17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По безплатната програма преди 2 г .Много по -топло е,защото е изолирана цялата сграда,преди прозорците на стълбището бяха от винкел,а сега са ПВЦ и вече не духа и е топло и в общите части.На покрива поставиха 2 пласта нова хидроизолация и смениха ламаринената обшивка и сега покрива не тече.Смениха осветителните тела в общите части със сензорни и сметките за осветление намаляха наполовина.Боясисаха стълбището и етажните площадки,което ние не бяхме направили от построянането на блока.

Гешев предложил и приели Проституция и Просия да са законни. Подготвя ГЕРБерастите за след изритването от административния.

Санираха ни целия блок по програмата ие супер топло. Но ако се направи качествено и на парче пак е по добре от нищо. От Европа изискват вече 17см стиропор така че с 10 не правите много. А лепилото и трудът са еднакви

.....изискват коефициент на топлопреминаване 0,35 W/m2K и тъй като фасадните панели на "панелките" са от керамзито-перлито бетон (топлоизолиращи), то са достатъчни и само 7 см от т. н. "стиропор", но за по-сигурно навсякъде слагат 10 см.

Не знам за каква година говорят, но в Чехия санирарането става за 3 месеца на 12 етажна панелка. То там всичко се санира преди 3-4 години. България пак е на опашката.

да не слушаме глупости моля

УТРЕ ЩЕ ДОЛЕТИ РАКЕТАТА ОТ БУНКЕРА ИЛИ РОЗАТА НА ВЕТРОВЕТЕ ЩЕ ВИ ИЗТРОВИ ВСИЧКИТЕ ... ДОКАТО БЛЯДОВЕТЕ НЕ БЪДАТ ПОБЕДЕНИ , КУПУВАНЕТО НА КАКВОТО И ДА БИЛО Е ВИСОКОРИСКОВО !

Че санирането на отделен апартамент е безсмислено изисква поне средно образование. Вкарайте една термо камера и ще видите, че сте направили точно едно голямо нищо. При липса на изолация под и над апартамента, ефектът е около 30%. Най-интересно е, че след като направят тази глупост неземна, бай Ганьовците им става по-топло. Пари са дали пинтиите, че как.

Аз съм си направил сам санирането и смея да твърдя , че е много по добро от Бойковите боклуци.Всички подове , тавани е стени са с корк 1 сантиметър , външната топлоизолация е 8 см каменна вата , дограмата е 7 камерна Кьомерлинг с троен стъклопакет 4, 5 6 милиметра и термални стъкла.Всички радиатори са алуминиеви с електронно програмируеми термоглави, а отделно имам и 3 климатика -хиперинвертори .Топля се основно на климатици, парното се включва само при под -10 градуса.И тока ми е около 100лева , като се има в предвид че поне 8 часа дневно е включен компютър с консумация над 500 вата/мощен 16 ядрен процесор , две карти 2080Ти,6 диска,32 инча 4К монитор.И в интерес на истината съм проверил лично с термокамера какво съм направил. и съм направо синьо петно в блока.Та всичко зависи как си си свършил работата.А иначе санирането е една перфектна схема за кражби-монтират най ниското качество материали на цена за супер качество.Разликата-в съответното чекмедже.

ВЛОЖЕНИЯТА НЯМА ДА ГИ ИЗПЛАТЯТ И ПРАВНУЦИТЕ ТИ!:)))) АЗ ПЛАЩАМ ЗИМАТА ДО 70 ЛВ.!! БЕЗ 1 ЛЕВ ВЛОЖЕНИЕ!