Ромите отказали да чистят София заради Доклада?!

Столичният кмет Бойко Борисов е обсъдил с председателя на ДАНС Петко Сертов отказа на ромите да почистват столицата в сряда, 23 юли.

Обратно в новината

Коментари - Ромите отказали да чистят София заради Доклада?! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kakvo stava ,nyama chigani Sofiya tani vav bokluk.tozi trud navanka sirech vav evropa e mnogo dobre e zaplaten no nyama chigano.tam sa obiknoveni shvabi franchuzi englichani i t.n.kakvi sme bulgarite inzvanzemni?kradat ni ;otvlichat ni.,iskat otkup niya sin tryaem ....Do koga??do kato si traem sche ni machkat.nemoge edno semeistvo da PLASCHTA250LV SMETKI ...TOK VODA EL..I PARNO ILI DRUGI KONSOMATIVI ZA OTOPLENIE PRI MIZERNA ZAPLATA PRI 4-NO S-VO 659 LV.

Ромите много се интересуват от доклада на ЕК-то и само четат вестници и слушат новини!

СВЕТНА МИ,НАЙ-СЕТНЕ РАЗБРАХ КОЛКО УМЕН КМЕТ СМЕ СИ ИЗБРАЛИ, А АЗ ГО ПОДЦЕНЯВАХ. САМО ДЕТО ВСЕ ОЩЕ СЕ ПИТАМ ДАЛИ ПЬК САМИЯ КМЕТ ИЛИ НЕГОВИТЕ ХОРА /ГЕРБ/ НЕ СА ЗАМЕСЕНИ В ПРОБЛЕМА С ЧИСТЕНЕТО, ЗАЩО НЕ? СЕГА ТОЙ ЩЕ СЕ НАМЕСИ, ВСИЧКО ЩЕ ПОТРЬГНЕ КАКТО ТРЯБВА И ЕТО ТИ ТАКА СЕ ПРАВИ ИМИЧ. НИМА НЕ ПРАВЕШЕ ТАКА КАТО ГЛАВЕН СЕКРЕТАР. КЬДЕТО И ДА ХВАНЕХА ПРЕСТЬПНИК ПО НИВИ И ПАЛАНКИ ТОЙ/Б.Б./ВИНАГИ БЕЩЕ ТАМ, КАК ЛИ, МНОГО ЛЕСНО, ВСИЧКОТО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ СЕ ОРГАНИЗИРАШЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО, ТА СЕГА ЕДНИ ЦИГАНИ. БРАВО Г-Н КМЕТЕ, ДЕРЗАЙ.

Това може да го роди само в главата на бат Бойко. Та ние циганите сме навсякъде - промишленост , чистота, здравеопазване, култура и т.н. Ако правим такива цигански раборти, това значи да спре България да функционира. Много ни се вдига ролята. Не бива бат Бойко. Да не говорим ти колко много лъжеш. И ти малко циганин го даваш. Море не е малко

РАСИСТИТЕ ДА ХВАЩАТ МЕТЛИТЕ И ДА СИ ЧИСТЯТ БОКЛУЦИТЕ. :)

Утре всеки столичанин кат си тръгне за село да вземе по 2 торбички боклук.

К'ЪВ ДОКЛАД? ПРОСТО ЦИГАНИТЕ СА ВИДЯЛИ ПО-ГОЛЯМА ДАЛАВЕРА ДРУГАДЕ. НЕ МЕ РАЗСМИВАЙТЕ! :(

Тоя Бойко май съвсем се е побъркал. Сега видя международна конспирация в постоянната мръсотия на града му.

doziviahme na Boiko za bokluka da mu e vinoven doklada na ES

Bokluka si ti Lachezare...ti

КАТО ЗАМЕНИ ЦИГАНИТЕ С МАШИНКИ НА БОЙЧО ЩЕ МУ ИЗЛЕЗЕ ХЕМ ПО ЕВТИНО И ХЕМ ПО ЧИСТО

ebati 6ibanata durjava........s vsi4kite i laina-pravitelstvoto

Ромите не излезли да почистят Софията......хахаха Да не би да е задължение на ромите да чистят София,бре Бойков?

като назначаваш някого на работа, трябва да си сигурен, че може да я върши. Та за циганите-чистачи - не се ли вижда къде и как живеят? Тази демокрация ги осигурява, те си крадат лятото по курортите. Кураж им дават и известни с това политици-приватиза например. Оказва се, че се много богата държава щом толкова много се открадна и продължава все още какво да има за крадене. И обединената ни опозицийка е ревнала, че народеца е беден. Всичко е една подигравка и цинизъм за хората, които спазват законите и искат да живеят по-човешки.

Хей Аз, ти първо се научи да пишеш грамотно, а не само с главни букви(май правописът ти е труден), че тогава изразявай по форумите демодираните си, пещерни мисли. Човече, 2008 година сме!

