Депутатите го удариха ”на уволнение”, снимат се за последно в НС

Депутати побързаха да се щракнат за спомен в Народното събрание. В социални медии бе публикувана снимка как независимият депутат Дарин Матов снима колегата си Георги Терзийски, вдъхновено застанал на парламентарната трибуна. Преди това пък Матов позира.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите го удариха ”на уволнение”, снимат се за последно в НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва първо Законодателната система да се оправи. Да се преразгледат законите. Да се проследят всички незаконни сделки на тези хора които са узаконени от законите които те си ги нагодиха и си ги промениха за себе си. Държава без изрядни закони не е държава.

Това е още един пирон в ковчега на днешната политическа класа, още едно доказателство, че тези хора трябва да си ходят, трябва да дадат път на младите, трябва да си понесат последствията за злините, които са сторили на българския народ. Днешната политическа класа няма какво повече да даде или предложи на България. През целия 24-годишен преход те донесоха само разруха и мизерия, но взеха много, напълниха си банковите сметки и оставиха народа да се чуди как да си плати сметката за ток!

Подкрепям с 2 ръце.

точно за тези постове, за които младите не стават нямат място и иака наречнеите-опитни по скоро ИЗПЕЧЕНИ. Тези които успяват да промият мозъка на всеки новоназначен , техен подчинен и да го впримчат в подлите си идиотски далавери за личен интерес. Благодаря ви господине или госпожа от такива опитни персони-мошеници. Предпочитам млад човек и честен, пред изпечен опитен който да командва и пречупва младите си подчинени и да ги въвлича в разни схеми

Това не е детска градина.Точно порасналите деца на прехода -родените през 80-те години са най-съвестните хора. Те са по- мъдри и от най- мидрия мъдрец. Те бяха преждевременно пораснали и помъдрели.Те са изстрадалите деца на България. Те знаят какво е ПРЕХОДА. Те помнят годината 1988.Те помнят какво е кризата и крахът на така наречения социализъм. Те помнят и кризата при Жан Виденово време. Те знаят какво е почтен и честен мин. председател и изкупителна жертва. Те знаят какво е да се бориш да успееш, да инвестираш в образование, да се стремиш да си максимално ефективен в една неефективна държава . Те знаят какво е да искаш да направиш нещо хубаво и как можеш да бъдеш премазан. Психически премазан от системата.

Срам за България! 23 години не можем да се оправим. Каква държава сме ние. Какви хора сме ние. Знаем ли какво е достойнство, знаем ли какво е чест и морал. Всеки който се намърда там се самозабравя какъв е бил и за какво е отишал там. Всеки гледа личния си интерес, никой не гледа за хората. Аз лично познавам бивши проститутки които са парламентарни представители, жени без морал, с тъмно минало,себенеуважаващи се. Какво може да се очаква. Бойко Борисов е добър, но повечето му хора не струват или са проститутки или са бивши червени

и проститутката има права. В някой случай може да е по образована от теб. Просто трябва да се легализира проституцията, за да не се ощетява държавата. А колко свестни жени са проститутки по душа и престава си нямаш!

Истината е в младите хора- образованите ,грамотните и честните. Да си спомним на колко години са били Левски, Ботев и всички български ревюционери. Трябва да ги подкрепим безпристрстно иначе България има бъдещото на Доган, Бисеров, Станишев, Костов и всички други потурнаци. буденямамеПогледн

За някой постове трябва опит не става от детската градина. голяма част от младите са неграмотни пиещи бира по градинките и чатещи във фейс бука, загубените поколения на демократичният преход. Нямат минимални трудови навици. За това е виновен бизнеса, гледайки да ги ограби максимално назначавайки ги на мизерни заплати или полуплатени стажове. То бизнеса не плаща редовно изработени заплати, но това се толерира от държавата! Бизнесмени които не заплащат изработеното и осигуровки трябва да трият наровете в затвора а имуществото им да се отнема в полза на държавата.

