а и не могат със собствени услия да станат нормални. детските надбавки само във вид на предметни дарения (стол, дрехи, тетрадки и пр.)!

милото как ли се е молило и плачело ; ( някож сякаш нарочно иска да убие и последната "нормалност" в булгария, за да сме сувсем травмирани и изродясали боклуци, на които вече нищо не им прави впечатление

Да пукне дано в адски мъки! Неговите ръце и крака да отрежат дано!

ИЗЧАДИЕ АДОВО!!!! ДА ГОРИШ В КАНСКИ МЪКИ, ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ДА СИ ПРОКЪЛНАТ!!!!!

А кога ще разследват голямо насилие над все по малко оставащото население в България

СТИГА МИСЛИ САМО ЗА СЕБЕ СИ - ТА ХОРАТА СА ПО-ГАДНИ И ЖЕСТОКИ ОТ ЖИВОТИНЧЕТАТА ... АКО ИСКАШ ДА ЗНАЕШ - ПО-ЖАЛ МИ Е ЗА ЖИВОТНИТЕ, ОТКОЛКОТО ЗА ХОРАТА ...

Как е възможно подобно проклето изчадие да се е родило на земята. Едно време си спомням в концлагер Люлин имаше често обесени котки, които явно преди това са били измъчвани. За съжаление, стръпването на изверги и изроди сред българите е бая по-често от средното за света. Който може, да се чупира бързо.

Защо не отиде някой да пусне жалба в прокуратурата по случая и да приключи въпроса? Стана модерно да се надава вой по всякакъв повод, да се демонстрира "съпричастност", протестни мрежи, драма, тръшкане - и накрая едно нищо. Хайде да платим 50 млн на американците да ни дадат подробни сателитни снимки от района на инцидента, да се мобилизира ДАНС и МВР и да се залови виновникът. Ако ще да струва половин милиард - нищо. Ще съберем парите със SMS-и (половината пари ще отидат като такса за GSM операторите, но това пак са подробности), важното да накажем виновникът На Всяка Цена. А разните там убити по улиците деца - те са друга работа, техните убийци имат човешки права, право на процес, условни присъди и т.н.

И ТИ СИ КАТО ОНЯ ПО-ГОРЕ .... ДРЪНКАШ 50 РЕДА ГЛУПОСТИ, А НЯМАШ КАПКА ЖАЛ И МИЛОСТ ... ПФУУУУ

В страна в която ,,тричането,, е забавление ужасиите са безкрай.Не сме мръднали ни на йота от 18 век.

Тези, които вдигат адски шум за това коте правят лов на вещици. Аууу какви изроди имало! Абе джанъм, човекът е месоядно и всеки ден на земята се изяждат стотици хиляди тонове месо, било живо доскоро. Как ли се убиват тези животни? Съд за касапите няма ли? Пилетата в кланиците първо ги трепят с ток, после ги колят. Колко хуманно само. Айде стига крокодилски сълзи за една котка.

Chefo77

То бива да си куха пръчка, ама да не можеш да се домогнеш до семейната мозъчна клетка е много зле ...

Я СТИГА !!! ТЪПОТО МНЕНИЕ СИ ГО ДРЪЖ ЗА СЕБЕ СИ ... И ТИ СИ СЪЩИЯ КАТО ТОЗИ, КОЙТО Е ПОСЕГНАЛ НАД БЕЗЗАЩИТНОТО ЖИВОТИНЧЕ ... ИЛИ СИ ВИЕТНАМЕЦ ... ХАПВАШ КУЧЕШКО И КОТЕШКО !!!

Ей добрички селяндур прост, тука говорим за измъчване на животинката не за ядене на месото и. Правиш ли разлика или си по-тъп и от свините с които се храниш?

Важното е съм хората да сме добри. А животните ги ядем. Това е съвсем накратко.

Опит за държава - тотален провал !

И кога ще има разследване за т'ва, че ни избиват с биологично оръжие и то масово? Има не сме само ние. И сладките мишленца, а и комарите също ги тровят масово.

за масовите великденски убийства на марули по гергьовден, нищо не казват

Твоя живот не смятам че струва и колкото този на хлебарка... ако питаш мен...

