Коментари - Законопроект създава център на НАТО в София | Днес.dir.bg

Законопроект създава център на НАТО в София

С изменения в Закона за отбраната Министерски съвет даде началото на създаването на координационен център на НАТО в София.

Обратно в новината

Коментари - Законопроект създава център на НАТО в София | Днес.dir.bg

Коментари

Всички от тези чужденци до един ще бъдат шпиони и всеки ден ще рапортуват до офиса в САЩ кой български управляващ симпатизира на Русия. С две думи, САЩ си направиха шпионско гнезденце.

ходите по гайдата на НАТО,но ние няма да воюваме срещу братска Русия,да идат децата на 'ЕЛИТА',да не ни будалкат нас....

и той лъготи - единия вика БАЗИ другия вика ЦЕНТЪР абе тия хора не знаят на кой свят се намират ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ???????

Съд и затвор за цялото тикварско ръководство на ГРОБ.

Как пък веднъж БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ НЕ НАПРАВИХА ПОНЕ ЗА ЕДИН КОЛЗЕТ В СОФИЯ ДОПИТВАНЕ ДО ИЗБИРАТЕЛИТЕ??????????

Всяка неделя пред фонтаните на Президенството митинг срещу бази на НАТО у нас! Нека сме единни!

,Следващият законопроект е за финансовото осигуряване : ТО ЩЕ БЪДЕ ОТ ДОТАЦИИТЕ НА ПАРТИИТЕ! ИЗДРЪЖКАТА - ЩЕ НА ЗАБАЛАМОСАТ,ЧЕ "НЯМА" ДА БЪДЕ ОТ БЮДЖЕТА.

Ами че дайте им чинията на Бузлуджа и там да си правят този команден център! Така хем сградата няма повече да се руши, защото в близките десетилетия БСП няма да се загрижи за тази сграда и на държавата също не й пука за нея, хем от там НАТО-вците ще имат възможност да използват предимствата на отлични условия за свръзки и друи цели, хем при въоръжен сблъсък този първостепенен обект за поразяване ще бъде унищожаван извън населено място и няма да доведе до невинни загуби сред цивилното население. И от какъв друг зор освен от използване на цивилното население на София като щит и преднамереното създаване условия и предпоставки за въвличането ни във война при евентуалното му поразяване е това развръщане на този пункт в столицата ни?!

Не давам чинията. Там духа много вятър и ще им издуха мозъците хептем.

Не бой се снахо, ти нали си с тях и ще ги скриваш под полата си!

Всички сега се пишем бабаити във форума и претендираме, че сме открили топлата вода. И пропускаме да си спомним, как когато се заговори за американски бази, само един български политик има смелоста да протестира. И да каже, че те не са ни нужни, а опасни. И да каже на глас, нещо което всички знаят. Че те няма да ни отбраняват от никого, а са насочени към братският руски народ. Излезе ли истина това, за което той предупреждаваше? Излезе. Сега вече мнозина прогледнаха и запяха същата песен. Но някак си всички вкупом са забравили хубавата българска поговорка- късно е чадо, мандалото падне. Който я знае, я знае. Трудно се живее в страна, управлявана от предатели и продажни политици. А стана вече и опасно. Волен е будната съвест на истинските българи. СИЛНА АТАКА СИЛНА БЪЛГАРИЯ.

Българските политикани явно са забравили бомбардировките на българските градове от тези хамериканци???АЗ НЕ ГИ ИСКАМ в Родината си!!! А ВИЕ??Настанявайки тук тези тъпанари ни правят притегателна цел на ислямистите!!

Абе тоз не беше ли онзи , дето преди 3-4 години събра шефовете н а главорезите в Правец?!

Само като прегледах набързо темите, не е нужно да си капацитет за да забележиш че се готви ВОЙНА. Нямам никакво доверие на външния и вътрешен министър и като гражданин не желая никакво натовско присъствие в България.

