Бедствия, наводнения и свлачища в цялата страна

Обявено е бедствено положение в община Смолян. Остава бедственото положение за градовете Вършец и Берковица. Има значителна лавинна опасност в Рила планина.

Обратно в новината

Коментари - Бедствия, наводнения и свлачища в цялата страна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОДКРЕПВАМ 292.НЯМА ГОРИ НЯМА ВЕЧЕ ЗАЛЕСИТЕЛНИ ПОЯСИ, НЯМА ВЕЧЕ И СПЕЦИАЛИСТИ,КОИТО ПРЕКРАСНО СИ ВЪРШЕХА РАБОТАТА. СЕГА ИМА АЛЧНА ДЪРВЕНА МАФИЯ,ЧАСТНИ ЯЗОВИРИ И НЕКАДЪРНИ УПРАВНИЦИ. ВЕДНАГА ДА СЕ ПРОВЕДАТ АКЦИИ ЗА МАСОВО ЗАЛЕСЯВАНЕ И ОДЪРЖАВЯВАНЕ НА ЯЗОВИРИТЕ.НА СЪД ВИНОВНИТЕ МАФИОТИ.

Сечете , замърсявате , нехайте за природата и сега бедствия... Няма какво друго да се желае! Лошото е че много невинни хора страдат също! За пари сте готови на всичко - възмездие има!

Пада ви се на куманистите...:-) Накарахте орицата да се откажат от Бога - сега Бог ше се откаже от вас.... :-)

още можеш Gосподи !

Грешни сме, Чада божии! Политиците водят в тази класация!? Амиин!

Към Колегите пред монитора : - weather-webcam точка eu - бачка ! (т.е. Има Директно кадри/видео Навсякъде) - Нататъка - Ясно ! За Колегите на път : - Не се таковайте с Майка-Природа ако обичате ! - гсм-тата - Винаги с пълна батерия... GPS - он ! ...Localisation Services - он !

--- Адио Ж.Ж.! И моля те не се връщай! Имаме си предостатъчно бедствия! Плииз, битте, с.в.п. ...! ---

то и моите уволнения водят до природни бедствия, ама изглежда никои не му пука за това.... свикнахме с ненормалното и перверзното....

:-))))))) ----- Ако правилно Ви разбирам - имате Бая Нещища с/към хххоста-Ни.... - Как/С-Какво да Ви помогна ?

Ами... размахай "брадвата" в правилната посока и без колебание.... Ще помогнеш и на мене и на другите, които предпочитат да стискат зъби и да мълчат!

"Погледнато нормално, всичко е формално. Погледнато формално, всичко е нормално." Такава е реалността, колега Divine Secret Agent N1. Който не иска такава реалност за Себе Си, пита, търси, иска, хлопа на Портите Небесни. Ако е толкова много упорит в действията си, идва ден в който на Човек му се позволява да премине през "иглените уши", в Царството Небесно".

Ааааа - скайпувание казвате, Колега ! (ЗА !)

Абе зарежете бедствията, наводненията и свлачищата - санирането е бъдещето, само за него има пари ! Който си санира - за него няма бедствия ! Побързайте със санирането - глигана павлова е притеснена, бавно върви санирането, а ивчо прокопиев си иска европарите !

Жестоко си прав!

Хаха Глигана Павлова хахахахаа!!! Това е добро, ще го ползвам :)

да ни е на помощ!

помогни си сам, за да ти Помогна и АЗ.

Един малко по-дъждовен ден и БЕДСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ???? Горко ни Българи!

И 10 БЕХа да имаме и още толкова ДКЕВР ползата от тях ще е все никаква. Бедствията все ни изненадват и пари за превенция и ремонти няма. Извода е един тези папазитни структури просто не са ни нужни. Те само лапат ПАРИ, МНОГО ПАРИ...и нищо не правят иначе казано не пречат.

...почва се!...до средата на март ако не падне обилен сняг и да държи 20- ина дни...

Като гледам снимките, имам чувството че тази къща е покрита с картон и други опаковъчни материали - вашето мнение какво е? Огледайте се около вас какви са покривите на сградите,

А онзи ден се кефехте на бурите в САЩ, били си го заслужили. А сега нещо да кажете? Пак американците са виновни, пръскат небето с химикали, а? Прости хора сте българите, необразовани.

