Заплашиха белгийския вестник ”Соар” с бомба

Редакцията на белгийския всекидневник "Соар" беше евакуирана днес след бомбена заплаха.

Обратно в новината

Коментари - Заплашиха белгийския вестник ”Соар” с бомба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези ислямисти за какви се имат, че ще заплашват европейски вестници? Това да не би да са им шериатските джунгли? Но тях само убийства са им в главите. И после някои говорят, че всички религии били еднакви. Христос не е убил нито един човек. Само това би трябвало да ни говори нещо (в контекста на мохамед).

А тези "европейски" вестници за какви се имат...?

i_iskren@mail.bg

Как какви? Вероятно за вестници на бившето християнско европейското население?

i_iskren@mail.bg

Що за бог е този, който има нужда от такъв тип защита? Със сигурност не е християнския Бог.

Имат се за свободни, нищожество мръсно!

Истинските причинители на злото винаги остават скрити прикривайки се зад чужди мотиви. Но е наивно да се надяват че ще се скрият от погледа на Бог.

левицата какво може друго освен бомби и заплахи и като е на власт да крадв бюджета?

И какво общо имат изгорелите вестници от снимката с новината?

Френският вестник беше на левицата и сега левицата не иска да има бдения по въпроса?!? Да не говорим, че има убити хора!

на крайната левица денонощно броди оня призрак, дето е залепнал като песница на нос още в МЪНИфеста та до днес. То не бяха простотии и обиди към всички що не са им по гайдата, не бяха стрелби и бомби...Сега и шествието пречи на същите. И после трябва да им пазим човешките права и ценности и кротко да им се кланяме на наглостта. Кото погазват цинично нашите права, а се позовават на нашите ценности.

вашите ценности ги знаем, шести. а те са конц.лагери за всички друго-мислещи от вас. така че, заврете си "ценностите" нали знаете къде.

Такива, които са свързани с крайния и агресивен ислям, следва да бъдат лишавани от гражданство в ЕС и да бъдат депортирани.Въпросът е къде.

Там, откъдето са дошли - те или предшествениците им.

Няма какво да се коментира.

Напротив, сами си вкараха талежа, не знаеха ли с какви си имат работа?

i_iskren@mail.bg

Да кажем, че не са знаели, е все едно да се правим, че не знаем, че нарочно плащаме милиарди за развъждането на определени етноси в България. Които ни сервират "плодовете" си редовно. Соросоид не е този, който иска свобода или пък частна пазарна инициатива. Соросоид е този, които въпреки всички доказателства, отказва да погледне и признае реалността. Соросоид е този, който отказва да види как "демократичните" корпорации смазват и малкото останала свобода. Соросоид е този, който се бори за свобода и демокрация, а всъщност неосъзнато пропагандира и работи за налагането на Новия Световен Ред, който е прикрит зад много красиви думи (както навремето комунизма беше прикрит зад думите "прогрес, мир и равенство"). Нищо ново под слънцето, само луцифериански алабализми в нова опаковка.