Каракачанов защити служителя с тениска с надпис ”Wehrmacht”

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов защити председателя на Агенцията за българите в чужбина, заснет с тениска с надпис „Wehrmacht”.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов защити служителя с тениска с надпис ”Wehrmacht” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто нещата се преекспонират.Както има Вермахт, има и Kriegsmarine, и Luftwaffe.Просто на така наречени журналисти им е платено кога директно ,кога индиректно да подхванат някаква безсмислена дискусия

Къф тоя негър на снимката ве

ХАЙ ХИТЛЕР - МИСТЪР КАРАПАЧАНОВ

Тази истерия с нациски символи трябва да престане!

Тези тулупи-патреоте не ги долюбвам, ам хич! Но в случая определено се търси под вола теле, и яко се пресолява манджата!

всички комунисти с привилегии по времето на Живков, нали ги чуваме , сега са върли срещу режима на Живков, а когато имаха облаги, на най-хубави служби, с най-високи хонорари, върти опашки, двуличници, тези са при всяка власт добре. Примери. По времето след 1944 мнозина не са участвали, у дома, а след това в ЦК на БКП, същите тези сега преминаха в дясно/десни комунисти. И като ми започнали да ми обясняват от селата, а знаем ги, едно до друго им са селата, колко са били богати, богати станаха при соца, с големите заплати, а и жената , която е работила при нея казва, тя работа не е видяла, а и където работихме, по цял ден от стая на стая се подвизаваха и очакваха с нетърпение края на работния ден, сега децата им са на държавна хранилка--назначени от 1989 до ден днешен, защо батето, да прави промяна, прав е, всички са на работа, а и всички от бкп,бсп-християни преминаха в герб, а за мюсюлманите и мохамеданите, там се знае, дпс, дост, герб, някои мохамедани вече и от герб се отказват, псуват, смея се, когато ми казват неща, които не зная, а те имат хора в системата и от там идва информацията , реве, защото и т.н. не завист от малцинствата бате, а и всички са хора, ама много несправедливост, на запад, все пак сте граждани за европейско развитие на България, на запад се явяваш на конкурс , а тук под масата, връзки, роднина-братовчед, и раздвоение на мисълта, някои имат нужда от психиатър, не е за смях, не всеки може да изтърпи на голямо натоварване, това не се отнася за ББ, по застари се, но е пич, ако не е той и много покрай него няма да са там, а ще крачат с бодра крачка към юбрата по труда, ама нали е човечен, няма промяна, няма реформи, всички са на работа, всички са с вас, чуваме ги работещите, герб иначе става турско, прост народ казвам аз, те си раждат, множат се и тук и на запад, а вие без деца , кво очаквате, от небето да ви пуснат деца, е няма как И апелът ми към чорбаджиите, с нашите пари=правете две, три...девет деца,

Само диагнози даваш. Такива, онакива, а не даваш рецепта какво да се прави, как да се отстранят лошите неща. След като не даваш решение , а само вдигаш пушилка каква полза има от твоите писания? Да не те ръчка някой в гърба да подскачаш постоянно и да кудкудякаш? Така на Жълтия пазар гледам продават папагал в клетка- Г. Александър, зелен с червена човка. Колко струва? питам."-$200" отговаря ми продавач с вид на тарикат. Защо е толкова скъп?. питам, знам, че вървят 10-20 $?" Хи из спикикинг -той говори". Аз съм тука 15 мин и досега само мълчи ,нищо не е казал, отговарям.Я го накарай да каже нещо. Продавачът взе една пръчка, мушна я през мрежата в клетката и почна да ръга жестоко птицата и да вика Спийк! Спийк! Пилето започна да пищи от болка, но не проговори. Та да няма някой и теб да ръчка с нещо в гърба да врещиш едно и също или чуваш Зелен шум? Направи нещо, например вкарай Спарков в зандана заради КТБ. Лошият Тато вкара Я. Таков в затвора за 6 кожуха,4 касетофона и кашон уиски. Хем Пеко беше негов боен съдружник в шумкарството. Свали Дойнов заради един Форд-Ескорт -необявен подарък от Шаха, а Джуров изгони ген.Киро Косебосе, заради таен полет с държавен самолет до Париж. Знаш к'во му е казал:" Давам ти 1 час да си събереш багажа от канцеларията. В 10.00 идвам и те арестувам"..... Ха сега покажи действие или план за такова, смачкай ги омразните комундета и аз ще ти лъскам обувките безплатно. Или си като Душко с Печената тиква.