Да! Американците са виновни, че ни натресоха това правителство, начело с Боко! А той несмеейки да изгони кръвопийците от ЧЕЗ и другите! Нали неговите хора като Пашата бяха и са в съветите на тези предприятия. Яха ни както си иска и се готви да ликвидира държавата! С нищо не е по-добър от украинските мошеници. Работи само за себе си и обрича народа си на геноцит; нали сме калпав материал. Хак ние! Пак гласувайте за него помияри българи!

явно и ти не си особено сложен

"Бедствия, наводнения и свлачища в цялата страна". И в метрополията също - любимите САЩ. Там даже и като се извърти снежният облак и не мине, пак понасят огромни щети. Да ги ожалиш. И хвърчат едни кодове червени, оранжеви, военно положение. Най-добре е танковете да дойдат. Натовските, не на Петър Младенов танковете. Такава мека и приятна зима, и остана още само 1 месец, как не им е неудобно на журналистите да пишат такива лъжи !?

"stankow", защо виждаш сламката в очите на журналистите, а гредата в своето око, не? Не съм аз човекът, който трябва да ти отговори на въпроса "ЗАЩО?". Това си ТИ самият, да осъзнаеш първо въпросът "КОЙ?".

Отговорът "КОЙ" го знае всеки,дори един от платена мрежа си призна в студиото на кулезич кой стои зад модела "КОЙ",а именно иво прокопиев с кръгът капитал,всички знаем имената на участниците в кръга Капитал.Един от тях е и борисов,но той зад гърба им си е създал друг кръг кръгът "БАНКЯ" който освен д.пеевски включва прокурори и съдии.Ето защо тия двамата борисов и пеевски са недосегаеми.С източването и ограбването на активите на КТБ тия двамата станаха главатари на мафията в България.Надявам се да си разбрал кой стои зад модела "КОЙ",а не да се правиш на улав за жълти стотинки.

Почвам да си мисля,че всичко е нарочно!!! Колкото повече наводнения,толкова повече отпуснати пари от ЕС и от държавата за помощи и превенция на наводненията,толкова повече и източване на тези пари!!! В Бяла Слатина след наводнението миналата година коритото на реката не е пипано!!! Образували са се от наноси огромни острови от тиня и растителност,което стеснява още повече коритото и не позволява на реката да се оттича! Защо общината след хилядите молби на хората за почистване на коритото не се задейства ,никой не знае?!?!? Може би чакат втори потоп и жертви??!?!? Да не говорим,че предишния кмет почна да строи дига и не я дострои,остана огромна дупка,парите дадени за дигата отидоха в някой бездънен джоб,няма разследване,няма наказания....

като си роден тъп такъв си оставаш.Защото комунистите ви учеха че сте по силни от приридата и не можете да проумеете че не е така.Затуй все търсите виновни и така ще си отидете с тъпата си вяра че по времето на Живков не било така. А климатичните промени ще ви останат емпирично понятие чуто недочуто по новините... И най вече защото сте научени "да оцелявате поединично вместо да се борите за общото благо което сплотява един народ..." Ако ти е познат цитата докажи че имаш нещо под косата си !

Това, че ти цитираш някого, не значи, че си умен, а другият е тъп. И за дати докажа тезата си, ще ти приведа пример. Учителката пита Иванчо: "Иванчо, кой е Ленин?" - "Не знам, другарко!" - "А кой е Маркс?" - "Не знам, другарко!" - "А кой е Георги Димитро?" - "Не знам, другарко!" - Какво знаеш тогава, Иванчо?" - Другарко, може ли да Ви питам кой е Стоянчо?" - "Не знам, Иванчо!" - "А кой е Драганчо?" - "Не знам, Иванчо!" - "А кой е Петканчо?" - "Не знам, Иванчо!" - "Е, така е, другарко, всеки си знае тайфата!" - остани със здраве"Защото" и не злорадснвайпо адрес на комунистите, защото те отдавна са измрели, останали са шепа хора, а тези, които коментират тук са от новото поколение, демократичното!!!

''Защото'', от мене имаш адмирации за написаното. Моля се горещо Богу, повече такива съфорумници да се появяват тук. Борбата за свобода на словото и мисълта, си има виртуален фронт-форумът на дир'а.

