Жестоко убийство на млада жена в София

Млада жена е убита по жесток начин в петък в столицата, а полицията е задържала извършителя в Созопол.

Обратно в новината

Коментари - Жестоко убийство на млада жена в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не се съмнявайте, мАж и е видел сметчицата...

Еми то се видя!!! До къде ни докараха евро педераските ценности. То затова Ердоган ги разгонва с водни струи. За да е стабилна една държава а гражданите и спокойни трябва железен ред и изтребление на престъпниците противно на всички така наречени евроценности. Още си спомням времената когато в София човек можеше да се разхожда посред нащ без нищо лошо да му се случи. Славни времена бяха.

Не ви ли е срам бе идиоти униформени, Идиоте Цацафов какво сте разкрили, след като свидетелка на престъплението ви е уведомила кой е убиеца

приятелите му защо не са се обадили веднага в полицията

по рано законите бяха добри но не се спазваха а сега законите са добри но за престъпниците и да ги спазваме все тая никаква справедливост

Ето значи можело. Друг е въпроса с присъдата. Моето мнение е, че за 1 вечер може да се опандизи и изчисти цялата страна от криминалния контингент.

Сега убиецът ще каже, че нищо не помни (алкохол, наркотици) и след 7 години ще му дадат условна присъда.

Още една статия, която не ни казва нищо. Коя е жената, кой е извършителят и какво точно се е случило? Интересно е как журналистите успяват да напишат материал за убийство без да отговарят на основните въпроси.

е убита? Денем? Нощем? На колко години е?

В БГ "правосъдната система" в повечето случаи работи в позла на престъпниците, далавераджиите и измамниците... Добре дошли, драги ! :(

на коментарите в дирника. Статията се преправя, без това да е оповестено и критичните коментари се трият. Типично по комунистически :)

близките само могат да организират ликвидирането Му !

Ако не избяга в чужбина , изверга ще полежи 10 -тина години и после пак ще убива !

Нали си знаете , СПОРАЗУМЕНИЕ, ИЗВИНЕНИЕ , КИНТИ , УСЛОВНО ...

Признание .... - 1/3 надолу от присъдата, ако изобщо го осъдят ...

Каква трагедия. Лека пръст на горката жена и кураж на близките да могат да продължат живота. А вече знаем, че псевдоправосъдието в България ще се задоволи с присъдка 10 до 15 години. По милостива система към убийци и изнасилвачи от българската няма.

ТОЙ е невинен, независимо кой ,ТОЙ е невинен.Я БХК да се самосезира за нарушаването на правата МУ

Цацата е гоуема риба: Умее, каде, и кога, да се издрисне! Шефе, Цаца с Лудо каберне* Даалинг, мейби че се чукаме!

Вероятно става дума за неуредени любовни отношения.

има ли, драги журналия?

А бе нямали някой специалист в IT сферата ,да го разконсперира този "ЩЕРЕВ" и онзи ненормален "ДЪРВОДОБИВНИК" ...че са платени тролове е факт ,ама поне да разберем от кои са платени тези провокатори долни...

А ти НЯМАЛИ (една дума!) да пишеш по темата! Внимавай в картинката - да не те разкоспЕрираме на бърза рака! Гиди конспЕратор с конспЕратора ти!

P.S.: Като забелязват моите хиляди екзалтирано-любящи почитатели днес съм прекалено и по спартански кратка. Жегите оказват своето неблагоприятно-вредно влияние дори върху такъв смело-интелектуален апологет на Правата и Свободите на Малцинствата като мен. Но не се отчайвайте, аз ще събера татанските сили от вашето страдание, ще превърна горчиво-солените ви сълзи в цъфтящо-благоуханни майски рози, и ще защищавам още по настървено-ментално правата и свободите ви. България загива, изпаднала в дълбоко-духовна менопауза! Венсеремос! Обичам ви!

Какви платени тролове, бе братче. Ти би ли дал пари на подобни несретници?! Това са безработни злобарчета, които се чудят по цял ден кой да им е виновен, затова че нямат една стотинка в джоба.

щом се дава такава гласност, че и пресконференция ще има, то 100% извършителя е бял българин, в противен случай щеше да се мълчи и крие!

Поредната жестокост над жена.

Какво значение има дали е жена, мъж, дете или пенсионер????

фиминизмът е рак и псевдо-религия. децата и мъжете са жертвите на насилие в 90% от случайте, въпреки това феминистките вият на умряло, че все жените са жертви!!

Полицията си върши работата,прокоратурата не я върши!