Миене и ремонти задръстиха София

Невероятни задръствания предизвика започналото рано сутринта миене на улиците в центъра на София.

Обратно в новината

Коментари - Миене и ремонти задръстиха София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като чета проблемите които имате с улиците в сравнение с Вас направо съм си щастлива,че живея на улица с вечна настилката от пръст/след дъжд -кал/.Ня-маме проблеми с ремонти ,дневно или нощно миене и почистване ,снегопочист-ване,ко по тротоарите -защото няма такива.Сами се справяме с проблемите си , по почистване и правене на пътечки между локвите и калта ,не се оплакваме защото според бившият кмет Стоянав По документи последната настилка е от 80-те години на миналия век и нищо не може да се направи. Не занимаваме общ.чи-новници с нашите проблеми,те имат не малко свои . Вярвам ,че Търновска кон-ституцияизвест на старите надеждан-ци като единствената никога не асвалти-рана улица е единственият запазен от векове черен път между ниви в столицата.

Да мият, ама защо в час пик. При положение, че труда на хората е на безценица, какво пречи тази процедура да се прави нощем, както е в другите държави? Същотото е и с боклуджийските камиони, в 8:30 причиняват задръствания и опастност за движението, но на кой му пука.

По белия, нормален смят, миенето на улиците става два пъти седмично и никой не тръби за това, нито пък това е новина в медиите. Просто се мие редовно и е чисто. По белия, нормален смят, обаче, такива като ББ и нашите мутри, които държат бизнеса с боклука, битуват в най-ниските слоеве на обществото или обитават специализираните общежития за лишени от свобода.

ама тва ли са всички улици, които ше мият?!

Борисов, ти си завършен идиот!

Чистотата на улиците е в ръцета не само на Общината и Кмета, но и на всички, които минават по тях - от столицата или от провинцията! По - разумно е да се мият нощем, както беше преди. По разумно е да се събира редовно боклука и да има достътчно кошчета за него. По разумно е всички да мислим за града си, а не само да се обиждаме. Нека миенето да става ежеседмично на цялата столица, а не веднъж в годината и само в центъра. Концесионерът получава достатъчно пари, а не извършва качестено и напълно почистването и сметоизвозването. Моля, обърнете внимание, че ако някой не изпълнява задълженията си, това е основание за разваляне на договора, а не вдигане на рамене!

pak shte lapat pari ot parkingi igaraji.ha ha jiv tashak.koito ne znae koia ulitsa koga shte se mie da se obadi na BB.

Само в центъра ли ще мият, ами ние, крайните квартали - гета ли сме?

Ако има нещо с което да запомниме смелият пожарникар като кмет - това са задръстванията - то затова се иска малко опит в общинската работа, преди да станеш кмет г-н пожарникар. Първо осигуряваш алтернативни маршрути и тогава затваряш за ремонти или чистене ! Дебил !

Ако мият улиците нощем - лошо. На някои им било шумно. Ако ги мият през лятото, когато има по-малък трафик- пак има недоволни. Улиците в София се миеха нощем много-много отдавна(като малка живеех до Попа). И то доста често. Но тогава нямаше толкова софиянци ,а и колите бяха по-малко. Миеше се денем в по-късен период и то доста безцеремонно..Просто се е налагало да подтичквам под водната струя. Сега добре, че въобще се мие някъде. Толкова хрантутници има в тази държава, които най-много мърсят. Доста от тези , които пишат тук, се съмнявам, че знаят какво е данък въобще. Но воплите са до небето.Дано се намери някой да ви поизмие и мозъчетата. Като искаха да мият нашата квартална улица миналата година, просто не можаха да преместят колите. Под някои така си остана ланшната мръсотия.

г-н Борисов, разумните, здравомислещтите, нормалните и хората, които управляват в общините по света (включително и в Африка), мият улиците, извозват боклуците и се справят с кучетата нощем. Малоумните, празноглавците и далаверджиите на световно ниво решават нещата по софийски. Начина на управление на София в перида на вашия мандат ще се запомни с едно качество наречено 24 каратов КРЕТЕНИЗЪМ, базиран на особена форма на липса на самооценка. Прелестта, в която сте изпаднали като кмет ще доведе до тотална загуба на авторитет и пълен провал на ГЕРБ на бъдещите избори. Кмете, почисти улиците нощем. Избий помиярите, както това се прави в цяла Европа. Не слушай кретените и малоумните. Затвори си устата и не се появявай по радиото и телевизията, защото съвсем ще обезценееш. Бъди мъж, а не лигльо!

г-н Борисов, разумните, здравомислещтите, нормалните и хората, които управляват в общините по света (включително и в Африка), мият улиците, извозват боклуците и се справят с кучетата нощем. Малоумните, празноглавците и далаверджиите на световно ниво решават нещата по софийски. Начина на управление на София в перида на вашия мандат ще се запомни с едно качество наречено 24 каратов КРЕТЕНИЗЪМ, базиран на особена форма на липса на самооценка. Прелестта, в която сте изпаднали като кмет ще доведе до тотална загуба на авторитет и пълен провал на ГЕРБ на бъдещите избори. Кмете, почисти улиците нощем. Избий помиярите, както това се прави в цяла Европа. Не слушай кретените и малоумните. Затвори си устата и не се появявай по радиото и телевизията, защото съвсем ще обезценееш. Бъди мъж, а не лигльо!