Господин умник. Ако не си живял по времето на Тошо, да ти кажа, че и тогава валеше дъжд и падаше сняг. Ама не се давехме като мишки. Защото за разлика от тогава, когато също имаше управленци крадци, кариеристи и некадърници, сега има само такива. За разлика от преди, когато корумпираните ги беше страх да не ги хванат, сега корупцията е превърната в норма. За разлика от сега, преди, дори и атеисти, много от нас спазваха Божиите заповеди. Гледах ги днес по телевизията как се кръстят без капка свян всичките тези безбожници и да си призная честно, само един извод следва - жална ни майка!

Някакви си наводнения. Що притеснявате ЛИЛИТО ОТЛИЧНИЧКАТА! ТЯ ША ВИ САНИРА, а вие - бедствия и прочее баналности... Я вижте кви си ги хортува: "Данъкът на жилищата в санираните сгради ще се увеличи. Съвсем нормално и логично е, защото апартаментът ще повиши своята стойност и ще бъде удължен неговият срок на годност." Това заяви ЛИЛЕТО в Бургас. Прекрасно, ще съдерат още една кожа от електората! И има още едно култово решение - ЛИШАВАШО НАСЛЕДНИЦИ ОТ СОБСТВЕНОСТ... Ама на фона на хорската мъка да продължават да ни убеждават КАК ЩЕ КРАДАТ ОТ 1,5 МЛРД ЛЕВА..

Ей аман от тъпанари!

Виж си от какъв КОМУНИСТИЧЕСКИ РОД произхожда ЛИЛИТО ОТЛИЧНИЧКАТА... Идеолог на бай ТОШО И Е РОДНИНА... Фамилията ПАВЛОВИ

да ви светна отдалече и от високо ото не видите на длибоко! милиардите не са за саниране, а за разбиване на панелките за да паднат по-скоро, Милиардите за метрото не са за транспорт, а за унищожаване на културния слои на София и за разболяване на софиянците, които и без това са живи-умрели и мутанти... и т.н. милиарди за селата реките и язовирите няма да има, дори и да се издавите всите там и да тръгнете голи, боси и без покрив! разбрахте ли сега, а?

Никой днес не разглежда днешният траурен ден, като ДЕН НА ВЪЗМЕЗДИЕ за направените от всеки от нас в последните 25 прегрешения пред КОСМИЧЕСКИЯ РАЗУМ. Пояснение, относно съдържанието на термина "човешка душа". Така ние наричаме наличието на ЦЕННОСТНА СИСТЕМА. Когато даден човек има ценностната система с приоритети: ВЛАСТ, СТРАСТИ и ПАРИ, то той е и с религия: -юдаизъм -християнство -ислям ... атеизъм Обратното, тези от хората които се стремят към духовно извисяване, имат ценностна система която ги е изпращала на кладата, на бесилото, на стрелбището, в затворите, ... Сега, при демокрацията те са уволнявани, държани в мизерия. За да се осъзнаят в духовен план, са принудени да понасят "природни" бедствия, държавен геноцид, медийни манипулации ... Göttlich Geheimagent 007

Питам се кога ли в Бургас ще бъдат ремонтирани по подходящ начин няколко възлови места, където едва минаваш или изобщо не можеш да минеш с кола, когато вали?! До Трапезица, до МБАЛ, Долно Езерово и т.н.

Продължавайте за ГЕРБ и пак ще се питате.

Прав си! Ако бехме за атака, досега поне Куба щехме да станем!

Ей, тъпанар, бесепе и депесе ли направиха нещо значимо, освен да крадат?!

"Бедствия, наводнения и свлачища в цялата страна" О, това е нищо пред зимната вихрушка в щатите. там падна 10см сняг.

Е,ние бяхме подробно информирани,КАКВО ще се случи в САЩ и какви мерки се взимат...а тук...господ да ни е на помощ

Но единия милиард ще се даде за саниране на панелки и ЕПКта вместо да се оправят реките и деретата...

