Проверяват голи снимки на непълнолетни момичета във Facebook

Няколко групи във Facebook събират и публикуват голи и полуголи снимки на видимо непълнолетни момичета. Полицията прави проверка.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват голи снимки на непълнолетни момичета във Facebook | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Системата за реакция е прекалено бавна и тромава. Какво чакат полицаи и съдилища? Някои деца да се окажат продадени, поради личната им глупост, че да се снимат без дрехи е много яко? А родителите им къде са, та не са ги възпитали какви са нормите на поведение и че да се снимат голи и полу-голи и да си разпращат снимките, е неприемливо и глупаво?

Дайте някоя такава група да лъсна една злобарка, че жените незнайно защо ме отбягват.

Всички млади момичета станаха такива.Все пак това виждат навсякъде-как Николета така просперира,как така фолкпевиците си осигуряват охолен живот...Даже и вестник да отвориш,често журналистите слагат голи снимки на тази или онази плеймейтка.Жалко е,че много момичета виждат само този начин да успеят.

Ильоменатите настъпват...

Прилича ми на нова схема за разработване на проститутки. Карат момичетата да се снимат и на тези малки наивници, които се вържат пияни или весели, им пращат социалните и отнемат детето. След това бой, наркотици, заплахи и продажба... Прочетете за социалните служби в норвегия, какви умопомрачителни неща има в мрежата и знайте, че тук е подобно! Един беше написал, че най-вредното в момента за държавата са агенция за закрила на детето... почвам да се замислям.

Нещата много лесно се решават , но от лицевата книга не им се иска и ще го направят само ако бъдат принудени от законите.Активиране на акаунти да става само срещи сканирано копие на ЛК,ID или как там се нарича в даден държава.За такъв документ трябва да си пълнолетен.А това означава да загубят над 70% от профилите.Къде , че се деца , къде че са фалшиви.

Знаеш ли с колко (десетки) сканирани лични документи български и чуждестранни разполагам. Автентични, изтеглени от нета. Тъпaнар искам да те видя как ше ревеш като си качиш сканирана личната карта и след 1-2 години дойдат да те трепят мутри да погасяваш дългове десетки хиляди, след което те арестуват за екстрадиция по подозрения наркотрафик и тероризъм

Илиян Илиев

По-голяма глупост не бях чел.Изтеглени от нета.Като пишеш вярваш ли си ?! А дали тези документи са валидни а ?! Май не !!! Аман от специалисти :)))

Можеш да напишеш едно писмо до Обама и на американския конгрес по въпроса.

Илиян Илиев

Няма нужда да пиша. http://smartnews.bg/facebook-%D0%B8-instagram-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82-%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%B8/

Илиян Илиев

http://smartnews.bg/facebook-и-instagram-вече-искат-лични-карти-от-потреби/

Илиян Илиев

https://www.kaldata.com/IT-Новини/Facebook-карат-потребители-да-представят-доку-76308.html

Що, ти другаря Путкин вече информира ли го?

Ако преценим, че детето живее в много рискова среда и е изложено на опасност от трафик, тогава имаме право да го изведем от семейството - що за простотия! Причината за подобни проблеми е съвсем, ама съвсем друга - прекалено разглезване на децата, стремеж да им се угажда във всяко отношение за да не се сърдели и никаква, ама никаква работа върху изграждането на ценностната им система! Ако трябва да купуваме любовта на децата си с глезотии - пази Боже! Аз не искам дъщеря ми да ме обича. Искам да ме СЛУША БЕЗПРЕКОСЛОВНО докато не се научи да се грижи за себе си и за безопасността си, не се научи да поема отговорност за постъпките си и съответно да мисли перспективно, и не се научи да гради и създава! Веднъж да ги научи тези неща, след това ако иска да си тръгне и да не ме погледне повече. Нали помните филмите за Шаолин и подобни - отива някой си да увои бойното изкуство и докато УЧИТЕЛЯТ не прецени, че ученикът е готов той го СЛУША БЕЗПРЕКОСЛОВНО.

1000+

А по магазините се продават и Трътки на пилета и защо пилетата са голи а не с перушина , агнешки бут - перверзия . И да изкарате наредба всяко едно дете да носи телефон с Кабел и макара (като военните от едно време) а не модерен телефон . Всичката Мара втасала та само до това ни е ...