В отговор на няма в тази държава да работим залудо. Та вие изобщо кога сте работили в тази държава? Тя, държавата и всички ние данъкоплотци и сметкоплатци ви плащаме, да не работите, да ограбвате домовете и вилите ни, да безчинствате по гробищата, да осквернявате и разграбвате гробовете на близките ни, да насилвате и да убивате почти безнаказано, да се плодите и да захвърляте децата си в канали или на държавата....А сега ви били малко парите за неквалифицирания ви труд, заплати, за които млади хора, начинаещи висшисти, учили години, само могат да мечтаят...

Е не може всичко да е постоянен кючек. Щом стане дума за работа извръщат глави в страни (е има и свестни), но имайки предвид общото цяло са си крадливи и мързеливи (от лични впечатления). Нека кажат пред Евросъюза, как слагат кофите по средата на улицата, как събират кофите от цяла улица на едно място (за по- лесно обслужване, ама от тях), как разглабят кофите за желязо и още безброй простотии. Не усещате ли, че ни манипулират (предизборно)? Кой е отговорен за тези неща? Няма как да се почувства човек гражданин. Обикновено се чувсвам избирател, данъкоплатец, или налушител (за паркирането пред хилядите забранени места), но никога гражданин на града. Къде е отчета на голяма община за това какви суми хвърчат за боклуците? Едно време тези неща ги публикуваха в някой вестник, пък бил и той малък. Сега като се спрат някои субсидии от къде ще дойдат средстна за изнудването от страна на циганите? Принудата идва в момент, когато държавата ни е на кръстопът, дали да има инфлация или та да е незначителна, обаче някой зъл гений е заформил поредната схема, с която или ще прикрива или ще руши. Моето мнение, е че някой трябва да бъде наказан иби осъден за неспазване на договора с общината. Търпението ни се изчерпа.

Ako ne cistat romi vzemete togava cigani da cistat

abe q stiga be te samo za tova stavat da 4istqt lainata... ne stiga 4e durjavata gi hrani ami i pretencii ... q da si vzimat bagaja i da si hodqt v turciq

Бойко некадърника да се маха-защото иде и зима и пак няма НИТО ЕДИН път да ни почистят улиците както миналата година. Бойко стига си крал ами свърши работа за 2 лева поне!

Стани стани Юнак Балкански боклуците си събери че на тоз немощен народ само някоя зараза му липсва но на нас какво ли не ни липсва че една зараза ще ни спре

стигнахме Неапол

Направо не мога да ги понасям мангалите но за това дето го правят не мога да не ом кажа евала. Не са като нас Българите дето само гледаме да се прецакаме един друг за да докопаме някое местенце и да работим за някой мутрафон за жълти стотинки докато той трупа милиони

боклука в всеки мегаполис е биологично и политическо оръжие. не са нужни двойни заплати и комисионери . тази дейност трябва да я управляват военните. те ще вършат работата без стачки спокойствие и задължения за граждани и от разликата в ценообразуването ще намалят издръжката от бюджета за армията. ама кво ще стане с далаверата не знам

още от заглавието разбрахме че за боклука в софия който умирисва до брюксел са виновни циганите. повече подобни ВАЖНИ публикации- повече пари. нивата не ще молитва . иска мотика

Значи те си напускат когато искат и после пак се връщали и то всяка година, е това не го разбирам, каква е тази ненормална фирма...

много плямпате. бойко казва здрасти на сидеров. сидеров казва здрасти на доган. вие живеете в мръсотия оти чекате друг да ви мете двора. нивата не ще молитва а мотика

Какъвто ви е кмета, такъв е и града ви. Правителството няма нищо общо. В провинцията почти всички градове са сравнително чисти. Вие си го избрахте този кмет, газете си мрасотията. Какво ли ни чака, когато Бойко стане премиер?

Егати резила ще стане ако циганите оправят положението в България. На бунт братя роми, ние сме с вас, ние сме народ от втори. Нали сте ни чули един да тръгне аз съм втори. Е тъй като ви имаме за второ качество тръгвайте първи!!!

В нормалните фирми, когато някоъ си вдигне чукалата да работи за по-висока заплата- повече не се назначава. И да видим, като не работят, как ще получават помощи... нека да гладуват. А бат Бойко да внесе африканци, за 220 лева ще работят и ще го благославят... Има страни от третия свят, където с 20 долара се изхранва семейство...

Абе хора, къде живеете? Ако сте в центъра ще видите, че боклука не е и помръднал. Трупа ли, се трупа... Смрад и болести бъкат отвсякъде. Каква ти Европа, какъв ти Доклад? Елате ни вижте!!!! От повече от седмица ни боклукчийска кола, ни жив циганин се е появил да чисти. А от общината вече трети ден лъжат, че започват извозването на боклука.... А медиите мълчат... Ни снимка, ни репортаж! Е не става дума за силиконовите цици на моделка или чалгаджийка, или пък за чепиците или тоалетите на депутатки или политици...Какво толкова? Столицата на европейска България в 21 век тъне в мръсотия, смрад и чака циганите да благоволят да почистят. Няма машини, няма техника... В същото време Бат Бойко се сили, дава акъл, критикува наред, готви се да управлява държавата ни... а с един боклук не може да се справи! Всъщност, май стигнахме до въпроса - а кой е боклукът?

