Директорът на завода за отпадъци сменен заради инцидент

Директорът на Завода за третиране на отпадъци в столицата Николай Савов е освободен от длъжност заради инцидент с общ работник.

Обратно в новината

Коментари - Директорът на завода за отпадъци сменен заради инцидент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хаха, смешки, лъжи и пак смешки. Всички служители в завода още от 14.11 (понеделник) знаехме, че на директора г-н Савов му е поискана оставката. Нелепият инцидент с този човек се случи в късните следобедни часове на 17.11 (четвъртък). Вълнува ме как тогава г-н Савов още от сутринта на 17.11. (четвъртък) каза на всичките си служители, че от следващият ден вече не е на работа. КАК? КАК? КАК? СМЕШКИ, ТРАГЕДИЯ, ПАРОДИЯ.

Отново стигаме до лъжливото овчарче фАндъчка. Даскалица Пена се наака с метрото, с застрояването, айде сега и боклука. Много добре госпожо кмет, изключително управление, иде ми да ви стисна ръката, но ме е страх да не се заразя с некомпетентност. Заминавайте си в някое школо да даскаливате и оставете сериозните работи за сериозните хора! Поздрави

Инцидентът се случи на 17.11. След обедните часове

Оставката беше поискана на 14.11.2016, а инцидента се случи на 16.11. Нещо не се връзват лъжите ви...... казвайте истината най накрая гнусни лъжливи политици

Госпожа Фандъкова трябва да назначи пълна ревизия в този завод, не само за отпадъците но и за рециклируемите материали и за горивата и абсолютно за цялото управление на завода до този момент.

Изключително долнопробна лъжа! Оставката на господин Савов беше поискана преди този инцидент да се случи! Поредната гнусна политическа игра!

Как не ви е срам госпожо Фандъкова да лъжете така? Отива ли ви на поста и годините! Безобразие! Господин Савов беше накаран да си даде оставката седмица преди инцидента, за да сложите това недорозомение Желев! Инсега изведнъж тая измислица! Да си измиете гнусните ръце с него! Не съм го очаквал от вас!

Видяхме, как провеждат конкурсите си от Столична община, когато уволниха онзи за далаверите със спирките. Сега е наред завода за боклук, но междувременно ще се краде за последно, ГЕРБ така най-обичат!

Наскоро, се заблудих, и като разбрах реших пред ограда, на нещо като завод, да обърна посоката, обаче, едно охранено куче, дойде да ме лае! Така Бойко лаеше когато Лайното откриваше: Завода за Боклуци! Нищо друго нямаше, освен кучето! Само маковете във алеята цъфтяха, под грижовната ръчица на Русата кметица Йорде Фандък-Черешката! Така откриха ГЕРБ обекта, пари да лапнат от Европа, кръв на РБ-данъкоплатеца

Работникът стъпил накриво и директорът уволнен !?! Сега ще назначат правилен човек на негово място. Е, работниците няма да спрат да падат от стълбите, но вече вестниците няма да пишат за това.

бивш общински съветник от СДС, който е работил в завода. Колко типично само! Затова който може се спасява от тази загубена държава

Този юнак преди години работеше в Кремиковци и там загинаха 3 -ма души.Беше подсъдим за това но се отърва само с глоба.А иначе за другите далавери и преди ги е правил.Понеже не се взеха мерки навреме , виждате резултата. Защото у нас връзките са най важното нещо.

Работниците ни с пистолет в тила не можеш да ги накараш да спазват Правилата за безопасна работа. Каски не слагали, че да не се счупели, ако паднело нещо на главата им. Обезопасяване не използват, че им стяга в чатала. Работните обувки били тежки, не като старите им маратонки. Не знам защо е уволнен този човек. Дори Шеф на трима души да си си безпомощен и не можеш да ги следиш, какво остава за 300.

има си начини и мерки и обучения. Е да струват пари, и се иска здрава работа но може и има как. И го казвам от личен опит от обекти с по над 2000 работници.

Говорите за обекти в България?

"Фандъкова каза, че до провеждането на конкурс за директор на завода временно е назначен Николай Желев, бивш общински съветник от СДС, който е работил в завода." Ако е работил като портиер, то назначението не е удачно!