Гадна работа е с тези деца които така правят, но при толкова много задръстени родители е донякъде нормално, пускайте им още чалга и те не че ще се снимат голи и полуголи, а ще започнат и секс услуги да предлагат на по 13 години.

Тези от чалгата поне се снимат а другите се боцкат и употребяват наркотици - кое е по-добре ? Кой Западни музиканти и групи не са Гейове или да не са употребявали Наркотици .

Тези които се снимат са често и онези дето се "боцкат". Напълно споделям мнението, че чалга културата носи послание, близко до порнографки сайт.

Отдавна го правят още ан 12 ;)

Самия Фейсбук явно поощрява подобни снимки и не виждам как бг. ще забранят това.

Рамусен и Паси си направиха снимки с Отворени Усти ? И защо с Отворени та това си с Сексуален намек от осъзнати индивиди , подсказващини многосекасуални намерения и изводи . А дори бяха ухилени след като в Медиите хората бяха недоволни .

Не е редно тези деца да бъдат вкарвани в затвора за "детска порнография" (каквато е практиката в САЩ - там ако някое дете сподели своя гола снимка го арестуват и тикват в затвора). Направо се гордея, че съм българин (а не американец) и нито един българин не предлага децата да бъдат вкарвани в затвора за това, че са извършили "престъпление без жертва" (victimless crime). Други престъпления без жертва: практикуване на вещерство (т.е. имаш котка и се интересуваш от химия, обаче си се родил през средните векове), атеизъм (за това, че не вярваш в правилния бог следва да бъдеш убит с камъни, съгласно законите на някои държави).

Тия социалните първо да направят социална оценка на 13-годишни ромки с по 2 деца

Ох,нека и този път учителите да виновни.Моля ви,бе хора,обвинете ни,че да ми олекне на даскалската душица.

И как ще стане с уставяването , ако е снимана само част от тялото ? Ще Цитирам част от статията : Поради тази причина те все едно предлагат тялото си и казват: Харесай ме, защото аз не знам кой съм, но ако ти ме харесаш такъв, ми придаваш някаква стойност, разказа още психологът .

Отдавна тази мрежата трябваше да стане достъпна само за пълнолетни само !

Тва фейсбук е за идиоти ,приемам го само за фирми и публична дейност,музика ,театър

Едно време прапрабаба ти по същия начин е говорила за телевизията, радиото, водата от чешмата, тоалетната хартия, вътрешната тоалетна и т.н.

Непълнолетни девойчета масово си правят селфита на всички по-скрити части от тялото и ги пускат тук и там. Имаше даже един сайт допреди няколко месеца, в който точно такива п.тета пускаха обяви и търсеха да правят двойки, тройки и какво ли не, представили на показ всичките си интимни части!

срещу заплащане разбира се. докато има кой да дава пари ще има и голи снимки на скрити местенца.

А бе в Столипиново ги женели на 13 години, тук за няколко порноселфита го правите на въпрос. Циганокрация! Цар Киро - премиер! Да живее цар Киро! Българите - в казана.

Значи, е нормално да не правя нищо, когато щерка ми си пуска голите снимки на 14 години, а е ненормално да и ударя един шамар и да я накажа да не излиза 1 месец със сутеньорите, които седят в кафето срещу училището?

Малко шамари е яла за тва си пуска голите снимки.

Кажете как се казват тия групи та да се джойнеме и ние да гледаме сеир че иначе тоя фейс голяма тъпня направо не се трае...

Да се надяваме, че полицията ще си свърши работата и ще намери и педофилите- сиирджии. В този живот нещата се подреждат интересно - днес сиирджия, утре затворник, а след няколко години собственото ти дете в подобен сайт, за радост на други подобни "сиирджии".

Абе не винаги става така, понякога децата на най-големите пуритани стават най големите развратници, няма гаранции...

Я значи имало и интересни неща в тоя фейс... а иначе по повод думите на тоя психолог, ми че те повечето жени са така бе не само момиченцата че даже и педалите!