и това ако не е Новина Честита баня! Съвсем по балкански - къпането е новина!!!

МИналата седмица измиха моята улица-Арх. Йордан Миланов. Ей бога ми, такава пародия не знам дали може да съществува. Улицата след миенето беше по-мръсна отколкото преди, защото в допълнение към боклуците на тротоара и платното имаше и наслагвания на кал и пясък. Пълна пародия. Мислех да снимам, но какво щеше да промени това

А по тошово време улиците в центъра се миеха три пъти седмично между 3-5 сутринта, а сутрин и вечер ги метяха. Такса смет не помня да е имало повече от лев и 20 стотинки годишно.

Има нновина 1. (по Барековски)Улиците в центъра на София се мият. След една година на 21 юли пак. Пък ако софиянци слушкат след 1 година по изборно време може да се измие и някоя уличка в Банишора примерно. Тогава си включете CNN, че и там ще го съобщят сигурно и с картинка как ББ държи маркуча и полива тротоара пред Московска. Радвайте се бе хора, защо мърморите. Че хубаво ли ви беше преди 20 години, когато се миеше всяка нощ и ходехте сутрин по мокрите улици. Гадни и недоволни софианци. Карате си сега бавничко, оглеждате се и опознавате красивата си столица. Кво като има задръстване и е нарушен трафика на гр.транспорт, така поне си доспиване в автобуса след тежкия уйкент на село. Да се свети името МУ на любимия на всички чалгаджии кмет на столицата на БГ - Бат ви Бойко. Сега в София, след една година и в цялата страна. АМИН!

ххаха тиа шопи са живи зян хахахах

Из енциклопедията: Най племе на света се наричат българи. Те са тединствените които си честитят банята и са единствените в света за които миенет на улиците се превръща в национална трагедия. Това племе е толкова тъпо, че даже си нямат режисьор като Александър Рогожкин, който да им направи филм Особенсти на миенето на улиците в български условия, но пък си имат Азиз.

Обаче съм убеден, че форумите ни се четат, от когото трябва, защото доживях в Люлин да видя косачка, братя и сестри! Най-после окосиха еднометровата трева на спирката. Сега ако сменят 50-годишните автобуси Икарус и миниатюрните вагончета на трамвай 8, ще кажа браво Бойко и ще гласувам за него.

Ей, няма угодия на българите.....първо, що са мръсни улиците, що кмета не ги чисти, а то боклука кой го прави? След това защо се миели улиците? Това са доста шумни машини и нощно време не е решение!! Какво като съм постоял малко в задръстване днес? Ами, да си бях взел колелото и с него да бях отишъл на работа, а не да се опитвам да ходя и до тоалетна с колата.......

Едни от най-добрите начини за крадене и пране на пари са: сметоизвозване, почистване, снабдяване с вода и ток. затова са дадени на концесия.

Така трябва да се мият улиците няма лабаво :) а който иска може да излезе и да си почисти пред блока и улиците ще станат чисти и дупките ще се видят каде са :)

ха честито ви, софиянчета! Задръстено, ама чисто ! Щот може хем задръстено, хем мръсно...2 в 1хаааааааа

Kato ne zne kmetyt, zashto ne se pointeresuva koga se miqt ulicite v normalnite dyrjavi?

Че кой ще види като се мие нощем бе сельо - телевизиите по това време спят, а Бат ти Бойко иска да е в кадър. Не ти ли е ясно, че като няма телевизия нищо не е станало.

Тоя Борисов защо не е разпоредил миенето да става НОЩЕМ. Кретен.

абе, Бойко, кога ще се мият улиците, които НЕ са в центъра? Аз живея на 20 мин пеша от центъра, ама уличката ми не е виждала от 20 години миене или каквото и да е друго чистене; КАКВА Е ТАЯ ДИСКРИМИНАЦИЯ??!!

Пак излагация.Защо не ги измихте през ноща,а и събирането на боклука сутрин в 8.

Защо трябва да се мие нощем или през почивните дни, като това може да става в работно време през седмицата. Мухобойко е приел отличен график, който предизвиква отвратителен трафик. Бързо ти маркуча поеми и поне се разхлади.

Не би ли било по-нормално и по-лесно да се мият улиците нощем, когато няма движение? Няма ли кой да помисли за това или въпроса е да се късат нервите на софиянци?

Малоумници.