Поздрав : FUCK the EU ! Отговор : FUCK FUCK FUCK the EU !

Де ги видя тези бази и КПУ-та?! Да не би да са били скрити на майка ти под полата та за това другите, асвен теб, не са ги виждали и не знаят за тях?!

Елитната, държавна пронститутка - помощник държавният секретар на САЩ - Виктория Нуланд: "FUCK the EU!" обещава да пусне в новия Български щаб на НАТО и двама българи и един друг европеец....??? Предлагам заедно със закона за превръщана на България в Безплатна военна база на САЩ да се подготви и гласува: Закон за груповата отговорност при национално предателство и нов "Народен съд".

Българите ще бъдат с лампази и ще отварят и затварят вратите. Началник ще им бъде на Бойко военният съветник.

5 Безплатна база на САЩ в София. НАТО не е САЩ!

Уважаеми, НАЛИ САЩ и НАТО са съюзници ... или? НАТО не е САЩ и обратното. Лек ден.

БРАВО! НАЙ-НАКРАЯ!!! ЗА РАДОСТ НА БОЛШЕВИКИТЕ В БЪЛГАРИЯ И В КРЕМЪЛ)))

Нашите управляващи маймуняци лъжат народа най-безсрамно и правят каквото казва задокенаския им господар. Продажници!

"Законопроектът предвижда създаване на правна възможност международна организация на територията на страната да се комплектува с български военнослужещи и граждани". Означава ли това, че може да си направим ООН с български граждани??? Или да си направил филиал на БРИКС???

В бизнес центъра има много магазини. Значи ли това, че центъра на НАТО ще се състои от много бази???

Ние бяхме къде,къде по-свободни преди 1989 г. И каква стана тя, нали уж тоталитаризмът на другаря Тодор Живков го свалихме през 1989 години, а то било не за да сме свободни ние, а за да са свободни НАТО и сие, за да се настанят при нас. Браво, пак гласувайте за ГЕРБ, фронт и не знам си какви още издънки на бившата комунистическ номенклатура

Ами българският народ,който е известен с факта,че е "малък,но за сметка на това изключително прост народ" направи следното: Една част от народа даде властта на американските,еврогейските и ислямистките васали в лицето на ГЕРБ,РБ и останалите измекяри от групата-подкрепяни тайно от ДуПеСе! А останалата по-голяма част от народа гледаше сеир отстрани и не ходи да гласува!Сега общо народът ще си сърба попарата!

Българина още се ръководи от поговорката "Преклонена главица сабя не я сече". Само че, не отчита факта, че в съвременната война няма саби, и тя ще завърши с употреба на ядрено оръжие.

Не е само ГЕРБ, БСП, ДПС, НДСВ абсолютно всички правителства от 25 години водят антибългарска политика. Орешарски, който уж състави "експертно" правителство беше кукла на конци на БСП и ГЕРБ, Орешарски предостави на ЕК да преговаря за Южен поток. До Орешарски на пресконференциите непрекъснато седеше Станишев.

Как се нарича политик подкупен от чужда държава??? Сещам се само за една дума - изменник, но тя предвидливо бе премахната от наказателния кодекс.

гадовете лъжат, като мижави мошета (каквито са в действителност)! Ако задължението произтичаше автоматично от договора за присъединяване към ЕС, то нямаше да са необходими допълнителни закони! Спешен НАРОДЕН СЪД - закъснението ще бъде фатално!

Във Бука има призив за неделен протест пред президенството!Хайде всички ,които са против войната и въвличането ни в нея да отидем там!

++++++ с цялата си душа съм с вас! За съжаление, работя в германия и не съм в състояние да участвам ++++++

Драги сънародници, не мислите ли, че има много по-важни и критични за всички българи проектозакони, които чакат напразно реда си за Парламента още от предишни правителства? В същото време само за няколко дни сегашният Министерски съвет спретна опасен за всички българи, но супер удобен за Западна Европа и САЩ, проектозакон. Май настава време да покажем на управляващите ни политици КОЙ Е СУВЕРЕНЪТ, ОТ КОГОТО СМУЧАТ ОБЛАГИТЕ СИ.