Другаде е заровено кучето: вижте колко плът се излива от телевизорите и от страниците на вестниците. То бива голотии, ама това вече е прекалено. В САЩ, например, дори цицата да си покажеш случайно, следва глоба и публична критика. Как може, на страниците на ежедневник, политически, бизнес, клюкарски или дори спортен, гледаш откровени к.рви, разчекнати, оголени тотално, с мляскащи джуки и настръхнали цици... Минете край първата будка - на витрината ще видите същата картинка. Загледайте се в някое от безумните ТВ предавания, като на някаква Николета, или на Венета, или на чалга каналите - там ври от порнография и голотия. И понеже тунингованите красавици предлагат освен голите си тела, също и обяснения как богати чичковци ги спонсорират, какво пречи на момиченцата от училище още да търсят подобни изяви??? Трябва да се въведе строг морален контрол над тези дивотии, защото нацията загива...

Значи Гей Паради може ,ама голи снимки не може . Годините за Пенсия ги вдигат ама не намаляват прага на Малолетните в кой времена живеете ? Ние едно време си Iграехме с дървени колички а децата ни оцветяваха картинки сега всяко едно дете е в Фейсбук и Туитър - отчетете ит ези фактори и най-вече Педерасията и защо ТЯ Е ЗАКОННА И НАТРАПЧИВА !

Баси лицемерната демокрация, баси тъпата държава. Защо не се сезира прокоратурата за хилядите цигански момичета редовно изнасилвани и сексуално малтертирани от бащите си и околните, и заставяни да проституират на 13-14 годишна възраст !!! Къде са правата на тези деца, кой ги защитава ?!?

На циганите е позволено всичкооо! Да живее демокрацията и ДПС!

Първо проверка на снимките, а след това и на момичетата? - това намирисва на педофилия дами и господа?!

Баче ви Кико веднага се заема с проверка на момичетата.

Извод - не си снимай сливката със смартфон,ако не искаш да цъфне в интернет :)

а ако цъфне трябва да надживеем тези неща и да не им обръщаме внимание. сега си я снима защото много хора ще се впечатлят. на запад, и особено на север ще я подминат снимката и въобще няма да я погледнат

Дайте некъв линк, барем да видим, стават ли за нещо, парантийките!

Да ти дам ли линкът към местното РПУ, че сам да се предадеш, или ще чакаш да ти почукат на вратата, г-н ПЕДОФИЛ?

защо трябва да се преследват деца заради снимки -тус няма никакво престъпление престъплението е на тези които ги правят публично достояние без тяхно съгласие е които обявяват адресите им , как може елементарни неща да не се разбират не само от повечето пишещи тук , но и от законотворци

Не останах с впечатление, че някои преследва децата, а че се опитват да ги намерят за да поговорят с тях и родителите им. Ако моето дете бъде снимано и снимката му се появи в подобен сайт, като родител искам да знам za да взема мерки!

Родителю, детето ти няма да бъде снимано, а само ще се снима и само ще си изпрати снимката за да му кажат колко било хубаво и да си преброи лайковете. По-добре общувай с детето си и му моделирай морала преди да се повреди до такава степен, че да започне да мисли че смисъла на живота е в разголването. И аз съм родител, достатъчно истории за проблемни деца изгледах по разни предавания и мога да кажа само едно - проблемите са били посявани дълги години преди да разцъфтят.

Като родител е трябвало да забраниш достъпа на твоята малка пикла до facebook

Преди всичко - нищо чудно. Живеем в епохата на спонсорите, на "мъжът до нея", на "чичко - паричко"... И3още: 1. Кво е то "тийнейджър" - човек между 10 и 20 години. Нима 17-18-годишен човек "не може да си обясни" за какво става въпрос? 2. Ако говорим за "малолетни" (под 14 години) - то си има НК. Не че те не знаят за какво става въпрос - преди 2 години изследване на лекари - сексолози показа, че повечето от момичетата още в 7-8 клас са "майсторки" в леглото и с доста голям опит с различни партньори - за разлика от момчетата. 3. Законите ни са доста идиотски. Ако заживея с 14-годишна на съпружески начала - отивам в затвора. Ако обаче се оженя за нея - не ме съдят. А кво става, ако се оженя и след това се разведа, за да мога да заживея отнова с друга 14 годишна? Защо със съгласието на родителите, едно дете може да бъде омъжено и да прави секс законно? А без брак "тя не разбира какво става"? Нима печатът върху свидетелство за брак я прави по-разбираща?

Гледай сега, да те светнем що е това животно тийнейджъра - иде от "teen" и "age". Демек, възрастта, която завършва на "teen". Почва от тринайсе и завършва с деветнайсе. Дано съм те ограмотил малце, та да не тъпееш с коментарите си!

