Интерпол разпространи снимка на атентатора от Бургас

Интерпол разпространи снимката на предполагаемия извършител на атентата в Бургас, в който загинаха български гражданин и петима израелски туристи.

Обратно в новината

Коментари - Интерпол разпространи снимка на атентатора от Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е Ал Пачино ,като по-млад!Някой ни пробутва негова снимка!

Pesho

a

Защо не ми публикувате съобщението? Подплътено е с факти? Проверете ги и напишете статия, още по-добре.

На същата дата -18 юли, бях в чужбина. По новините с реален видео материал показваха как откъм покрива гори офисна сграда в Истанбул...Това не беше отразено никъде в българската преса. Компанията превозвач на израелците е собственост на руснак. За мен целта е да се изгонят руснаците от България и като туристи и като инвестиращи. 300000 руснака са закупили недвижим имот у нас през 2012 година до момента. Голям удар върху българския туризъм и икономика, завоалиран зад уж израелска омраза. Горките невинни жертви и горката ни бедна държава...

Странно, за първи път виждам престъпник с благо излъчване??? Онзи, когото показваха с дългата коса имаше много по-тясно и издължено лице.

имам познат който много прилича на този от снимката

За такива действия се изисква личност със лабилен характер, която има достъп до 2/3 кг. взрив и се намира в личностна криза. Това че е се е родил в определена държава няма нищо общо с включването на тази държава в подобна акция. Норвегия като държава не може да се обвинява за атентатите на Брейвик. Аз просто пиша програми за търсене на образи и ми излезоха само 2 много подобни снимки с този робот с Р>.95. Ако имаше профил щеше да е по-лесно, но какато и да е. Р .95 е малко да се алармира който и да е.

Още преди седмица предположих, че тоя субект е от видеонаблюдението на аерогарата според осанката и слабото попрегърбено тяло, дългите крайници, походка, е от руско-украински произход, северен кавказец. Няма да се учудя, ако акцията е дирижираан от чеченските терористи на Доку Умаров. Той използва такива самоубийци в Москва и Беларус, които нямат нищо общо с арабско-средноазиатските семити, ислямисти. Въпрос е обаче, дали лицето е самоубиец, защото над 50 % е вероятно да е взривен от лицата, които са го контролирали някъде отблизо. Там трябва да им се търсят ръководителите му. Според израелските очевидци, как е станал взрива, това е най-вероятно. Какъв е мотива на Докуомаровци в Сарафово?! - може би че ще им платят много по-добре в сравнение с атентат в Русия, нуждаейки се от много средства. Така законспириран през 2-3 нива, замисълът може да е на иранисти-сирийци, които наказват България и Израел за подкрепата им на сирийската опозиция, проявата им в Правец. Сирийците имат сравнително облекчен достъп из цяла Бългиря и може да оказват безпрепятствено логистична подкрепа. Особено сега, службите на Асад са станали по-кръволашки и не жалят много кого и как ще убиват, то им е ежечасие. Хапят като змиите в края на живота им. Хипотеза!!!

100кг ама заедно сас взрива *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Pesho

Атентатора е с руски или украински произход. Живял е в Западна Европа. Има характерен акцент. Роден е в 1988 година. И няма кафяви очи. Нито има много съучастници. Това е любимия му тип облекло. Действал е сам. Вероятно е още един шибан рицар на някой прецакан орден или нещо подобно.

Другарят Борисов каза, че главата била хръкнала на 100-тина метра! Абе, другари и другарки - а ако камикадзето е подхвърлило тази глава? Носи си взрив, глава за алиби - и хоооп!

Е, сега остава и да го хванат жив!!!