ДОБРЕ, ЧЕ НЕ Е КОТЕТО НА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ХИ ХИ ХИ

Chefo77

От него много отдавна никой не се интересува ... :)

КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА НА КОГО Е КОТЕТО ... НЕУМЕСТНА ШЕГА !!! И ТО ДУША НОСИ ... АМА ТИ МАЙ НЕ ...

Тук доста граждани апелират да сме хуманни с убийците и на свой ред да не ги унищожаваме. Да, става и само с ампутиране на лапичките им. Ръчичките на първо време, за да не пипат животинки. А ако продължават да искат да ги тъпчат, нека и краченцата да махнем, моля. С упойка може, разира се, да не плачат. Ние да не сме садисти!

По-добре, ако го намерят хич да не го пускат, защото следващата му жертва може да е човек. Ако имаш такива наклонности, едва ли ще си останеш само с осакатяване на животинчета.

За да предизвикат дандания и известност по социалните мрежи, хората са способни на всичко..."лайкове"..."лайкове". Всичко в името на "лайковете", коментарлъка и споделеността. Иначе на мен ми "харесва" да ме занимавате с режисирани простотии.

Не сме за Европа. Там се отнасят към животните като хора, а ние сме лоши, завистливи, мързеливи, жестоки... То нали затова ни знаят като кенефа на Европа.

Говориш глупости. Бил съм там и зная със сигурност, че много се лъжеш, защото преди време взех едно коте, над което беше правено опит да бъде бесено и изтезавоно. Просто около врата си нямаше козина. Животинчето вече след 2г. се осъзна и се държи почти нормално.

Прав си. И аз съм виждал как деца тормозят живитни. На запад. При това никой не може даже ушите да им опъне -- незаконно било в еврогей.

по голямо ЖИВОТНО от ЧОВЕКА!!! Този, дори определението изрод, е ласкателно. Те такива хора стават убийци не само на животни, а и на хора.

Такива типове трябва да се отстрелват моментално. И не зарад котето, а зарад жестокоста. Щото ако ги оставяме да живеят, те и депутати стават и министри. И режат не котета, а милиони хора.

така е ... лично бих го разстрелял този изрод.... публично

Както и очаквах - няколко коментара заклеймяващи случилото се, и доста, които казват - какво толкова станало. Ами да, за Бай Ганьо животните са предмети с 4 крака. Преди време така са гледали на жените, на робите, на чернокожите... Бай Ганьо, Бай Ганьо... не си за Европа, Бай Ганьо... А на този, който е отрязал лапичките на животинчето, му желая да му се случи същото! От сърце му го желая! Ама в този живот няма справедливост.

ИМА, ИМА.

Какво искаш - непрекъснато и по всеки повод да попълваме Клуба на Разбитите от Какво ли не Сърца?

ОООО ... ТИ ДА НЕ БИ ДА ИМАШ СЪРЦЕ !!! ЗА КАКВО ГОВОРИШ ...

Който коси трева или къса цветя - да му се отреже главата! Ако някой стъпи на ливадата - да му се отрежат краката!

На тази Земя по-садистично животно от човека - няма!

Това, предполагам, е прозрение на зеленчук, нали? Щото човеците, по принцип са от царство "Анималия", а вие зеленчуците сте от царство "Растения", така, май беше, ако не греша...

Пусни си филма "Земляни", и тогава пиши "прозренията" си! Не е за хора със слаби сърца и нерви!

А ние все още нямаме зоополиция... :(

Бях на стадион Раковски. Потичах. И не бях сам. Доста хора спортуват. Не постъпват садистично. Но тези хора нямат значение, защото не са достатъчно девиантни. Не бива все да стискаме очи пред нормалното, а особено пред доброто.

Глупости някакви. От нищо се прави новина, че и врясъци до небето. Нали вече сте го "излекували" котето (въпреки че как се лекуват отрязани лапи - не знам)? Какво ревете тогава? За откачалката, напръскала със сълзотворен спрей майка и бебе се изписа къде по-малко.....