винаги се радвам като пиша - комуняги, комунета - звучи много пренебрежително и обидно ха-ха! Осрани до шия - президентския съветник , той с униформа на нацист се снимал, ама представете си - бил маскиран. Къде е имало такава маскировка - живея в Щатите - не е прието на Хелуин да се маскираш с фашистки униформи. Ама президентът и неговите подчинени - винаги прави ха-ха! Ама що - може да се е извинил, с изключение на Георги Боков обичат да се извиняват и - пито-платено!

Смешно ми е когато КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!!! Как разбра че Радев е комунист и неговите хора са такива? 1. Радев е натовски генерал и той много пъти го потвърждава това 2. Ако беше комуняга нямаше да го харесват от ЕС, а там си го харесват 3.Драги ти изобщо знаеш ли идиологията на комунизма? капиталистите са изчадия дяволски

На снимката ми се види като малолетен тиинейджър!

Я па имам тениска с надпис: "ПИЙ СИ РИКИЯТА И СИ ПИТАЙ ДЕДОВИО" ... и те така те

а щом е така аиде в изтрезвителното .

Карачанаков, вие не сте националисти, вие сте нацисти.

Защо някои екземпляри толкова мразят нацистите, а се дупят пред болшевишките престъпници. Чисто статистически, загиналите вследствие на нацизма са десетки пъти по-малко от загиналите при болшевизма. Дълги години у нас понятието "фашист" се употребяваше като обида (апропо, комунягите употребваха като обида и "интелигент". Като оставим настрана факта че в България, по всички класификации е нямало фашизъм (имало е два военни преврата, нищо повече), комунягите измислиха "монархо-фашоизма". Нещо като дървено желязо, влизащо в противоречие с всички класификации. И последно. ако наистина е вярно че на 9-ти юни 1923 и на 19-ти май 1934 в България е имало фашиски преврати, както какъв да определим преврата на 9-ти септември 1944. Защото той е извършен от същите хора (Кимон Георгиев и Дамян Велчев), които са направили т.н. "фашистки" преврати. Та не един, а цели 2. Пълни идиотщини!

Ти пък нямало е монархо-фашизъм, айде бе? Кой докара фашагите в България така де добрите немци и Хитлер? Та се питаме какво са правили тук германците, защо сме имали цуни гуни с тях и защо плащахме репарации. А и доста подръжници ако потърсите филмите от онова време доста от елита на българия начело с Борката са подкрепяли фашагите и са изповядвали идеите им!

Вярно е, че руснаците са яли як пердах: До 20 юли'41 -1 млн убити, до авг'41 една 500 000 и друга 300 000 армия пленени, до Нова год 3 млн. убити. Но не са полегнали на нападателя. А БГ поляга на фелдмарш Лист -март 41, след това поляга на Толбугин 44г. затова не яде пердах. Сега обаче не знае накъде да си обърне задника и да полегне в правилна посока. Герм са отмъкнали от БГ стоки и услуги за 3 миларда златни лева и не са платили и лев, ако не броим фалшивите печатани във полевите палатки. По въпроса за Престъпния режим 45-89: Всички които живеят в жилища построени през периода -жилищата са престъпни и даже чист демократ да се роди там пак е престъпник , поради което да се съборят и да се изнесат на палатки или кашонкъщи. Всички завършили през престъпния период да хвърлят дипломите си в Перловска и да отидат да чукат павета на Дондуко..

