17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те на сух път, посред лято се трепят по толкова ден, пък какво остана за сега. През следващите 2-3 месеца едни определени специализирани сервизи на конкретни марки автомобили няма да насмогват от работа.

Статистиката сочи, че 9 месеца в годината най-често използваните изрази в България са: - Здравей - 80% - Как си? 15% - други 5% Три месеца в годината обаче най-често употребяваните изрази са: - Видях те, но колата не можеше да спре 80% - Не съм виновен, колата сама се завъртя 15 % - други (нецензурни) 5%

Лееекинко отстрани на темата може би - но това е поредният запалил се автобус... А много хора продължават да вярват, че колите с АГУ са търкалящи се бомби, въпреки че от години кола с АГУ не е пламвала от само себе си.

И коли се палят, но не пишат за тях във вестниците. Най-вече защото отговорността и последствията са за собственика, не за превозвани с комерсиална цел пътници.

Лятото по традиция е силен сезон за трепещите се, а зимата по традиция е слаб. Просто катастрофите през лятото се случват със 100 км/ч, а през зимата - с 30-40, защото веднага щом вдигнеш повече, стигаш до първия завой.

А за тъпанарите , които карат с летни гуми,опасни са не само за себе си и правят нечовешки задръствания, нещо да напишете?...Да попитам аз....щото явно глобите не работят...А един здрав пердах дали ще има ефект?!?

Ами 7 що се губи зимата кога му е кеф. Миналата зима чезнеше като на Бою евроуйдурмите. Хем ги има, а никой не ги е видял и усетил. Малко сняг и го нема. Търси злато из великите археологически разкопки на герб у Варна за 180 милиона. Ама то златото не е за народа , а за спечелилите поръчките. Хахахаххаахха. А рейса - вятър го вее на европейски кон насред руска зима. Хахахахахахахахахахахаха.

бе образ. Малко пясък трябва. Ама у Варна пясъка сигурно е скъп щото идва от Марс. При сериозен трафик просто малко пясък и сол тук там. Нищо повече. Този сняг беше мижав за това, което е падало в Североизтока. Стопи се. Не, че валя съвсем малко, просто валя на топла земя и се стопи, ама пак издънка. Но почакай да видиш партийните фирми каква пара ще вземат за нищосвършеното. Да видиш колко курса до Марс направиха снегорините и за каква разценка.

Хм, пак са палили печките на въглища в 20-ската.

Пишат разбира се, миналия месец имаше статия и за автомобил (без АГУ).

Ако някой си мисли, че липсата на АГУ прави автомобила безрисков, то много се лъже. Обаче АГУ внася допълнителен риск. На мен ми протече едната от двете тръби, стигащи до бутилката. За щастие беше тази за зареждане, след която има клапан и затова изтичаха 50-100мл само по време на зареждане, иначе нямаше да има спирка.