17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И този глупак-бизнесмен.........

Виждате ли този одухотворен човек, с одухотворена физиономия как точно се държи и какъв манталитет има. Казва нещо в парламентарна комисия, пред цяла България и на другия ден се отмята. Можете да си направите изводите за какъв " бизнесмен" става дума, колко държи на думата си, какво са понятия чест и достойнстов за него. Класически селяндурин-тарикат с психични изкривявания и липса на елементарни зародиши на емпатия, съчувствие, отговорност и тн.

И този герой се прави на луд...досущ като Баце си..

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

А пък аз не се обърках, когато всеки месец ходех при Божков за да му отказвам секс.

Интересно! Как когато премиера лобира за българския бизнес всичко е точно, но щом президента го прави е злоупотреба с власт?

Не пич,не си се объркал.Просто каза истината.И после дълбоко съжали за издънката.И най-лошото е,че позволяваме на такива тъпанари да ни оправляват и крадът.Няма да се оправим никога.

Лошото е,че съдът му вярва.

затвор за тези мутри и спиране да купуваме техните продукти

Сега разбрахте ли защо тиквата го боли за кенефа наречен Стара Загора..

Илчовски добре го каза .Вижте какви хора управляват бизнес за милиони Но раздават подкупи

Е, те това направо ме втрещи: Градус направили дарение от хранителни продукти на нуждаещия се братски дубайски народ, а в замяна не са получили нищо! Приказки от 1001 нощ. Щом твърди, че всичко му е наред и няма никакви злоупотреби от него и от фирмите му, защо тогава на пожар Иван Ангелов ангажира най- скъпия наказателен адвокат Менко Менков?

Брутален тъпак! От цялата работа, най-много ми харесва, как всичките продукти на фирма Градус в Кауфланд Бургас са на 50% намаление, защото им изтича срока на годност! Явно хората все пак имат мнение по въпроса! Бойкот на тая престъпна фирмичка.Фалит и затвор!

Генетиката е точна наука Я Какво да се прави !

Акълът като вида!

подлага на слуга на лицемерните ни политици.

Този има същото излъчване и интелект като другият червенопитек Бенчо.Все едно са с някакъва форма на недоизлекуван Даун.

Всяка година в Интер експо център София има изложение на българските производители на салами - "Месомания". Даже да не посетите изложението, може да видите как Ге-класите с регистрационни номера от цяла България спират в калта, наречена "паркинг" и от тях излизат десетки уроди.

Този мъж ли е с тия бомби?

Тоя ,що има бозки?Сигурно са от пилешките хормони ще да е?!

Преди време наивно си мислех, че родните месопроизводители не консумират от продукцията, която предприятията им произвеждат. Но след като видях как изглеждат, си промених мнението.

Отвратителен боклук. Мирише от далеч на корупция и кражби!

тоя верно е отпрал ега=ти цомбите. много жени ше му завидят

Ха ха - объркал се бил ... защо въобще от герП рискуват такива велики "бизнесмени" да се объркват - да пращат направо севда да говори от тяхно име, тя не се обърква ... Иначе като им говорят в слушалките на всички герберастки бизнесменчета и на катилите-журналисти от нова, бтв и бнт може пак да се получи "объркване" ... току виж си казали истината от "объркване" ... И все интелектуалци ги избира от герП - като му гледате физиономията на този измислен цървул - дали в нормална държава би създал такъв бизнес а ? И отново адвокатчето менков - той същият беше и на галевите, и на алексейчо, и на цецко шестака ... сега и на този - дали е съвпадение, че адвокатите на мутрите и на герП са едни и същи ...

А кюлчетата какво са? Подарък за рождения ден ли?

Менков ще го оправи. Такова ни е правосъдието. Света видя КЮЛЧЕТА,ПАЧКИ и БОКО и нищо не се направи. Какво чакаме още бре потопени българи. Хак ни е. Така ще си живучщат на наш гръб!!!