Скоро не бях попадал на толкова глупав коментар! Жилищата, драги мой комунделчо, не са построени от комунистическия режим, а от народа, с народни пари. Образованието също не е платено с пари на режима, а с народни пари, въпреки че му викаа "безплатно". За здравеопазването - същата работа! Не членовете на ЦК на БКП или пък вождовете от Политбюро на ЦК на БКП са вадели пари от собствените си джобове за да плащат. Те си имаха други грижи - да краднат и да мъкнат по банките на прогнилия и скапан Запад! И те така, с благините на комунистическия народолюбив режим, които наричаха ... безплатни!

Хахаха. На много места съм работил по света след 30 год стаж у БГ. Случи се така, че след 5 год работа като кябдрайвър попаднах като Домашен водач на автомобили на заможно семайство възрастни хора. Те пък били родители на една певица Анасша. даже се оказахме заедно когато Емигрейшън затвори една уличка във Вегас и започна да лови емигранти и да ги мята в камионетки. Нея не я познаха и не си носеше док, стана страшен скандал и ги разпердуши после. Върнах се у БГ по семейни причини. Не минава празник в който да не се обадят и да ме викат пак да се върна при тях на служба. Та ти ли ще ми даваш оценка дали съм глупав. ВЕрно, че съм глупав защото не съм се изнесъл завинаги от държавата на неблагодарниците. Ало. Алоу преди 24 год отървах от смърт едни 20-тина души като усоетих и сринах започнало нападение. Те също ми викаха че съм се уплашил , че съм глупав. Ама кат дойдоха в полунощ кх.ружовете по 2-ма на моторе с бомбометите, Ми сега ?! И никой едно кафе не почерпи нито пък да се обади с добра дума.

На Бойко, те са много нужни, за крехките и мазни суджуци

По време на Втората световна война Нацистка Германия е взела заем от България на стойност стотици милиони тогавашни райхсмарки. Заемът е бил взет за закупуване на българско жито. Този заем така и не е бил върнат, а е бил отгладуван от българите.

ТАМЪН СА НИ ПОДГОТВИЛ ЗА 45 ГОДИНИ ГЛАД;)

Я да си припомним няколко важни неща. Преди няколко месеца на 9-ти май сбирщина от червени комундета маршируваха под развети съветски и руски знамена носейки портретите на престъпниците Ленин, Сталин и Гошо Тарабата. В България има действащщш закон от 2000г., според който режимът от 1944 до 1989 е обявен за престъпен. И същите тези, дето са упражнявали този престъпен режим, най-безсрамно маршируват с болшевишките символи и със знамената на окупационната Червена армия. Та като споменах за Червената армия, не е змле да си припомним за съвместните военни операции на Червената армия и Вермахта в Полша. И за съвместните паради на победата на Червената армия и Вермахта в Брест и Лвов. Има киноихроники - много са интересни. Там съюзните немско-съветски войски празнуват победата над Полша. Вермахт е наименованието на немската армия в периода до 1945г. Германия е загубила войната и е обвинявана за каквото е виновна и за каквото не е. Немците, като един прагматичен народ са се извинили на всички. За каквото са виновни и за каквото не са. И са се разплатили с всички. Останалото е история. И Вермахта е част от историята. При 14 млн армия и 8,5 млн загинали немски войници всеки немец има роднина служил във Вермахта, и роднина който е загинал. А както е рекъл поета: "Мъртвият не ми е враг". И ако някой болшеишки дришльо го дразни името Вермахт (а има защо, голям бой са яли руснаците в началото на кампанията срещу СССР), ние в България лошо от Вермахта не сме видяли. Като съюзници са били коректни, а ние за б;лагодарност сме им обявили война. От идиотизъм.