Thanks даге indeed! :-)))

Много просто се решава единия от проблемите ти. Забранява се брака преди навършване на 18 години.

Бе къде са тея снимки бе, дайте и ние да оплакнем окото:) Че и бабата ще накарам да се снима, ще и топосам фотото на първа страница. Не че има много какво да се гледа, ама....

А, примерно за 15 годишна циганка, караща втора бременност ще сезирате ли прокуратурата? Или правилата важат само за българското (засега) мнозинство?

От скука и липса на себеуважение какво ли не правят малки и големи.Преди имаше " Синдром на изпепеляването" на преработили хора, а сега е модерен "Синдромът на скуката".От мързел и скука обедняваме и оскотяваме.

среща с родителите и класния ръководител. хей буклуци заемащи длъжности какъв класен ръководител за това че един боклук на мама и тете се снима голо нима го прави в часа на класния ръководител. до кога ще вменявате задължения на учителите за всичко което се случва на тези изроди които са родени от кеф или да се отчетем пред комшиите че сме създали нещо. в училище се дават знания а в къщи възпитание. ясно.

Какви родители бе хора?!? Който не е отглеждал дете на 12 години и нататък моля да се въздържа от коментари, защото не е наясно с темата. Много често самите деца го правят, те са в специфична възраст, която има нужда от търпение и подкрепа.

Е тука е така. Ще гонят родителите, а не педофилите.

Ееее разгеле, да чуя най-накрая за предприети някакви мерки. А дано малко да поработят тия институции а на само приказки. И за малолетните циганки да предприемат мерки. В Англия задължително учат всички до 16г възраст ако спрат у-ще получават глоби. Е време е!!!!

Това е страшен проблем, че някакви пикли са решили да се снимат голи. Та те правят секс от 13 годишни - как ще им забраниш да се снимат голи? Изстрещяла държава. Само гледат да си оправдаят заплатити от държ. администрация.

Може и така да е, но като пращаш снимка на лични, не очакваш да я види цял свят. Проблемът не е само в самите снимки, а какво се прави с тях после. Много е лесно за възрастен да каже: ако не дойдеш днес у нас, ще пратя снимката на майка ти...и ако недай си Боже, детето склони -тогава проблемът става мнооооого сериозен.

Всъщност научават добър урок - пратиш ли някаква информация, която броиш за тайна комуто и да е, тя престава да бъде тайна.

облечените свършиха ли? Или има благотворителна акция за набиране на дрехи.

Това фейсбук е най голямото недоразумение и тъпня за всички времена,ама лошото е ,че сегашното младо поколение ,яко се е зомбирало по това,не знам.........

Независимо кои са децата,не следва ли да се издири разпространителя на снимките?!?! Полицията да направи разследване и да установи лицата които са качили снимките в Интернет.

На полицията не и се работи. А така си оправдават заплатите други служби.

Смятам,че ако се забрани фейсбук производителноста в българия ще се повиши двойно!

Забраната на фейсбук не е по силите на никой в България. Нали ти е ясно?

Gal

И не само в България. В офиса тези сайтове са блокирани и всички си гледат на телефоните....

А бе те си гледат на телефоните, но ако ползват нет от мобилния оператор, на който са абонати много бързичко ще им отидат мегабайтите :)

да не сте от братската кУрейска народна и демократична република..Некакси много забранително ни гледате.

От Турция сме

Въх, недей, ще избухне революция :D :D :D

дай пример! излез от дир-а, спри да сипеш платени драскавици и иди да поработиш малко

освен това България се пише с главна буква. и аз съм фен на писането с малки букви и съкращения, но когато пишиш България, Левски, Ботев проявявай уважение. в англоезичните дори и думичката "АЗ" на техния език "І" се пише с голяма буква дори и когато чатиш и хейтваш

А за непълнолетните циганки родилки к-во прави полицията? И това ако на е расова дискриминация срещу нециганското население .....

по-лесно е да се преследва интернета. Седим на топло, светло и с костум.

еврогейски ценности, какво се възмущавате? Който не му харесва, да ходи в С.Корея или в С.Арабия!

Това са новите Николети ЛОЗАнови!!

В Дания и Норвегия и да по-малко ги отнемат от родителите.