Основен ремонт на част от бул. ”Сливница”

Проектът за ремонт на бул. "Сливница" се финансира с европейски средства и е част от цялостна програма за ремонт и рехабилитация на основни улици в столицата.

Обратно в новината

Коментари - Основен ремонт на част от бул. ”Сливница” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Христов много се хвалите, но защо не се похвалите с Първа -българска армия ? кв. Орландовци.? Поне веднъж минете по нея,особено когато вали и тогава се хвалете.

Само на мен ли ми се струва или се започна да се правят ремонти заради самите ремонти или усвояването на средства по програми. Точно този участък от Сливница не знам къде му откриха дупки, за да се хвърлят да го рехабилитират. Или ще стане като с дограмата на кмета на Неделино - ще се отчетат едни ремонти без да има нужда от това.

това е целта да се ремонтира там където най -малко се руши

Отсечката на Сливница м/у Орион и бензиностанция ОМV беше частично ремонтирана с обозначения и заграждения. Техниката и хората се изнесоха, а останаха изрязаните участъци на едното платно - без обозначения. Соят така сигурно 2 седмици, а се започна ремонт на друг участък. За кого се правят ремонтите: за тези дето от лоша организация и безхаберие си трошат колите и се бутат в задръствания или .....?

Мостът над Бакърена фабрика скоро беше пуснат в експлоатация и сега е в отлично състояние за да му се прави ремонт.Няма нито една дупка.

Хайде сменете го този Христов. Стига вече некомпетентност в общината!!

Това е четиво за ДАНС. За 2 км. ремонт 6 милона. Голямо крадене пада. ОСТАВКА!

Като с автобусчетата по най натоварената автобусна линия 204

докато има некадърници ще има и ремонти Христов и Диков са най големите лъжци и измамници в СГО

ПРАХ В ОЧИТЕ ЗА ИЗБОРИТЕ! Е ТОВА СА "РЕМОНТИТЕ" НА ФАНДЪКОВА! КОЙТО НЕ ВЯРВА ДА ИДЕ ДА ПОГЛЕДНЕ САМ НА МЯСТО.

прави се нов път между ХИТ Младост и автокъщата тамън беше тръгнало да се прави парк и да се озеленява и изведнъж пак старата тема за магистралите обърнаха ,не виждат че с подръжката са на хиляди години назад ,но се натискат за още

Много ми е весело да чета за безумието на общината. Пир 3500 км общинска пътна мрежа, ремонтират 30 км и се хвалят на всичкото отгоре! Ей, малоумници няма път на света, който да издържа 100 години без ремонти, защото вашата програма на това залага, ремонтирате под 1% от пътната мрежа, няма значение, дали са булеварди или други и булевардите ви няма да издържат, защото рехабилитацията при тях е на 5 години!

Искам да ми кажеш, кой, кога и колко км пътна инфраструктура в София е рехабилитирал в периода 1989-2005 г. Аман от кретени дето от всичко разбират.

По времето на Софиянски ул. "Оборище" основно ремонтирана подземни комуникации, тротоари, пътно платна -без дупке и кръпки и до момента. Бул."Тодор Александров" без дупки и кръпки все още. Пробива от Руски паметник към Стамболийски.

""Предстои през следващата седмица да отворим цените и да изберем изпълнител за бул. "Владимир Вазов", който ще започнем това лято" Този булевард не е ли част от третия лъч на метрото?

каква рехабилитация на руски паметник ,това е съсипване на стогодишна история ,изграден със средства на Русия ,каква рехабилитация ,началното на тотално загърбване на историята ,по поръчка обраха руската църква на връх Шипка ,а извършителите са умишлено пазени в тайна ,за да се нагнети лошо отношение на Русия към България ,за да успеят злокобните планове на управляващите да останем изолирани от освободителката ,която им е трън в очите за всичко

План Ранът в действие

Стига с тия ремонти! Направете го един път, но качествено! Не ви ли "омръзна" да крадете!

за кръстовището на две нива тече съдебен процес и оспорване в съда ,как така решиха да го строят без да има произнасяне на съда или всичко е нагласено отново и сагата "батко" и "братко" е пак наяве