Знаеш ли кое е интересното в смешни държави като наща? Вингаи осъждаме миналото....след 1878г, се отсъди че България е била под турско робство. После комунистите осъдиха монархията и сега "демократите" и "мутрите" осъдиха комунизма. Вече се задават признаци че ще се осъди и прехода (започва се с приватизацията) и на базата на това мога с математическа точност да предвидя че след 10+ години ще осъдят и мутренският париод на Тиквата от Банкя.

Да добавя че напомня на един стар виц. Дошъл един на власт и решил да се посъветва с предният дето бил на власт "Дай съвет" попитал старият лидер. Той му отговорил "В бюрото съм оставил 2 писма. Като имаш проблеми, отвори първото, след известно време ако имаш пак проблеми, отвори второто". Минало се време и новият лидер се сблъскал с негодуванията на народа...кво да прави...отворил първото писмо, а вътре пише "Набеди ме мене за всички проблеми". Излезал нашият и казал че за всички несгоди е виновен този преди него. Нещата се успокоили но след време пак проблеми. Отворил нашият второто писмо и там прочел "Седни и напиши 2 писма".

Това е стар военен / може и и друг/ виц. Разреши ми лека поправка. Пликовете са 3, 1-обвиняваш стария командир, 2-обещаваш че всичко ще се оправи в бъдеще. 3-ти плик -вътре пише "остави 3 плика в касата и си бЕгай" ///

Много е лошокогато сати набивали и набиват повече от 70 години червени клинове в кратуната.Понеже работя по съвместителство с руснаци, просто не ми стигат думите да опиша колко отвратителни и за съжаления са тези хора.Те живеят с мисълта, че са ни освободили от немците завалийките.Не искам да обяснявам и споря какво щеше да е сега България ако немците бяха победили във ВСВ.Всички знаем какво са правили немците и какво руснаците , но психозата и настроенията са почти винаги против немците,макар руснаците в действителност да са много по-големи и брутални убийци.След ВСВ немците са се спукали от работа да изградят една нова и мощна Германия, а онези се спукаха от пиене в чест на 'победата", та и до днес.Живеели сме по-добре.Какво по-добре бе овце заблудени-давхте по две заплати за едни сини гащи, купени от запада.И еврейската звезда и полумесеца не са символи на агресия и унищожения, ама пречупения кръст е.На фона на това което извърши Ал Кайда и Ислямска държава -мигрнтството на мюслаци -скакалци -исляма също трябва да бъде обявен за човеконенавистен или забранен.В противен случай, нацизма трябва да бъде възроден.Получава се-каквото повикало, такова се обадило.Как Япония не ги допуска да припарят, макар, че японците са страшно възпитани.Не ,за мен Европа е под управление на рептили назначени с парите на евреи и мюсю лмани.Не се ли отърве от хора като Меркел, за Европа няма бъдеще.Ще дойде ден, когато хора като Хитлер ще получат заслужено уважение за спасяването на Европа от мюсюлманската чума.

Никой не твърди че руснаците са светци. И аз работя с руснаци (клиенти са ми) и често намирам за нужно да корегирам мирогледа им относно България, което разбира се не е лесно :-) От друга страна те са типични като всички други...гледат на нещата от техната си точка и така са научени. Не намирам никаква разлика в това отношение с американците например които са научени да мислят че ТЕ са освободили света от Нацизма и всички останали са играли някаква странична и подържаща роля!