браво,приятелу

Какво се оказва? Когато ЕС трябва да се държи с България като с равнопоставена страна-членка на ЕС, западняците ни третират като Периферия и не ни броят за слива. Когато е да използват България като плацдарм за военни действия, а българите - като пушечно месо, изведнъж започват да ни третират като "важен Център".

И бащами и дядоми са били в конслагер съответно 18 и36месеца! Но там където се е намешило НАТО ( ВИетнам,Либия Ирак и.т.н) Разрухата е видима. Но интересът и паричките явно клатят феса!

Ние българите ви каним най-учтиво да се срещнето на наша територия и да се сборите. Позволени са всякакви хватки и най-вече да трепите публиката.

От кого ме защитавате НАТО? Кой ме застрашава! Вие ме застрашавате!

Някой да е забелязал НАТО да е реагирало при бедствията в България?????????????????? Цитат: "В мотивите се дава за пример Центърът за изследване, изграждане и усъвършенстване на способности на НАТО за управление на кризи и реагиране при бедствия, който вече действа на територията на страната."

ти ще ти помагат.

Абе, нали НАТО (уж) е ОТБРАНИТЕЛЕН военен пакт, според както се самоопределя? К'ви командни пунктове в България? Ако САЩ се опасяват, че Русия ще ги напада и им трябва НАТО да ги отбранява, защо трябва да е през България - че то САЩ и Русия са си съседи, САЩ да си инсталират командните пунктове на НАТО на своя територия. Ако западноевропейските страни се страхуват от Русия, че ще ги напада, да си инсталират командните пунктове на НАТО на техните територии - те също са по-близо до Русия от България - кеф им в балтийските републики, кеф им във Финландия, кеф им в Германия, кеф им в Полша. Какво се оказва? Когато ЕС трябва да се държи с България като с равнопоставена страна-членка на ЕС, западняците ни третират като Периферия и не ни броят за слива. Когато е да използват България като плацдарм за военни действия, а българите - като пушечно месо, изведнъж започват да ни третират като "важен Център".

имаше логистични поделения които се обслужваха от българи и то наборни войници. До 1990г. тези поделения съществуваха и оставиха доста техника. Бил съм в такова поделение през 1990 г. качихме част то техниката на руски кораби във Варна и там видях руски офицери и войници.

В разчетите на Варшавския пакт ролята и задачата на българската армия беше да задържат нападателите само за няколко часа.

какъв е бил разчета на БНА тогава много знаеш. Беше да се пуснат ракетите дето ги нарязаха в Стара Загора.

Що да се спре? Така беше. Който е ходил в казарма знае. Трябваше да задъжим турците и гърците и да запушим Босвора, докато руснаците докарат войски.

Че ние като бяхме към Варшавския договор, не бяхме толкова нагъзени и нямаше тука център ни на Варш. договор, ни на руснаците!!!

НУЛА - 0 - НУЛА

Vreme da badat zalicheni vsichki predateli i prodajnici!

Оставка ,марионетки !

Ей,министър недоразумение ,престанете да ни поднасяте на час по лъжичка новините ...НАТО няма отбранителен характер ,да се разпуска !

пак продават България за дребни стотинки

Да се организираме да ги посрещнем, да ги поздравим и на министъра евала да кажем и на парламента ако приемат подобно народно добро

Ама не ги искаме тия убийци.Дали ще е в Шабла или София все тая.Да се махат,тия бездарници Буда и Роско вместо да ги изгони ,той ги посрещат като месии.Може би искат София да е мишена при едни евентуални събития??

Българинът е много търпелив, но НЕ е толкова прост, господа политици или продажници.... Докога ли ще ви търпим?

