Полицията публикува 2 снимки на терориста Салман Абеди

Британската полиция публикува две снимки на терориста Салман Абеди, направени от охранителни камери в нощта на атентата в Манчестър.

Обратно в новината

Коментари - Полицията публикува 2 снимки на терориста Салман Абеди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е сега с тия пчели ще им натриете носовете......

Тоя що го показват - ако го видим, да го докладваме ли? :))

англия с нищо не му е виновна, виновно е семеиството. англия му е дала гражданство, което му дава всички права като англичанин и за такова гражданство мечтаят милярди от африка и азия, не разбирам англия какво е виновна.

Ще татуират пчели в знак на солидарност, алоооо болни ли сте, или оглупели....

След като не могат да интегрират роден в Англия, как ли ще интегрират милионите дошли в Европа?

Има вид на отнесен тип, странна птица, живееща в собствен свят.Лошата новина е, че такива като него, натурализирани и нереализирани европейци са сигурно с хиляди.Поколения, които осъзнават, че уж по закон са равноправни, но дефакто са приети за низшето стъпало в обществото, озлобена тълпа без перспектива.Да се е чуло някой арабски шейх да се взриви или милионер, или петролен магнат?Толерантността щеше да бъде нещо добро, но ако не е само на хартия.По-добрата мярка е да се спре агресията и войните в арабския свят, хората да се завърнат по родните си места и да се чувстват на мястото си, доволни от живота.

нищо подобно няма. дори на такива им дават права, повече от средното понеже са малцинство.

Този има лице на човек с психични заболявания. В България такива ритат беззащитни бабки по спирките, в Англия взривяват деца на концерти. А и на двете места, трябва да са в някоя лудница под строга охрана.

А тези, които разпалват войни и конфликти къде ли не и причиняват смъртта на хиляди, им гледаш редовно лицата по медии, ама не ти правят впечатление, що така?

И за това целият свят е против Путин,Асад,Ким и подръжниците на ИД и Ал Каида!Хайде барем тях ги трепят американците със хиляди от дронове,самолети и спец части!Макар,че такива кото Путин,Асад,Ким също стават жертва на американците.... все някога!

абе интересно що не публикуват снимки с имената на американските идиоти, които пускат бомби над Сирия и избиват мирно население?!

Ако го мерна-ще му резна гръцмуля, за по-сигурно!

Резни гръцмулите на тия, които са го направили британски гражданин, понеже те са истинските виновници.

Който го е прокудил от родината му той е виновен, а после загиват съвсем невинни хора

Трябва и в България на всеки който има българско гражданство така да казваме: българин , българин от еврейски произход, българин от немски произход, българин от арменски произход, българин от турски произход и т.н

Абе какво ме интересува гадната и мазна физиономия на мръсният терорист-мюсулманин? Хората не бива да свикват да гледат гадните им мутри!!!

у нас да си направим татуировки на хлебарки ,към които сме особено толерантни !

всички потенциално опасни мюсюлмани водещи се на отчет в Европа веднага трябва да се естрадират от държавите веднагааа! ясно ли е тъпи долни мръсни либерални политики?? ясно ли е долни боклуци окъпани в разкош те вас не убиват убиват обикновените хора! мръсни политици гадни нахални и продажни и крадливи марш всички в историята марш и да дойде един Пиночет и да изчисти всичкоооо!! Всичкооо да се изчисти и да се въведе ред ред в света!!

Всяка крушка си има опашка. Либиец макари роден в Англия, но родители либийци и "британски" поданик, безспорно образован в англ.среда и у-ще станал терорист. Само дума няма как през 2013-14г. англоамериканците организираха и,въоръжиха "местна" опозиция от джихадисти и дори бомбардира Либия през всяка нощ докато не гътнат Кадафи, разорят страната и д-вата, сега там е анархия,мюс-екстремисти и самозвани националисти управлявани от американци,англичани и французи- пусти петрол,злато и редки метали, а и бодигардовете преди на Кадафи бяха руси със сини очи и говореха на славянобългарски т.е. руски..

