Мотошествие и протести затрудняват движението в София

До 12 часа за коли е затворен районът около „Свети Александър Невски“, улица „Оборище“, както и между ул. „Раковски“ и бул. „Васил Левски“.

Обратно в новината

Коментари - Мотошествие и протести затрудняват движението в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само гърците и турците работят повече от българите

На тия бучала трябва да забранят да карат в рамките на Околовръсното. На Фандъкова през главата мотор ли е минавал та разрешава такъв терор над гражданите?

d4

Умните хора са измислили устройството "автопилот". Което действа безотказно в Бантустана вече 29 години. Ползват го само и единствено данъкоплатците и "електоралните единици".

Тия само откриват, закриват и помени правят. Вредители за изтребление......

Сега е момента полицаите да гледат на кой номера му е скрит, кой мотор издава повече от допустимото шум ( поне 95% от моторите) и да ги спират от движение. Изобщо пистови мотори не трябва да са разрешени по улиците както и Ф1 коли не са.

Един ден бях на разходка с още 18 мотора, нямаше един със скрит номер. В гаража ми има 5, също няма ни един със скрит номер. Къде ги видя тия 95%, не знам. Шумни има, ама и те не са 95%, доста далеч са. Хората, които карат рядко са навити да им трещи на главата мотора. Пробвал съм такива, неприятно си е.

Редовно карам лек автомобил по АМТ. Поддържам 120-130 км/ч. Досега не съм изпреварил мотоциклет. Обаче мен редовно ме "издухват". Понякога с 50-60 км/ч отгоре. В този аспект, за мен 100% от вас са нарушители на пътя.

Това не е шевствие , а нашествие от мотористи.

Ще броят оцелелите

кога ще е шествието по официялното закриване на потурландия или вече се е провело ала потурите не го знаят този факт.