17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арабинът много добре знае кой е собственикът на билета. Казва се Бойко Методиев Борисов, дошъл някъде от Европа да види бившата си жена, и една мома с малко детенце

Къв Бойко те гони бе,Рогач?

Арабина може би търси майка ти или сестра ти...Ако му останат сили и тебе може да оправи...

Когато някой е действително тъп,това няма как да му бъде обяснено,млади мушмороко!

Как да му се променят работните навици с 10 внука и не се знае колко деца, тоя един милион ще го опоскат за година -две. Правилно разсъждава човека, щом не му минават идеи за инвестиции..

Ами на печелившите...Честито ! А ние останалите какво ще правим ??? Да хващаме гората..

Друго си е да си Джоузеф от Сирия. Като Деси от ФАЩ.

Тоя е истинския печеливш и в живота и от лотарията... Ония с билета сега го издирват всички възможни магии и бандити, за да му предложат услугата "охрана".

Тоя човечец може да си купи без проблем 8 Ф16 ще му останат. Спешно в бюджета да се предвидят едни 100млн. за покупка на билети за лотариите по цял свят. По-евтино е от туристическото лого и потенциалната печалба е по-висока.

Раята не бива да губи вяра и затова кукловодите и продават химери с надеждица.

Печатницата за долари е работила цял час извънредно за късметлията.

Бе той и Путлер печата ама маха и по 2-3 нули през 10-20 годинки..за сметка на обикновения руснак, разбира се. Не за негова сметка :) Демек ще печаташ ако има търсене за парите ти. А рублите рано или късно почват да ги броят не с банкнотоброячна машина, а с кантар.

Ти откъде знаеш какво прави Путин?Дебил!

Днес троловете са в почивка.

...продал печелившия билет за рекордните 2,04 милиарда долара... - Не, не е продал билета за рекордните 2.04 милиарда долара. Продал е билата за малка сума, а самият билет е донесъл печалба от 2.04 милиарда долара.

Мисирки господине

2 милиарда от лотария - това е подигравката на краварите с останалия свят. Тормозят планетата само и само да имат сфръхбогатства..

Не обичаш да четеш май преди да си отваряш устата ? При последните 40 тегления никой не е познал Ако са да кажем по $50млн джакпот ето ти 2 млрд. Дтеба в кравата проста

Как па не се намери поне един умен русофил?!? Поне един!

Капитан Петко Войвода, не е ли бил?!

Компетентен , като редови пияндурник от мадър Раша!!!

Нали наследството в САщне се разделяло при законни наследници ,питап за казус на един цар от Мадрид с наследствени бг гори дето юдеите го докараха да ни оправи само за 800 дни....един пост & 1 зилион .!!!

Хората които са късметлии и спечелят от подобни лотарии често завършват отново където са били преди печалбата. Важни са уменията да печелиш пари, а не късмета на лотарията.

Така е, но не чак при такава голяма печалба. Колкото и да си смотан и залупен, това са 1 млрд. и кусур. 'баси!...

Така изглежда, когато получаваш и харчиш по няколко хиляди на месец. При получаване и харчене на няколко милиона, то манталитета като ти е същият, резултатът също ще е такъв. При милиарди е същото. Ако ти получаваш по 3000 на месец, а някой друг по 1000, този друг си вика, ехаааа ако получавах по 3000, какъв хубав живот щях да си живея. Но реалността е, че и при 3009 пак ще е затънъл в заеми, лизинги и всякакви разходи, но по-скъпи.

Преди няколко години имаше изследване за българските тото милионери. Над 80% от тях в момента са по-бедни и по-нещастни от времето преди да спечелят. Проблема при големи печалби за хора, които не знаят какво да ги правят е, че изведнъж изскачат всякакви "приятели", които са готови да "помогнат" да се "инвестират" парите. И ако човека няма акъл в главата или става алчен или си остава прекалено доверчив и в края може да остане и без ризата на гърба си.

Тия милиарди станаха като шума от дърветата

Дай 2-3 торби шума, ако имаш излишни и ти пречат нещо у вас

Да видите разликата с нормалните държави. А вие изтъркахте на света билетчетата, и накрая един...

А тук тия които спечелиха от лотарията да си търсят парите от герб ! Герб я закри

гол