Коментари - Парти в дискотека с "дезинфекция" разгневи медици: Това е гавра с труда ни! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само едно мога да кажа: боклуци.

Много ни е уродска държавата, за съжаление!!

Простите чалгаропитеци какво да измислят! Толкова им е акъла. Лекарите да не се обиждат, такова е поколението! Кухи и безотговорни. На 70% от тези тъпаци родителите им и техните баби им плащат сметките! За това и те са толкова "загрижени" за вируса!

М: - Яко ще измрЪт !

Малоумни чалга идиоти.

Ами...продължавайте да го спасявате този "народ"...Жалко, тъжно...

друго си е да спя с чекмеджето

Това са последствията от простотиите на Д-р Менгеле и Слави Чалгаря! Аз все пак вярвам, че има Господ! Той ще си свърши работата, както и вирусът "дето не съществува"!

Това ли ще кажеш на лекаря, когато заскимтиш като куче, защото не можеш да дишаш? А, тъпако?

Това е гнусното дебилно чалга поколение, с девойки разчепатили задници в Инстаграм, с гавра с всички ценности, те няма чувство са каквото и било камо ли за някаква мярка, срам и позор за целия народ, чалгата ни обзе!!!!

Малоумен, я пак пробвай да се изкажеш!

И двете страни по казуса са изпаткали

Булгаристанските дебили не заслужават труда на медиците, които рискуват живота си и този на близките си. Деградирала, олигофренясала паплач. С такива краят се вижда. Не ти трябва война.

Яжте, пийте...,вируса черпи

Малоумна мастия !

Затова при избор кой живот да спасят, медиците да спасяват по-възрастният... Тия боклуци не ценят живота. Безсмислено е.

Трябва да идат и да дезинфекцират и морето - вирусът се задържал във водата двадесетина дни най-малко, та да нагазят и да почват. Голям майтап ще е, гледано от брега.

Българио, за тебе те умряха,. една бе ти достойна зарад тях,. и те за теб достойни, майко, бяха. И твойто име само кат мълвяха,. умираха без страх. Това е била България, сега останаха поколението на чалгата и гюбеците, това сигурно ще с еразпрастрани и в международни издания, грозна картина и гавра с труда на медиците, НЯМА толкова пропаднала нация

няма такава простотия наистина

Навалицата от снимката е показателна за егоизма на някои. Дай ни кръчми и дискотеки, щото имаме право да се забавляваме, без забавления не се живее, другите да го ... Закони, наредби, забрани са за балъци.

"Българио, за тебе те умряха...." Ако само са имали идея какво ще стане и за какво умират....сами без принуда щяха да се потурчат.

Тия безстрашни и силни млади хора трябва да бъдат изпратени доброволци на първа линия за известно време, а после пак на дискотека.

там на заден план не е ли Миролюба Бенатова, леко зацапала свещите

Те за статисти не става

Медиците, ако наистина са медици нямаше да говорят за пандемия, нито за епидемия. А вместо това със знанията с които се предполага че разполагат и с ума, който се надяваме че имат, би трябвало дружно да се надигнат срвщу тази фашистка чума, а ме да обвиняват хората които се забавляват, защо се забавляват !

АНАНИЕВ ПУСНА ДИСКОТЕКИТЕ , КАКВО ИСКАТЕ И КАКВО ОЧАКВАТЕ - НА ХОРАТА ИМ ПИСНА ОТ САМОИЗОЛАЦИЯ И СЕГА СА ИЗТРЕЩЕЛИ А МЕДИЦИТЕ КОЛКО БОНА ГУШНАХА ЗА ДА ПИШАТ ВСИЧКИ УМРЕЛИ ОТ ВИРУСА А КОЛКО ПАРИ ГУШНАХА ЗА ДА ЛЪЖАТ И ПЛАШАТ ВСИЧКИ

по принцип уважавам лекарите, ама са прекалили. Като им е толкова тежко да хващат лопатата и да сеят картофи... когато сам си си избрал професията не е нужно да се самоизтъкваш или драматизираш. На земеделеца да не би да не му е тежко цял ден на полето, под слънцето и после да ви гледа как изхвърляте тонове храна, над която той се е потил, за да произведе...и е плакал докато гледа как една градушка затрива целия му труд и го обрича на глад и мизерия...

