Мъж се самозапали в събота вечер в столицата

Мъж се самозапали тази вечер в столичния квартал "Люлин", съобщиха за БТА от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Мъж се самозапали в събота вечер в столицата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да прости на грешника. Не разбрах само защо всички тия лоши "матр'яли" само се опитават да рушат имиджа на "месията" Босе Банкянски ! Всичко ни е ок. Какво още искат :((((

Човека се е подпалил от радост, заради разполагането на американски войски у нас и предстоящото нападение над Русия....

Ненормалник , защо плашиш бабите?

Много се говори за човека който се самозапали ,никой не знае защо го е направил но не бъркайте човек с проблеми с герой.мир на праха му.

Хубаво, прав си. Аз не искам да политизирам темата. Обаче, мира не ми дава въпроса, защо все пак, статистиката показва напълно безпристрастно, че по времето на двата мандата на ГЕРБ масовото самозапалване на хора е факт!? Не вярвам в паранормални явления или конспиративни теории. Знам, че е идиотско да се мисли че някой им го внушава това с някакви облъчвания на мозъците. НО!!! Статистиката и пак статистиката - само в България от цялото Земно Кълбо стават такива самозапалвания. Има ни даже в Уикипедия, проверих това! Сигурно ще ни има и в Книгата на Гинес. През краткото време когато ГЕРБ не бяха на власт, самозапалвания нямаше. Не че животът е станал много по-добър. Но... според мен не може бандити като ГЕРБ да управляват цяла държава. Както се казва в поговорката, в България мафията си има държава. И пак не разбирам - защо се запалват? Защо не се бесят или скачат? Но може би защото е зрелищно самоубийство - това непременно буди почуда в цивилизованите страни и кой знае какво си мислят за ГЕРБ и за управлението на тази нещастна държава...

Някой

Не мога да ти отговоря на въпроса не съм специалист в тази област.никой не знае какво му е в главата на този човек.колко пъти четеме за някой че направил нещо и всички познати край него казват:не сме предполагали че ще направи това.

може би надеждата на този човек е била, с неговия жест наи -после хората в бг да видят нещата малко по-осветлени ! българинът , като че ли живее още в пълен мрак... трябва ли половината българи да се самозапалят, за да видите по-ясно ?дали , господ няма да ни пита, защо сме били толкова бездушни един към друг???поне душите им да почиват в мир !!!

интересно защо се палят когато Б.Б. вземе властта? отговор: той трудно мисли! и пак с протести ще си отиде......

Много платени герберски тролове бе . Ето това плащат с парите ни :) Мир на праха на бедния човечец,който си е отишъл в страшни мъки. И нека жертвата му не бъде напразна !!

АНТИХРИСТИТЕ КОМУНИСТИ ПОДТИКВАТ ХОРАТА ДА СЕ ПАЛЯТ ПРЕДИ ВЕЛИКДЕН, ГРЕХОВНИ ИЗЧАДИЯ, В АДА ЩЕ ГОРЯТ!

Днес вземи тройна доза, явно двойните не помагат :)

По-голям грях от това няма, само комунистически боклук може да направи такова нещо преди Великия ден.

Какви комунисти бе мунчо? Комунисти няма от 30-40 г. :) Нещо си изперкал по Велик ден :) А това,че са забранявали религиите е едно от най-хубавите неща, които са правили.

В АДА ДА ГОРИШ, НЕВЕРНИКО, НА ВРЪХ ВЕЛИКДЕН ПОРУГАВАШ ИМЕТО ХРИСТОВО, КОМУНИСТИЧЕСКО ИЗЧАДИЕ...

Хора, които искат да вземат от имащите и да го раздадат на нямащите винаги е имало - това са комунарите или комунистите, идва от думата комуна .общо. Това са хора нямащи вяра в Господа и в нищо.

Комунисти като БОРИСОВ, КУНЕВА, СТАЛИНКА, ПЛЕВНЕЛИЕВ И РЕДИЦИТЕ ОТ КОМСОМОЛЦИ И БИВШИ КОМУНИСТИ ОТ ГЕРБ.

а ти защо не се запали, след като си двоен агент на шесто.

Пламен Горанов, българския Ян Палах , загина за свобода и справедливост. Свобода от робството на мафията ГЕРБ , справедливост за малкия,обикновеният човек.

Не съм вярвал, че на Великден ще чета подобни простотии. Да ви прости Господ.

