Полицаи задържаха колега-наркоман в София

Полицаят Н.Н. от столичното Шесто Районно управление на МВР е бил задържан на 23 март при операция на дирекция “Вътрешна сигурност”, съобщиха от пресцентъра на ведомството.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи задържаха колега-наркоман в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

когато някой лекар допусне грешка всички малоумници крещят срещу лекарите-когато някой шофьор блъсне пешеходец всички ревът срещу шофьорите - когато циганин открадне всички ревът срещу циганите. Обръщам внимание на всички запомнете го най накрая Всеки носи лична отговорност за действията и постъпките си не може да слагате под общ знаменател цялата полиция защото има много достойни служители. И случая е показателен да арестуван е точно от полицай не от тези които изказват негативни мнения спрямо всички служители. Българинът е компетентен във всичко той си знае правата но въпросът ми е друг. Знае ли си ЗАДЪЛЖЕНИЯТА бай Ганьо.

Всички куки са закоравели и обиграни овластени престъпници!!!

MNOGO ZALKO! KAK E MOZAL TAKA DA PADNE? ZALKO ZA SEMEJSTVOTO MU! DANO NE E PRODAVAL TAJA SMART I NA DRUGI NEVINNI A I NA DECA!!! DANO TAJA ISTORIJA S T R E S N E KOLEGITE MU I NIKOJ,NIKOGA DA NE SE PODDAVA NA TIJA IZKUSCHENIJA S A M O V E D N A Z DA OPITA. DJVAOLA HVASCHTA TAKA ZDRAVO I VODI S A M O DO SMART! DANO CHOVEKA SE OPRAVI-OSCHTE E MLAD! BOG DA MU E NA POMOSCHT!!!

колегата е под прикритие бе балъци.......

страхотен арест, невероятна новина и при това точно навреме.. ..искат пари а са наркомани и какви ли не.. - това ще си каже с тънка злоба всяка една уважаваща себе си балканоидна избирателна единица... и съотвено веднагически ще напише горд коментар във форума за това кое как трябва да бъде, кой точно е виновен за всичко, кой ще оправи нещата и на кой какво му се пада и полага... така като се поогледам мисията на операцията е 100% успешна и сега като гледам интересът (съответно си представям цените на рекламите..) ще се превърне още днес в една от първите новини по медийте... ето как се постигат резултати в реално време : лошото ченге е оплюто осъдено и тнт. / управление и сие ето видите ли имат право да не дават пари и да съкращават полицаи / злобата на балканоида е нахранена защото първо един отива в затвор и второ други няма да взимат повече пари... интересното в случаят тук е че от толкова много мнения по въпроса никой не се замисля за това че този полицай всъщност е заловен именно от полицията ?! Защото още при подготовката на този арест не е съвсем изключено някой да е знаел че избиратената балканоидна единица е с висок процент съдържание на простотия и злоба съответно твърде първобитно импулсивна за да може да отделя време да помисли за някои неща. В тази посока обществената реакция веднагически и безпрепятсвено ще се настрои и срещу полицаите... Не е ли малко странно че този го намерха точно сега все едно че никой никога не е знаел за него до преди.. ?! Получава се като това когато млекопроизводителите нещо мрънкаха преди да стане ясно че киселото мляко е отровно и какви са те всички мошенници и убийци.... По време на недоволните бели престилки цяла България кънтеше по всички медий ежедневно за коя от коя по дебела издънка в белите стаи - каквито точно се появяваха и в класните стаи когато даскалството мрънкаше по някакъв повод... В кремиковци също се появиха пиянки точно когато трябваше.. Най - ужасното е че за да помислиш е необходимо по малко време отколкото е необходимо да плюеш... еволюцията му е майката на всичко и това си е...

sega razbiram zasto iskat po-golemi zaplati.

Всяка седмица по 2 пъти тестове на всички от тъпата ви СИСТЕМКА на МВР - дали ще останат читави кадри там а ? ХАХА боя се че не - или само тумбаци ракиджий,фенчета на гроздомицина,плодове на партията кърмилница.

ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО (25.03.2009 г. 10:54ч.) НА ВСИЧКИ ПОЛИЦАИ ДА СЕ НАПРАВЯТ ТЕСТОВЕ ЗА НАРКОТИЦИ И ВСИЧКИ С ПОЛОЖИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ ДА БЪДАТ НЕЗАБАВНО ОСВОБОДЕНИ ОТ РАБОТА. А не смятате ли, че на всички, които заемат длъжности в държавни/общински институции /учители, лекари, шофьори, социални работници, депутати, министри и т.н./ трябва да се прави тест за наркотици и алкохол и при положителни резултати да бъдат отстранявани. А относно арестуваният полицай-може да е наркоман, дилър или всичко да е просто нареждане /с цел манипулация на общественото мнение за извличане на някакви облаги от заинтересувани/.

Жалко. Интересно колко ли други негови колеги също се дрогират? А какво да направят полицаите срещу пълното безхаберие на гражданите за случващото се по улиците?

Бог да пази децата ...

Не съм сигурен,че всички полицаи са корумпирани, но по всичко личи, че ти миличка си много неграмотна.

Е какво толкова.. то не може да бръкнеш в кацата с мед и да не си оближеш пръстите :)

СЪСТАВА НА М.В.Р. ТРЯБВА ДА СЕ РАЗТУРИ И ДА СЕ ЗАПОЧНЕ ОТНАЧАЛО. КАКТО ЗА ЕДИН ЦИРЕЙ ТРЯБВА ОПЕРАТИВНА НАМЕСА ТАКА ТРЯБВА ДА СТАНЕ И В М.В.Р. ТЕ ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ ЗА НАРОДА А НЕ ЗА МУТРИТЕ И ПРЕСТЪПНИЯ СВЯТ.

МИКОВ ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ.....И НА 7-РУ. ТАМ ИМА МНОГО НЕКАДЪРНИ ДОЗНАТЕЛКИ..

Дали това е част от борбата против протестите в редиците на МВР? МВР е институция, която трябва да се защити. Жалко за заловения полицай-наркоман, първо жалко че е наркоман и второ жалко, че е избран да бъде заловен.

Не може да бъде...

А дилъра задържан ли е?

Народе,пак се хванахте на писаното от журналята.Тази дрипа е квартален дилър на наркотици,не наркоман.

НА ВСИЧКИ ПОЛИЦАИ ДА СЕ НАПРАВЯТ ТЕСТОВЕ ЗА НАРКОТИЦИ И ВСИЧКИ С ПОЛОЖИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ ДА БЪДАТ НЕЗАБАВНО ОСВОБОДЕНИ ОТ РАБОТА.

Ами ако е подхвърлено. И такива филми съм гледал по телевизията?...

ЕТО ПОЛИЦАЙ ЗА ПРИМЕР. ТЕ ОСВЕН ЗА ТОВА И ДА ВЗИМАТ ПОДКУПИ ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТ, НО ТРЯБВА ОЩЕ ПОЛИЦАИ ДА СЕ НАЗНАЧАВАТ КАТО ТОЗИ. ПОВЕЧЕ ОТ 80% СА ИЗЛИЩНИ, ТОВА Е ИСТИНАТА

V MOQ GRAT IMA I POLICAI KOITO SI KOPYVAT I MARIHYANA I ANFETI.DOBUR PRIMER DAVAT

prosto ne e istina... dolna insinuacija na BB.

Ах ти маймунке мръсна. Миков кво става бе отде пари за дрога при твойте глезльовци.Мърши долни.

Ето този полицай е за уволнение и съд! Всяко стадо има и мърша !!!

работил по линия на ротиводействието на наркоразпространение хахахах. Явно го е разбрал грешно. Изкупувал е стоката и я е издрусвал за да не стигне до децата на улицата. Ето това е полицай за пример. А колко ли има като него. Жалка сган.

За лична употреба my ass. Този е дилър!

ми ето, той е трябвало да противодейства на разпространението, и го е правил, като го е използвал, вместо да се разпространява на други хора

всички полицаии са коромпирани

Този полицай дали беше на протестите? Да бъде наказан от синдиката на Павлов.

Ei dojivqxme i polizai herovim da imame .....

bate takiva hora li ni pazat az u4a zad 6 raiono i predi 5 dena toq su6tiq deto sa go zalovili doide pred daskalo i hvana 2 fr sus amfeti i im gi ze i ni6to ne napravi trugna si