Я работих не по съвместителство, а директно в американска таксиметрова компания, след като имах от друг мегаполис 3 год трудов стаж по същата работа. Хората бяха много Възпитани и щедри. След като разбраха, че съм сам-саменичък започнаха да ми дават НЕЗАКОННО дълги курсове по тертип ПЪЛНО-ПЪЛНО в 2-те посоки. За сравнение ако работя 10 часа с Моя кола може да изкарам 100-120$/ден . Под Шапката на диспечера правех $500, достигал съм до $600 и повече на ден за 2 излизания на работа в денонощието, всяко х 5-6 часа. Или: 200 и + за мен, 200 за диспечера и 70-100 за гориво и амортизация на колата. Ние не се виждахме никога. Разплащането ставаше през банк. сметки и нищо не се носи на ръка, дълго е за обяснение. В компанията с 1100 коли се появи друг българин, който беше много по-алчен за пари. С мен започнаха да се случват странни неща в работата. Аз на базата на богат опит от работа с чужденци схванах вероятна опасност и елегантно напуснах избягах, ' /Бях се уплашил до смърт/ Сънародникът ми продължи да работи при тях и харчеше яко и беше много доволен. След 2 години разбрах, че е умрял. Намерили го в гараж в работеща кола задушен от бенз газове, посред лято!!! Бележка на автора: Убит!! замаскирано уж, че е заспал уморен. Така диспечерът терминира ПРОЕКТА и следите. И чака друга жертва. И аз бях в Капана, но по Божия милост и поради това , че съм ял попарата на учтивите чужденци само, че на скрито " дипломатическо" ниво, се усетих овреме, пречупих алчността си и се отървах. Така, че не ми говори Колко са Убави тези и онези, а Лоши другите, Ние БГ не се ли държим само нас-си, спукана ни е работата. Уви каузата е загубена.

Илияне, не зная на колко години си, но мили, ако не беше бай Тошо, може би сега тези всички богаташи ново излюпени нямаше да ги има на тази сцена и ще се поясня защо, защото преди 1944 градовете провинциалните са били само 200-300 къщи, много пъти съм писала и пак ще се повторя--в центъра на града е имало малки дюкянчета, имало е и от нашият род(и именно затова не сме и до ден днешен от никоя партия, по точно гледаме човека, а не партията), та за др.Тодор Живков. Нашите родители са се борили преди 1944 за справедливостта идвайки от други земи, бягайки и гонейки ги от тези земи, от войната, сключване на Ангорски, Ньойски договори ит.н. Работили са по 15 часа и са им давали пари, колкото да не умрат от глад и именно тези сега управляващи, знаем ги, църковни мишки при социализма дори, а сега най-големите демократи, всички до един са преминали и от ляво и от дясно и от център ляво/дясно през Българската комунистическа партия, Държавна сигурност, доносници(на всеки 10 човека е имало един доносник), възродители, И сега ни се правят на големи демократи, демократи бяха тези, които можеха сега да не са живи(макар , че през 80 г. мнозина си отидоха от този свят и то честни, без кражби и ограбване), а сегашните са там за пари и то много пари, а бяха бедни като църковни мишки, знаем ги поименно, ограбиха предприятията при приватизацията, казано от касиер-счетоводител, ако знаеш ми викаше тя, каква пара се изнася от тук, добре, че бай Тошо ги направи хора-безплатно образование, много неща безплатни, да не ги изреждам, а сега забравиха гладните си години, позиви ли са писали, ходили ли са в гората, претърсвали ли са им къщите и дори от честност не са ходили в Бургас да си вземат тапия "Борец против фашизма". Хората не искат много, но и малкото , което имаха го ограбиха, а и като те оставят без работа през 1998, то е равно на смърт, мнозина едвам свързват двата края, а тези с многото пари лъжат , като ...

Станаха за смях наследниците на престъпниците комунисти. не са се извинили на народа си за това което са му причинили , но вече се нагласиха да бъдат морални стражи.

Няма за какво да ти се извиняват комунистите на народа, народа си беше много добре при тях.