Кое по-точно не е вярно според вас?

РУСКАТА ПЕТА КОЛОНА Е ОТ ИЗВЕРГИ - НАСЪСКВАТ НЕЩАСТНИТЕ ПСИХАРИ ДА СЕ ПАЛЯТ.

И на Великден нямате спирка.Сатанисти!

НЯМА ПРОШКА ЗА КОМУНИСТИТЕ, РАЗРУШАВАХА ЦЪРКВИ И УБИВАХА СВЕЩЕНИЦИ, СЕГА СЕ ПРАВИТЕ НА ХРИСТИЯНИ, АНТИХРИСТИ ПРОКЛЕТИ!

Хапчетата брат . Бързо, вземай двойна доза , в криза си :)

ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ЖИВЕЕ В ТАКАВА ОГРАНИЧЕНА И КОНТРОЛИРАНА ДЕМОКРАЦИЯ. АМАН ОТ ФАЛШИВИ И НАГЛАСЕНИ ПРО АМЕРИКАНСКИ ИЗБОРИ

Тролчето IQ146 даже и кълне :) Абе в ГЕРБ курс нещо по тролска етика няма ли :) Щото и трол да си пак си требе някакъв ум да имаш . А то тъпо като популация хралупи това тролче :)

За герберските тролове няма почивен ден .Оня ден в репортажа за тях даваха, добре им плащат. Затова няма празник, няма делник, много работа :)

Само и единствено по време на управлението на ГЕРБ-вата мафия , хората се самозапалват. Избират този най-жесток начин за да покажат ясно отчаянието си. Но цар Тиква яде черен хайвер и не му пука въобще.

има нещо такова, при управлението на комуноидите скачат от прозорците.

"Общо 11 646 българи са се самоубили или са починали от умишлено самонараняване от 2000 до 2010 г., сочи статистика на НСИ" Но интересно е, че се пише винаги за "подходящите" случаи, не мислите ли?

НЕЩАСТЕН, ПСИХИЧЕСКИ БОЛЕН ЧОВЕЧЕЦ, НАВЯРНО ОБЛЪЧЕН ОТ РУСКАТА ПРОПАГАНДА....

Тролче и днеска ли на работа бре :)

Ти наричаш някой трол? Ти?

По вероятно да е облъчен от герберския евроатлантизъм.

Христос воскресе, Боко! Умиращите те поздравяват! Живей си спокойно!

Воистина Воскресе! Но ти няма да възкръснеш! Ще гориш в Ада!

Клетвите винаги се връщат.

Докато някой хапват черен хайвер, омари и пият 20 г. Джони, хората като този човек, няма с какво нахрабнят децата си и предпочитат да сложат край на мъките си :)

ТАКА Е, ЩОТО ГЛАСУВАТ ЗА МИЛИОНЕРИТЕ СОЦИАЛИСТИ...

Стига сте политизирали! Нищо не знаете за случая, само философствате и се правите на интересни. За платените тролчета е ясно.

Защо все по времето на герб? Случайно ли е?

Промит ти е мозъка, това се случва! Знаеш ли колко самоубийства има на месец, всяка година, независимо коя мафия управлява? Работата ми позволява да знам, но винаги избирателно се пишат новини не го ли разбрахте?

krassikat@

По времето на ГЕРБ, по времето на вашия началник Олигарски, по времето на първото правителство на ГЕРБ, по времето на тройната крадлива коалиция, по времето на Крадлив Дедо, даже по времето на Костов, броят на самоубийците все е еднакъв... Хора, които не издържат на темпото и се предават... Има ги навсякъде по света... Единствено по времето на Борисов двойно намаляха убитите по българските пътища... Ти, дето не ядеш асфалт, ще ни отговориш ЗАЩО?

Поредния човечец самозапалил се в знак на отчаяние при управлението на ГЕРБ.!! Нека почива в мир, а мир да не видят крадливите политици начело с цар Тиква

Христос воскресе! А ти ще гориш в ада!

Герберовото време е , какво искате. Хората се самоубиват от отчаяние и мизерия. Само по Тиквеното време хората се палят

СЪСЕЛА ПОЗДРАВЯВА ОТ ЖЕНЕВСКОТО ЕЗЕРО, БЪЛГАРСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ С ПЕСЕНТА - ЕБАЛ СЪМ ВА!

