Пожар в хостел в центъра на София

Пожар горя в хостел на улица "Лавеле" в центъра на София. Той е започнал около 4.00 часа през нощта.

Обратно в новината

Коментари - Пожар в хостел в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хостелче хм с американци и западняци- да не би да греша-да не е бил с афроазиатци т.н. бежанци. Германците обичат да правят подобни хепънинги-пожарчета с такива "хостели" с цигани,сега и с бежанци,някои път с многодетни "интегрирани" турски семейства.

живея наблизо, но в тази част не ходя, защото е стара и нелицеприятна. Впрочем наблизо е и Позитания - седалището на БСП. За какво е Пожарна безопасност. Ами да взема големи рушовети при откриване на нови обекти. Абе кочина сме си - при двете тлъсти свини -Пеевски и майка му. Не съм чувал един поне да е за тях, с изключение на ченгетата от ръководството на БСП. Толкова ли сме безсилни бе!!!

Всичко е ясно - започнал е от искрите между госта и местната убавица на бара, а после се е разгорял горе в стаята от страстните движения - нали знаете как се добива огън с две пръчки.

Бахти съборетината, видях го по TV и вече ТОТАЛНО СКАПАН "нов" Google Maps ;-) P.S. Ало имате линкове към Google Maps Classic, ДАВАЙТЕ, ама работещи, то "новият" е ПЪЛНА ИЗДЪНКА ;-(((

Ако позволите : - хоСтел - е нискоБюджетен хотел, нещо като общежитие за Кратък престой - използва се Масово Навсякъде по Тази Планета - клиенти/гости на хоСтел са И млади И несъвсем-млади...има И за семейства с деца ... а Сега да се Адресираме към Основното : А. Е ли наред Всичко с Този хоСтел ? - вид, оборудване, санитарности, Мнения на Реални клиенти Б. Е ли случайност/повреда ИЛИ 'някой' се Пробва да Прибере парса от Застраховката ? В. Имайки предвид цитираните клиенти/гости в Този хоСтел - Са ли попитани Директно какво-що Стана ? - Е ли попомислено как станалото да Не навреди на хоСтелския бизнес у Нас ? Г. Собственикът/ците - Са ли се Изказали ?

СПОРЕД МЕН ПОЖАРЪТ Е УМИШЛЕН

обор за кравари

...ала вий , вий всинца сте идиоти...Хостел Лавеле си е много приличен хостел за млади хора от Белите държави , които пътуват насам-натам .Там няма мигранти и бежанци.

Повечето коментиращи във форума хабер си нямат юа какво става дума, но коментират.

ИМАМЕ, погледнете го за какво става дума, Пълна Съборетина.

ХОСТЕЛ ЛАВЕЛЕ НЕ МЕ УЧУДВА, КЪЩАТА В КОЯТО СЕ ПОМЕЩАВА ХОСТЕЛА Е МНОГО СТАРА И НЕ СЕ ПОДДЪРЖА

къщата може да е стара, но си има собственик, който не я подържа, но печели луди пари от нещастниците - наематели! Кой му даде разрешение за тази дейност? Общината !!!!!

Причинители са т.н. бежанци, които за пръв в живота си виждат електричество.

Не сме мръднали и с милиметър от времето, когато там започваше квартала на бедните или Ючбунар! Стари сгради, които се разпадат и които помнят времето, описано във филма Дзифт, стари кабели пак от същото време, чиято изолация се рони и т.н.

Столица на ЕС член (не държава)! Елинсталацията, а и няма виновен? А дали някоя отрепка от нощуващите там не е заспал с горяща цигара и хоп белята станала ! Разкапваща се, прокажена държава...

Гледах го по телевизията тази сутрин.Това е един коптор или конюшня, сборище на наркомани и всякаква друга измет от целия свят ми се струва,но не и място за спане.