Виктор Николаев - на хранилка на бСП - помните ли Раймонда Диен - като нея е. Хвърля се и под влака да защти БСП. Що не спомена какво стана с служител на президента, който се беше снимал точно с фашистки свастики, ама за него - може, за друг - не. Браво - явно това е с което свалят Бойко - гащи и фанелки -ха-ха Ккто е тръгнало ще ни забранят да слушаме чужди форлмации - ами да - само Алла Пугачова

к'во ш'кажити за Кi-SS? Имат музикални шедьоври от 70-80 -те години и никой не ги е обвинявал, че имат нещо общо с Химлер. Мюлер и Калтенбрунер. Сега всеки тълкува дребни неща както му уйдиса за да извлече нищожна полза, но да присъства в пространстовото и да е значим. А важните неща не се коментират.Къде са, какво правят и какво се готвят да правят 16-те милиарда заем? защо не се разнищва тъмната сянка на световната банка която дава препоръки /=заповеди/ за цената на ток/вода? А санирането? Много лесно хиляди бълг се съгласиха да станат съдружници със Свет банк за апартаментите си. Образно-Банката ушива безплатно едно копче на Вашия балтон и след това ще иска и тя да носи балтона. Или ще трябва постоянно да плащате да си носите дрехата само Вие. Свет Б никога не губи:1-2-ра СВойна. И никога не удря само 1 заек с куршум, а два и повече. Заек-1:ще се вземе парите с лихвите. Пита се кои ще са Заек-2;3, и N? каво още ще иска яз Искър, детските градини, гробищата или апартаментите със или без земята?

А онзи който не успял да се облече като жена, та се облякъл като нацист си стои в президентството.

Дребни, кривогледи, дебелаци и нахални, а сега, и тез келеши, с фашистки фанелки СОМАД, да се размърда, и тези фашаги, требе да изчезнат от РБ и Европа задно с Патриотарската! една бабичка

Като обувките ми са марка "Wehrmacht, това прави ли ме нацист? Щото и на гащите ми пише "Calvin Klein", ама... не си приличаме.

Комунистите видяха, че веднъж мина номера и сега търсят под вола теле. Ама май и журналистите успешно се включват в кампанията, като заострят вниманието над подобни глупости, чакайки да видят дали ще падне поредната глава. Хляб и зрелища - нищо не се е променило от древността.

Ако има нещо по-гадно от нацизма това е социализма. И не случайно е така. Нацистите освен че са гадове те са и социалисти на всичкото отгоре. Но трябва да призная че Вермахта е редовната армия на Германия още преди Хитлер. А по времето на Хитлер е известен факта че както офицерите така и войнишкият състав буквално са мразели членове на СС и подобни военни партийни организации на национал-социалистите. И нека пак да повторя. Вермахт е название за редовната армия на Германия преди първата световна война, повреме на първата световна война, междувоенният период и по време на втората световна война.

Социализмът, бедни ми "Хъм", не е гадно нещо и ако си направиш труда да се поразровиш, ще разбереш, че всички скандинавски държави са социалистически, такава е и Франция, и Германия. Социализмът е резултат от живота в общество, в което групата се грижи за индивида. Вероятно ти е трудно да различиш "социализъм" от "комунизъм", така че чети и се ограмотявай, вместо да лееш жлъч. Колкото до Вермахт - аз имам обувки "Вермахт", дали да не взема да ги изгоря, че някои дървени глави мислят, че това е фашистки символ? (въпросът не е към "Хъм")

Лъжеш, като най-елементарна комунистическа отрепка! Единственото и най-важното, което дебело изчертава границата между социализЪма и капитализЪма е... формата на собственост върху средствата за производство! Оставете настрана лъжите за уж социализма в изброените от вас страни! Така е, ама не баш... Нали?

Шило

Ей, чудо голямо....Ако нося тениска с надпис "Iron Maiden", значи ли, че съм садист, щото всъщност "Желязната девица" е уред за мъчения през Средновековието?

Този път Каракачанов е прав.Вермаснт си е армията на Германия още от времето на Бисмарк. Сега някои носят тениски с надпис US army и не ми е ясно какво хубаво сме видели от тях както и от ингилизите. А Хитлер смяташе българите за арийци, впрочем дори в Енц.Британика пише - българи- от арийската етническа група,не тюркска,монголска или азърбайджанска.