в градинката ... поне е взел мерки за пожарна безопастност

КОМУНИЗМА - ПОСЛЕДЕН СТАДИИ ПРЕДИ СМЪРТТА!

СВОБОДА ИЛИ СМЬРТ!

СМЪРТ НА КОМУНИЗМА, СВОБОДА НА ОРАТА!

Той, комунизмът, си е мъртвородено изчадие, но защо никой не се заеме да изхвърли разлагащия му се труп, та зловонието му да не трови хората?

РУСКАТА ПЕТА КОЛОНА В БЪЛГАРИЯ ОБРАБОТВА ПСИХИЧЕСКИ ЛАБИЛНИТЕ ХОРА, ЗА ДА ДЕСТАБИЛИЗИРА ПОЛОЖЕНИЕТО.

Ами и ние трябва да получаваме заплата водка, кисели краставички, салйодка и руси рускини! И ние сме хора, нали така , а?

ПУТИНОИДИТЕ ЗАРАБОТВАТ МИЗЕРНИ КОПЕЙКИ ВЪРХУ НЕЩАСТИЕТО НА ПСИХИЧНО БОЛНИ ХОРА.

Ами нека да се палят! Така това, което са внасяли отива в бюджета! На кой му трябват българи? Никому! Евра трябват! Пари! А не тъмни балкански субекти!

Но не в Люлин! Там Варна, Руси, по-можи ! Това е току- пот прозорците на блЯнувания Бойко ! Ще му замирише на пърлено, ще се възбуди глъдъ Му, а знаете че диети почна да пази?

Кой пореден случай е това в Бьлгария На кой му "дреме"? В Гьрция майка и син се самоубиха в резултат на" кризата" и цяла Гьрция /заедно с правителството/ излязоха на протест. Ама там народ и правителство са ЗАЕДНО,а иначе Бог да прости човека ,от "хубаво" не се е самозапалил

А най - големия мишок - ще играе казачок!

Колко ли е лошо да си жалък, нереализиран тъпанар. И дори да не осъзнаваш колко си зле...

Гаргамел

Кът дърта бабичка говориш

Всички мишки да четат - книжки

Но, Гаргамелиса ще се удави в дриснята си, Герберско синьо-зеленикава! дедо Ратко

българският "благодатен" огън и ГРОБарските предизборно подарявани кибрити в действие... Жалко за поредния отишъл си българин.

черените тролове не спят ли? Рано, рано са накацали по форумите!

Луд борещ се за внимание! До другата седмица чакайте поне още двама! Пролетно и есенно време се отключват психическите болести!

Бог да го прости човека!

Гаргамелиус, ти кво чакаш ! Будалакус

защо тъпаци-управляващи не вдигнат на народа стандарта-хората се палят от немотия,беззаконие ибезнадежност.....-мечтаем за миналото време-имаше всичко-и сигурност,а сега -АНАРХИЯ мачкане на бедните,но богатите само крадат.....нависоко

Причината е ясна - виновна е държавата и това е поредното самоубийство, което тежи на нашите управници, без да конкретизираме партии и години на управление.

БОГ ДА ГО ПРОСТИ ЧОВЕКА,НЕ СЕ Е САМОЗАПАЛИЛ ЗАШОТО Е ЖИВЯЛ ОХОЛНО.ЗАЩО ЛИ НИТО ЕДИН ДЕПОТАТ ИЛИ ПОЛИТИК НЕ СЕ САМОЗАПАЛИ?ЩЕ ВИ КАЖА ,ТЕ ЧАКАТ НАРОДА ДА СВЪРШИ ТОВА.

Всички луди да се палят...ако може наведнъж - дън се хаби кибрита

Помислих си, че дори и долно животно като теб, поне на най-светлият християнски празник ще замълчи и няма да падне толкова ниско, но след като ти прочетох поредната простотия, наистина се убеждавам, че няма по-тъпи и задръстени от герберастките циментени глави! Ти си срам за българите и хрисияните, изрод искариотски!!!!

Гаргамел

Недей лъга - ти не можеш да мислиш!

Отдавна се сблъсквам с твоите изцепки, като вляза да прочета някоя новина.. получаваш от мен награда за "най-гнусно същество на планетата" и психическа оценка - "абсолютен изтрещялник"!Аватара ти също е уникален!! Поздравления за положения труд и усилия!