Стига с тези измислени клоуни-депутати,неграмотни корумпирани и търсещи само келепира. Всеки излиза от парламента с една тлъста сметка....

Затова трябва да променим партийте, като членове на същите тряба ни реформа на партийно ниво! Всеки трябва да има позиция, какво е това не гласуване на избори - така оставяте малцинствените групи да ни управляват. Ма отвратени сте били от политиката, не мързеливи сте да отидеш да гласуваш по съвест! изатова утайката на обществото е на държавни постове - хора неможещи а си напишат името, говорещи Ви на ти, мънкащи диалектно!

Туристи ! Срам за България!

до девето коляно да се проверяват какви са, от какви семейства произхождат, какво минало имат, само така ще се изисти

Да си дойдат избягалите деца от чужбина, мозъците на България. Нека млади експерти-инженери, икономисти, лекари, хора млади с желание за работа, всеотдайни да сложим на техните места. Деца които са на скромни родители, които са ги изучили със оскъдни средства. А не внучетата на червените кОмуняги-ВРЪЗКАРИТЕ. Нека се обявят конкурси с по-голяма прозрачност.Трябва да се изкорени тази сган БАЙ ГАНЬО ВЪН.

Ти явявал ли си се по конкурси да видиш какъв цирк е! Няма прозрачност, тестовете се знаят от НАШИ-те хора! Назначените по заместване пък въобще са без конкурс, а и местата не се обявяват никъде. Участващите в конкурси сме само статистика!

И това е по управлението на ГЕРБ не на Станишев. В провинцията е по нагло там нещата се знаят много по рано!

Продажна и корумпирана депутатска паплач - снимайте ги, и ги разлепете на видни места на височина 1,20 м. - да са удобни за заплюване ! Крадоха ни и ни лъгаха безочливо !

който си е избрал дупетати да им плаща заплатата аз не ги искам

тези са луди...

тази фотосесия е в парламента а за някои следващата фотосесия трябва да е в пандиза

Жалко, че само "след" са се снимали... Можеше иначе да видим реглама както при продуктите за отслабване - "преди" и "след". Само че щеше да е "програма за изглаждане", а не за смъкване на килограми, разбира се. Любопитна картинка щеше да е... Туристи смотани! Само че на тези "туристи" ние им плащаме всички сметки!

Айдее, айдее, кой от коя дупка се е измъкнал-там да се навира! Стига сте плямпали и,ругали и плюли във форумите, че на думи сте много силни, а на дела хич ви няма.Хващайте кой лопата,кой кирка,кой друго нещо и се захващайте за работа, че иначе няма просперитет.Иначе и 2 стотинки да ви е тока, пак ще негодувате.Или искате някой друг да свърши работата вместо вас, а вие да си сърбате кой кафе,кой ракийка, да си клатите мъдурите и накрая да оберете парсата.Не става така,бързо на плантацията, там е истината.

Много добре звучи, дано някой депутат-политик го прочете това...ама надали...

НЕДЕЛЯ 24.02.2013 НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ!!ДА СЕ СЪБЕРЕМ 100 000!!!

Искрено се надявам за повечето от тях (или всички) това да е последна снимка за спомен от тази трибуна. Ако пак изберем толкова много случайни хора на това място не знам къде ние ще трябва да се снимаме.

Споко в Неделя ще има кворум по улиците на София. Нещастници мизерни дупетати!

Точно така! Не искаме политици участвали в управленско сасипийския период 23 години да продължават с това. няма да допуснем познати лица от т.нар политически елит да имат нещо общо с НОВА БЪЛГАРИЯ!