НАТО е идиотска организация контролирана от чифути и тарикати а са набутани цяла европа в нея и вместо да си гледаме просперитета на нашия континент ние се подвеждаме по американо чифутските алчни безумици

Центърът за изследване, изграждане и усъвършенстване на способности на НАТО за управление на кризи и реагиране при бедствия, вече ще действа като военна организация.Сега ще се изпълни една от точките със засъснение - Предложение на Военния Комитет на НАТО за акредитация от Северно-Атлантическият Съвет на НАТО и вземане на решение с процедура на мълчание за предоставяне на статут на Международна военна организация, акредитирана от НАТО до средата на месец август 2014 г.

проатаци,кой ви направи българи.Вие сте едни дупедавци и нищо повече.НАТО е военен инструмент на америка за колонизиране на света.Кестените ще ги вадим ние ,а схте се облагодетелстват те и техните слуги в Европа гермения,англия франция.А ние ще сме пушечно месо.

колонизирала чизмарията, интелектуалният труд мизерно платен за сметка на секакви фуражки, ватмени, шофьори, магазинери и друг подобен елит ???

айде докат съм взел мерника и не ми е одлъбнал барута

Запасняк за бой се стяга, мята АКа на рамо! - Сбогом, майко, сбогом, татко, сбогом, мила женице; аз отивам във бой люти, де се гине, де се мре! Шест седмици изминаха, майка сина не виде. Една сутрин писмо стига - майка мисли син пише; а в писмото два-три реда, - "Твоя син е веч загинал в боя люти със врага; той ни беше добър боец и отличен запасняк." Вместо майка да заплаче, гордо вдигна тя глава, че изгледа текъв сина - за Америка да мре.

Най-после една добра новина! Хубаво е това, трябва да имаме някакъв център на НАТО. Да сме спокойни че ще има кой да ни защити!

Това ли значи да има център на НАТО у нас?!Много "спокойно ми стана"!

Таман още една причина да бомбардират София: миналиоя път - американците, тоя път - русняците... Миналия път поне сме имали изтребители, тоя път нямаме. Пък и не ни трябват - щото ей къде сме от приазовието - ще ни трепят с ракети....

Тоя път нямате и Георги Димитров да моли Путин да ви пощадим в имвто на старото "братство"...

Ей как се кефиш,че ще ви трепят с ракети.Затова тука трябва да има бази на NATO и с българско участие.Да може войниците ни да тренират най-новите тактики и на най-новите оръжия.Да може путин като вдигне самолетите си останките им да падар във Варненският залив,а ракетите даизбухват още в силозите или на територията на Русия.

Е точно поради тази причина в България трябва да има команден център и елементи на ПРО...все пак това е система за защита а не за нападение!!!

Ти не бери грижа дали има причини да ни бомбандират и дали имаме или нямаме изтребители. Честно да ти кажа, дреме ми на шишарката дали имаме или нямаме изтребители! Една държавица като Люксембург си няма нито един изтребител, ама заплатите са им в пъти по-големи от нашите. А Люксембургксото небе се охранява от самолети на НАТО - AWACS. Тъй че можеш да спиш спокойно!

Причем тут Люксембург?! Они с нами не воевали, не воюют и не собираются воевать. А болгары в третий раз собираются воевать против нас!

Не собираемся воевать а се приготвяме да се защитим от кръвожадни зеллени човечета.Самолети с изключени транспондери и внезапно прилетели ракети ,,незнайно"от куда...

Не са надявай НАТО да пази точно тебе. НАТО пази Люксембург, защото е офшорна зона и съхранява личните авоари на всички евробюрократи и политически евроелит. Дори шефа на еврокомисията Юнкер, бивш премиер на Люксембург, замалко да загуби поста си преди няколко месеца - в самото начало на мандата си, защото е благославял укриването на сметки в люксембургските банки и неплащането на данъци от корпорации.