Ако, чисто хипотетично, този на снимката е войник от американските бази у нас, натресени в Родината ни БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ! как ще го "разкрият" и кой? ЦРУ?! под чието "сътрудничество" се извършва разследването?! На каква проверка и контрол подлежат американските войници, които могат да са до 5000 души при "обичайни" обстоятелства според споразумението за базите им у нас, натрапени на народа ни БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ?! А при "необичайни" ситуации, някакви "напрегнати" такива, броят и времетраенето на престоят им може да се увеличава, ако това допълнително се разреши от "компетентните" власти. За какво идва Хилъри преди няколко месеца? За Сирия, за ПРО-то им, за каквото си иска... Но защо ще се влече лично у нас, ако не, за да подписват нещо?! Нещо, за което трябва претекст?... Това му лошото на ситуацията "велик застраховател" да иска да ти стане "приятел", за да те "пази" "от враговете" си: Щото, ако не се съгласиш веднага, всеият, че ти се налага...

На кавказец прилича...

Сигурно умрелият атентатор се е разтреперил от страх, че Интерпол го търси, под дърво и камък!

На мен лично ми прилича на израелец или турчин по чертите. Те са с такива физономии. Дано някой я роднина я приятел, познат го разпознаят кой е. Ако дадат и една парична награда, няма да чакат и една седмица:-)

Работата е пределно ясна. Това лице не ви ли е познато? Според мен това очевидно е Иван Костов...

не е това е Станишев

ТОЗИ ГО ВОЗИХ АЗ, ИСТИНАТА Е ЧЕ ГО ОДРУСАХ СЪС СМЕТКАТА, НО НЕ МИ ОСТАВИ БАКШИШ, СПОДЕЛИХ ГО С МОИТЕ КОЛЕГИ, НО ЯВНО СА ПРЕКАЛИЛИ

този е американец...или поне е живял там дълго време!

зашто то е охранен ли?

...сигурно е защото Интерпол дълбоко скърби за атентатора!!!!.....Защо ли пък не - може да е американец!?!?

От кога Photoshop е модерна технилогия :)

Нали ви казах,лицето има извънземен произход.Знам го аз ,играли сме заедно казаджок.

Регулирането на мащаба на взрива има извънземен произход. Които знае какво означава 3 кг. тротилов еквивалент, когато види снимките и видиозаписите, ще разбере за що иде реч. Вторият момент е ВРЕМЕТО НА ВЗРИВА. Само извънземен може да "манипулира" времето. Дистанционното взривяване е трябвали да стане ПРИ ДВИЖЕНИЕТО НА АВТОБУСА. Обаче израелското "ченге", осигуряващо безопасността на туристите и т.н. "камикадзе", след лют ожесточен спор загива заедно с камикадзето при първият взрив, а след това е задействан и основният заряд. Именно за това, че взривовете са два, очевидците на случилото се говорят. Третият момент е, наличието на "дюнерната дипломация". Конкретните факти в тази зона "НА ЗДРАЧА" скоро, докато е ГРОБ на власт, няма да ги научим.

Нашите са уникати. Под вола теле ще намерят. Сега предстои да намерят връзка на атентатора с Папата. След това ще се окаже че има ген от марсианец. Накрая ще има и мисия до Марс за издирване на роднини на камикадзето :)))

Споко мой човек това не са наще ,те са безгласна буква всичко се дирижира от "Русия"Това е мнението на отбора на малоумниците !

на камикадзетата вече сте убиват техните роднини! траио,златанов. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

>българските власти полагат всички усилия да открият отговорните за терористичната атака< Е, точно това е виц.... Ако евреите си свършат работата - да, може и да се изясни, ама ако остане на нашенеца с двуклетъчното мозъче....

Казаха, че ще ги обучават.

Типичен израелец, напишете в гугъла израле пипъл и все такива изскачат-и на малките деца стана ясно кой е направил атентатите...

Това е Ал Па4ино.

Точно. В "Пътят на Карлито" си изглежда абсолютно същия.

Глупости! Нали тежеше над 100 кг.?

С черна бюлетина...само дето информация за скалъпени физиономии няма кой да даде и за това все още се търсят самоличностите им т.е. трай коньо за зелена трева с тези "снимки"...

Ще намерят трънки...