Американски сортови ГМО семена-световен монопол!!!Който не купува..... земи тия урагани, земи тия градушки..... земеделската ни авиация.... от време оно.. ракети допотопни.... ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ И ВИСШИ БЮРОКРАТИ, ПАРТИЙНИ ЛИДЕРИ НА ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ТЕСТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ПРИГОДНОСТ, ТЕСТ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ(ОБЩА КУЛТУРА) И ПОЛИГРАФИЧЕСКИ ТЕСТ....... А НЕ САМО ПОДЧИНЕНИТЕ ИМ СЛУЖИТЕЛИ ОТ СИЛОВИТЕ МИНИСТЕРСТВА ДА МИНАВАТ ПРЕЗ ТЯХ.. ПОДЧИНЕНИТЕ ПРАВИ ЗДРАВИ ПСИХИЧЕСКИ СТАБИЛНИ А УПРАВЛЯВАЩИТЕ КАЛИГУЛА-БЕСНИЯ, НЕРОН-ПСИХОТО.... КОЙТО НЕ СТАВА, АДИОС АМИГО, АРИВИДЕРЧИ ПИНОЧИО, ГУД БАЙ МИКИ МАУС,ДОСВИДАНИЯ ИВАНУШКА, ДОВИЖДАНЕ ГАНЬО, ОРЕВОАР БАСТен АРДС,САЙОНАРА БАМБУКОВА ПРЪЧКО....

Този лъжец има по-големи цици от доста абитуриентки. Да не би баце да го е принудил да си сложи инпланти за улесняване на секса?

Това лесно може да се провери. Да се направи проверка дали БЧК са получили фурми и какво са направили с тях. Ако са ги дарили на болници или домове за социално слаби, това не би трябвало да е тайна.

Защо не БРЪМЧИ по неговите медии! Мисилките ще го обслужват! Страх ли го е и се е скрил в зайчарника?

Ама той сега ли се сети, че се объркал, горкия? Или като видя, че номера с приятелство и играта на карти не минават, започна да се врътка?

Още ли е интересен цирка на боко, пилето и илчовски. Винаги ще се направят на луди и ще покажат среден пръст на всички, които им се връзват.

До плюещите червени тролове: защо не плюете по Божков, Бобоков, Стайков и Арабаджиев? Или не може, те са ваши хора, нека крадат?

Щото те вече са бити карти. Сега бием вашите. И така докато се изчистим от боклуци. Включително и теб.

Ами ти цял живот ще си боклук, който и да управлява. Мозък от небето няма да ти падне, пак ще си същият голтак.

Явно бая си се поохранил през последните години а и малкото мозък, който ти е паднал от небето е промит и изфирясал, ама дано на всички като теб им излезе през носа и други места. Та безмозъчният боклук очевадно за всички си ти.

Биков ти ли си?

Скоро всички Борисови рекетьори ще кажат, че са се объркали. Те искали да финансират бизнеса на хората с пачки по 500 евро и златни кюлчета, ама по погрешка са ги взели.

То ако излезе наяве комункацията му с бацевата БАБХ какво "объркване" ще настане...

Е па той сам си каза - баце му е съдействал като имал проблем със ветеринарни сетификати и така нататък.... Това си е престъпление от където и да го погледнеш, а и едва ли баце го е правил за без пари.... той нищо не прави за без пари.

Хайде сега някой да ми обясни, ако бяхме нормална държава, как идиот като Ангелов би станал нещо повече от охрана на фирма за пилета.

За това не купувам химическите му пилета и гнусни салами "аз ям"

Тъпо, Пиле, мноооого тъпо обяснение! Стар виц от времето на соц-а: На границата граничари хващат нарушител. - Ти къде си тръгнал бе? - Еми, бягам от НРБ! Ще емигрирам в СССР! - Къв СССР, бе?! Това е гръцката граница?! - Лелеее, как съм се объркал!

Този като го гледам к'ви ги върши и ХЛЯБА, и ОЛИОТО ще са до небето като цена.... И не заради някакви резонни търговски причини... Просто му спряха кранчето временно и сега използва, че е от малцината играчи на пазара на олио и зърно, а също и на месо, за да си избива "загубите" на държавни пари... Докато не си купи следващите политици....