Я па имам тишърт на кенибал корпс.

...викаше "Хайл"и за това другарите мълчат,като д*пета,а сега лаят ли,лаят!

Кой пък ви каза, че пречупен кръст е нацистки символ? Аз пък мисля, че е римски символ на плодородие.

Дори още по-древен!!! В днешно време в Тибет все още се използва!

Е добре де имам тениска с групата "КИСС" на нея това прави ли ме есесовец.

Корема му пречи да се понавежда, а мазните му очи не виждат орела с пречупения кръст между краката Намерил ги Бойко с Ачо Джамбаза, и тях, на някаква бензиностанция

Имах някакви надежди към ПФ (като се изключи малоумния мегаломан Лидеров), но и те не са стока! Вече с чиста съвест няма да гласувам ЗА никого.

Колегата по-долу направи много точен коментар! Комунистическият режим, не само в България, е обявен за престъпен, извършил много повече убийства от нацисткият, национал-социалистическия, режим! И двата режима имат на своя сметка десетки милиони избити по петте континента! Няма нужда да изброяме и да редим цифри с убити невинни хора, само заради това, че имат различни идеи или пък са от друга раса! Те са десетки милиони! Само в днешна Русия те са около 50000000 - загинали в гражданска война, чистки, голодомори и във войната между двата кървави режима 1941-45 гг! И е много любопитно, как едните, източните, обвиняват другите, западните, в употреба на знаци, знамена, символи и др.п. като в същото време те свободно дефилират, носейки портрети на масови убийци, знамена и символи на престъпният комунистически режим!? Нека бъдем обективни и честни пред себе си! Не можем да оневиняваме един престъпник, само защото е участвувал по неволя в групата на тези, които са смазали и наказвали другия! За престъпленията трябва да се носи отговорност. И, ето какво се получава, когато поради някакви меркантилни подбуди се подминават престъпленията на престъпните режими. В един момент те, най-големите престъпници, започват да се изписват, като жертви!

На тая циганска държава и трябва един Вермахт,но истински ,а не некаква щатска рокгрупа!!!

Що се занимават с глупости???!!! Нима няма по-важни проблеми, за които да се протестира постоянно пред управляващите???!!!

Това няма да хареса на нашите нови приятели, те са били в антифашистката коалиция, за тях ние сме слугите на Хитлеристка Германия. Луков марш беше забранен поради протестите на Израел и САЩ, какво смята Каракачанов, че е добре Германия да беше победила САЩ и Англия, че и Франция и евреите изтребени.

Няма такова чудо в историята, като "Антифашистка коалиция"! Такова нещо има само в кухите или пълни със сърпове и чукове комунистически кратуни! Прочетете "История на ВСВ" от Базил Лидъл Харт, за да разберете как се е наричала тази военна коалиция срещу държавите от Оста!

Естествено, че ще го защити. Повече такива ни трябват. Вечна слава на героите, водили неравна битка с многократно превъзхождащите ги по численост варвари и нанесли им такива тежки загуби, че на варварите още им държи влага

Кои са варварите - САЩ и Англия ли, на които сме обявили война.

Не съм уточнил кои са, ама гледам, че се досещате...Въпреки, че се опитвате да се правите на разсеяни

Тоя твоя човек как ще бъде приет от българите в чужбина,след тоя скандал? Да е мислил...ама не ми прилича на интелектуалец.

Патриотите действат по тертипа на ДПС, сменят областни управители със свои кадри, а какви кадри могат да имат при 8%.

Ами комунягите,които веят знамена със сърпове и чукове, и звезди! Нали комунистическият режим у нас е обявен за престъпен!

И сега какво да правя като имам фанелки с Тито , Ленин и Бай Тошо :(

Използвай ги за пижами.