Коментари - Законопроект създава център на НАТО в София | Днес.dir.bg

Законопроект създава център на НАТО в София

С изменения в Закона за отбраната Министерски съвет даде началото на създаването на координационен център на НАТО в София.

Обратно в новината

Коментари - Законопроект създава център на НАТО в София | Днес.dir.bg

Коментари

Всички от тези чужденци до един ще бъдат шпиони и всеки ден ще рапортуват до офиса в САЩ кой български управляващ симпатизира на Русия. С две думи, САЩ си направиха шпионско гнезденце.

ходите по гайдата на НАТО,но ние няма да воюваме срещу братска Русия,да идат децата на 'ЕЛИТА',да не ни будалкат нас....

и той лъготи - единия вика БАЗИ другия вика ЦЕНТЪР абе тия хора не знаят на кой свят се намират ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ???????

Съд и затвор за цялото тикварско ръководство на ГРОБ.

Как пък веднъж БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ НЕ НАПРАВИХА ПОНЕ ЗА ЕДИН КОЛЗЕТ В СОФИЯ ДОПИТВАНЕ ДО ИЗБИРАТЕЛИТЕ??????????

Всяка неделя пред фонтаните на Президенството митинг срещу бази на НАТО у нас! Нека сме единни!

,Следващият законопроект е за финансовото осигуряване : ТО ЩЕ БЪДЕ ОТ ДОТАЦИИТЕ НА ПАРТИИТЕ! ИЗДРЪЖКАТА - ЩЕ НА ЗАБАЛАМОСАТ,ЧЕ "НЯМА" ДА БЪДЕ ОТ БЮДЖЕТА.

Ами че дайте им чинията на Бузлуджа и там да си правят този команден център! Така хем сградата няма повече да се руши, защото в близките десетилетия БСП няма да се загрижи за тази сграда и на държавата също не й пука за нея, хем от там НАТО-вците ще имат възможност да използват предимствата на отлични условия за свръзки и друи цели, хем при въоръжен сблъсък този първостепенен обект за поразяване ще бъде унищожаван извън населено място и няма да доведе до невинни загуби сред цивилното население. И от какъв друг зор освен от използване на цивилното население на София като щит и преднамереното създаване условия и предпоставки за въвличането ни във война при евентуалното му поразяване е това развръщане на този пункт в столицата ни?!

Не давам чинията. Там духа много вятър и ще им издуха мозъците хептем.

Не бой се снахо, ти нали си с тях и ще ги скриваш под полата си!

Всички сега се пишем бабаити във форума и претендираме, че сме открили топлата вода. И пропускаме да си спомним, как когато се заговори за американски бази, само един български политик има смелоста да протестира. И да каже, че те не са ни нужни, а опасни. И да каже на глас, нещо което всички знаят. Че те няма да ни отбраняват от никого, а са насочени към братският руски народ. Излезе ли истина това, за което той предупреждаваше? Излезе. Сега вече мнозина прогледнаха и запяха същата песен. Но някак си всички вкупом са забравили хубавата българска поговорка- късно е чадо, мандалото падне. Който я знае, я знае. Трудно се живее в страна, управлявана от предатели и продажни политици. А стана вече и опасно. Волен е будната съвест на истинските българи. СИЛНА АТАКА СИЛНА БЪЛГАРИЯ.

Българските политикани явно са забравили бомбардировките на българските градове от тези хамериканци???АЗ НЕ ГИ ИСКАМ в Родината си!!! А ВИЕ??Настанявайки тук тези тъпанари ни правят притегателна цел на ислямистите!!

Абе тоз не беше ли онзи , дето преди 3-4 години събра шефовете н а главорезите в Правец?!

Само като прегледах набързо темите, не е нужно да си капацитет за да забележиш че се готви ВОЙНА. Нямам никакво доверие на външния и вътрешен министър и като гражданин не желая никакво натовско присъствие в България.