Ама никой не те кара да купуваш скапаното му олио,други рафинерии има!

3-4 са фирмите, провери.... 10 марки олио, ама са на 3-4 производителя= картел К'во да ти кажа, същото както при горивата... МИНАЛАТА ГОДИНА ВЪВ ФИНЛАНДИЯ (УЖ ДЪРЖАВАТА С НАЙ- ВИСОКИ ДОХОДИ И НАЙ- СКЪПИ ЦЕНИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ), СЛЕД КАТО СВИНСКОТО МЕСО УДАРИ РЕКОРДНО НИСКО ПОДА КАТО ЦЕНИ: 1КГ ОХЛАДЕНИ ВРАТНИ СВИНСКИ ПЪРЖОЛИ- 2.5 ЕВРА В БЪЛГАРИЯ 14ЛВ./КГ ( А УЖ ОХЛАДЕНИ АМА РАЗМРАЗЕНИ = 10ЛВ. /КГ) ТИ СИ ПРАВИ СМЕТКА ИМА ЛИ КАРТЕЛИ В БГ ИЛИ НЯМА, ИМА ЛИ ПАЗАРНА ИКОНОМИКА ИЛИ НЯМА И ТОГАВА МИ РАЗПРАВЯЙ ПРИКАЗКИ ОТ КОЙ ДА СИ КУПУВАМ ИЛИ НЕ !

Ох, завалията, объркал се бил! А га яде кифтетата не се обърка, нали?

Ламбовски в нов запис: Борисов взе 30% от кредита на ББР за колекторската фирма 32 минути ago8 Min Read Известният бивш банкер и депутат Димитър Ламбовски е записан да казва, че бившият премиер Бойко Борисов е взел комисионна от кредита на Българска банка за развитие за колекторската фирма “С.Г. Груп”. Твърди също, че една от къщите в Гърция, които продал на Стоян Мавродиев била за Бойко Борисов, който искал да премести там любовницата си от Барселона. Когато дал такива показания в СДВР преписката срещу него по сигнал на Стоян Мавродиев била прекратена.

"Аз съм грешка- не съм Иван Ангелов и Градус не е моя, обърках се в Парламента"

Даже Баце е по-умен от този. хе-хе

И пак, в България няма виновни. Всичко си върви по мед и масло. Баси и фарса са ни дори бизнесмените.

Е, айде щом си се объркал, няма нищо. Случва се. Пий едно кафенце и си ходи по живо - по здраво!

Са ти намалили работното време, и паричките са паднали със сигурност. Глад те, чака, миличко, глад!

Тотално се объркаха в приказките си! Става все по- интересно.

Подлогите на Бейко само ги привикват, а трябва да лежат вече, смърт на националните предатели !!!

На Боко пеминутния "разпит" в Гешефтурата по повод едни много интересни снимки и едни още по-интересни финансови потоци помниш ли го?

През '90-те ударните групи на мутрата И.Ангелов превзеха не една малка фирма за преработка на пилешко месо. Имаше една близо автогарата на Ст.Загора, имаше показна стрелба в помещенията за да вземат акъла на лелите. После помещенията се опразниха и всичко приключи. Не питайте милионерите за първия милион. За останалите имат документи.

ебати смешната държава, щом цели самолети със стока могат да се покрият все едно нищо не е било....смятайте каква контрабанда може да се вихри от правилните хора

Как е положението, червени и чалгарски тролове? Пак ли осирате форума? САМО ГЕРБ!

Ето го пак Нексусчо, който вилнее ли вилнее из форумните среди в полза на статуквото! Некси, как е положението, очакваш ли вече момента, на последната парична субсидия за драскане в полза на ОПГ - герб?!

Ти очакваш ли момента след 3 месеца, когато червените боклуци сте изметени? Особено и Мунчо като го детронираме, няма да можете да назначавате дърти комунисти!

Е внимавай как се объркваш, че такива протежета като теб най-лесно ще ги съсипят господарите им.