Амидигнете заплатите бе няма в тази държава да работим залудо

къртиците на ЕС у нас. Само Бойко може да провиди това. УМЕН та се пръска.

По-мръсна София не е била. А този, дето се прави на мачо и тича да се показва по телевизии и по кабеларки (както казва една моя приятелка: пускаш кранчето - Бойко Борисов, отново - пак той), та прави се на мачо, но иначе си е чиста мутра, да вземе да почисти първо София, че след това да се мери да управлява България. Той с един боклук не може да се справи, та камо ли не с една държава. А иначе, циганите не ги търси за работа. Какъв ти боклук, каква ти чистота... Те не са свикнали да си изкарват с честен труд парите - дай им да крадат и лъжат! Така, че всички тези приказки за доклади, за организирани бойкоти си е мижи да те лъжа.

Бате Бойко нали уж трябваше да бутне ромското гето Баталова воденица? Или не му стиска

Цигански работи!!! Да се глоби здраво фирмата за несправяне със задълженията си!!! Тя пък да си помисли дали да назначава отсега нататък цигани за свои служители. После нека мангалите реват, че ги дискриминирали. Те какво искат 510 лв е заплата по-голяма от на доста хора с висше образование.

globete firmata, naemete druga, uwolnete tiq cigani naemete drugi - demokraciq..I sud do dupka za sega6nata za6toto e jivotoopasno!

А колко ще ни приспаднат от данък смет за това, че повече от седмица газим в боклека? Само при тази, последната криза? Данък плащаме за чистота, а не за мръсотия!!!

Ромите в Рим, те и без това са си роми.

Откога ромите разбират политиката,и какво общо имат те с доклада.София е наи-мръсният град от 20 години. Каквото ни правителството такива и градовете,няма я вече родна България обраха я продадоха ни заедно с нея.

Стария добър виц - спорили органите на тялото кой е най-важен.. мозъка говорил пръв, после дробовете, сърцето и така натъка докато стигнали до ануса. Последния твърдо заявил че ТОЙ е най-важния. Другите се изсмели.. ануса се обидил и обявил стачка. Спрял да пуска лайната. След 1 ден мозъка се замъглил, сърцето забило учестено, на дробовете и т.н. на всички останали им се разказала играта. Събрали се пак и решили че ануса е най-важния. Та така и ние - ще плащаме и тока и водата и данъците им. Ще им строим къщи и ще ги търпим да крадат. Това ни се пада след като искаме нова кола а не 10 деца и след като не ходим да гласуваме дори и за пари.

БОРИСОВ ОПРАВЯЙ БОКЛУКА ,БОРИСОВ ! Повече дела по малко приказки. Айде глобявай ги !

Можем само да вземем пример от тях и също да откажем да бачкаме за мафиозите! То не може да смъкнеш сума ти пари от общината и разни Еврофондове, да прибереш по-голямата част в джоба си, да набуташ друга част в джобовете на тия, дето са ти дали концесийката и с малкото останали пари да си свършиш работата! Да наемаш изпаднали хора за 300 лв заплата, да купуваш счупени и изхвърлени машини и да се правиш, че нещо вършиш! Аре стига!! В БГ трябва да влезе Интерпол и да разследва какво се случва с парите на данъкоплатците и европарите! А до тогава - СТАЧКА!

Bat BOIKO,TazI firma vzima milioni i trqbva da si napravi organizaciq

а знае ли някои от вас колко всъщност са заплатите на тези роми!?

Всички управляващи от Софийска община и българите много бързо да хващат метлите и кофите и да почват да чистят боклука

Нещо стана с връзката. Повтарям. Какви лъжи, какви Доклади, какви бойкоти? 1. София ( по точно центъра, където живея) не е чистена вече седмица. За какъв 23 юли става дума? 2. Ние, софиянци не плащаме данък на т.нар. концесионер, който си е платил яко, за да стане такъв вълк, а на Общината. Плащаме данък смет (да ни събират сметта), а не данък, за да живеем в мръсотия! 3. Какво значи по-високи заплати за циганите от чистотата? През нощта, събирайки боклука те прибират каквото им трябва, за да го продадат. През деня, някакви циганки от чистотата току премитат пред 40-50 метра, здраво нарамили метлата на рамо. Така че, стига ни лъгали! Бат Бойко първо да се оправи с боклука, да не се оправдава с тоя и оня, с разни бойкоти и пр., налъмите, тоест, балите цъфнаха и вързаха, и да не ни обещава, че може да оправи държавата, след като с един софийски боклук не може да се справи.

бързо българите да яхват метлите,

Какви са тези глупости и лъжи! 1. София не е чистена от повече от 1(една) седмица. Какви Доклади