Срязани са ръчичките през подмишниците - там където се виждат жили. Ужасно изглежда, огромни разрези. Това е сукалче на 2 дни, няма да оцелее. Не можеше да суче и се виждаше на клипа, че бере душа. Не е зараснало нищо, изобщо не е спасено.

На село имаше един, дето убиваше животни по изключително жесток начин. Той свърши в инвалидна количка с два отрязани крака, по точно без тях, като синовете му си затриха десет години от младините за да го гледат. В момента са стари ергени, на които слугува майка им и никоя не се интересува от тях. Да пази Бог!

браво ....

Дайте му снимката и името на тоя както на начиста убил бабката. Давайте ни снимките да можем да ги намерим и да ги кастрираме. Тоя ще го намерим и ще му отрежем достойството да видим дали ще лъска вечер преди лягане шушумигата. Не е виждал жена през живота си сигурно.....

ставаме народ от изроди - убиваме старци и деца, газим хора по пътищата и улиците, убиваме всичко което е беззащитно и немощно! И явно това ни доставя кеф!

Какъв ли урод ще да е този човешки палаш? Но страшното е, че такива живеят сред нас и всеки ден ги срещаме.

Преди години стъпках без да искам в нощта котенце-умря...съжалявам за това...Но като гледам как мафията убива и никой не разследва...Трябва ли някой-за убийство на коте да....страда...Стига му-някакъв обществен труд!Ако убиеш човек и имаш пари си невинен,а ако с колата си смачкам кучето на някой депутат?

За умишлено убийство - ДА, трябва да бъде наказан. Ти си убил котето неволно и не си виновен. Но този, който го прави нарочно, е за затвор. И това 1 до 3 години е направо смешно. Човек или не, това е живот.

Това е отвратително, разбира се, но що ли ми се струва , че ако така върви, много скоро и човешки крайници и глави ще започнат да се режат.

дембелите от полицията няма фа си мръднат пръста! наи-много да набедят някои будала дето няма нищо общо със случая и туи то. сжте си измият ръцете. преди 20 години комшията застреля кучето ни което ди беше в нашия двор. кодато подадохме оплакване в полицията, разплутия полицаи попита:" и кво? само кушето ли ви застреля?" и това беше.

И 20 години след това УРОДЪТ всяка година ли си кротуваше и нищо повече не направи? Надали....

Никой няма да ни затрие - Ние сами ще се зтрием , а другите само ще ни гледат сеира ! То си казано '' Г..з глава затрива ''!!!!

На мен за хора изобщо не ми е жал, но за животно бих и ще отнема живот ако вида уруд да напада. Така или иначе 1 олигофренясало чудовище по-малко.... Дреме ми на курделата, че има гувняри, които се вълнуват повече за човеците... Аз ги трепа директно ако видя нещо изродско да щъка около животинче!!!

Ясно, ти си от тези дето мъж не им трябва, кучето им е достатъчно ...

Поли, преди да започнеш да трепеш, вземи малко да понаучиш българска граматика и правопис!

Поли е голяма сладурана. Според мен не е неграмотна, а по-скоро дете, изразява се като моята племенница, когато беше на 10 г. Но правилно мисли детето. Повече такива деца трябва да се раждат.

Да си ги навреш и правописа и граматиката - знаеш къде ! Понеже сме много знаещи , затова се превърнахме в ИЗРОДИ !!! Който няма отношение по даден въпрос , се хваща за запетайките !!! А за тези поколения дето дори и не могат да говорят свързан български - Нещо имаш ли да кажеш ???

Със сигурност вече и най-затънтените джунлги ,диваците разбраха що за нация сме ! Те и канибалите нямат такова отношение към жертвите си , но ние сме велики с богатата и древна култура ! Ние ли бяхме първата цивилизация в Европа ??????? Няма що .....!!!! ЕЛАТЕ НИ ВИЖТЕ ...!

Браво. И аз това разправям, но горделиви нашенци с капаци на очите се бият в гърдите и викат, че съм предател. По - добре предател отколкото да съм като тях!

Какви 5000 лв. - направо до стената!