Поздрав : FUCK the EU ! Отговор : FUCK FUCK FUCK the EU !

Де ги видя тези бази и КПУ-та?! Да не би да са били скрити на майка ти под полата та за това другите, асвен теб, не са ги виждали и не знаят за тях?!

Елитната, държавна пронститутка - помощник държавният секретар на САЩ - Виктория Нуланд: "FUCK the EU!" обещава да пусне в новия Български щаб на НАТО и двама българи и един друг европеец....??? Предлагам заедно със закона за превръщана на България в Безплатна военна база на САЩ да се подготви и гласува: Закон за груповата отговорност при национално предателство и нов "Народен съд".

Българите ще бъдат с лампази и ще отварят и затварят вратите. Началник ще им бъде на Бойко военният съветник.

5 Безплатна база на САЩ в София. НАТО не е САЩ!

Уважаеми, НАЛИ САЩ и НАТО са съюзници ... или? НАТО не е САЩ и обратното. Лек ден.

БРАВО! НАЙ-НАКРАЯ!!! ЗА РАДОСТ НА БОЛШЕВИКИТЕ В БЪЛГАРИЯ И В КРЕМЪЛ)))

Нашите управляващи маймуняци лъжат народа най-безсрамно и правят каквото казва задокенаския им господар. Продажници!

"Законопроектът предвижда създаване на правна възможност международна организация на територията на страната да се комплектува с български военнослужещи и граждани". Означава ли това, че може да си направим ООН с български граждани??? Или да си направил филиал на БРИКС???

В бизнес центъра има много магазини. Значи ли това, че центъра на НАТО ще се състои от много бази???

Ние бяхме къде,къде по-свободни преди 1989 г. И каква стана тя, нали уж тоталитаризмът на другаря Тодор Живков го свалихме през 1989 години, а то било не за да сме свободни ние, а за да са свободни НАТО и сие, за да се настанят при нас. Браво, пак гласувайте за ГЕРБ, фронт и не знам си какви още издънки на бившата комунистическ номенклатура

Ами българският народ,който е известен с факта,че е "малък,но за сметка на това изключително прост народ" направи следното: Една част от народа даде властта на американските,еврогейските и ислямистките васали в лицето на ГЕРБ,РБ и останалите измекяри от групата-подкрепяни тайно от ДуПеСе! А останалата по-голяма част от народа гледаше сеир отстрани и не ходи да гласува!Сега общо народът ще си сърба попарата!

Българина още се ръководи от поговорката "Преклонена главица сабя не я сече". Само че, не отчита факта, че в съвременната война няма саби, и тя ще завърши с употреба на ядрено оръжие.

Не е само ГЕРБ, БСП, ДПС, НДСВ абсолютно всички правителства от 25 години водят антибългарска политика. Орешарски, който уж състави "експертно" правителство беше кукла на конци на БСП и ГЕРБ, Орешарски предостави на ЕК да преговаря за Южен поток. До Орешарски на пресконференциите непрекъснато седеше Станишев.

Как се нарича политик подкупен от чужда държава??? Сещам се само за една дума - изменник, но тя предвидливо бе премахната от наказателния кодекс.

гадовете лъжат, като мижави мошета (каквито са в действителност)! Ако задължението произтичаше автоматично от договора за присъединяване към ЕС, то нямаше да са необходими допълнителни закони! Спешен НАРОДЕН СЪД - закъснението ще бъде фатално!

Във Бука има призив за неделен протест пред президенството!Хайде всички ,които са против войната и въвличането ни в нея да отидем там!

++++++ с цялата си душа съм с вас! За съжаление, работя в германия и не съм в състояние да участвам ++++++

Драги сънародници, не мислите ли, че има много по-важни и критични за всички българи проектозакони, които чакат напразно реда си за Парламента още от предишни правителства? В същото време само за няколко дни сегашният Министерски съвет спретна опасен за всички българи, но супер удобен за Западна Европа и САЩ, проектозакон. Май настава време да покажем на управляващите ни политици КОЙ Е СУВЕРЕНЪТ, ОТ КОГОТО СМУЧАТ ОБЛАГИТЕ СИ.