София само Центъра ли е? Защо кметът не си направи труда да мине по улиците в крайните квартали? Там дори улиците, по които минава градски транспорт са толкова мръсни, че като духне вятър, може да се задушиш от прахоляци, а за вътрешните улици да не говорим. Толкова мръсен европейски град няма.

taq rabota se pravi no6tem!!!! prost naros, slaba darjava

MIENETO E XUBAVO NESTO AMA SE PRAVI NOSTEM

Чшшшш! Кво сте се размрънкали бе? Като не ви харесва аре обратно на село! За първи път реших да се прибера не в неделя вечер, а в понеделник сутрин и установих, че задръстването на цариградско е заради прованса дет идва да бачка у софето.

Има нновина 1. (по Барековски)Улиците в центъра на София се мият. След една година на 21 юли пак. Пък ако софиянци слушкат след 1 година по изборно време може да се измие и някоя уличка в Банишора примерно. Тогава си включете CNN, че и там ще го съобщят сигурно и с картинка как ББ държи маркуча и полива тротоара пред Московска. Радвайте се бе хора, защо мърморите. Че хубаво ли ви беше преди 20 години, когато се миеше всяка нощ и ходехте сутрин по мокрите улици. Гадни и недоволни софианци. Карате си сега бавничко, оглеждате се и опознавате красивата си столица. Кво като има задръстване и е нарушен трафика на гр.транспорт, така поне си доспиване в автобуса след тежкия уйкент на село. Да се свети името МУ на любимия на всички чалгаджии кмет на столицата на БГ - Бат ви Бойко. Сега в София, след една година и в цялата страна. АМИН!

Basi maloumieto mejdu 8 i 9 v ponedelnik,tva trqbva da si mnogo prost.

Има нновина 1. (по Барековски)Улиците в центъра на София се мият. След една година на 21 юли пак. Пък ако софиянци слушкат след 1 година по изборно време може да се измие и някоя уличка в Банишора примерно. Тогава си включете CNN, че и там ще го съобщят сигурно и с картинка как ББ държи маркуча и полива тротоара пред Московска. Радвайте се бе хора, защо мърморите. Че хубаво ли ви беше преди 20 години, когато се миеше всяка нощ и ходехте сутрин по мокрите улици. Гадни и недоволни софианци. Карате си сега бавничко, оглеждате се и опознавате красивата си столица. Кво като има задръстване и е нарушен трафика на гр.транспорт, така поне си доспиване в автобуса след тежкия уйкент на село. Да се свети името МУ на любимия на всички чалгаджии кмет на столицата на БГ - Бат ви Бойко. Сега в София, след една година и в цялата страна. АМИН!

E,pa ko se oplakvate!Eto ,na-zapo4vate na 4isto novata sedmica!Samo ne barzajte da srete na metenoto!:))))Lnari

Привет на всички Столичани! Време е да разберете, че се грижа за този град и съм взел нещата присърце. Как иначе ще разберете, че улиците се измиват, ако им кажа на тия ахмаци от Чистотата да мият нощем. Нали до сутринта ще е изсъхнало и никой няма да е разбрал, че е измито. А нали ме знаете, аз искам хората да видят и разберат, че в тази столица се работи и се прави нещо за нея, а не само да обвинявате кмета, че това не е направено, онова не е направено. И дупки съм оправял (видяхте ли ме с лопата на НДК-то?) и с маркуча ако трябва ще ме видите по улиците, но не искам после да чувам, че кмета не си върши работата. И бездомните кучета сме премахнали, и градинките сме изчистили и детските площадки сме оправили (и на децата майките също не сме забравили) и фасадите на сградите сме подновили и завод за боклука на столицата сме постройли и . . . . . . , опа, за боклука се извинявам, почти сме го постройли, та сега остана и улиците да измием и мога спокойно да заявя на столичани, че София по нищо не отстъпва на която и да е европейска столица. Моля медиите да отразяват правилно положението в столицата, а не винаги да се търсят негативи там където се спряга името ми. - А бе бат Бойко, толкова ли беше трудно да се сетиш, че ще облекчиш столичани, ако се беше разбрал с концесионера да ръсят улиците нощем. Защо не се опиташ поне веднъж да излезеш от амплоато на пожарникар и да бъдеш практичен кмет. Бъди жив и здрав и дълго да кметуваш, на нас такъв кадърен кмет ни трябва. Може след половин век да заприличаме поне на София от преди 20 години. Тогава май улиците ги миеха редовно и само нощем и не забравяха и малките улички. Лек и медиен ден, г-н кмете!

Не стига че всички българи живеем заради тези софиянци ами те и недоволни, безочливо нахални столичани. Хем не искат да са чисти, хем не искат да са мръсни , при това са въшливи с пари и пак са недоволни .

Пак греда! Пожарникарска работа да се мие повече София, да вкарат повече техника, още 15-20 цистерни минимум - не знам за къв десен се има тоя, ама типично по социалистически действа. Идат и парламентарни избори - гласувайто за Бойко .... и той да ни оправи!

ДПС са виновни!

ХАХАХАХАХ ЖИВ ЗЯН СТЕ БЕ ЕИИИИ!!!!!!!

Коя е улица Зъбчето?