...покажи им ,предводи ги ...Прометейчо...шантав

Не е чудно, че се е самозапалил човека, това вече е 9-и случай при Тиквоний Банкянски?Защо ли само при него се самозапалват, но на него и престъпниците около него въобще не им пука за това! А вие, кухи, прости лейки и герберастки цървули, си го избирайте за още 20 години занапред! Няма по-прост народ от българският, в световен мащаб...

Ах този Иван Костов, той е виновен за всичко! Да живее БКП.

Хубаво е, че го споменаваш, не трябва да се забравя и да му се търси сметка за всички престъпления, които извърши. Дерзай! :)

Гаргамел

А Гоце...80 мил в фалиралата банка, а Гергов Абе що е комунист - в панделата

Гарантирано от герб и Боко!

В Добрич полиция има ли? На Балик от бл.9,10 ,11 и други, група от 5-6 малолетни /5-7 клас от СОУ Л.Каравелов/престъпници всеки божи ден малтретиат баба Доньовица ,живееща в къща в междублоковото пространство.Събориха огрдната мрежа,изпотъпкаха и градината,хвърлят камъни и боклуци,целят прозорците на старицата,ами ако улучат прозореца и накълцат жената...? Родителите им не ги е грижа,съседите псуват под мустак...Далеч е,но се чуват имена :Иване,Преско,Стельо... Та бабата след като я побъркат ,знаели се накъде ще избие лудоста? Не трябва да се обвиняват само циганите!Тези са по-големи цигани от циганите!Лош материяла...Христос воскресе!

обади се в полицията, всеки ден звъни, докато направят нещо, освен това може и живеещите там да вземете мерки, хлапетата тормозят бабата защото е беззащитна. Ако ходите един-двама възрастни да им се развиквате като започнат да я тормозят, като срещнат отпор, хлапетата ще се откажат

Те бащите бандюги.Крушата не пада по-далеч от дървото.

по кафетата,разните му барчета и залегнали след някой знак "40"...В същност и дремят на 100-на метра от бл.22,на бензиностанцията на Лафито!

Сърцето ме заболя за тази баба. Няма ли близки? Съберете се, когато ги видите тези "ученици" пред вратата и, и се опитайте да им обясните, как те биха се чувствали на нейно място, потърсете родителите им и им обяснете, че като остареят, може да са подложени на същия тормоз, нека се поставят всички на нейно място. Не казвам, че ще има ефект, но опитайте, съберете се повечко хора. Да видят, че има все пак някаква защита и някой го е грижа за нея. Колкото до полицията, по-скоро нищо няма да направи, най-много "децата" да се озлобят повече и да усилят тормоза. Пиша всичко това от позицията на изпитала на собствен гръб психически тормоз от съседи, които само по стечение на обстоятелствата се изнесоха нанякъде за неопределен период от време. Но съм в постоянна готовност да продам жилището! Дано някой помогне на женицата, тези хулигани не са научени на съчувствие, съвест едва ли знаят, какво е, не изпитват страх от никой и нищо, дано някой ги вразуми... България е на границата между разума и хаоса, затънали сме до уши в мизерия, безверие, безпътица и пошлост, как да научим децата на съпричастност, как!?.... Като нямат пример от семейството и обществото. С редки изключения.

Извинете, че под тази тема се поздравяваме за този ден! Светла му памет на човека, който не се е самоубил от хубав живот! Какво го е подтикнало, само той си знае, Бог да го прости!

Говорено е с някой от родителите,ефекта е с обратен знак...Още по- арогантни станали-опитвали се да и проникнат в дома бабата от приземния етаж!?

11.04.2015 16:55 слава богу, бензина евтин, кибрита и той. Земи огин запали се.... не ти требе пенциа! Гуей къв напредък. Пишем го тва под пост за замразеване на осигуронките и часове по-късно. Опа! Имаме самозапалил се. СПОКО БЕ ХОРА! НЕЩЕМ НИКОЙ ДА СЕ ПАЛИ.... Пишем да им светна на "управляващите" какво прадизвикват и ще посуедва. Ама те на - не им пука. Трее се пуска атомната..... нема друг изход вече.

самозапалванията са нещо нормално при управлениието на боцето....

кибрит ли ти липсва?

Ако се наложи едно затъмнение на тези самозапалвания в новините и не се споменават, до 1 - 2 години тази мода ще изчезне.

Отчаянието е мода? Ти си болен мозък!

Хайде сега пък ти...! Аз съм съгласен с този пост. Ако сложиш думата "мода" в кавички всичко си идва на мястото.