ЛЮДЕ,ДАНО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ТИЯ ПАРАЗИТИ НА ОБЩЕСТВОТО ДА ГИ ВИДИМ В КАДЪР С ДРЕШКИ ТИП ЗЕБРА И ЗА ФОН ЗАТВОРА. НЕ ИСКАМ ДА ЧЕТА ХОРАТА КАК СЕ ГНЕВЯТ НА ФОТОСА , А ДА СЕ КЕФЯТ И ПИШАТ ,ЧЕ Е ДОШЛО ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО. НА ВСЕКИ МУ СПОРЕД ЗАСЛУГИТЕ-КЕФФФФФФФФФФФФФ!!!!!!

НЕДЕЛЯ 24.02.2013 НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ!!ДА СЕ СЪБЕРЕМ 100 000!!!

Не може ли в парламента поне да се държат на малко по високо ниво. По улиците ясно всеки може да си говори каквото иска, но би трябвало депутатите да могат малко по спокойно и без толкова омраза да комуникират. Те ако нямат уважение по между си няма кой да ги уважава. Нека бъдат противници, но по един по култивиран начин. Ако обществото в България започне да цени това, нещата ще се подобрят значително.

SH

С дейното участие на същите заслужили "артисти"... !!!!

Абе тия са за снимка със СНАЙПЕР!

Защо им се ядосваш? Нека се снимат, че от тък нататък ще видят парламент през крив макарон....

Искаме Мая Манолова от трибуната да ни разказва политически мърсотии. Искаме да ни накзва,да ни наказва,още и още...

Е нямаше ли подобна ситуация и при тройната коалиция когато сами си приемаха закони. Сега за какво пищят не е ясно, да се упражняват речите пред някого. Браво точно така се действа, искаме ги да ги плюем ама иначе не се одобряват. е няма такъв филм

Това е тя ПарлаМЕНТАТА, както красноречиво я нарича Дървосекачът! Който иска да научи повече за истинския нов парламент, този на Всички Граждани да заповяда на parlament.thinks.org

SH

Браво ! Подкрепям напълно ! Хиляди умове, работят много по-добре от един ! Да си върнем БЪЛГАРИЯ....

SH

СЛЕД КАТО ПРОЧЕТОХ ПО-ВНИМАТЕЛНО ПУБЛИКУВАНОТО ------------>>>> ОТЛИЧНА ИДЕЯ !!! ТОВА Е НАЧИНА !!! ЗАЕДНО ЩЕ УСПЕЕМ !!!!

Поздравления и от мен! Всеки, който не може повече да живее в лицемерие, лъжа, материална нищета и сред духовно опустошение ще подкрепи Гражданския парламент! Няма да е лесно, но това е Пътят!

Моля,пояснете за недосетливите като мен как точно да попадна в този link.

Колите купени преди време да разкарват дебелите и мазни задници на дерибеите веднага да бъдат продадени на търг. Както депутатите в Швейцария ходят на работа с градския транспорт така и нашите да ходят.

Нали затова платихме да имат спирка на метрото!!???

Ето защо в следващия парламент трябва да има 124 депутата - 32 избирателни окръга (като се раздели Варна на град и област като Пловдив) х 2 мажоритарни и още 60 пропорционални. Тогава такива елементи навярно няма как да се промъкнат

И да може да ги отзоваваме

SH

Само че защо трябва да има и пропорционални листи? - Стига партокрация!!! Напълно достатъчни са и 64 депутати - избрани мажоритарно!!! Естествено е, че тогава ще е възможно и отзоваването им, ако не работят в интерес на избирателите си!!!! Ако партиите имат качествени хора, нека се съревновават с всички останали, издигнати от граждански сдружения или инициативни комитети!!!! Да видим тогава кон боб яде ли?

Къде мога да се сдобия с фотокаталога? Е това се казва летящ старт за чалга и манекенския бизнес.

Е, тва си е един чудесен гаф, достоен за свежото чувство за хумор на българите :)) Какво мога да добавя - да се снимат ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ - и партийни, и "независими", фонът в случая може да се разглежда като място на престъпленията. Необходими са 2 снимки - анфас и профил и после в стройна редица - към СЦЗ.