Без да го оправдавам този, искам да попитам: ЗАЩО НИКОЙ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НЕ СЕ ВЪЗМУЩАВА И НЕ ПРОТЕСТИРА КОГАТО РЕДОВНО УБИВАТ ПО ОСОБЕНО ЖЕСТОК НАЧИН ПЕНСИОНЕРИТЕ ПО СЕЛАТА? Поредното доказателство, че за българите човека струва по-малко от животните.

Не щракайте само минуси, ами дайте аргументация защо ги слагате!

Едни и същи хора се интересуват и от песнионерите, и от животните. Други като теб само питат. Давам пример веднага. Повечето стари хора, независимо колко са бедни, си отглеждат животинки. Аз помагам на такива хора, защото ме трогват, защото сърцето ми не дава да постъпя по друг начин. Това ми е стимул да работя по-добре, да действам по-обмислено и да изкарвам повече пари. Ти какво правиш за себе си, или за другите, вместо да се оплакваш? Повярвай, ако дадеш всичко, което имаш на някой, който има нужда, тозчас ще намериш още средства да продължиш нататък. Това е природен закон. Ако гледаш само себе си, до края тънеш в мизерия.

И от къде ги направи тези изводи за моята личност ... по писането ми приличаш на сектант, я кажи от коя секта си?

Студената война беше изгубена по целия свят от комунистите с изключение на България, където отново връщат тоталитаризма с пълна сила. Те са всичко и вече ни успиват с идиотия! И го правят с пълното съдействие на партньорите от НАТО! Това не е просто фарс! Това е несправедливост и предателство. Това е грях. Картина, картинка, сценчица Пожарникар с големи, силни, хубави мускули и лице, лишено от каквито и да са недостатъци спасява малко пухкаво котенце. Сценчица две Мускулест мъж по тясна тениска с подгънати крачоли ходи гушнал малка тъпа, шибана булонка, която те гледа с оцъкления си тъп, идиотски поглед. И ходи бос по нежежения асфалт... Сценчица три Дънгалак на ролери с безумен поглед неангажиращо подмята на мъжете: "Ей еей панталонковееец, Ееей!" Всичките като част от центъра за култура и дебат по повод на толерантността към различните.... Шокиращо насилие над малката душичка се оказва новина номер едно, но в същото време в държавата очевидно нищо не се случва, защото задължителният вот не е нищо друго връщане на тоталитарната държава, отчуждаването на частни имоти не е проблем...

Предлагам този касапин да бъде затворен в Народното събрание за 72 часа, за да си упражни кълцането върху диваците, които обитават това място!!!

Какво означава старата българска поговорка "Скъпи на триците, евтини на брашното?" Означава - Неизвестен садист e срязал лапичките на малко котенце в София. В социалните мрежи се появиха шокиращи снимки на животинчето. Прокуратурата проверява...Известни садисти провеждат геноцида над българския народ и разграждат българската държава. Не само в социалните мрежи се появиха шокиращи снимки на изтреблението на българския народ. Прокуратурата само проверява...но резултат - НУЛА.

Не съм привърженик на насилието над животни, но дайте първо да опазиме Хората и тогава животните! Мога много да пиша, но ще се въздържа.

Значи мога да дойда у вас, да ти накълцам домашните любимци и после да пийнем по ракия?

............ нямам думи от умствените ти способности

По-добре не пиши, нищо не знаеш, нямаш представа за това безнаказано зло, което се шири. Животните са 1000 пъти по-тормозени от хората, ежедневно, във всяка точка на страната. Няма страшно за тебе, не бой се.

А какво стана с оня изрод от Железница - когото спипаха как за поредна година трови съседските котки - и той си призна? Някой има ли информация дали е осъден. И нали имаше желаещи да го линчуват? Нямам търпение.

Това е направено само от циганин. Тези изроди не са хора.

Успокоявай се, че е от цвета на кожата... И надявай се, че ако изчезнат циганите ще изчезне ТОЯ проблем.

Жалко за малкото коте, добре че има прокурор, който да разследва! Като режат гърла на хора по селата не е шокиращо...АМА нЕма шокиращи снимки...кво да праиме... Хора - за бога, снимайте пребитите си роднини, снимайте разграбените къщи!!!