браво,приятелу

Какво се оказва? Когато ЕС трябва да се държи с България като с равнопоставена страна-членка на ЕС, западняците ни третират като Периферия и не ни броят за слива. Когато е да използват България като плацдарм за военни действия, а българите - като пушечно месо, изведнъж започват да ни третират като "важен Център".

И бащами и дядоми са били в конслагер съответно 18 и36месеца! Но там където се е намешило НАТО ( ВИетнам,Либия Ирак и.т.н) Разрухата е видима. Но интересът и паричките явно клатят феса!

Ние българите ви каним най-учтиво да се срещнето на наша територия и да се сборите. Позволени са всякакви хватки и най-вече да трепите публиката.

От кого ме защитавате НАТО? Кой ме застрашава! Вие ме застрашавате!

Някой да е забелязал НАТО да е реагирало при бедствията в България?????????????????? Цитат: "В мотивите се дава за пример Центърът за изследване, изграждане и усъвършенстване на способности на НАТО за управление на кризи и реагиране при бедствия, който вече действа на територията на страната."

ти ще ти помагат.

Абе, нали НАТО (уж) е ОТБРАНИТЕЛЕН военен пакт, според както се самоопределя? К'ви командни пунктове в България? Ако САЩ се опасяват, че Русия ще ги напада и им трябва НАТО да ги отбранява, защо трябва да е през България - че то САЩ и Русия са си съседи, САЩ да си инсталират командните пунктове на НАТО на своя територия. Ако западноевропейските страни се страхуват от Русия, че ще ги напада, да си инсталират командните пунктове на НАТО на техните територии - те също са по-близо до Русия от България - кеф им в балтийските републики, кеф им във Финландия, кеф им в Германия, кеф им в Полша. Какво се оказва? Когато ЕС трябва да се държи с България като с равнопоставена страна-членка на ЕС, западняците ни третират като Периферия и не ни броят за слива. Когато е да използват България като плацдарм за военни действия, а българите - като пушечно месо, изведнъж започват да ни третират като "важен Център".

имаше логистични поделения които се обслужваха от българи и то наборни войници. До 1990г. тези поделения съществуваха и оставиха доста техника. Бил съм в такова поделение през 1990 г. качихме част то техниката на руски кораби във Варна и там видях руски офицери и войници.

В разчетите на Варшавския пакт ролята и задачата на българската армия беше да задържат нападателите само за няколко часа.

какъв е бил разчета на БНА тогава много знаеш. Беше да се пуснат ракетите дето ги нарязаха в Стара Загора.

Що да се спре? Така беше. Който е ходил в казарма знае. Трябваше да задъжим турците и гърците и да запушим Босвора, докато руснаците докарат войски.

Че ние като бяхме към Варшавския договор, не бяхме толкова нагъзени и нямаше тука център ни на Варш. договор, ни на руснаците!!!

НУЛА - 0 - НУЛА

Vreme da badat zalicheni vsichki predateli i prodajnici!

Оставка ,марионетки !

Ей,министър недоразумение ,престанете да ни поднасяте на час по лъжичка новините ...НАТО няма отбранителен характер ,да се разпуска !

пак продават България за дребни стотинки

Да се организираме да ги посрещнем, да ги поздравим и на министъра евала да кажем и на парламента ако приемат подобно народно добро

Ама не ги искаме тия убийци.Дали ще е в Шабла или София все тая.Да се махат,тия бездарници Буда и Роско вместо да ги изгони ,той ги посрещат като месии.Може би искат София да е мишена при едни евентуални събития??

Българинът е много търпелив, но НЕ е толкова прост, господа политици или продажници.... Докога ли ще ви търпим?