Всъщност всички които не спазват правилата и не пазят себе си и останките открито се гаврят с труда на хората, които когато яйцето упре до дупето спасяват положението. Понягока не могат. И аз съм медик . И аз живея в paper cloths aka scrubs и не нося бижута и нямам маникюр и никога не ми е липсвалo. Защoти това е призвание не просто работа . Не работя в България, но навсякъде целта е една. Да спасиш човешки живот. Всички безотговорни ни плюят в лицето на нас, които даваме собствените си комфорт и понякога живот за другите. Мелодраматично? Не, просто грозната истина. И да българският ми не е перфектен след 20г рядко писане. Че сега ще ми скочат пак троловете. Все едно. На колегите пожелавам сила. На останалите пожелавам да не стигат до реанимация. Лека

Каква простота

и с тези, които те спасяват е грях, който се плаща, рано или късно. Никога не се чудете защо сте на последните места по всичко и на първите места по смърт, корупция и необразованост.

Поклон!

Кой разреши да се отворят тея бардаци? Това е несериозно и обезсмисля цялата карантина

Кой разреши да се отворят тея бардаци? Това е несериозно и обезсмисля цялата карантина

Какъв ви е труда бе мърши???

си пълен тъпак, защото трябва дори да не изричаш името на лекарите, които всеки ден се жертват за Гадни дебили като теб!!!

Dano po ne 50 protsenta da PYKNAT. BG- govedoto si ostava GOVEDO

Темата на партиту в Дъ Фейс след 2 седмици ще е 'Coffin Dance' (реквизита ще е основно от присъствали на партито миналата седмица)

Нация от галоши, простаци и неграмотни маймуни.

Защо е гавра? Артист изиграва най важната професия за да изрази уважението си към хората които упражняват тази професия?! Поставя тези хора принудени да са в защитни облекла на пиедестал.... Защо плачете?

все му е писнало - от учене, от работа, от спазване на култура и дисциплина. И все е изтрещял.

Да го д- хат докторите!

MIKO GOVEDOTO. Shte zapalia svesht za da ymresh do nedelia

КАКВО СЕ ВЪЗМУЩАВАТЕ НЕ МЛАДЕЖТА А НЕ СЕ ВЪЗМУЩАВАХТЕ КОГАТО ДЕЦАТА ВИ БЯХА ЗАКЛЮЧЕНИ И КУЧЕТАТА ИМАХА ПОВЕЧЕ ПРАВА ОТ ТЯХ НЕ СЕ ВЪЗМУЩАВАТЕ КОГАТО ВИ БЪРКАТ В ДЖОБА И СЪДИРАТ КОЖАТА С ДАНЪЦИ НЕ СЕ ВЪЗМУЩАВАТЕ КОГАТО ПРЕМИЕРЪТ ВИ Е СПИПАН ПО ДОЛНИ ГАЩИ С ПАЧКИ ПАРИ СЕГА СЕ ВЪЗМУЩАВАТЕ - БИЛО ГАВРА МИ ГАВРА Е ДА - НО ВИЕ ЗА ТОВА ГЛАСУВАХТЕ - ДОКТОРИТЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО

Не мога да повярвам, че в страната ни има толкова неуки хора.

Ти си мислеше, че България е държава от доценти ли? Учените да само в южна Африка!

Тц не е тя, ама видех отпред с таксито...

Явно си някоя сестра на ниско ниво. Гледаш само телевизия и се филмираш. Не разполагаш с интернет или не го ползваш за каквото трябва. В България никога не е имало епидемия, нито пък пандемия от този вирус. Дори и да вземеш числата от телевизията и умрелите за които се плащаше по 1200лв за да бъдат записани, че са умрели от Ковид-19.

100 плюса от мен. Тия малоумници гласуват единствено за себеподобни !

Гледайки снимката и за жалост се сещам за етно чалга рапа.... тука са научени от малки, ама на нищо хубаво. Жалко за изпуснатите поколения и жалко за бъдещето на България. Не съм против хората да се забавляват, но в Бг е по скоро количествено, отколкото качествено

A koi razreshi tova. Kade e mestnata vlast? Kazvat che kmeta e bratovched na sobstvenika na diskotekata? Zashto ne my otrezhat MADENTSATA.