сега трябва всички роднини на убитите 22 души а и над 100-те ранени да предяват иск в съда против държавата Англия че са допуснали този изрод да нанесе толкова мъка на хората и смърт!Службите в Англия са го знаели че е потенциален терорист, арестували го, пуснали го, не го следили, не знаят че е отишъл в либия и т.н, това е пълно безхаберие как така ще пропуснеш най агресивните мисюлмани в Англия които се водят на отчет да не разберете че той нещо е готвил и освен това този изрод и говорел наляво и на дясно че е близък до Ислямска държава, че роднините са предупредили че той може да взриви нещо, че не знам си какво, че ФБР са ги предупредили..това е направо престъпление на службите в Англия затова трябва да бъдат съдени!!!! получават милиони лири за бюджета си и няма да следят искъсо най подозрителните мюсюлмани в Англия??? същата работа и във Франция там се водят на отчет над 3000 потенциално опасни мюсюлмани и нищо не правят и убиха и там над 250 души.стигам до заключението че това умишлено се прави от правителствата за да държат в страх хората, трябва да дойде нов ред не може така повече не може така..

Каква полза има от публикуването на снимки ? Допуснали са го да влезе сред хората с раница на гърба, която не са проверили, а след като загинаха много хора решиха да публикуват снимка на убиеца.Тези жертви трябва да лежат на съвестта на охраната на залата.

Грешна снимка сте публикували! Който финансира терора него сложете!

Може би не всички мюсюлмани са терористи , но със сигурност до сега всички терористи са мюсюлмани .Изводи !?

"Каква новина, каква радост! А всъщност: след дъжд качулка. И кому върши някаква работа подобна новина?" - Щерев Г-н Щерев, много точна преценка ! Еврогейовете са проспали всичко и сега взели крути мерки - след убийството на деца и млади хора... Британско разузнаване и полиция, засрамете се и се скрийте !

ще плачите за соца мишки

докато дебилните борят бомбите с "...татуировки на пчели в знак на солидарност..", банката дава сто милиарда на циганите за още бомби и бомбаджии

Да си татуират вместо пчели, по един полумесец разположен над един резан... Защото точно това ги чака

Либийски Циганин ! . . . . ох, забравих, че администратора може да ме изтрие за накърняване на "доброто" име и "благата" физиономия !?

акъла идва баавно, мъъъчително и болееезнено за еурогейовете

Този болен мозък се е разкарвал свободно до Либия и обратно - в Европа - Дюселдорф, Манчестър. Ето резултатите от даване на гражданство на подобни примати - бил моля ви се БРИТАНЕЦ от либийски произход!! Докога ще продължава това самоубийство на БЯЛА ЕВРОПА ?!?

Е, след татуирането на пчели, проблемът ще се реши! Така им се пада на терористите!

Демократически болести. Има данни,че ФБР е предупредило МИ-5 точно за този човек.В началото на 17г.Информацията на американците не е била крайно прецизна-считали са,че либиецът се готви показно да убие видна политическа фигура.Англичаните разследват сигнала,арестуват го.Нищо не могат да докажат и го пускат.Въпросът е,толкова ли нямаха ресурс,да продължат изкъсо да го следят?Жертвите.....дете на 8 годинки и много др.млади хора.....

Защо не разследват откъде са му парите кой, кога, къде ги е изпратил или банките така им е угодно да пазят тайна за своите клиенти. Да имаш апартамент в центъра не е никак евтино.

Без подкрепата на банката, тероризмът е невъзможен.

Типичен арабски чикиджия!Не се ли разбра,че няма добри бежанци и емигранти мюсюлмани?Ако тия първите са тихи,работливи и лоялни,то децата им ще ни мразят и убиват??? Хайде сега ни карайте да ги приемаме??? Ами какво са кресливите,смрадливи,крадливи цигани,които ни дърпат с милиарди назад? Емигранти-н-то поколение!Същото!Бъдещето!

Тоя не е бежанец. Подобно на Осама, баща му е работил за Британските МИ-6. Резултатът е налице.

Каква новина, каква радост! А всъщност: след дъжд качулка. И кому върши някаква работа подобна новина?

Не само това, ами изкараха армия по улиците - все едно ще помогне с нещо. Оставили ги преди това цялото семейство да се размотават по Либия и Сирия, а сега демонстрират някаква дейност.

Има изражение на латиноамерикански комунист. Изглежда кьорав и нищо чудно такъв да попадне поради явните комплекси за малоценност и инфантилност, в ръцете на любезни и учтиви религиозни убийци.

Семейството на терориста е бил от умерената либийска опозиция.

типичен британец .. с промит мозък