Коментари - Смок изпълзя зад голям търговски център в София (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Змии в този СТУД? Айде холан...

Ще се присъедини към кюстендилското кречетало...

ЯКО

Варварското изсичане на горите доведе горски птици и животни в населените места.

За надървен чЛ ен и уплашен смок тесна дупна нема

Мечтател!

"Смок изпълзя зад голям търговски център в София (снимки) Змията е напълно безобидна, коментират столичани " И отдолу - снимка на Фандъкова! Развеселихте ме!

Не може да сте сигурни дали е безопасен. Има няколко вида Смок. Мишкар, който е почти безобиден. Млекар също. Скачач... По-добре да не го срещаш. Той се изпъва като тояга и удря със страхотна сила. Ако е достатъчно голям троши кръста. След това... Лешкар. Този пък напада от високо. Скатава се на дървото и дебне. Спуска се и се увива около връта, души и пие очите. Гробар. Подвизава се около гробищата...

Смок гъзар има ли?

Mного фантастика четеш бе човек ! Нападали, скачали, ужасии...А те животинките гледат как да се скрият и да си нямат среща с човек. Не само смоците, ами и отровните змии.

моя смок е хуйняр, е малко е сляп, че е с едно око, ама намира веднага влажните пещерички

Милко, глупав си брат като банатска гъска...

До ДИР .Под тази статия най-добре изглежда рекламата на Данчето.

Смокът какво престъпление е извършил, че е заловен. Не беше ли достатъчно да го уловят?

При толкова улични котки да се говори, че смока щял да е полезен е доста преувеличено

Това не е смок, а моят питон.

Към автора на статията: научи се първо кое какво е - смокът не е змия; първо прочети, а после пиши. Иначе наистина е безобиден и е полезен - унищожава плъховете, хлебарките и мишките.

И какво е смокът? Да не ги бъркаш със слепок случайно, а? :-)

Щом смокът не е змия сигурно е птица

Да чифтокопитно е

Много коври от прованса напълниха Софето, все по моловете киснат и те го резултата.

Кире скрий се обратно откъдето изпълзя и седни смокни поредното шише парцуца.

Полезен?!?

Да - храни се с мишки и евентуално плъхове. Хранейки се с тях ги убива и намалява популацията им. Те пък от своя страна са т.нар. вредители. Унищожавайки вредителите в полза на обществото го прави полезен. За разлика от някои хора...

не изпълзя и лъсна

Туй и по CNN го казаха преди малко ...

На къде така бе брИчед ?

Смоко е трагнал за корви по софийските молове! Има много, щял е да ги смокне сички.

Лошо! Рептилиите атакуват София....Смокът е техен шпионин.

Казано е, първо ще изчезнат лошите животни ,после лошите хора ,Като искат в София мишки да нямат, да развъждат котки.

Няма да се получи. Около нашия блок има 40-50 котки. Няколко откачалника ги хранят така, че са заприличали на хипопотами. Мишка да мине покрай някоя от тях, няма да се помръдне, освен ако не офейка от страх.

Е то в тая София се завъдиха само зверове.

Най-много са на два крака, дошли от далеко и говорещи меко!

Вярно е. Затова софийските мишоци са се скрили из дупките на младост и люлин, пък смоците се разхождат из моловете

преди 15-на години в Чайна Таун в Сингапур в един голям бидон намериха почти 4-метров питон. Оказа се че в този район където има пазар има много плъхове и властите затвориха повечето сергии и малки ресторанти поради неспазване на Хигиено-санитарните изисквания а собствениците отнесоха големи глоби. А животното явно се беше придвижило от някой от малкото оставени тогава необлагородени паркове.

Правят впечатление неизметените улици и разкъртените плочки около този столичен мол.. Не живея в България и няма да гласувам, но с какво толкова се гордее госпожа кметът. Не, че София в близкото минало е била по-чиста и уредена, но от всеки репортаж за София се виждат разруха и мизерия.

Ама това за какво го написа?Да се похвалиш,че живееш извън България ли

Когато всеки ден вижда една и съща картина не му прави впечатление,а винаги когато съм била извън страната и като се върна виждам колко е мръсно,сиво,порутено,изистанало.Но след една седмица веч не ми прави такова впечатление.

Не го написах, за да се похваля, че живея в чужбина. Написах го със съжаление. София е моят град. Израснал съм там и ми е жал, че изглежда така. Затова и се чудя, с какво толкова се гордее Йорданка Фандъкова? Какво успя да промени за 10 годин в положителна посока? С какво пък ще помогне и другата госпожа, дето все гражданите са й в устата? Затова написах коментара, защото ми е жал за София!

Не знам за смока, но коментара ви трябва да бъде под платените статии на г-жа Мая Манолова.

Точно тази госпожа е последният човек, за когото някога бих гласувал!

е изключително мръсна. Вчера не се дишаше от смог, прах и долнокачествени горива и парфюми. Как понасяте да циментирате така детските дробчета, не знам. Вярно, че на всяко прасе си му харесва кочината. В световната класация за мръсни градове вчера София е на 4то място. Около нея само китайски и индийски градове. Не гласувам и не ме интересуват политиците на България. Но е отвратителен тоя мързел и немарливост.

С толкова селяни се напълни, всеки каращ някаква раздрънката кола, че то въздух не остана.

Ама има метроооо

И е мръсна, мръсна...ама то не е от Фандъкова,а от простотията.

Точно така е!

Добре, че не са го убили.

Оставете животинката да си живее спокойно.

Сиси боата да излезе без змията!

-Да излизат шведките! -Ама те са българки... -Така ли?!

Още един кандидат за кмет на София

Тоя е от подкрепата на мая бе. Там в нейния край има едно село Смочево.

че не трябва да се убива !Той е страстен унищожител на мишки и плъхове ! И напълно безобиден за хората ! Дори и от зор да "клъвне" някого се получава само лека степен на интоксикация, която минава за два дни , без последствия!

яде една - две мишки и после цяла седмица ги смила. Змиите са така - като изядат нещо се свиват на кълбо и чакат да се смели храната. За унищожение на гризачи по-добро от поровите няма, в частност невестулката. А също и грабливите птици особено сововите

А няма нужда от такива ,,безобидни животинки,, има си отрови за тях, както и поддържане на чистота.

Няма как. Ще се получат много плитки драскотини от зъбите му - къси и остри за да задържа плячката с тях. И евентуално ако се откърти някой и остане в раната може да се получи инфекция.

Ами ще изпълзи, те змиите живеят в змиярници.

Напротив, точно обратното е - където има смок, там има и мишки.

Когато е бир феста в парка до същия мол, мишките се побъркват от вибрациите и започват да шетат като луди, с очите си съм го виждал. А смоците са безобидни наистина. Майка ми въди смоци на село, дори у дома, за да ловят мишки, но съседите много й ги убиват. Аз не й споделям любовта към змиите, но съм свидетел, че не са опасни, а и се опитомяват.