И не само реките и деретата.Те са проблем и то какъв.Боклуци,сметища,неразчистена растителност,гуми,пластмаса-всичко това ги затлачва.Но и милиони се дадоха от ЕС-то,за канализация и канавки.Да,ама не.Строи се без план и закон.Работи се свръх скъпо,но на парче.Всичкото евро от Европата,потъва в джебевете на дъщерни,"наши",роднински и приятелски фирми и корпорации.Прави се много,но на документи.Прави се много,но некачествено.Прави се много,до толкова,че да се режат лентички и да възникват хвалебствени репортажи по Медиите.Пример-новото трасе на "Драган Цанков",до пешеходната пътека,сутринта се беше родила локва с площ над 15 кв.м.!!!!!!!Това,нормално ли е?Вземат се едни десетки милиони,някой трябва да усвои "обществената поръчка",а едни %да отпътуват по"предназначение".Сече се на калпак,безогледно,корупционно.После,ни крив дъждът,снегът,Природата.......Абсолютни нещастници,корумпирани,алчни,безогледни,нагли.Кой плаща масрафа?Всички ние,потърпевшите и данъкоплатците.

Най-добрия град за живеене-Бургас. Кмет-гербер.

Пловдив - градът с най-много боклуци и престъпници на глава. Кметът, изобщо нямам идея кой е.

обикновена зима в слаба и бедна държава! затова оревахме вселената и до бога. но понеже БПЦ се подиграва и с природата и с божийте заповеди, то не може да се разчита на помощ свише? така ли е?

Има ли кой да потърси отговорност са случващото се от общините, чиято основна отговорност е поддържането на територията? Надали. Просто Бойко не е хванал лопатата да им изчисти реките. И много дърва е секъл бе. Не знам на кво се топли у Банкя, ама егати колко дърва яде!

Министерство за бедствия и аварии и се знаеха кои хора носят отговорност но бат ви цветанов го закри и си го присвои към неговото и сага кой ли се грижи за реките вижте най близката река дали е почистено отговора е няколко метра около града после нищо и така отиват земите на хората с реката затова или да се възстанове това министерство или да се назначат хора които да носят отговорност за тази работа а сега били под шпката на мвр

Прав си, така беше и е така! Интересното е че сега отговорността е прехвърлена на 10 000 пожарникари (твърде много са), а те смятат, че бедствията не са техен ангажимент. Ми то това си е половин българска армия! Друга е темата, че началниците и отговорните служители са потресаващо неподготвени за най предвидимото бедствие - наводнението. Не искам да мисля как ли ще реагират ако ни сполети нещо по сериозно.

Може да има бедствия, ама отново си нямаме министерство за това. Бате Бойко е мъж. От борда на Кугара ще оправи всичко!

Нещо никак не е наред на нашата територия.Природата си е природа-сняг,дъжд....нормално.Ама колко дъжда да е паднало-70л.на кв.метър и.....бедствие!Бургас,за кой ли път е под вода,пътя за Созопол-затворен,реки прелимат посевместно в Родопите,АМ Тракия-проблем.....това не е нормално.Нещо не е свършено както трябва-лошо строителство,изсечени гори,непочистени речни корита,лоша канализация-ето ги резултатите.Явно,щом се зададе някакъв дъжд,да се обявява червен код за цялата Родина,затваряме територията и се оглеждаме,кой ще потъва в калта.

Изсечени гори и задръстени с клони корита!Впрочем двете са свързани-когато изсичат не почистват клоните и те се завличат в коритата!От това се получават приливни вълни! В Бургаския регион причините са други.Там кооперативите заради субсидиите разораха де що има отводнителна канавка, синори и защитни пояси.Унищожиха и всичко, което беше останало от "комунистическите" мелиоративни системи! Сега всички води се стичат към града!

Явно Господ вече не е българин! Не ни ли стига бедствието Герб, ами и свлачища, наводнения, урагани и каквото се сетиш още...

Така, освен това за пореден, се оказва, 4е тия дет' трЕбва да се занимават с това са некадърници и тъпаци! Т.е. назна4ени връзкари с каналджийско образование, калинки, спевдо Станфорд сертификаци и т.н. ОСТАВКА! Ина4е природата ще бие още по яко ;)

Ако Господ беше Българин, красноармейците щяха да се издавят в Дунава!

big_uncle@dir.bg

Да, така е - ако Господ беше Българин, щеше да си те прибере!

Да, и още щяха в една стая на едното легло да опъват жена ти, на другото теб.