Народа няма какво да яде, там друго трябва да правите не да се лигавите майка ви да е*а!

А ТАКА ГОСПОДА !!! СНИМАЙТЕ СЕ СЕГА ,ЧЕ ЩЕ ВИ Е ЗА ПОСЛЕДНО И НС ЩЕ ГЛЕДАТЕ САМО НА ТЕЛЕВИЗИЯТА !!! МИЗЕРНИЦИ И ТЪРТЕИ !!! АК ВИ Е!!!

''Депутати побързаха да се щракнат за спомен...''' Вместо да щтракат камерите трябва да щракат БЕЛЕЗНИЦИТЕ..за спомен на всички!

Абе, Мая, вие онзи казахте, че цяла седмица няма да сте в парламента, сега защо другите ги нямало?

Следващите снимки на тия мърши да бъдат в съдебната зала, и после да пеят и танцуват на Янко Ваташки.

В МЪТНА ВОДА -РИБА СЕ ЛОВИ..ДАВАЙТЕ ДРУГАРИ-ВРЕМЕ НЯМА..НИКОЙ ЗА НИКОГО НЕ МИСЛИ В ТОЗИ МОМЕНТ...ВСЕКИ ГЛЕДА,КАКВО МОЖЕ И ОТ КЪДЕ ДА ВЗЕМЕ..ЗА ПАРИ ГОВОРЯ..

Купих си 50 инчов телевизор, за да гледам секс-символа на ГРОБ фидоската, ама съм много разочарован, не се побира цялата.

Пробвай със 100 инча, но пак не е сигурно

По решение на ръководството на Народното събрание, в лицето на председателя му г-жа Цачева, депутатите си купиха и нови коли и си увеличиха заплатите. На какво отгоре?!

Дядо попе, грях имаш, че обърка сексуалния живот на сума хора - Фидосова по прашки!!!!

От коментарата ти цял ден нахилен ще ходя

Това е ПОРЕДНИЯТ пример, който ни показва колко е "ефективна" и "необходима" институцията парламент - законодателният орган на Република България! Видно е колко ги е грижа депутатите за състоянието на страната и колко усърдно работят за да не е така!

трябваше да се снимат с протестиращите за спомен тези евнуси!!!

Сега след краха на Герб е доста жалка съдбата на така наречените независими народни представители ,които срещу доста тлъсти облаги го подкрепяха като патерици през последните години от падане. Така е съдбата на всички продажници в българскита история!Амин!

А за колко от тях позирането за прощална снимка ще е всъщност заставане зад трибуната за първи път?

Голяма борба за популярност за изборите и нагло показват как не ги е грижа за проблемите в страната.

Като Пацо от Вип Брадър са. Кухи мандолини.

За пореден път доказват, че в Парламента са като на почивка! Едните бойкотирали заседанието, другите бойкотирали гласуването, трети пък не знам си какво.... Май лошия мат'рял е в Парламента, а не на улицата...

Всички депутати и депутатки да се снимат по прашки,нали са си политически проститутки,който им плати на него му ...пускат.

В Швейцария, депутати и министри пътуват с градски транспорт, това се знае от всички. Дали и за БГ да не се въведе? Също много е важно , да няма пожизнени депутати, не повече от 2 мандата и това е. А ако не посещават заседанията, например, 50 % от заседанията да не са посетени, директно му се отнема депутатството. И разбира се никакъв имунитет.

Също така в Швейцария всяко нещо се решава с референдум. Почти всяка неделя има някакъв малък референдум, локален за някой кантон, по някакъм местен въпрос. Има и много общонационални. И ако хората кажат че не искат нещо, край , никой повече не коментира и не се обяснява. Това е. Три пъти с референдум казаха НЕ на ЕС , но това е друга тема.

ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ ! СРАМ ! И ЧАКАМЕ ТИЯ ЕЛЕМЕНТАРНИЦИ ДА ОПРАВЯТ НЕЩО В БЪЛГАРИЯ?!