НАТО е идиотска организация контролирана от чифути и тарикати а са набутани цяла европа в нея и вместо да си гледаме просперитета на нашия континент ние се подвеждаме по американо чифутските алчни безумици

Центърът за изследване, изграждане и усъвършенстване на способности на НАТО за управление на кризи и реагиране при бедствия, вече ще действа като военна организация.Сега ще се изпълни една от точките със засъснение - Предложение на Военния Комитет на НАТО за акредитация от Северно-Атлантическият Съвет на НАТО и вземане на решение с процедура на мълчание за предоставяне на статут на Международна военна организация, акредитирана от НАТО до средата на месец август 2014 г.

проатаци,кой ви направи българи.Вие сте едни дупедавци и нищо повече.НАТО е военен инструмент на америка за колонизиране на света.Кестените ще ги вадим ние ,а схте се облагодетелстват те и техните слуги в Европа гермения,англия франция.А ние ще сме пушечно месо.

колонизирала чизмарията, интелектуалният труд мизерно платен за сметка на секакви фуражки, ватмени, шофьори, магазинери и друг подобен елит ???

айде докат съм взел мерника и не ми е одлъбнал барута

Запасняк за бой се стяга, мята АКа на рамо! - Сбогом, майко, сбогом, татко, сбогом, мила женице; аз отивам във бой люти, де се гине, де се мре! Шест седмици изминаха, майка сина не виде. Една сутрин писмо стига - майка мисли син пише; а в писмото два-три реда, - "Твоя син е веч загинал в боя люти със врага; той ни беше добър боец и отличен запасняк." Вместо майка да заплаче, гордо вдигна тя глава, че изгледа текъв сина - за Америка да мре.

Най-после една добра новина! Хубаво е това, трябва да имаме някакъв център на НАТО. Да сме спокойни че ще има кой да ни защити!

Това ли значи да има център на НАТО у нас?!Много "спокойно ми стана"!

Таман още една причина да бомбардират София: миналиоя път - американците, тоя път - русняците... Миналия път поне сме имали изтребители, тоя път нямаме. Пък и не ни трябват - щото ей къде сме от приазовието - ще ни трепят с ракети....

Тоя път нямате и Георги Димитров да моли Путин да ви пощадим в имвто на старото "братство"...

Ей как се кефиш,че ще ви трепят с ракети.Затова тука трябва да има бази на NATO и с българско участие.Да може войниците ни да тренират най-новите тактики и на най-новите оръжия.Да може путин като вдигне самолетите си останките им да падар във Варненският залив,а ракетите даизбухват още в силозите или на територията на Русия.

Е точно поради тази причина в България трябва да има команден център и елементи на ПРО...все пак това е система за защита а не за нападение!!!

Ти не бери грижа дали има причини да ни бомбандират и дали имаме или нямаме изтребители. Честно да ти кажа, дреме ми на шишарката дали имаме или нямаме изтребители! Една държавица като Люксембург си няма нито един изтребител, ама заплатите са им в пъти по-големи от нашите. А Люксембургксото небе се охранява от самолети на НАТО - AWACS. Тъй че можеш да спиш спокойно!

Причем тут Люксембург?! Они с нами не воевали, не воюют и не собираются воевать. А болгары в третий раз собираются воевать против нас!

Не собираемся воевать а се приготвяме да се защитим от кръвожадни зеллени човечета.Самолети с изключени транспондери и внезапно прилетели ракети ,,незнайно"от куда...

Не са надявай НАТО да пази точно тебе. НАТО пази Люксембург, защото е офшорна зона и съхранява личните авоари на всички евробюрократи и политически евроелит. Дори шефа на еврокомисията Юнкер, бивш премиер на Люксембург, замалко да загуби поста си преди няколко месеца - в самото начало на мандата си, защото е благославял укриването на сметки в люксембургските банки и неплащането на данъци от корпорации.